- 9 Temmuz 2012
- 2.625
- 5.065
- 358
Canım selam, sakaryayı kaç günlük planlıyorsunuz? Biz daha once birkaç sefer gittik. Birin de sapancada konakladık, kızlardan önce tabi :) başbaşa göl kenarı yürüyüş yaptık, bisiklete bindik, çok güzeldi. Diğerin de kızlar küçüktü baya acarlar Langozu, poyrazlar gölü, maden deresine gittik. Maden deresi küçük bebekle zor olur ama söyleyim, biz selaleye kadar inmedik. Longoz eşine az rastlanır bir doğal güzellik. Sadece dünyada 11 adet longoz ormanı varmış. Gitmeni tavsiye ederim. Acarlar longozunun gezilebilir alanı sınırlandırılmış ama iskele boyunca yürünebiliyor, bebek arabasına uygun. Ben iğneada longoz ormanını(kırklareli) da gördüm mesela orası çok daha büyük ve doğal. Yine kerpe, kefkene geçilebilir buradan, günübirlik gidip gelmiştik biz.Herkese merhaba hanımlar,
Yoğun günlerden geçiyorum ben de 2 çocuklu olunca
Oğluşun okul ayrı bir atraksiyon, gün geçmiyor ki oğluş ilginç bir şeyle gelmesin. Dün saçını kesmiş gülsem mi ağlasam mı bilemedim, bi arkadaşı fikir vermiş 3 çocuk kesmişler, okul psikologundan randevu istedim görüşmek istediğim konular var.
Hafta sonu Eymir e gittik, yıl sonuna kadar araç trafiğine kapalı bu çok iyi oldu, çayımızı demledik atıştırmalık bir şeyler aldık, oğluş bisiklet sürdü kızım da arabasında çoğu kez de kucağımızda yürüdük, hava da güzeldi, sonbaharı da çok severim iyi geldi.
29 ekim için biz de Konya planı yaptık, 1 gece kalmalı. Tropikal kelebek bahçesi, Mevlana, Karatay ve ince minareli medrese, Japon bahçesi, 80 binde devri alem parkını gezeceğiz. Birazcık da gastronomi turu olacak. Çok heyecanlıyım ben de 4 aylık bebekle bakalım nasıl olacak
benben00 ben de gezmeyi çok seviyorum, gezi öncesi oturur baya detaylı çalışırım. Sakarya için bi ara bizim de niyetimiz var, planını paylaşır mısın sakıncası yoksa
Bu kez gittiğimde çocuklar için ormanya hobbit evlerine gidecez, aslında izmite bağlı burası ardından kısa da bi izmit şehir turu yapacağız, poyrazlar da kahvaltı falan yaparız. Yani kaç gün ayırdığına gore değişir plan canım, Sakarya yolunda taraklıya uğranabilir yine vakit kalırsa maşukiyeye geçilebilir.
Buarada bebişi gezmeye alıştırmışken ara verme, kim tutar artık seni Konyada da ali baba ya da hacı şükrü de tandır yemeği, tiritçi mithat da tirit yemeği unutmayın gelirken de konya sarma alın Vaktiniz olursa sille köyüne de geçin pişman olmazsınız.