- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
Hayırlı olsun okul süreciniz.Merhaba, bu aralar çok sakin buralar....
Sanki bu yaz verimsiz ve çok hızlı geçti benim için, Tatil yapmamama rağmen mental olarak kendimi yorgun hissediyorum..
Eylül ayını çok seviyorum.Daha planlı, bol okumamalı ve dingilişeyme başladıgım bir aya adım atmayı planlıyorum..
Oglumu ilkokul macerası başladı..Umarım verimli ve yüzyüze egitimli bir yıl olur..2 hafta kadar oryantasyon amaçlı 11 ve 15 arası okula gidiyor..İlk gün ogluma eşlik ettim ve çıkışına kadar bekledim Gayet keyifli ve istekli geçirdi...
Taksitler nisan ayı itibariyle başlamıştı zaten
Okul kıyafetleri için 700 tl ödeme yaptım
Ve servis için 5.000.. Ve oglum için laptop almam gerekiyor (olası bir kapanma dönemi için) Gerçekten rakamlar yüreğimi hoplatıyor.
O yüzden gereksiz harcamalardan kaçınmalıyım Aile bütçemi kontrol altında tutmam gerekiyor..
Sade yaşam ile ilgili tutarlılıklarım devam ediyor... Zaruri ihtiyaç dışı tüketim yapmamaya ve elimin altında olan herşeyi değerlendirmeyi tercih ediyorum...
Zaten şu pandemi durumu herkesi metal olarak çok yordu. Çalışma durumları değişti, okulların ne olacağı belli değil, bugün açıldık bugün kapandı derken zorlu iki yıl geçirdik. İnşallah bundan sonrası iyi olur hepimiz için.