Paylaşımınız için çok teşekkür ederimmerhabalar gecmıs olsun benim de ferritin değerim yıllardır çok dusuk, ilac kullanıyorum ama hap almayı hıc sevmedıgımden ıhmal edıyorum donemlik kullanıyorum baş dönmesi yapıyor ben de deger dustugunde, 5 lere kadar ınıyor, doktorum ferrıtın bu kadar dusuk oldugunda baglanma saglanamadıgından kanın degerinin onemi olmadıgını soylemıstı bana, yanı mutlaka ılac kullanmamı ıstedı sizınle de paylasmak ıstedım.
Çocuklara iyi alışkanlıklar kazandırma konusunda kaygılarımız ortak gibi gözüküyor. Kızların kitap okuma alışkanlıkları artık oturmuş diyebilirim. Kendine bi uğraş bul önerisinde bulunduğumda ilk akıllarına ozaman kitap okuyum geliyor ya da bir yere tatile, anneanne-babanneye kalmaya gideceklerse çanta hazırlığına hemen kitaplarını getiriyorlar. Uykuya geçişte kitap okunmasını çok seviyorlar, yatış vaktinde gecikirseniz kitap okuma iptal olur dediğimde panikle hızlanıyorlarGünaydın Hanımlar,
Bu ara çocuklara ne vermek istediğimi düşünüyorum. Tabi öncelikle kendi çocukluğumun avantajları ve dezavantajlarından yola çıkıyorum.
Kitap Okuma Alışkanlığı: Evimizde kocaman bir kütüphane vardı. Annem ve babam çok okurlardı. Dolayısıyla ben ve kardeşim de kitap okuyan insanlar olduk. Bize kitabı sevdirme gibi bir çabaları olmadı, sadece rol model olarak bizim kitap okuyan insanlara dönüşmemizi sağladılar. Ben burada ebeveynlerimden bir adım ileriye gitmek istiyorum. Kızlarla kitapçı gezmek, yazar söyleşilerine, kitap fuarlarına katılmak istiyorum. Bunlar benim çok keyif aldığım aktiviteler. Bu deneyimi kızlarımla paylaşmak ve aldığım keyfi onlarında hissetmesini sağlamak istiyorum.
Kızları eşimle dönüşümlü yatırıyoruz. Ben Ela'yı yatırırken eşim de İpek'i yatırıyor. Ela'ya kitap okumayı bırakmıştım ancak tekrar başlamaya karar verdim. Bu hafta Ela'ya Küçük Prens'i okumaya başladım. Hem aldığım diksiyon eğitiminden öğrendiklerimi uygulama fırsatı hem de kitap merkezli bir anne-çocuk zamanı olarak düşünüyorum.
Sanatseverlik: Tiyatro, opera ve bale severim. Resim ve heykel severim. Konsere gitmeyi de çok severim. İstiyorum ki kızlarımla önce çocuk tiyatrosu ve operası ardından da yaşlarına uygun temsillere gidelim. Ayda en az bir kez tiyatroya gidelim, bir müze ya da sergi gezelim. Hayatlarında sanat olsun, güzele bakıp güzeli görsünler.
Spor Aktiviteleri: Ben kayağa hiç gitmedim, ata binmedim, rafting yapmadım. Bu tarz sportif faaliyetleri beraber deneyelim istiyorum. Ela şu an modern dans ve piyanoya gidiyor. Uzun zaman yüzmeye devam etti. Ergenlik ve gençlik döneminde iyi yüzmenin ve iyi dans etmenin faydasını göreceğini düşünüyorum.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara ailenle birlikte inşallahSelamlar herkese dün doğum günümdü. Sabah çoşkuyla kızlar uyandırdıeşim kahvaltı hazırlamış, kızlar koca koca 10 balon şişirmiş . Salona girince üzerime attılar balonları bütün hafta resim, süsleme yapmışlar. Verirken çok heyecanlılardı, çocuk olmak ne güzel şey yauu. Eşimin kızları babanneye bırakıp lavareye gitme teklifi vardı ancak bu doğum günümü kızlarsız kutlamak istemedim. Birlikte takıldık. Canım kendime doğum günüm için pandora bileklik hediye ettim şimdilik benden bu kadar
Sağlıklı,mutlu, huzurlu, eğlenceli nice yaşlar dilerim canım sevdiklerinle birlikteSelamlar herkese dün doğum günümdü. Sabah çoşkuyla kızlar uyandırdıeşim kahvaltı hazırlamış, kızlar koca koca 10 balon şişirmiş . Salona girince üzerime attılar balonları bütün hafta resim, süsleme yapmışlar. Verirken çok heyecanlılardı, çocuk olmak ne güzel şey yauu. Eşimin kızları babanneye bırakıp lavareye gitme teklifi vardı ancak bu doğum günümü kızlarsız kutlamak istemedim. Birlikte takıldık. Canım kendime doğum günüm için pandora bileklik hediye ettim şimdilik benden bu kadar
çok mutluyum şu anSelamlar Hanımlar,
Geçen hafta havalimanında bir toplantıya katılmıştım. Havacılık bölümleri olan bir üniversitenin temsilcisi de oradaydı. Fırsat bulunca havacılık eğitmeni olmak istediğimi, nasıl bir yol haritası çizmem gerektiğini sordum. Kendisi de bana sektör tecrübesi olan eğitmenlere çok acil ihtiyaçları olduğunu söyledi ve bir görüşme ayarladı. Cuma günü görüşme yaptım ve mevcut işimle birlikte büyük ihtimalle bahar döneminde üniversitede 3 ders vereceğim gibi görünüyor. Çalıştığım şirketten de onay aldım.
Ancak eğitim %100 İngilizce ve yabancı öğrencileri olması nedeniyle derslerin tamamının İngilizce anlatılmasını talep ediyorlar. Geçen sene başladığım ama nihayete erdiremediğim akıcı ingilizce konuşma hedefini bir an önce halletmem gerekiyor. Bunun için yarın online birebir konuşma eğitimi ayarladım. Eğer faydalı olursa devam edeceğim.
Zorlu bir iki ay beni bekliyor. Ancak bunu gelişim fırsatı olarak görüyorum. Hem ingilizce konuşma, hem sunum becerilerimi geliştirmek için bir adım olacak.
Çok teşekkür ederim canımçok mutluyum şu anelecda canımcım...
hayat emekle ilerliyor; aklında bu fikir vardı, bu konuda da çabaladın kendine yatırım yaptın. diksiyon dersi ve iingilizce geliştirme gibi gibi.. fırsatı geldi ve şu an değerlendirdin.. işte buna çok çok sevindim ...
elecda online görüşmeyi hangi kurumla kişiyle yapacaksın peki?
benben00 nice yaşlara sağlıkla huzurla arkadaşım.. çocukların sürprizine bayıldım ... eşinin ince fikri de çok hoş.
Farkında mısınız arkadaşlarım, burada gelişimlerimizi görüyoruz beraber büyüyoruz. gelişiyor geliştiriyoruz. birbirimizin hayatını şahit oluyoruz.