Şu kısma bayıldım, ne güzel ifade. Eşin çok şanslı
- ‘Aşk’a aşığım. İçimde fırtınalar kopar severken. Överek severim, güzelliğini görerek.’
Şu kısma bayıldım, ne güzel ifade. Eşin çok şanslı
benim de bazen sevgim öyle çoşar ki içimden “seviyorum merkez” diye bağırasım gelir
Kişinin sevgi diline göre tabi ki. Birimizin ki diğerimizinkine hitap etmeyebiliyor. Karşındaki insanı tanımak önemli.
bağır :bağırmalı insan.
ben sessiz veya gösterilmeyen sevgiyi tercih etmiyorum. Herkesin bi sevgi kovası var , doldurulması gerektiğine inanırım. Kimi zaman hizmet diliyle kimi zaman hediyelerle kimi zamanda sözlerle ...
Şu an tatildesiniz sanırım, çook güzel geçsin tatilinizHerkese selamlar, gecen yıl pegasus kampanyasından aldığım biletlerin vakti geldi, haftasonu gidiyoruzaylar ne çabuk geçiyor, gerçekten şaşırtıcı. Havalar bir kaç güne tekrar ısınacakmış ama oralar kesinlikle daha soğuk olacaktır. Bu hafta da kızlar hastalık belirtisi göstermezse birlikte güzel bir deneyim geçireceğiz
Bileti aldığım zamanı hiç hatırlamıyorum; kayıtlı bagaj hakkımız yokmuşDolayısıyla bu geziye 8kg lık küçük bir kabin bagajı ve sırt çantalı gezginler olarak yapacağız. Çantalarda alan kaplamasın diye en kalın kıyafetleri üzerimize giyip gidiyoruz kızların sırt çantalarını yiyecek ve atıştırmalıklarla doldurdum.
Çanta hazırlıkları hakkında bir kaç bilgi paylaşayım;
-sıvı kısıtlamalarından dolayı kızların ateş düşürücü vb. İlaçlarını bu hafta içerisinde gidip doktorlarına reçete ettireceğiz. (İlaçları uçakaltı bagaja koyabilsek sıkıntı olmayacaktı ama kabin bagajında riske atmak istemedim)
-Yanımıza bolca kuruyemiş alıyoruz. Küçük kilitli poşetlere böldüm. Gezerken hem tokluk sağlayacak hem enerji verecek.
-haftasonu açma yapıp dondurucuya attım. Giderken çıkarıp çantaya alacagız. Ayrıca gidiş uçuşu erken olduğu için kahvaltıya vakit yok. Soğuk sandviç yapıp uçağa binmeden tüketeceğiz.
-Konaklama için seçtiğimiz tesis ücretine kahvaltı dahil değil. Sinbonun küçük bir elektrikli tenceresi var onu aldım. Belki yumurta haşlarız ya da tarhana yaparız yanımızda bulunsun. Orda market alışverişi yaparız diye düşündüm. Sabah ve öğleni böyle çözeriz akşam iyi yemek yeriz dedik. Hem euro faktörü hem de full hazır yememiş oluruz.
Konaklama noktalarını çok merkezi seçtik. (Booking.com dan) 2 saatte gezip otele gireriz, ısınırız bi kahve içeriz.
Gezinin finansmanı için biletleri aldığımda bi kaynak oluşturmuştum. (Halkaarz karları ve dolap satışları ile) buradan 400 euro birikmiş. Bir okadarda evde yazınki Romanya tatilinden kalma euro var. Üzerine ihtiyaç olursa kartlardan harcayacagız.
Gidip gelelim yazarım buraya deneyimlerimizi.
Merhaba, yeni döndük. Çok güzel geçti, koşullar beklentimin üzerindeydiŞu an tatildesiniz sanırım, çook güzel geçsin tatilinizben de ilaç nasıl alıcam yanıma diye düşünüyordum, reçete olunca aıvı kısıtlamasına girmeden yanımıza alabiliyor muyuz? Bizim daha çok var gerçi yaza uçuşumuz. İlk defa sadrce kabin bagajı ile uçacağım içim merak ediyordum, deneyimlerini paylaşırsan mutlu olurum
Çok teşekkürler bilgi için. Ben de antibiyotik yazdırayım çok mantıklı. Dr a telefonla danışarak kullanabilirim en azından. Ne güzel bir gezi olmuş, kızlarınızla keyifli bol seyahatleriniz olsunMerhaba, yeni döndük. Çok güzel geçti, koşullar beklentimin üzerindeydiilk gün hariç çok soğuk değildi. Otelleri merkezden seçmek çok işimize yaradı. Kızlar yorulunca otele geçip dinlenip tekrar çıktık. 1 gun de sabahtan gent e geçtik sadece o gün kızlar çok yoruldu. O gun 10 km yürüdüler sanırım Gent bu seyahatte en beğendim şehir oldu.
Evet reçete olunca ilaçlar sıvı kısıtlamasına takılmıyor, ha ama şöyle reçete yazdırmasaydık da sorun çıkmayacaktı belki, giden birçok kişi bu yönde deneyim aktardı. Bize de hiç çantaları açtırmadılar. Buna rağmen havayollarının sıvı standartlarında ilaçların muafiyeti için hep reçete şartı okuduğum için reçete ettirmek istedim. Doktorumuza ihtiyat amaçlı bir de antibiyotik yazdırdım, çok şükür ihtiyaç olmadı ama. Rotamız; Belçika(Brussels-Brugge-Gent)-Almanya(Köln) idi. Böylelikle benim bu yaşımda seyahat ettiğim ülke sayısı 13 iken, 7,5yaşındaki kızlarımın 5 oldu
Çok teşekkür ederim, hepimizin keyifli huzurlu çokça gezileri olsunÇok teşekkürler bilgi için. Ben de antibiyotik yazdırayım çok mantıklı. Dr a telefonla danışarak kullanabilirim en azından. Ne güzel bir gezi olmuş, kızlarınızla keyifli bol seyahatleriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?