- 3 Haziran 2009
- 7.417
- 29.022
- 41
Hoş geldinizsizi burda gördüğüme sevindim ortak ilgi alanlarımız var demek ki sayfayı okurken çok keyif aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinizsizi burda gördüğüme sevindim ortak ilgi alanlarımız var demek ki sayfayı okurken çok keyif aldım
Hoş geldin canımMerhaba elecda uzun süre takip edemedim
Yazıların kitap okur gibi geliyor bu akşam topiğini okumaktan kitabımı okuyamadım
İsim düşünmeye başlamışsınız zor süreç
Biz b harfinde takılı kalmıştık
İlk önce Ömür istedik sonra değiştirdik
6.aya kadar kız dediler Beyza da karar verdik. Sonra erkek denildi B harfi olsun istedim. Eşimle ortak noktada birleşemediğimiz için oğlumun iki ismi var.
İsimlerin yanına hep bey ve hanım getirerek düşündüm.
hoş buldum herşey yolundaydı ama iki gündür migrenim tuttu yine sayfayı bıraktımHoş geldiniz
Çok geçmiş olsun. Eşimde de var migren. İnsan hayatını nasıl etkilediğini gayet iyi biliyorum.hoş buldum herşey yolundaydı ama iki gündür migrenim tuttu yine sayfayı bıraktım
maalesef çocuklarımla ilgilenemiyorum üzülüyorlar ben daha çok üzülüyorum kilitliyor resmen insanıÇok geçmiş olsun. Eşimde de var migren. İnsan hayatını nasıl etkilediğini gayet iyi biliyorum.
Selamlar Hanımlar,
Bakıcı ablamız Pazartesi günü bizden çıktıktan sonra fenalaşmış. Hastaneye kaldırmışlar. Doktor kalp krizi geçirmek üzeresin hemen anjiyoya alıyoruz demiş ve almışlar. Ancak tüm damarları açamamışlar. Salı günü baypas ameliyatı olacak. 3 ay çalışamazsın demiş doktor.
3 ay bir şekilde idare ederiz ama doğum ve sonrasında çalışamazsa işimiz bozuk gerçekten.
Evin temizlik ve yemek düzeni de haliyle çökmüş oldu. 3 ay için bir temizlik ve yemek programı oluşturmam gerekiyor. Çalışan hanımlara sormak istiyorum evi nasıl çekip çeviriyorsunuz? Haftalık bir programınız var mı? Varsa paylaşır mısınız?
Selamlar Hanımlar,
Bakıcı ablamız Pazartesi günü bizden çıktıktan sonra fenalaşmış. Hastaneye kaldırmışlar. Doktor kalp krizi geçirmek üzeresin hemen anjiyoya alıyoruz demiş ve almışlar. Ancak tüm damarları açamamışlar. Salı günü baypas ameliyatı olacak. 3 ay çalışamazsın demiş doktor.
3 ay bir şekilde idare ederiz ama doğum ve sonrasında çalışamazsa işimiz bozuk gerçekten.
Evin temizlik ve yemek düzeni de haliyle çökmüş oldu. 3 ay için bir temizlik ve yemek programı oluşturmam gerekiyor. Çalışan hanımlara sormak istiyorum evi nasıl çekip çeviriyorsunuz? Haftalık bir programınız var mı? Varsa paylaşır mısınız?
Bu durumu da 3 aydır kusmadan kaynaklı yaşıyorum. Kızımla ilgilenemiyorum. Halim onu korkutuyor onun gözündeki korkuyu görünce ben daha çok üzülüyorum.maalesef çocuklarımla ilgilenemiyorum üzülüyorlar ben daha çok üzülüyorum kilitliyor resmen insanı
Ablanın durumu netleşmeden kadın arayışına girmek istemiyorum. 5 yıldır beraberiz ve benim ikinci annem gibi oldu. Ailemdeki bir sürü insandan daha yakınız. Belki temizlik için haftada bir birini alabilirim. Sen birini alıyor musun temizlik için?Günaydın, ne zamandır okuyordum ama fırsat bulup yazamadım. Öncelikle çok geçmiş olsun, rabbım sağlığına kavuştursun ınsallah...
Benım duzenden bahsedeyım bıraz, belkı fıkır olur ama şöyle de bır durum var, benım cocuklar 9 ve 8 yasına ulaştılar çok şükür...
Haftada bır bayan gelıyor, dıp köşe temızlığı yapıyor, işten 4 de cıkıyorum, yemek yapmaya vaktım oluyor, cok sorun olmuyor. Zaten ıkı cesıt yemek yerız yanına da salata yogurt turşu v.s. Ev de pek eşya ve kalabalık olmadığı için karışıklığımız olmuyor.
Sanki yeni bir bayan arayısına gırsen daha ıyı olur, hem dogum yapana kadar tanımıs olursunuz bırbırınızı, hem de dogumdan sonra bır sure evde bırlıkte olacaksınız.
Insallah gonlune gore olur hersey.
Haftalık temizliği kendim yapmam mümkün değil de eşimle birlikte Cumartesi günleri sabahtan yapabilir miyiz diye düşünüyorum. Süpürme işini eşim halleder. Ben yerleri silerim. Toz alınacak çok fazla eşya yok zaten evde. Ayda bir de cam, kapı vs. detaylı temizlik için birini alsam diye düşündüm ama bilemedim.öncelike geçmiş olsun Allah şifa versin..
temzilik-düzen: haftalık temziliğe alabileceğin başka bir yardımcı bulabilirsen çok iyi olur..
hamilesinde ..temizlik yapabilecek misin?
Ablanın durumu netleşmeden kadın arayışına girmek istemiyorum. 5 yıldır beraberiz ve benim ikinci annem gibi oldu. Ailemdeki bir sürü insandan daha yakınız. Belki temizlik için haftada bir birini alabilirim. Sen birini alıyor musun temizlik için?
Kızımı okuldan 17:00 de alıyorum. Eve beraber geliyoruz. Alışkın olduğumuz düzende eşim gelene kadar yani 18:30'a kadar beraber oynamak. O kısımda yemek işini halletmek benim için sıkıntı olur. Pazar gününden yemek yapmak daha iyi olacak sanırım.
evet canım benim oğlumda akşam boynunu kesmesinler diye ağlamaya başladı ben de çok üzüldümBu durumu da 3 aydır kusmadan kaynaklı yaşıyorum. Kızımla ilgilenemiyorum. Halim onu korkutuyor onun gözündeki korkuyu görünce ben daha çok üzülüyorum.
Kızımdan önce 2 haftada bir gelen bir ablamız vardı. Sabah çıkıp akşam geldiğimiz için ev zaten anca kirleniyordu. Kızımla beraber de bakıcı ablamız başladı. 5 yıldır da bütün evi o çeviriyor. Ben kendi evimin işini şimdiye kadar hiç yapmadım yani. Bundan sonra da yapabilirmiyim bilemedim. Yemeği de abladan önce kendim yapıyordum ama o zaman ilgilenmem gereken bir çocuk yoktu tabi.elecda
haftasonları köfte hazırlayıp buzluğa atabilirsin..
yazdan buzluğa koyduğun şeyleri kullanabilirsin(yeşil fasulye-barbunya vs)
benim düzenim şöyle :1gün onu yapıyorum
bir gün de balık yapıyoruz..
bir gün makarna çorba (15dk da hazırlayabiliyorum)
bir ik gün sebze yapıyorum
bir gün kurubaklagil..
***genelde akşamdan yapıyorum yemeklerimi: bugünün yemeğini yerken akşam ertesi günün yemeğini kooyuyorum ocağa..fırın yemekleri ayrıca kolay oluyor..
**temizlik için ise yardımcı almıyorum eşimde benimle yaptığı için ama senin durumun biraz farklı ..
ben de eşim askere gidince nasipse haftalık yardımcı alacağım yarım gün olarak..
sen güvenilir birini bulursan çok rahat edersin...hatta o abla gibi güvenilir ve sürekl i gelecek birisi olsa çok daha iyi olur...
haftada bir gün ''eşya düzenliyorum çekmece içeri dolap altları vs''
çalışan kadının kendine yardımcısız vakit ayırması pek zor..
bu beni bazen bunaltıyor ancak düzenimi daha iyi şekilde uygulamaya koyacğım inşaallah.
sana da kolaylıklar diliyorum kuzum
Bende temizlik konusunda seninle aynı fikirdeyim. Uzun vadede temizlik işini kendim götürmem mümkün değil. Acaba 3 ay idare edebilir miyiz diye düşündüm ama bilemiyorum.Evet haklısın belki fakat ben tek başına hani kalp krizi geçirmiş, bypass ameliyatı olacak biri ile çocuklarımı da bırakmak ıstemem. Hani ameliyat sonrası bebeğini beşikten alması bile zorlar kadını. Benim çocuklara annemle babam baktılar, babam kalp krizi geçirince annem olmasına rağmen çok zorlandı. Kalp krizi biraz zor hastalık. Hani allah evdeyken bırsey olsa... Gerçi hiçbirimizin garantisi yok, tedbir bizden takdir rabbimden...
Ben alıyorum haftada bır temızlığe bayan. 8 senedir geliyor çok şükür, iyi de gidiyor, arada bozulmalar olsa da yapacak bırsey yok. Ben temizlik yapmak ıstemıyorum acıkcası evde, tum gun calısıyorum, enerjımı cocuklarıma vermek varken temızlığe harcayamam...
Yemek bizde sorun olmuyor. Çocuklar odevlerını yapana kadar pişiyor zaten.
Hakkında hayırlısı olsun...
Kıyamam kuzuyaevet canım benim oğlumda akşam boynunu kesmesinler diye ağlamaya başladı ben de çok üzüldüm
3 buçuğa az kaldı diğeri 2Kıyamam kuzuya
Kaç yaşında oğlun?
Allah bağışlasın ikisini de. Yaşları da yakınmış nasıl baş ediyorsun? İki çocuklu hayat beni korkutuyor valla.3 buçuğa az kaldı diğeri 2