Okunacaklara ekledim. Tavsiye için teşekkürlerGünaydın
Storytelde dinlediğim bir kitabı tavsiye etmeye geldimhenüz bitirmedim ama çok hoşuma gitti, kısa bir kitap zaten.
Mahatma Gandi-Sevgi Dünyadaki En İncelikli Güçtür
Gandi’nin yaşamını bilmiyordumhayran kaldım.
Biz bu yaz arabamızla 4 buçuk yaş bebesiyle küçük bir balkan turu yapacağız, deneyimlerimi paylaşırım. Ben gezme işini çok sevdiğim için tur rehberi gibi program hazırloyorum, bu sefer çocuk içinde park , çocuk müzesi gibi etkinlikler ekledim.Spor salonu işi çok iyi olmuş. Ben yüzmekten hoşlanmıyorum ama büyük kızım bayılıyor. O yüzerken ben de spor aletleri ile çalışıyorum. Küçüğü daha hiç götürmedim:)
Borsa konusunda neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yokÖğrenmeyi ve anlamayı çok istiyorum. Geçen gün P planli sayesinde Aysel Gündoğdu’yu keşfettim. Borsa 101, Akıllı Yatırımcının Rehberi ve Herkes için finans kitaplarını gördüm. Senin için basit kalabilir ama benim gibi bu konuya yeni giriş yapanlar için faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Yurtdışına çocuklar ile önümüzdeki yaz bir gezi planlamak istiyorum. İpek artık 6 yaşında olacak, daha az arıza verir ve daha çok hatırlar diye umut ediyorum:) Ayarlayabilirsek Balkanlar ile açılışı yapmayı çok isterim.
Ben de Aysel Gündoğdu’yu azönce P planli dan öğrendimSpor salonu işi çok iyi olmuş. Ben yüzmekten hoşlanmıyorum ama büyük kızım bayılıyor. O yüzerken ben de spor aletleri ile çalışıyorum. Küçüğü daha hiç götürmedim:)
Borsa konusunda neden bahsettiğin hakkında hiçbir fikrim yokÖğrenmeyi ve anlamayı çok istiyorum. Geçen gün P planli sayesinde Aysel Gündoğdu’yu keşfettim. Borsa 101, Akıllı Yatırımcının Rehberi ve Herkes için finans kitaplarını gördüm. Senin için basit kalabilir ama benim gibi bu konuya yeni giriş yapanlar için faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Yurtdışına çocuklar ile önümüzdeki yaz bir gezi planlamak istiyorum. İpek artık 6 yaşında olacak, daha az arıza verir ve daha çok hatırlar diye umut ediyorum:) Ayarlayabilirsek Balkanlar ile açılışı yapmayı çok isterim.
Ben yıllar önce almıştım. Markası yok ama iyi bir mağazadan olduğunu hatırlıyorum.Ses işini düşünmemiştim, söylediğin iyi oldu. Bambu için önerebileceğin bir ürün var mı?
Ben cam kullanıyorum. Çünkü plastik bir yerden sonra minimal kıymık şeklinde salataya filan karışabiliyor riskli bu yüzden.Kesme tahtaları ile ilgili sorun yaşıyorum. Ahşap içime sinmiyor. Şu an plastik kullanıyorum ancak soru işareti var. Cam olanları kullanan var mı aramızda?
Bi ara öğle arası ankamalle gidip tefal ve bernardoya bakayım çok teşekkür ederim canımMerhaba yapışmaz özellik için döküm granit ürünler kullanıyorum. Döküm üzerine granit iç kaplama. Bernardo dan almıştım. Alırken yapışmazlığı saglayan granit kısım çizilse bile alttaki döküm malzeme oldugu gibi saglıksız bir durum oluşmayacaktır denilmişti. Zaten ağır ürünler. Tabi çizdikçe yapışmaz özelliğİ zamanla kaybolacaktır. Aldıktan sonra aslında bukadar parcaya ihtiyacım yokmuş dedim. Çünkü günlük yemek çorba da çelik kullanıyorum. Bu setin sığ tenceresini sadece pilav için, derin büyük tenceresini de sadece misafir geldiğinde güveç yaparken kullanıyorum. ( kendi ailemize güveç yaparken ufak toprak bir güveç kabın var onu kullanıyorum) ama Setin tavası ve sahanları çok sık kullanılıyor, tahta kaşık ile kullanıyoruz. 3 yıl oldu henüz yapışmaz özelliğini kaybetmiş değil. Fotoğraf ekledim.
Ya zaman ne kadar çabuk geçiyor, İpek e hamile olduğunu paylaşmıştın bizimle daha dün gibiSpor salonu işi çok iyi olmuş. Ben yüzmekten hoşlanmıyorum ama büyük kızım bayılıyor. O yüzerken ben de spor aletleri ile çalışıyorum. Küçüğü daha hiç götürmedim:)
Deneyimlerini dinlemeyi ben kendi adıma heyecanla bekliyorum. Şimdiden iyi yolculuklar diliyorum. 4,5 yaşındaki çocukla araba ile gitme cesaretinden ötürü de tebrik ediyorum:)Biz bu yaz arabamızla 4 buçuk yaş bebesiyle küçük bir balkan turu yapacağız, deneyimlerimi paylaşırım. Ben gezme işini çok sevdiğim için tur rehberi gibi program hazırloyorum, bu sefer çocuk içinde park , çocuk müzesi gibi etkinlikler ekledim.
Ben de normal şartlarda çelik ile devam ediyorum ama teflon tava lazım oluyor yahu:)Ben yıllar önce almıştım. Markası yok ama iyi bir mağazadan olduğunu hatırlıyorum.
Tava konusunda önerin için ben teşekkür ederim. Çocuklu evde kurtarıcı ürün.☺
Ben çelik ürün taraftarıyım. Teflon sağlık açısından bir süre sonra sıkıntılı. Diğerlerinin de illa bir nazar boncuğu oluyor.
Bir akrabamıza gitmiştik ve eşi Almandı. Kendisi Almanya ya gittiğinden tanışamadık. Onun Almanya dan getirdiği çelik tava çok iyiydi ve kesinlikle yapıştırmıyordu. Tavanın içi düz değildi. Aradım, bir Türk markasında var ama kalitesinden emin olamadım. Almadım. Arayışa devam.
Annelikte günler uzun yıllar kısa demişler:)Ya zaman ne kadar çabuk geçiyor, İpek e hamile olduğunu paylaşmıştın bizimle daha dün gibi
19 Mayıs tatilinde 3 günlüğüne Bursa'ya gitmeyi planlıyoruz. Öneri ve tavsiyelere açığım:)babyloading87 sen Bursa'daydın sanırım. Biraz tavsiye verebilirsen çok sevinirim.
19 Mayıs tatilinde 3 günlüğüne Bursa'ya gitmeyi planlıyoruz. Öneri ve tavsiyelere açığım:)babyloading87 sen Bursa'daydın sanırım. Biraz tavsiye verebilirsen çok sevinirim.
Haklısın, teflondan kaçış yok.Ben de normal şartlarda çelik ile devam ediyorum ama teflon tava lazım oluyor yahu:)
Bana %100 granit veya Tefal 3x-6x tavsiyesi veren kişi Pınar Demirbaş. Instagram'dan bir bak istersen, faydalı içerikler üretiyor.