Oğlum iyi . Sabahları ailece önce beni işe bırakıyorlar sonra onu okula. 8.30 gibi.
Okula severek gidip geliyor.
Öğretmenini de öyle seviyor.
16.00 da alıyoruz.
Şimdilik ikimizde memnunuz okuldan.
Çok sevindim canım okulun iyi gitmesine.Aa ciddi mi
Akbank a gitmek gerekiyor mu acaba bi bakalım
Ben de yatırım amaçlı alacaktım, alamadım. İşe ilk başladığımda hastane akbank ile anlaşmalıydı ve sadece 1 ay maaş almıştımcanım ben buna başvurdum 12 gündür sözleşmenin şubeye iletilip sisteme işlenmesini bekliyorum :) Kardeşim başvurduğu gün online canlı görüşme yaptı akabinde mobilden krediyi çekti, fakat bana canlı görüşme sonrası banka kartı ve sözleşmeyi elden teslim seçeneğini çıkarttı. Müşteri hizmetleri de durumu açıklayabilmiş değil. Sistem bazısına öğle yapıyor bazısına böyle, biz de anlamıyoruz neden diyor :) İhtiyacım da yok aslında yatırıma atacaktım.
Sıcak ve uzun bir banyo. Ne kadar harika bir cümle ☺ sıcak kısmı tamam da uzun kısmına ben ne zaman geçebileceğim acaba. Kesintisiz uykudan sonra en çok gelmesini istediğim detaySelamlar Hanımlar,
Bugün evden çalışıyorum. Sabah İpek’i kreşe bıraktıktan sonra eve geldim. İşleri ayarladıktan sonra odaları toparlayıp süpürge çalıştırdım. Ardından çamaşır makinesini çalıştırdım ve hem bugün hem yarın için yemek pişirdim. En son mutfak dolaplarını sildim.
Öğleden sonrayı kendime ayırmak istiyorum. Sıcak ve uzun bir banyoya ihtiyacım var. Saate bakmadan kitap okumaya ve bölünmeden bir şeyler izlemeye de:)
Aaa yok canım niye taşlayalım zor yani aksini iddia eden varsa gelsin anlatsın nasıl oluyor diyeAmin canım.
Oğluş okula gidiyor ve ben henüz işe başlamadım ona rağmen zor diyorum taşlamayın beni
Doğum izninden sonra izin ve rapor kullanıyorum o yüzden işe başladığımda 3 saatlik süt iznim sadece 1 ay kalmış olacak, sonra da 6 ay 1,5 saatlik süt izni olacak, evet onları kullanacağım.
Asaf tan bir tane de bizde olduğu için seni çok iyi anlıyor ve kucaklıyorum
Şuan ki ekonomide kaygılanmamak imkansız. Geleceğimiz için çok endişeliyim. Eşimle neredeyse bu konuyu hergün tartışıyoruz. Çözümleri neler olur, biz ne yapabiliriz diye.Ayrıca şu anki ekonomik buhranda kaygılı hissedebiliyor insan. Siz kendinizce nasıl önlemler alıyorsunuz? Birikim, yatırım neler yapıyorsunuz? Öneriyorsunuz. Paylaşırsanız sevinirim
Benim kesintisiz uyku hala gelmedi bu arada:) Her gece 3’te uyanıyor, tuvalete gidiyor. Sonra uykusu açılıyor, 4-4:30 arası dalıyor anca. E ben 05:45’te kalkıyorum zaten. Saçma sapan bir şey oluyorSıcak ve uzun bir banyo. Ne kadar harika bir cümle ☺ sıcak kısmı tamam da uzun kısmına ben ne zaman geçebileceğim acaba. Kesintisiz uykudan sonra en çok gelmesini istediğim detay
Geçmiş olsun canım.Selamlar Hanımlar,
Bugün cilt doktoru ile randevum vardı. Sırt ve göğüs bölgemde döküntüler oluyor ergenlikten beri. Kaç doktor gezdim ama kalıcı bie sonuç alamadım.
Bugün gittiğim kadın folikülit teşhisi koydu. Yani kıl kökü iltihaplanması. Antibiyotik verdi. İki tane vücut şampuanı ve bir tane duş jeli yazdı. Vücut şampuanlarını dönüşümlü olarak haftada bir kullanacakmışım.
Yüzümde de rosa problemi var. Bu ara atak döneminde. Yer fıstığı ve süt ürünlerini beslenmemden tamamen çıkarmam gerektiğini söyledi ki bu beni üzer
Bir de Lumecca diye bir cihaz ile kış döneminde 2 seans işlem yapmamızın rosayı kontrol altında tutacağını söyledi. Kendisinde de rosa varmış ve bu şekilde devam ediyormuş. Yine kendi kullandığı bir temizleme jeli ve nemlendirici yazdı.
Ezelden beri cilt problemi yaşayan biri olarak, bu işten son derece sıkıldım ama hem rosa hem folikülit iyileşen hastalıklar değilmiş. Kontrol altına alıp, atak yaşamayı önlemem gerekiyor.
Bu arada kaz ayakların derinleşmeye başlamış. Botoks yapalım dedi. Ben de rahatsız olmadığımı söyledim. Sen bilirsin ama daha derinleşirse geri döndürmek mümkün olmuyor. 50 yaşında da aynı fikirde olup olmayacağını düşün, öyle karar ver dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Canım kendine kattığın şeyler için, hayaline ulaştığın için seni tebrik ederim.Bugün 5. Günü de “ hayal ettiğim büyük resme” uygun şekilde tamamladım hamd olsun.
Her gün cilt bakımı yapmak beni inanılmaz değerli hissettiriyor.
Esteelauder in cilt ürünlerini kullanıyorum bir yıldır. Memnunum. Ancak gözaltı morlukları için kremler fayda etmiyor maalesef. Müdahale edilmesi gerekiyor.
Okumalarımı yapıyorum, öğrendiklerimi gündelik hayata aktarmaya gayret ediyorum ve geliştiğimi farkediyorum.
Yatsı namazını erken kılarak adeta kanatlanacak kadar hafifliyorum.
Ha bir de dengeli besleniyor ve her gün 35-40 dakika yürüyorum , egzersiz yapıyorum. Bugün bi arkadaşım durumu fark etmiş, “ sen zayıfladın” dedi. Bunda akşamları abur cubur tüketmememin ve iki öğün beslenmenin etkisi büyük.
Her gün yazıyorum. Duygularımı fark etmemi sağlıyor bu durum. Derinleşiyorum.
Tüm bunları sizin tanıklığınızda gerçekleştirmek, sizden dönüş almak da, sizlerin deneyimlerinden istifade etmek de benim için çok kıymetli.
Teşekkür ederim
elecda estetik ile ilgili deneyimim ve ilgim yok. Ancak yakın arkadaşım 33 yaşında ve botoks yaptırdı, kazayakları ve alnına. Genç yaşta yapılmazsa ilerlediğinde zor olabildiğini söyledi o da. Bir diğer arkadaşım ki onun alın orta çizgisi kendini belli eden şekilde derin. Doktor geç kaldığını söylemişti. Müdahale etti tabi yine de. Aşama aşama ilelriyor.
Bildiklerim bunlar
Söylediklerin çok özel ve etkileyiciCanım kendine kattığın şeyler için, hayaline ulaştığın için seni tebrik ederim.
Ben diğer grubumuzdan beri seni biliyorum ve emeğin asla yadsınamaz. Bu ülkede herkes kendine, senin kendine verdiğin emeğin onda birini bile verse çok güzel kalkınırız diye düşünüyorum :))
Darısı başıma diyerek noktayı koyuyorum :))))
İnsan kendi gelişimi ile meşgul olunca, kafasını başka hayatlar için yormuyor. Bunun ruhumuza iyi geldiğini ve bizi dengede tuttığunu düşünüyorum.Bugün 5. Günü de “ hayal ettiğim büyük resme” uygun şekilde tamamladım hamd olsun.
Her gün cilt bakımı yapmak beni inanılmaz değerli hissettiriyor.
Esteelauder in cilt ürünlerini kullanıyorum bir yıldır. Memnunum. Ancak gözaltı morlukları için kremler fayda etmiyor maalesef. Müdahale edilmesi gerekiyor.
Okumalarımı yapıyorum, öğrendiklerimi gündelik hayata aktarmaya gayret ediyorum ve geliştiğimi farkediyorum.
Yatsı namazını erken kılarak adeta kanatlanacak kadar hafifliyorum.
Ha bir de dengeli besleniyor ve her gün 35-40 dakika yürüyorum , egzersiz yapıyorum. Bugün bi arkadaşım durumu fark etmiş, “ sen zayıfladın” dedi. Bunda akşamları abur cubur tüketmememin ve iki öğün beslenmenin etkisi büyük.
Her gün yazıyorum. Duygularımı fark etmemi sağlıyor bu durum. Derinleşiyorum.
Tüm bunları sizin tanıklığınızda gerçekleştirmek, sizden dönüş almak da, sizlerin deneyimlerinden istifade etmek de benim için çok kıymetli.
Teşekkür ederim
elecda estetik ile ilgili deneyimim ve ilgim yok. Ancak yakın arkadaşım 33 yaşında ve botoks yaptırdı, kazayakları ve alnına. Genç yaşta yapılmazsa ilerlediğinde zor olabildiğini söyledi o da. Bir diğer arkadaşım ki onun alın orta çizgisi kendini belli eden şekilde derin. Doktor geç kaldığını söylemişti. Müdahale etti tabi yine de. Aşama aşama ilelriyor.
Bildiklerim bunlar
Şimdi benim 40’a bir var şu an:)) Altın iğne ve prp ikisini de bilmiyorum. Bir araştırayım.Geçmiş olsun canım.
Sen eliminasyon diyeti yaparken süt ürünlerini çıkardığında Rosa ne durumdaydı yani fark eden birşey olmuş muydu?
Botoks için ben de aynı şekilde baskı altındayım :) 30 larda yapalım ki problem olmasın ileride vs. Arkadaşım rutinde yaptırıyor ve çok belli olmuyor yani günlük hayatında anlaşılır bir seviyede değil. Ama kendim için emin olamıyorum ve ben zaten aşırı mimik kullanan ve çok gülen bir insanım, nasıl olur bilmiyorum.
Ayrıca botokstan önce yaptırmayı planladığım uygulamalar var. Faydasını göreceğimi ve botoksu 40 lı yaşlara kadar öteleyeceğini düşünüyorum :)
Birincisi prp ( bu rutin her yıl olacak), diğeri ise altıniğne.
Senin Rosa olduğu için bu uygulamalar yapılır mı bilmiyorum ama özellikle altıniğne efsane. Arkadaşım yaptırdı ve değişimini bizzat gördüm.
Son olarak botoks için şunu söyleyeceğim, abartılmadığı müddetçe neden olmasın.
Evet demek istediğini çok iyi anladım. Ben de öyle olsun isterim. Bence düşünebilirsinŞimdi benim 40’a bir var şu an:)) Altın iğne ve prp ikisini de bilmiyorum. Bir araştırayım.
Doktorun yüzünde estetik müdahale yoktu gördüğüm kadarıyla. Ama kaz ayaklarında kesin botoks vardır. Çok doğal ve güzel görünüyordu. Hiç yaşlanmamış gibi değil de güzel yaş almış gibi, anlatabildim mi bilemedim.
Onun gibi doğal ve güzel gözükeceksem olabilir diye düşündüm.
Süt ürünlerini kestiğimde hiç dikkat etmedim rosanın durumuna. Keşke baksaymışım ama bu kadar etkilediğini bilmiyordum. Kadın ben süt ürünlerini tüketmeyeli uzun zaman oldu dedi
Bir devlet okulunda öğretmen olarak şöyle söyliyim, ilkokulda gelen öğrencilerin büyük çoğunluğu ingilizce bilmediği için dil olarak yeterli gelmeyebilir. Ama devlet okulunda daha erken çıktıkları için hafta ici iki gün okul çıkışı bir kursa gonderme imkanı varsa (şehirlere göre değişiyor bu imkan çünkü ) devlet okulu değerlendirilebilir. Tabi maddi olarak özel okul sizi hiç zorlamıyorsa memnunsanız ve özellikle ilkokul, ortaokul boyunca bunu sürdürebilecekseniz özel okula devam edebilirlerBen de aslında devlet mi özel mi kararını veremedim hala. En büyük tereddütüm dil konusunda. Çünkü oğlum 2 yaşından beri kreşe gidiyor ve İngilizcede belli bir seviyeye geldi. Devlet okulunda bu durumun gerilemesi endişesi yaşıyorum.
Çocuklarımız bundan sonra eğitimde sıkıntı yaşamazlar inşallah. Pandemi, zaten düzgün ilerlemeyen sistemi fazlasıyla sekteye uğrattı.
Teşekkür ederim fikirleriniz için.Bir devlet okulunda öğretmen olarak şöyle söyliyim, ilkokulda gelen öğrencilerin büyük çoğunluğu ingilizce bilmediği için dil olarak yeterli gelmeyebilir. Ama devlet okulunda daha erken çıktıkları için hafta ici iki gün okul çıkışı bir kursa gonderme imkanı varsa (şehirlere göre değişiyor bu imkan çünkü ) devlet okulu değerlendirilebilir. Tabi maddi olarak özel okul sizi hiç zorlamıyorsa memnunsanız ve özellikle ilkokul, ortaokul boyunca bunu sürdürebilecekseniz özel okula devam edebilirler
Selamlar Hanımlar,
Bugün cilt doktoru ile randevum vardı. Sırt ve göğüs bölgemde döküntüler oluyor ergenlikten beri. Kaç doktor gezdim ama kalıcı bie sonuç alamadım.
Bugün gittiğim kadın folikülit teşhisi koydu. Yani kıl kökü iltihaplanması. Antibiyotik verdi. İki tane vücut şampuanı ve bir tane duş jeli yazdı. Vücut şampuanlarını dönüşümlü olarak haftada bir kullanacakmışım.
Yüzümde de rosa problemi var. Bu ara atak döneminde. Yer fıstığı ve süt ürünlerini beslenmemden tamamen çıkarmam gerektiğini söyledi ki bu beni üzer
Bir de Lumecca diye bir cihaz ile kış döneminde 2 seans işlem yapmamızın rosayı kontrol altında tutacağını söyledi. Kendisinde de rosa varmış ve bu şekilde devam ediyormuş. Yine kendi kullandığı bir temizleme jeli ve nemlendirici yazdı.
Ezelden beri cilt problemi yaşayan biri olarak, bu işten son derece sıkıldım ama hem rosa hem folikülit iyileşen hastalıklar değilmiş. Kontrol altına alıp, atak yaşamayı önlemem gerekiyor.
Bu arada kaz ayakların derinleşmeye başlamış. Botoks yapalım dedi. Ben de rahatsız olmadığımı söyledim. Sen bilirsin ama daha derinleşirse geri döndürmek mümkün olmuyor. 50 yaşında da aynı fikirde olup olmayacağını düşün, öyle karar ver dedi. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederimtr_lelli senin de Roza vardı sanırım, belki bu süt ve yer fıstığı ürünlerini kesmek senin de işine yarar
Altinigneyi genelde gozenek, skar, sivilce izleri için yapıyorlar.Şimdi benim 40’a bir var şu an:)) Altın iğne ve prp ikisini de bilmiyorum. Bir araştırayım.
Doktorun yüzünde estetik müdahale yoktu gördüğüm kadarıyla. Ama kaz ayaklarında kesin botoks vardır. Çok doğal ve güzel görünüyordu. Hiç yaşlanmamış gibi değil de güzel yaş almış gibi, anlatabildim mi bilemedim.
Onun gibi doğal ve güzel gözükeceksem olabilir diye düşündüm.
Süt ürünlerini kestiğimde hiç dikkat etmedim rosanın durumuna. Keşke baksaymışım ama bu kadar etkilediğini bilmiyordum. Kadın ben süt ürünlerini tüketmeyeli uzun zaman oldu dedi