- 3 Haziran 2009
- 7.393
- 28.908
- 41
Çok teşekkür ederim.borsa eğitimi teknik analiz eğitimlerini içeriyor ve daha çok trend sürmeyle alakalı. eğitimi instagramda optimum yatırım kullanıcısından alıyorum ancak o sayfanın taklitleri çok fazla. incelemek istersen özelden sayfanın fotosunu atarım. ücretli bir eğitim. instada uzun süredir takip ettiğim bir kullanıcı olduğu için de gönül rahatlığıyla aldım ancak önemli olan eğitimi tamamlamak tabi. bunun için kendime ekstra süre yaratmam gerekiyor, çünkü evde beni bekleyen henüz iki yaşında bile olmayan bir minik adam daha var.
canva eğitimini de satın almıştım, o da yine instagramda tasarım mühendisi kullanıcısı ve canvayı profesyonel olarak iş hayatına nasıl uygulayacağınıza varıncaya kadar anlatıyor. bu konuda da oldukça iyi. bu eğitimi de henüz bitirmediğimi belirteyim. eğitimin sonunda düşüncem değişir mi bilemiyorum.
aysel gündoğdunun kitabını okumadım. eğitim online evet. bu eğitimle bir minik başlangıç yaparım diye düşündüm. belki daha sonraki eğitimlerine de katılabilirim. bu kararı, alacağım bu eğitim belirleyecek. bu arada kayıt oldum. 189 tl.
Anneler için olan eğitime katıldıktan sonra buradan da paylaşım yapabilirsen çok sevinirim. Hepimiz bilgilenmiş oluruz.