Verimli Yaşam Günlüğüm

Dün
Kitap okudum
Diyete uydum
Meditasyon yaptım
Bunun dışında bir şey yapmadım tembellik günü idi benim için yine duygu durumumunn düştüğü günlerden biriydi bütün gün yattım bugün buna izin vermeyeceğim hemen kalk hareketli bir müzik aç bakalım :KK6:
Duygularımız olumsuza evrildiğinde, yok sayıp duygu durumunu değiştirmeye çalışmak yerine, o duyguyu kabul edip, neden böyle hissettiğimizi analiz etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Olumsuz duygular insanı değişime zorlamak ve harekete geçirmek için var. Her biri en az güzel duygular kadar kıymetli bence.

Duygularımız olumsuza evrildiğinde, yok sayıp duygu durumunu değiştirmeye çalışmak yerine, o duyguyu kabul edip, neden böyle hissettiğimizi analiz etmemiz gerektiğini düşünüyorum.

Olumsuz duygular insanı değişime zorlamak ve harekete geçirmek için var. Her biri en az güzel duygular kadar kıymetli bence.
teşekkür ederim bunu nasıl anlatsam bilemedim içimde bir sıkıntı ile uyanıyorum bazen ve yatakttan cikasim gelmiyor depresyon gibi değil
Sanırım sınav kaygısı başladı bu pazar alese gireceğim

teşekkür ederim bunu nasıl anlatsam bilemedim içimde bir sıkıntı ile uyanıyorum bazen ve yatakttan cikasim gelmiyor depresyon gibi değil
Sanırım sınav kaygısı başladı bu pazar alese gireceğim
Üzerine iyice düşünüp neden kaynaklandığını anladığıda geçer o sıkıntı zaten. Şu an sana derdini anlatmaya çalışıyor:) Mesela sınav kaygısı hepimizin yaşadığı düzeyde mi daha mı fazla? Fazlaysa neden? Yetersizlik hissi ile bağlantısı olabilir mi gibi iç sorguları yapman fayda sağlayacak diye düşünüyorum.

Arada konunu okuyorum. Senin de duygusal yeme sıkıntın var sanırım. Bende de var ve diyetisyene gidiyorum şu an. Başa sarmamak için her yeme atağı geldiğinde hissettiklerimi yazmaya başladım. Hangi duygular veya durumlar beni hangi yiyecekleri yemeğe yönlediriyor kısmını anlamaya çalışıyorum.

Üzerine iyice düşünüp neden kaynaklandığını anladığıda geçer o sıkıntı zaten. Şu an sana derdini anlatmaya çalışıyor:) Mesela sınav kaygısı hepimizin yaşadığı düzeyde mi daha mı fazla? Fazlaysa neden? Yetersizlik hissi ile bağlantısı olabilir mi gibi iç sorguları yapman fayda sağlayacak diye düşünüyorum.

Arada konunu okuyorum. Senin de duygusal yeme sıkıntın var sanırım. Bende de var ve diyetisyene gidiyorum şu an. Başa sarmamak için her yeme atağı geldiğinde hissettiklerimi yazmaya başladım. Hangi duygular veya durumlar beni hangi yiyecekleri yemeğe yönlediriyor kısmını anlamaya çalışıyorum.
Evet yıllardır kilo alma verme döngüsü icerisindeyim maalesef bı ara takintiya dönüşmüştü tedavi aldım çok şükür şu anda daha iyiyim bende diyetisyene devam ediyorum benim sorunum daha çok mukemmelliyetcilikten kaynaklanıyor bir şey eksik olduğunda bile nasılsa olmadı nasılsa yapamadım gibi kendimi başarısızlıkla etiketliyorum bunun farkına vardim basetmeye çalışıyorum
Bu arada ben sizin topiginizi didik didik okuyor ve sizi sürdürebilir oluşnuzu hayranlıkla takip ediyorum :KK200:

Evet yıllardır kilo alma verme döngüsü icerisindeyim maalesef bı ara takintiya dönüşmüştü tedavi aldım çok şükür şu anda daha iyiyim bende diyetisyene devam ediyorum benim sorunum daha çok mukemmelliyetcilikten kaynaklanıyor bir şey eksik olduğunda bile nasılsa olmadı nasılsa yapamadım gibi kendimi başarısızlıkla etiketliyorum bunun farkına vardim basetmeye çalışıyorum
Bu arada ben sizin topiginizi didik didik okuyor ve sizi sürdürebilir oluşnuzu hayranlıkla takip ediyorum :KK200:
Çok teşekkür ederim :KK200:
Benim de aslında sürdürülebilirlik konusunda sıkıntım var. Mizaç olarak rutin beni zorlayan bir durum. Rutini sürdürebilmek için ekstra çaba gösteriyorum ben de.

Sevgili günlüğüm ekonomi konusunun civisi çıktı eşimle oturup bı plan yaptık inşallah halledeceğim iki sene içinde Borçlar ve ev giderleri hesapladim krediler dışında elden aldığımız bir borç var ilk hedefim onu bitirmek aylık 2000 o borç için ayırmayı altın almayı onun için
Ayrı bir hesapta da kendi ailemiz için 300 TL ile başlayacağım birikim olsun diye
Eğer ek ders olursa yani okul açılırsa oaradan gelen paranin çocukların okul taksidi disinda kalanıni ek dersten yokmuş gibi kendi birikim hesabımıza atacagim.
Haftalık 500 lira pazar ve market için harcama limiti belirledim
23 nisanda ki kirtesiye indiriminde çocuklar için kirtesiye alışverişi yapmıştım geçen sene sezon sonunda da kışlık kıyafet aldım kıyafet ihtiyacımız yok şimdilik inşallah buraya da yazacağım yapabildiklerimi böylelikle unutmam inşallah zira en büyük sorunum plan yapıp karar alıp surdurememek

Bugün istemediğin halde coxuklara oyuncak aldım ve gerildim biraz çocuklarla oturup konustum günlük harçlık vermeye karar verdim kumbara aldık birer artık abur cubur ve oyuncak alışverişlerini kendileri yapsınlar :halay::halay:bakalim ne kadar başarı göstereceğiz :dua:

Bugün bişi yapmadım yatmadan sporumu kitabimi meditasyonu yaparım şimdi çocuklarla parktayiz gece kitap okumalarını yapar yatirirm
Namaza bir türlü aadapte olamıyorum bu iş icimde yara

Merhaba sevgili günlüğüm yarın sınavım var biraz stresliyim haliyle Rabbimden hayırlısını istiyorum yl için Niğde dusunuyordum ama Niğde açmadı bende Kırşehir e başvuracağım Allah'ım sen büyüksün nasıl istediğimi biliyorsun hayırlısı ile nasip et
Bugün biraz tekrar yaptım bunun için sınav geçince çok yoğun bir şekilde alana çalışacağım mülakat 14 Eylül'de
Çok istiyorum...

Merhba sevgili günlüğüm ALES nasıl geçti bilmiyorum matematik kolaydı ama Türkçe çok garipti kendimi aptal gibi hissettim çok fazla zaman harcadigim için matematikte 10 soruyu da göremedim tahmini 80-85 arası bir puan bekliyorum hayırlısı olsun
Bir ay sonra ahi Evran üniversitesinin bilim sınavı var şimdi alana çalışmaya başlıyorum
Ben bir yola çıktım elimden geleni yapıyorum nasıp allhatan

Merhaba sevgili günlüğüm alesten 82-85 arası bir puan gelecek alana çalışmaya başladım mülakat için bakalım inslalah olur olmazsa dile çalışmam gerekecek bı sonraki başvurular için

Merhaba günlüğüm kafam çok karıştı Kırşehir e başvurmak normalde aklımda yoktu başvurumu Şubat'ta yaparım o zmaana kadar da rahat rahat mülakata çalışırım diyordum ama şimdi sadece 1 ay var hatta daha az öyle olunca baska bir şey düşünemez oldum zaman çok az konu fazla
...

X