Çok geçmiş olsun canım, biz de bir hastalık sürecinden geçtik çok şükür şimdilik iyiyiz. Kısır bir döngüye giriyorsun ve uzun sürüyor bu sene sanki hastalıklar. Nişanınız hayırlı olsun.
Ben de henüz işe başlamadım ona rağmen 2 çocuklu hayat gerçekten çok yorucuymuş, başlayınca neler olacak göreceğiz, üstelik oğluş okulda evde bile değil
eskiler bazı şeylerin üstesinden daha kolay mı geliyormuş yoksa şimdi şartlar mı zorlaştı bilemiyorum. Ama 2. Çocuktan sonra şunu düşünüyorum yakınlarda aile büyüklerinden birileri yoksa yükün çok artıyor. Neyse sağlık olsun da her şeyin üstesinden geliriz, biz isteyerek dünyaya getirdik, Allah’ın bize emaneti bu çocuklar, inşallah layıkıyla yetiştirebiliriz.
Yeni İş ortamına alışmış olmana da çok sevindim. Ben de Şubat gibi işe başlayacağım, 2021 marttan beri covid dolayısıyla evdeyim (hamilelik nedeniyle) öncesinde de uzaktan çalışmıştım, baya uzaklaştım iş ortamından.
Erken kayıt döneminde yazdırmak avantajlı ama bu yılın devam eden ödemeleri ve yeni yılın ödemeleri birlikte zorlayacak sanki.