Verimli Yaşam Günlüğüm

Merhaba günlük bana neler oluyor böyle o kadar ders çalışsan ben değildim sanki günlerim bomboş geçiyor bugün de çok keyifsizdim insan ise yaramadığını bile bile aynı sonuc için defalarca denediği ve kendine zarar veren şeyi neden yapar?
Evet keyif alacağımı umarak beni mutlu hissettirecegini umarak hamburger menü yedim bugün hiç keyif almadım herhalde yanlış seçim diyerek üstüne de tatlı yedim midemin de rahatsız olması dışında hiç bir keyif almadım tabiki
YEMEK MUTLU ETMİYOR
ben neyden keyif alıyorum sanki bunları bilmiyorum ya sanki yaptığım şeyler hep yapmak zorunda hissttigim şeyler
Ben ne yapmayı seviyorum gerçekten kitap okumayı gerçekten o kadar çok seviyor muyum meditasyon gerçekten harika mi benim için bilmiyorum kafam çok karışık
Keşke bir hobim olsaydı ne bosum ya içim boş resmen ayy karalar bağladım yine
Umarım toparlarim en kısa zamanda zira bu halimi hiç sevmiyorum 🥴

Merhaba günlük bana neler oluyor böyle o kadar ders çalışsan ben değildim sanki günlerim bomboş geçiyor bugün de çok keyifsizdim insan ise yaramadığını bile bile aynı sonuc için defalarca denediği ve kendine zarar veren şeyi neden yapar?
Evet keyif alacağımı umarak beni mutlu hissettirecegini umarak hamburger menü yedim bugün hiç keyif almadım herhalde yanlış seçim diyerek üstüne de tatlı yedim midemin de rahatsız olması dışında hiç bir keyif almadım tabiki
YEMEK MUTLU ETMİYOR
ben neyden keyif alıyorum sanki bunları bilmiyorum ya sanki yaptığım şeyler hep yapmak zorunda hissttigim şeyler
Ben ne yapmayı seviyorum gerçekten kitap okumayı gerçekten o kadar çok seviyor muyum meditasyon gerçekten harika mi benim için bilmiyorum kafam çok karışık
Keşke bir hobim olsaydı ne bosum ya içim boş resmen ayy karalar bağladım yine
Umarım toparlarim en kısa zamanda zira bu halimi hiç sevmiyorum 🥴
Modumun düşük olduğu zamanlar aynı sizin gibi hissediyorum. Keşke hobim olsa diye dolaşıyorum etrafta. Bu arada hamburger menü yesem mutlu olurdum o kesin 😅

2 küçük çocukla ben de sürekli ebeveynliğimi sorguluyorum bu aralar. Deşarj olacak bir zaman dilimim olmadığı için çok gerginleştim. Bu da çocuklara yansıyor. Canım sıkılıyor benim de bu aralar😞

Modumun düşük olduğu zamanlar aynı sizin gibi hissediyorum. Keşke hobim olsa diye dolaşıyorum etrafta. Bu arada hamburger menü yesem mutlu olurdum o kesin 😅

2 küçük çocukla ben de sürekli ebeveynliğimi sorguluyorum bu aralar. Deşarj olacak bir zaman dilimim olmadığı için çok gerginleştim. Bu da çocuklara yansıyor. Canım sıkılıyor benim de bu aralar😞
Tam eline bı kitap alıyorsun mesela anneee tam bı müzik açıyorsun arka planda bir sürü ses erken de uyumuyorlar bende hiç bir şey yapamıyorum ya uyumayacaksin gece kendine vakit ayiracaksin ya da yok öyle bı dünya 😖

Tam eline bı kitap alıyorsun mesela anneee tam bı müzik açıyorsun arka planda bir sürü ses erken de uyumuyorlar bende hiç bir şey yapamıyorum ya uyumayacaksin gece kendine vakit ayiracaksin ya da yok öyle bı dünya 😖
Aynen öyle bizde de durumlar. Üstelik miniğimi hala emziriyorum. Gece defalarca uyanıyor. Bu sebeple onlar uyur uyumaz uyuma ihtiyacı hissediyorum 😅

Aynen öyle bizde de durumlar. Üstelik miniğimi hala emziriyorum. Gece defalarca uyanıyor. Bu sebeple onlar uyur uyumaz uyuma ihtiyacı hissediyorum 😅
Oyyy sizinki daha zormuş benim kızda gece uyanıp yanıma geliyor sonrasında uyudugumdan bir şey anlamıyorum bende deli yatıyor 😂

Gunlukcum yarın pazartesi inşallah Martin iki haftasını yedikten sonra üçüncü haftayı düzene sokup verimli gidebilirim yapmak iatediklerim
*Günlük alan okuması bı büyük kitabim var birer bölüm okusam Mart sonuna biter
*Günlük bir saat İngilizceye çalışma
*Bu hafta her gün bir yer temizleyerek evimin cam mutfak dolabı gibi zor temizlenen bölgeleri tertemiz yapma
*Günlük keyif okuması
*Düzenli beslenme
*Spor
*Düzenli meditasyon

Bugun oldukça verimli bir gündü
Alan okuması ✓
Spor✓
İngilizce✓
Düzenli beslenme ✓
Mutfak dolapları ve camları silindi ✓
Keyif okuması ✓
Meditasyon ✓

Alan okuması × ama bunun yerine hafta sonu vereceğim bir eğitimin hazırlığını tamamladım bu cok daha öncelikli idi
Spor × maalesef bilgisayarın basindayim saatlerdir
İngilizce ✓
Düzenli beslenme ✓
Keyif okuması ×
Meditasyon ✓
Gardrop içleri düzenlendi ✓
Bence fena değil ☺️
Canım kendim seni seviyorum afferim günleri verimli geçirmeye basladin sınav psikolojisini attın ve toparlandın seni çok seviyorum 😘😘

Bugün
Alan okuması
Keyif okuması
Düzenli beslenme

Önümüzdeki hafta acayip yoğun geçecek halk eğitimde mtsk için gorevlendirildim iletişim psikolojisi ve trafik psikolojisi anlatacağım bir taraftan ona hazırlanıyorum bir taraftan okul işleri
Okul işlerini biraz boslamistim sadece yapmam gereken kadarını yapıyordum ama bugün 8. Sınıf velilerini aradım hal hatır sordum veliler çok memnun kaldılar yarında 9. Sınıflardan öğrenci çağırmak istiyorum pazartesi 12 lere sınıfa gidip sınavla ilgili soru cevap yapacağım bu arada önümüzdeki hafta pansiyonda 4 nobetim var burada da etüt saatlerinde bol bol okuma ve ingilizce yaparım

Merhaba günlüğüm dün kurs vardı orada gorevliydim bugün pansiyondayim
Günler fena geçmiyor bugün düzenli beslenme pek olmadı ama ne yapiyoruz kaldığımız yerden bedenimize iyi bakmaya devam ediyoruz
Alan okuması iki bölüm yaptım dün yapamamistim ingilizceye hiç vakit ayırmadim maalesef

Merhaba sevgili günlüğüm
Bugün karmakarışık hissettiğim bir gündü dün bı arkadaşım bilincalti seansı yaptırdığını anlatıyordu cocukluguyla ilgili birşeyler anlatınca benim de zihnimde kendi çocukluğumun karanlık tarafları belirdi ne kadar çoklar 🥴bu beni biraz sarstı açıkçası çok yakın bir arkadaşımla konuştum ona şu ana kadar hiç anlatamadigim kimseye anlatamadigim şeyleri anlattım biraz rahatladım sağolsun ama kafamda delsoular içimde hep kanayan yaralar var hirslarim ofkelerim var acaba diyorum düzenli terapi mi alsam bunun için yeme davranışı konusunda aldığım yardım çok işe yaradı kendimi daha çok seviyorum artık kabul ediyorum şefkat gösteriyorum ama ailemi de affetmeye ihtiyacım var içimden atamadigim şeyler
Aklım maalesef almıyor ne düşünsem de bazı seyelre hak veremiyorum ama kafam allak bullak bir tarafım yüzleş derken bir tarafım ne gerek var insanları üzme diyor PMS oncesi dönemdeyim duygularımı etkiliyor olabilir o yüzden sonraya ertelesem iyi olacak bu meseleyi
Bunun dışında migren beni mahvetti bu hafta yine acayip yoğun bir hafta geçiriyorum İngilizceye vakit ayırmadim ama günlük alan okuması yapıyorum kitabım az kaldı bitiyor yeni kitap siparişi vereceğim okuyacak o kadar çok şey var ki hepsini hepsini okumak öğrenmek istiyorum

Bazen o kadar duygusalim ki bu huyumu sevmiyorum bugün hem büyük bir sevinç hemde koaca bir hayal kırıklığıni arka arkaya yaşadım
Bir karavan hayalim var ne zamandır eşime küçük minubus tarzı bı karavan alalım arabayı satalım borçları kapatalım karavan için kredi çekelim diye söylüyorum bugün beraber dışarı çıktık 84.000 e istediğim tarzda bı araç buldum 2006 model bira eski km şi de biraz yüksek ama onun dışında bize uygundu bı an eşimde bana uydu adamı aradı ve biz hesap yaptık şu anki arabamız bizi sifirliyor bunun üzerine araba için 85 cekicez ama 33 de faiz biniyor eşime ne düşünüyorsun dedim mutluluğunu dedi o kadar değerli hissettim ki neyse eve geldik tekrar hesap kitap yaptık ben spora gittim herkese anlattım nasıl sevicliyim karavan alıyoruz diye eve geldim adamı tekrar aradık eksper için falan sonra abisi ile konuştu eşim onlara bu mantıklı gelmedi kafası karıştı çok korkuyorum demeye başladı ya araba satilmazsa ya ödemelerde çok sikisirsak işte faiz çok fazla falan filan bende dedim ki duygusal hareket etmek istemiyorum sen bilirsin için bu kadar rahatsizsa mesaj at adama parayı denkleştiremedik de vazgeç
Bunu dedim ama içim boşver ödenir falan desin diye bekliyor çünkü çok arzuluyorum çocukluğumdan beri özgürce gezmek istiyorum ama bir türlü gezemeduk evlendiğimizden beri araba borcu ev borcu borçtan kurtulmadik zaten bı de benim hayalim için borç ödeyelim istemiştim bı kez de keyfimize
Neyse eşim mesaj attı adama ve benim hayaller suya düşmüş oldu o rahatladı uyudu ben zaten heyecandan uyuyamayacaktim şimdi de içimdeki hayal kırıklığının keskinliğinden aynı tas aynı hamam devam ...

Bazen o kadar duygusalim ki bu huyumu sevmiyorum bugün hem büyük bir sevinç hemde koaca bir hayal kırıklığıni arka arkaya yaşadım
Bir karavan hayalim var ne zamandır eşime küçük minubus tarzı bı karavan alalım arabayı satalım borçları kapatalım karavan için kredi çekelim diye söylüyorum bugün beraber dışarı çıktık 84.000 e istediğim tarzda bı araç buldum 2006 model bira eski km şi de biraz yüksek ama onun dışında bize uygundu bı an eşimde bana uydu adamı aradı ve biz hesap yaptık şu anki arabamız bizi sifirliyor bunun üzerine araba için 85 cekicez ama 33 de faiz biniyor eşime ne düşünüyorsun dedim mutluluğunu dedi o kadar değerli hissettim ki neyse eve geldik tekrar hesap kitap yaptık ben spora gittim herkese anlattım nasıl sevicliyim karavan alıyoruz diye eve geldim adamı tekrar aradık eksper için falan sonra abisi ile konuştu eşim onlara bu mantıklı gelmedi kafası karıştı çok korkuyorum demeye başladı ya araba satilmazsa ya ödemelerde çok sikisirsak işte faiz çok fazla falan filan bende dedim ki duygusal hareket etmek istemiyorum sen bilirsin için bu kadar rahatsizsa mesaj at adama parayı denkleştiremedik de vazgeç
Bunu dedim ama içim boşver ödenir falan desin diye bekliyor çünkü çok arzuluyorum çocukluğumdan beri özgürce gezmek istiyorum ama bir türlü gezemeduk evlendiğimizden beri araba borcu ev borcu borçtan kurtulmadik zaten bı de benim hayalim için borç ödeyelim istemiştim bı kez de keyfimize
Neyse eşim mesaj attı adama ve benim hayaller suya düşmüş oldu o rahatladı uyudu ben zaten heyecandan uyuyamayacaktim şimdi de içimdeki hayal kırıklığının keskinliğinden aynı tas aynı hamam devam ...
Çok üzüldüm, çok istiyorsanız keşke geri adım atmasaydınız. Ama hayırlısı budur belki de.. vergisi falan da çok oluyor diyorlar..
benzer bir hayalkırıklığını bugün ben de yaşadım. Ne zamandır aklımızda bir ev vardı. Arabamızı satışa koymuştuk. Satılınca ev için pazarlık yapacaktık. Lakin bugün ev sahibi evin fiyatını 225 bin arttırmış, hayaller suya düştü. Bayadır evi kafamda döşemiştim bile 🤦🏻‍♀️

Çok üzüldüm, çok istiyorsanız keşke geri adım atmasaydınız. Ama hayırlısı budur belki de.. vergisi falan da çok oluyor diyorlar..
benzer bir hayalkırıklığını bugün ben de yaşadım. Ne zamandır aklımızda bir ev vardı. Arabamızı satışa koymuştuk. Satılınca ev için pazarlık yapacaktık. Lakin bugün ev sahibi evin fiyatını 225 bin arttırmış, hayaller suya düştü. Bayadır evi kafamda döşemiştim bile 🤦🏻‍♀️
İnsanın hayallerine çok yaklaşmışken hayal kırıklığı çok kötü oluyor gerçekten
Ben çok uzulünce eşim yine arabayı siteye koydu nasipse dedi arabamız satılınca alırız tamam dedim bende gerçekten araba satilmazsa çok sikisiriz en azından o iistedigimiz araç satılsa bile arabamız satildiginda minik bir karavan yapabileceğimiz başka bir araç bakarız

Al bakalim kalemi eline Makbule.. neler dökülecek ?
Bugün pansiyondayim nöbetteyim uzunca bir süredir sabah kilomu düşünerek uyanmamistim ama bu sabah uyandım
Neler oluyor peki?
Sorun geçen hafta ile ilgili bu hafta çok yoğun bir haftaydi gün aşırı nobetim vardı ve ben kendimi nöbette insanı yemekten başka keyifli hissedecek bir şey olmadığını söyleyip duruyorum bu gercek değil asla gayet de film izlersin kitap okursun müzik dinlersin internette dolaşırsin bir şeyler yazar çizersin arkadaşlarını arayabilirsin
Bı el atmam lazım bu meseleye böyle olmaz eskiden farkı yavaş yavaş kilo alıyor olmam benim ileri değil geri hareket etmem lazım bu konuda

Ooo en son 14 gün önce yazmışım bugün psikolog randevum var ve ben hiç iyi değilim iki haftadır eski hallerime geri döndüm
Niye böyle olduguna gelecek olursak iki hafta önce çarşamba günü bahsettiğim karavanı görmek için Ankara'ya yola çıktık ve daha Nevşehir çıkmadan araba kaydı buzlanma varmış ve kaza gecirdik yine de Ankara'ya gittik karavan o kadar kötüydü ki adamın telefonda anlattığı ile alakası yok berbattı sonra ggeri döndük araba sanayiye gitti
Canımızın sağ kurtulduguna bize hiç bir şey olmadan atlattigimiza mutluyum tabiki ama o günden beri bir aşırı yeme başladı bende yine çok yoğun çalıştım haftasonu hafta içi pansiyon nöbeti kurs falan derken durup düşünecek zamanım olmadı desem yalan olmaz bı toparlamaya çalıştım ama bu hafta yine aynı hale döndüm hele dün gece neredeyse mide spazmı geçiriyordum bir şeyler yapmalıyım bakalım psikoligum ne diyecek bugün
Bir de inanılmaz mutsuz ve huzursuzum kazadan beri bazı can sıkıcı şeyler daha oldu o kadar şey yaşadık ama hem hiç bir şey değişmedi hemde biriktirdiğim paranın büyük kısmı sanayiye gitti çok üzgünüm gerçekten
Yataktan çıkmak gelmiyor içimden sanki etrafımda her şey dönüyor ama ben algilamiyorum yaşadığımı hissedemiyorum bir şeyler yapmam lazım ama ne

Hep aynı kısır dongudeyim bir anlamsızlık hissi herşeyden herkezden kaçıp gitme istegi ama hic bir sey yapmama ya da sürünerek yapma
Çok yoruldum bu gelgitlerden ne zaman durulacak yüreğim ne zaman susacak bu sürekli olumsuzlukları konuşan zihnim
Ne zaman sukredeceksin nefsim ?

Merhaba günlüğüm yarın kapanmanin başlaması üzerine bende pozitif düşünce ve bolluk bereket üzerine meditasyon olumlama ve Esma çalışması yapmaya başlayacağım bir de evimin her köşesini elden geçirip fazlalıklardan arınmak düzeni elden geçirmek istiyorum bu 20 günü bu iki çalışmaya ayırıyorum özellikle onun dışında okuyabildigim kadar kitap ve çocuklarla olabildiği kadar çok kaliteli zaman 🙏

Tam bir hafta olmuş mutfak dışındaki odaları elden geçirdim çocuklarla bı düzen oturttum daga dönmüş ütüleri hallettim oyuncaklar kıyafetler dolap içleri hepsini hallettim
Meditasyona hala başlamadım sadece elimdeki kitabı bitirdim öfke dansı begendim
Evimdeki eskileri işe yaramaz şeyleri attım yenilerini sipariş verdim
Fena değil bence
Annem gil evlerine gidince bu kapanma bana ilaç gibi geldi kendi evimin patronu olmak çok güzel
İnsan halı diye bir program kesfettim onu izledim bı kaç bölüm çok güzel
Yürüyüş bandı aldım kargo da
Evim duzenli temiz kontrol bende

X