Çok mantıklıBenim anladığım çocuklar için değil biz yetişkinlere çocuklar ilgili eğitimler denrk istemiş sahihuban.
Mesela ben memeyi bırakma ve sağlıklı tuvalet alışkanlığı konularında bir psikologtan eğitim almıştım. Çocuklarla ilgili konular talep görüyor genelde.
Bana o dönem hem bedenen hem ruhen en iyi gelen şey açıkhavada yürüyüştü. Şiddetle tavsiye ederim ve kolaylıklar diliyorumÇok haklısınızÖzellikle mesleki eğitim kısmı mümkün bile değil şu anda Ancak ucundan kenarından başlamazsam psikolojik olarak yıpranacağımı farkettim. 5 dk kitap okumak bile bir adım attığım hissi yaşatıyor. Şimdilik hedefim de dediğiniz gibi akıl sağlığımı korumak
Farkındalık ve ‘an’da kalmakSelamlar Hanımlar,
İşte bitmek tükenmek bilmeyen toplantılardan kaynaklı buraya yazacak vaktim olmadı. Nihayet sakin bir zaman dilimi yakaladım.
Bu yıl kendi işim ile ilgili adım atmak istiyorum. Hayalimdeki iş bir öğrenme merkezi kurmak. Hem havacılık ve kalite ile ilgili teknik eğitimler hem de kişisel gelişim eğitimleri veren, öğrenme ve gelişme odaklı bir yer olmasını istiyorum. İlk etapta kendimi eğitmen olarak yetiştirmem ve eğitim materyallerini oluşturmam gerekiyor. Size bu konuyu danışmak istiyorum. Kişisel gelişim amaçlı ne tür eğitimlere katılmak isterdiniz?
Geçmiş olsunHerkese selam kızlar. Cumartesi günü mide botoksu oldum . Bu sene bu kilo ve kıl tüy mevzusunu sonsuza dek kapatmaya karar verdim. Yatırım mı bilmiyorum :) Fiziksel yatırım olarak gümüş alıyorum. Bu hafta yüzde 4 arttı. Tavsiye ederim. Astrolojik olarakta gümüş ve bakır sene sonuna dek güzel yerlerde gözüküyor. Altın bence artık doygunluk noktasında
Ne kadar güzelgünaydın :)
Hey hayat varım. Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle… ben varım ve yetişkinim.. çocuk beni hep hatırlayarak ben artık bir yetişkinim… hayatımı ben yönetmezsem, kukladan farkım kalmazdı dı mı? İşte şimdi ve buradayım.. kaygılarımla, umutlarımla, hüznümle, kocaman gülümsememle, kırgınlığımla ve affediciliğimle…buradayım…
Hamd olsun…
Bir süredir ufak çizimler yapıyorum.. en son kendime profesyonel çizime giriş kalemleri/eskiz defteri vs alarak bu durumu bi üst alana çıkarmak istedim.
Henüz başlardayım ama durumum bu
Rüzgar Mira Okan’nın kitabını okumuştum. Youtube’dan videolarını da takip ediyordum.Merhaba,elecda Rüzgar Mira Okan'ın stil ve kişisel marka anlamında eğitim ve videoları var. Ben birçok videosundan çok faydalandım.. Kişisel gelişim anlamındada destekleyici.
Benim genel olarak modum bu aylarda yerlerde gibiydi.
Yapmak istediklerim ve yapamadıklarım arasından çok gidiyorum.
Kendimi ve bedenimini örseliyorum.Özellikle deprem sonra eminim hepimiz bir boşluga düştük.Planlar hayaller vs bir yok oldu.. Yaşam enerjimiz genel olarak düştü.
Şöylede bir gerçek var ben kendimi motive etmediğim sürece, bu moddan cıkamadıgımı ve kayboldugumu farkettim..
Bir çok ev işimde teknolojiden faydalansam bile zamanımı yetersiz ve hiçlikte kullanıyorum.
Ve genel anlamda, sosyal ortamlarda keyif almadıgımın farkına vardım.
Neler yapabilirim kısmındayım bugün. ?,
Kendimi ve hayatımı güzelleştirecek, lezzet alabileceğim dokonuşlara ihtiyacım var.
resim çizmek terapi gibi ne bilimgünaydın :)
Hey hayat varım. Acısıyla tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle… ben varım ve yetişkinim.. çocuk beni hep hatırlayarak ben artık bir yetişkinim… hayatımı ben yönetmezsem, kukladan farkım kalmazdı dı mı? İşte şimdi ve buradayım.. kaygılarımla, umutlarımla, hüznümle, kocaman gülümsememle, kırgınlığımla ve affediciliğimle…buradayım…
Hamd olsun…
Bir süredir ufak çizimler yapıyorum.. en son kendime profesyonel çizime giriş kalemleri/eskiz defteri vs alarak bu durumu bi üst alana çıkarmak istedim.
çok geçmiş olsun elecda hanimSelamlar Hanımlar,
Dün İpek kreşten halsiz geldi. Gece ateşlendi. Az önce doktora götürdüm. İnfluenza bu hiç teste götürmenize gerek yok, hemen ilaca başlayalım dedi. İlacı aldım, içirdim. Evdeyiz bugün. Yarın da izin aldım. Cuma toplantı olduğu için eşim izin alacak.
Hayırlı olsun.Selamlar Hanımlar,
Bu yılı kendime yatırım yılı olarak belirlemiştim. Bu yatırımda fiziksel ve zihinsel bazı konular mevcut. Fiziksel olarak yaptırmak istediklerimden biri lazer. Aslında 10 yıl önce tüm vücut lazere gitmiştim. Ancak azalmasına rağmen bitmeyen bölgeler var. Bu nedenle ben de bu sene bu konuyu kendi adıma kapatmaya karar verdim. Bu hafta başlıyorum.
Geçmiş olsun, bizim kızlar da haftasonu hasta idi, ptesi izinliydim. Onlar iyileşti, ön e bana sonra eşime geçti. Salı günü baya kotüydüm ben de mide bulantısı falan. Salgın varmış. Neyse ki erkenden yatarak peynir ekmek ile beslenerek toparladım. Sağlıklı olmak çok kıymetli bir şey, insan hadta olunca değerini anlıyorSelamlar Hanımlar,
Dün zor bir gün geçirdik. İpek çok halsizdi. Bugün daha iyi çok şükürDünden beri hiç bir şey yemediği için beraber kek yaptık az önce.
Çok güzeşler tebrik ederimgünaydın :)
Hamd olsun…