Ben Ikea ve Ocean Home Textile markalarının hurçlarını kullanıyorum. İkisinden de memnunum.Düzen demişken, benim kışlık yorgan battaniye vs leri yüklüğe ve de baza altına kıyafetleri yerleştirmek için hurca ihtiyacım var. Ayrıca fazla nevresim ve ufak tefek mefruşatlar için de.
Sizin kullanıp memnun kaldığınız ürünleri paylaşır mısınız? Ya da ne tavsiye edersiniz?
merhaba elecda :) uzdolabı duzenıne hayran kaldım, dondurucuya neler koyuyorsun evde buzdolabı dışında dondurucun var mı, onun düzenini de mrak ettim :)Ketçap mayonez gibi soslar yok, kullanmıyoruz. Ben haftalık alışveriş yapıyorum. İndirimde veya stok amaçlı ürün almıyorum. Baklagillerim bile 1 kilodur. Bitince yenisini alırım.
Ürünleri İpek Hanım Çiftliğinden alıyorum. Ambalajlı değiller ancak mesela peynirler vakumlu poşette oluyorlar. Onları çıkartıp cam kaplara yerleştiriyorum. 1 haftada bitecek kadar ürün aldığım için kahvaltılıkların hepsi tükeniyor.
İki koli dediğin 30+30 =60 yumurta mı çok değil mi gerçekten.merhaba elecda :) uzdolabı duzenıne hayran kaldım, dondurucuya neler koyuyorsun evde buzdolabı dışında dondurucun var mı, onun düzenini de mrak ettim :)
eşim her şeyi fazla alan biri, o yüzden tıklım tıklım dolu benm budolabı. taze yemek en iyisi tabi ama anlamıuyor eşim. yumurta bile iki koli alır düşünün artık, evde 2 büyük 2 cocuk var sadece
evet ya babası da öyle. hatta övünür ne yapayım babam gibi elim bol diye. bu eli bolluk değil israf diye kızıyorum ama yine aynı.İki koli dediğin 30+30 =60 yumurta mı çok değil mi gerçekten.
Ailede öyle görmüştür kesin. Babası da öyledir.
Buzdolabı dışında derin dondurucum yok. Dondurucumda fazla birşey yok. Üst rafta sigara böreği, yaprak sarma ve mantı var. Alt kısımda ise köfte ve et var. Görseli ekliyorum.merhaba elecda :) uzdolabı duzenıne hayran kaldım, dondurucuya neler koyuyorsun evde buzdolabı dışında dondurucun var mı, onun düzenini de mrak ettim :)
eşim her şeyi fazla alan biri, o yüzden tıklım tıklım dolu benm budolabı. taze yemek en iyisi tabi ama anlamıuyor eşim. yumurta bile iki koli alır düşünün artık, evde 2 büyük 2 cocuk var sadece
An itibari ile kendi buzdolabımdan soğudumSelamlar Hanımlar,
Dün tatil olunca haftalık alışveriş ve buzdolabı düzenleme işini dün yaptım. Aynı zamanda bugün için biber dolması pişirdim. Buzdolabı görselini ekliyorum.
Herkese verimli bir hafta diliyorum
Ay dün aynen bunu hissettim, kalktım düzenledim ama olmadı vallaAn itibari ile kendi buzdolabımdan soğudum
Ay yok benimki de olmaz asla
Yahu 2 basit adım var. Birincisi haftalık yiyecek kadar alışveriş yapmak, diğeri de alınan her şeyi saklama kaplarına aktarmakAy yok benimki de olmaz asla
İşte ben onu da ayarlayamıyorum.Yahu 2 basit adım var. Birincisi haftalık yiyecek kadar alışveriş yapmak, diğeri de alınan her şeyi saklama kaplarına aktarmak
Yok o iş o kadar basit değilYahu 2 basit adım var. Birincisi haftalık yiyecek kadar alışveriş yapmak, diğeri de alınan her şeyi saklama kaplarına aktarmak
Benzer durum bende de var.Yok o iş o kadar basit değilbuzdolabımı atsam anlarsın ama utanırım atmam salçalar vs mesela nerede? Kavanoz çok bende mesela. Tabi burası sıcak olduğu için bir çok şey buzdolabında un vs de dahil. Belki ondan
Bizde de aynı durum mikancım. Dolapta olmayan yiyecek, bizim olmuyor, güvelerin oluyor malesefYok o iş o kadar basit değilbuzdolabımı atsam anlarsın ama utanırım atmam salçalar vs mesela nerede? Kavanoz çok bende mesela. Tabi burası sıcak olduğu için bir çok şey buzdolabında un vs de dahil. Belki ondan
Yazı ayrı dert kışı ayrı dert İstanbul'un da. Yazın güve yer.Çörekotu, susam, pul biber, tarhana, ıhlamur, kırmızı toz biber onlara bile güve geliyor.Bizde de aynı durum mikancım. Dolapta olmayan yiyecek, bizim olmuyor, güvelerin oluyor malesef
Aynen sudem aynı durum vanilya vs de dolapta. Eşim un stoklamış bi kaç ay önce 5 kiloluk hepsini dolaba koyamadım haliyle. Kışa rağmen böceklendiler meselaBenzer durum bende de var.
Annem elma kurusu, turşu,kayısı kurusu , vişne kurusu vs yolladı. Dolap dolu. Dışarı koysam garanti güvelenir. Yesek bitmiyor mübarek.
Bir de stok huyum var. Çok hesaplı ürün alınca çoklu alıyorum. Soslar vs de var. Nar ekşisi, karamel sos vs. Kabartma tozuna kadar var dolapta.
Bu kadar saklama kabım da yok demekki yolun çok başındayım.