- 13 Mayıs 2016
- 1.363
- 2.825
- 37
Çok tatlısın. Şarkıda harikaaa.Emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
öncelikle kendine, sonra başka herhangi bi şeye/işe/kişiye emek veren kadınlarımız günümüz kutlu olsun…
sizlere emmy meli’ nin “ı am woman” şarkısını armağan ediyorum, lütfen dinleyin ritminde de sözlerinde de kaybolun ya da kendinizi keşfedin…
Ben öfke yönetimi, diksiyon kursuna katılmak isterdim mesela.Selamlar Hanımlar,
İşte bitmek tükenmek bilmeyen toplantılardan kaynaklı buraya yazacak vaktim olmadı. Nihayet sakin bir zaman dilimi yakaladım.
Bu yıl kendi işim ile ilgili adım atmak istiyorum. Hayalimdeki iş bir öğrenme merkezi kurmak. Hem havacılık ve kalite ile ilgili teknik eğitimler hem de kişisel gelişim eğitimleri veren, öğrenme ve gelişme odaklı bir yer olmasını istiyorum. İlk etapta kendimi eğitmen olarak yetiştirmem ve eğitim materyallerini oluşturmam gerekiyor. Size bu konuyu danışmak istiyorum. Kişisel gelişim amaçlı ne tür eğitimlere katılmak isterdiniz?
Diksiyon için Tolga Bare’nin eğitimleri güzel görünüyor. Ben almayı düşünüyorum bu sene içinde.Ben öfke yönetimi, diksiyon kursuna katılmak isterdim mesela.
Selamlar Hanımlar,
İşte bitmek tükenmek bilmeyen toplantılardan kaynaklı buraya yazacak vaktim olmadı. Nihayet sakin bir zaman dilimi yakaladım.
Bu yıl kendi işim ile ilgili adım atmak istiyorum. Hayalimdeki iş bir öğrenme merkezi kurmak. Hem havacılık ve kalite ile ilgili teknik eğitimler hem de kişisel gelişim eğitimleri veren, öğrenme ve gelişme odaklı bir yer olmasını istiyorum. İlk etapta kendimi eğitmen olarak yetiştirmem ve eğitim materyallerini oluşturmam gerekiyor. Size bu konuyu danışmak istiyorum. Kişisel gelişim amaçlı ne tür eğitimlere katılmak isterdiniz?
Diksiyon, hitabet, ozguven, ofke yonetimiSelamlar Hanımlar,
MerhabalarMerhaba
Konunuzu epeydir takip ediyorum ve başta elecda olmak üzere hepinizi gıpta ile takip ediyorum.
Daha önce de yazmıştım ancak kendimi ve hayatımı geliştirme, güzelleştirme hiçbir adım atamadım. Uzunca süre tüm enerjimi evlat sahibi olmaya kanalize edip maalesef her şeyi ihmal ettim. Günün sonunda 2 evladım var elhamdülillah (2yaş ve 2 ay) ancak ben olmak istediğim yerden fersah fersah uzaktayım.
Çalışmaya geri dönmeyi düşünüyorum ve hayatımın kontrolünü elime almaya niyet ediyorum İnşallah. Şimdilik hedeflerim kabaca şöyle;
-Gardrobumu yenilemek..
(bunun neresi hedef derseniz, aslında maksat kendime değer vermek. Çünkü yıllardır kendime bir şey alamıyorum. Eşime aileme çocuklara hiç çekinmeden her şeyi alırken kendime gelince çok cimri olduğumu farkettim)
-Hergün 10 dk kitap okumak
(Bebek emzirirken telefona bakmak yerine mesela..)
-Mutlaka 1 sayfa da olsa Kuranı kerim okumak
-Evimi düzenli tutmak(2 çocukla olabildiğince)
-Namazlarıma dikkat etmek
Uzun soluklu olarak bir plan olarak..mesleki açıdan kurslara katılmak ancak şimdilik bebişlerle çok zor..
Olalım valla süper olurelecda borsada bi sermaye oluşturunca ortak olalım mı yani düşünüyorum ben işin uzmanında verilen her türlü eğitime katılabilirim. İlgi alanları olarak mesela; ekonomi, iyi ve iyileştirici ebebeynlik gibi. Daha çok ihtiyaç olarak da; stres ile başetme yolları ve yavaş yaşam alanlarından olabilir.
Çok teşekkür ederimelecda yıllardır bunu hayal ettiğini ve bu konuda çalışmalar yapıp, eğitimler aldığını biliyorum, sürecine şahit olmak çok keyifli.
tam olarak düşündüğün içeriğin kapsamı ne olacak bilmiyorum ama ben genel olarak şu kursları edinmek istedim kimisinin de eğitimini aldım.
diksiyon ve hitabet eğitimi
masan anlatıcılığı eğitimi
her alanda sadeleşme eğitimi
verimli rutin oluşturma eğitimi '' ki bunu yaşayarak gösteriyorsun.
felsefe özellikle çocuklar için p4c eğitimi
origami eğitimi / resim eğitimi
yazarlık eğitimi
ev düzenleme- ev ekonomisine dair eğitimler
çocuklar için çizerlik gibi gibi...
Benim anladığım çocuklar için değil biz yetişkinlere çocuklar ilgili eğitimler denrk istemiş sahihuban.Çok teşekkür ederim
Yazdıklarından çocuklar için olanları kapsam dışı bırakıyorum. Sadece yetişkin eğitimleri istiyorum. Kreşe girince bile gürültüden başım ağrıyor, koşarak uzaklaşıyorum zira
Merhabalar
Öncelikle hoş geldiniz
Hedefleriniz bence gayet güzel ancak zamanlamanız yanlış. 2 yaş ve 2 aylık iki çocukla, günü akıl sağlığınızı kaybetmeden geçirebilmek bu dönemdeki tek geçerli hedefiniz olmalı diye düşünüyorum. Sizin yerinizde olsam hergün açık havada yalnız yürüyüş yapmak ve haftada bir gün dışarıda bana iyi gelen insanlar ile bir kahve içebilmek şeklinde iki hedef koyar ve bunları gerçekleştirmek için çabalardım.
Ben geçen yıl gardrobumu yeniledim ve hayatı a müthiş bir katkısı olduğunu düşünüyorum. Ancak bu yenilemeyi yaptığımda küçük kızım 4 yaşına gelmiş, dolayısıyla gece uykuları düzelmiş ve uzun saatler evde bensiz geçirebilecek bir döneme gelmişti. Bu nedenle biraz bekleyin derim.
Merhaba uzun süredir buralara uğramıyordum. En yakın zamanda geçmişten okuyarak geleceğim.Selamlar Hanımlar,
Merhaba,Merhaba uzun süredir buralara uğramıyordum. En yakın zamanda geçmişten okuyarak geleceğim.
Bir konuda fikrini almak istiyorum yanlış hatırlamıyorsam sen Nihan Kaya nın atölyelerine katılmıştın. Sence verimli mi yakın zamanda bir atölye çalışmadı olacak önerirsen katılacağım.