- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
- Konu Sahibi Cutemom007
Merhaba günlük bana neler oluyor böyle o kadar ders çalışsan ben değildim sanki günlerim bomboş geçiyor bugün de çok keyifsizdim insan ise yaramadığını bile bile aynı sonuc için defalarca denediği ve kendine zarar veren şeyi neden yapar?
Evet keyif alacağımı umarak beni mutlu hissettirecegini umarak hamburger menü yedim bugün hiç keyif almadım herhalde yanlış seçim diyerek üstüne de tatlı yedim midemin de rahatsız olması dışında hiç bir keyif almadım tabiki
YEMEK MUTLU ETMİYOR
ben neyden keyif alıyorum sanki bunları bilmiyorum ya sanki yaptığım şeyler hep yapmak zorunda hissttigim şeyler
Ben ne yapmayı seviyorum gerçekten kitap okumayı gerçekten o kadar çok seviyor muyum meditasyon gerçekten harika mi benim için bilmiyorum kafam çok karışık
Keşke bir hobim olsaydı ne bosum ya içim boş resmen ayy karalar bağladım yine
Umarım toparlarim en kısa zamanda zira bu halimi hiç sevmiyorum
Evet keyif alacağımı umarak beni mutlu hissettirecegini umarak hamburger menü yedim bugün hiç keyif almadım herhalde yanlış seçim diyerek üstüne de tatlı yedim midemin de rahatsız olması dışında hiç bir keyif almadım tabiki
YEMEK MUTLU ETMİYOR
ben neyden keyif alıyorum sanki bunları bilmiyorum ya sanki yaptığım şeyler hep yapmak zorunda hissttigim şeyler
Ben ne yapmayı seviyorum gerçekten kitap okumayı gerçekten o kadar çok seviyor muyum meditasyon gerçekten harika mi benim için bilmiyorum kafam çok karışık
Keşke bir hobim olsaydı ne bosum ya içim boş resmen ayy karalar bağladım yine
Umarım toparlarim en kısa zamanda zira bu halimi hiç sevmiyorum