Bugün 5. Günü de “ hayal ettiğim büyük resme” uygun şekilde tamamladım hamd olsun.
Her gün cilt bakımı yapmak beni inanılmaz değerli hissettiriyor.
Esteelauder in cilt ürünlerini kullanıyorum bir yıldır. Memnunum. Ancak gözaltı morlukları için kremler fayda etmiyor maalesef. Müdahale edilmesi gerekiyor.
Okumalarımı yapıyorum, öğrendiklerimi gündelik hayata aktarmaya gayret ediyorum ve geliştiğimi farkediyorum.
Yatsı namazını erken kılarak adeta kanatlanacak kadar hafifliyorum.
Ha bir de dengeli besleniyor ve her gün 35-40 dakika yürüyorum , egzersiz yapıyorum. Bugün bi arkadaşım durumu fark etmiş, “ sen zayıfladın” dedi. Bunda akşamları abur cubur tüketmememin ve iki öğün beslenmenin etkisi büyük.
Her gün yazıyorum. Duygularımı fark etmemi sağlıyor bu durum. Derinleşiyorum.
Tüm bunları sizin tanıklığınızda gerçekleştirmek, sizden dönüş almak da, sizlerin deneyimlerinden istifade etmek de benim için çok kıymetli.
Teşekkür ederim
elecda estetik ile ilgili deneyimim ve ilgim yok. Ancak yakın arkadaşım 33 yaşında ve botoks yaptırdı, kazayakları ve alnına. Genç yaşta yapılmazsa ilerlediğinde zor olabildiğini söyledi o da. Bir diğer arkadaşım ki onun alın orta çizgisi kendini belli eden şekilde derin. Doktor geç kaldığını söylemişti. Müdahale etti tabi yine de. Aşama aşama ilelriyor.
Bildiklerim bunlar