Ben de bazen o şekilde okuyrmYaa ben birax dikkatsiz okumuşum sanırımben sizin evinizde aynı site içinde sandım bizimkiler 5 yaşında. Evet aslında müdürümüz bu durumu biliyor ve hazır gıdalar/şekerlemelere karşı dikkatlidir ben de şaşırdım aslında kızlardan duyunca. Bu konunun uygun bi zamanda altını çizeceğim
Oğlumun kreşinde de öyleydiCanım o konu benim de problemimdi Mersin deki kreşe. Her pzt paylaşım günüydü. Ben asla paketli gıda götürmezken bir görüyorum hobby çikolata, jelibon, etipuf falan. Önce öğretmenle konuştum, getirdikleri için ben de mecbur koyuyorum dedi. Sonra müdürle görüştüm. Genel bir duyuru yaptı bu gıdaların getirilmemesi için ama yok. Bir kaç hafta sonra yeniden geldi. Şimdi yeni okulumuzda ilk bunu konuştum. Kesinlikle izin vermediklerini söylediler ama bakalım
Aynen öyle, nasıl bu kadar duyarsız ve umursamaz oluyorlar anlamıyorumOğlumun kreşinde de öyleydi
Jelibonu da orda gördü yavrum
Konuştuk komple yasakladılar
İnanamadığım şey velileriin rahatlığı
Duyarsızlığı
Bizde öyle paylaşım günü falan yok aslında, nüfusları da çok az. Aileler genelde bahçe falan olursa meyve falan gönderiyor. Daha önce sakız falan duymuştum sakınca görmedim, jellybon bi rahatsız etti tabi. Ama sık olsa mutlaka duyarım kızlardan. Şurda ilkokula 1 yıl kaldı, sanırım hakimiyet kurmak daha zordurCanım o konu benim de problemimdi Mersin deki kreşe. Her pzt paylaşım günüydü. Ben asla paketli gıda götürmezken bir görüyorum hobby çikolata, jelibon, etipuf falan. Önce öğretmenle konuştum, getirdikleri için ben de mecbur koyuyorum dedi. Sonra müdürle görüştüm. Genel bir duyuru yaptı bu gıdaların getirilmemesi için ama yok. Bir kaç hafta sonra yeniden geldi. Şimdi yeni okulumuzda ilk bunu konuştum. Kesinlikle izin vermediklerini söylediler ama bakalım
Evet cidden bitmiyor enerjileriBen de bazen o şekilde okuyrmablamın da 5 yaşında ogluvar dün diyordu resmen evde duvara tırmanacak tutamyrm diye kolaylıklar dilerim size de
Evet yaş ilerledikçe akranlara daha fazla ayak uydurmaya başlıyor ve kontrol zorlaşıyor bencede.Bizde öyle paylaşım günü falan yok aslında, nüfusları da çok az. Aileler genelde bahçe falan olursa meyve falan gönderiyor. Daha önce sakız falan duymuştum sakınca görmedim, jellybon bi rahatsız etti tabi. Ama sık olsa mutlaka duyarım kızlardan. Şurda ilkokula 1 yıl kaldı, sanırım hakimiyet kurmak daha zordur
Hep heyecan işte insanaSelamlar Hanımlar
Hala misafirhanedeyiz. Ben çok memnunum. Zira oda temizliği var, akşam geliyorum yemek hazır, çay var kahve var. Daha ne olsun:) Ama kızlar evi ve eşyalarını özledi.
Cuma günü temizlikçi abla ile birlikte ben giriş yapacağım inşallah. Camlar silinecek, perdeler yıkanacak, yeni gelen fonlar takılacak. Mobilyalar gelir, cumartesi sabah da halılar gelince bu iş biter. Pazar günü de çocukları eve sokarız muhtemelen.
Selamlar Hanımlar
Hala misafirhanedeyiz. Ben çok memnunum. Zira oda temizliği var, akşam geliyorum yemek hazır, çay var kahve var. Daha ne olsun:) Ama kızlar evi ve eşyalarını özledi.
Cuma günü temizlikçi abla ile birlikte ben giriş yapacağım inşallah. Camlar silinecek, perdeler yıkanacak, yeni gelen fonlar takılacak. Mobilyalar gelir, cumartesi sabah da halılar gelince bu iş biter. Pazar günü de çocukları eve sokarız muhtemelen.
günaydın :)
sabahın erken vaktinde kalkıp kendimle baş-başa kalmak her zaman daha iyi hissettiriyor, bana. Kendime uzun süre vakit ayıramamak, kendimle hasbihal edememek, ne yaptım nelerde eksiğim var şöyle bir muhasebe etmemek dengemi bozuyor :)
Evet şöyle bir analiz yaptım bu sabah:
Bireysel
Sosyoloji 4.sınıf ; Auzef 3.sınıfım ve çok iyi çalışarak mezun olmak istiyorum.
İngilizce Kelime Dağarcığımı acilen arttıracağım çünkü artık daha güzel konuşabilmek istiyorum. (kelime ezberi ve kitap okuması yapacağım)
2.gebeliği düşünmeden önce (ki şu an adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum Aralık ayında kontrolüm var- Ankarada) 10 kg vermek istiyorum. Yemeye dikkat edince hızlıca verebilen biriyim. Yaylada ailemle olduğumuz için kilo vermek çok zor. Eylülde kendi evim ve düzenimde daha kolay başarabileceğime inanıyorum. Salı gününe diyetisyenle görüşmem var. Yağ kas oranımı merak ediyorum. Ayrıca spor yapmayı çok seviyorum, yaylada hemen her gün yürüyebiliyorum. Ama eve dönünce açık alan yürüyüşü yapamam, ekliptikte çalışabilirim.
Eylül itibariyle çocuklarla yaptığımız ancak pandemiden dolayı ara verdiğimiz kütüphane toplantılarını ve masal anlatımı etkinliklerine yeniden dönmek niyetindeyim. Bu bana inanılmaz hissettiriyor, çocukların sevinci yaşam enerjisi veriyor)
işe dönüş ;
^tam 3 yıldır 8.00-12.00 çalışıyordum, yarım maaş ve yarım ssk ile. Oğlumun Eylül itibariyle okula başlaması sebebi ile artık tam güne dönmek istiyorum. (normalde 1.sınıfa başlayana kadar yani 1yıldaha sürem var ancak okul ödemeleri de yeni gider kalemi olarak dahil olduğundan ve artık o okuldayken evde vaktimi çok da verimli geçiremediğimden başlayacağım nasipse) Eylül ayında mı yoksa Ekim itibariyle mi başlasam kararsız kalsam da en iyisi onun okula alıştığı ve pandemi sebebiyle eğitim döneminin belirsizliği sebebiyle Ekim de başlamak, onun alışma esnasında daha uzun zaman geçirmek ve kendimle de bir ay kadar düzen oluşturmak için daha doğru olacak gibi.
Yemek düzeni; temizlik, ev işleri ve iş hayatı komple karışımını iyi organize etmem gerek.
- 15 günde bir destek alacağım, balkon kapı cam ütü için, süpürme silme zaten robot sayesinde kolaylaştı.
- yemek içinde buzluktakiler kurtarıcım olacak.
-İbadetler, okumalar, hayaller için sistemli ilerlemek başarıya götürüyor ötesi boşa geçen zaman.
- aylık 3000 tl okul taksiti yeni bir gider kalemi olarak eklendi :) hayırlı olsun.
çocuklar sağlıkla okullarına devam etsinler inşaallah.
Ertuğrul^un yeni bir ortamda 8-9 saat ayrı kalmasına da alışacağım. çok merak ediyorum okul hayatını.
kendim yıllarca Eylül ayını çok seven bir insanım :) yeni heyecanlar...
işte böyle a dostlar :)
çok konuştum kusuruma bakmayın :)
Seni takip ediyorum ınstagramdan. Çok güzelgünaydın :)
sabahın erken vaktinde kalkıp kendimle baş-başa kalmak her zaman daha iyi hissettiriyor, bana. Kendime uzun süre vakit ayıramamak, kendimle hasbihal edememek, ne yaptım nelerde eksiğim var şöyle bir muhasebe etmemek dengemi bozuyor :)
Evet şöyle bir analiz yaptım bu sabah:
Bireysel
Sosyoloji 4.sınıf ; Auzef 3.sınıfım ve çok iyi çalışarak mezun olmak istiyorum.
İngilizce Kelime Dağarcığımı acilen arttıracağım çünkü artık daha güzel konuşabilmek istiyorum. (kelime ezberi ve kitap okuması yapacağım)
2.gebeliği düşünmeden önce (ki şu an adet düzensizliği için ilaç kullanıyorum Aralık ayında kontrolüm var- Ankarada) 10 kg vermek istiyorum. Yemeye dikkat edince hızlıca verebilen biriyim. Yaylada ailemle olduğumuz için kilo vermek çok zor. Eylülde kendi evim ve düzenimde daha kolay başarabileceğime inanıyorum. Salı gününe diyetisyenle görüşmem var. Yağ kas oranımı merak ediyorum. Ayrıca spor yapmayı çok seviyorum, yaylada hemen her gün yürüyebiliyorum. Ama eve dönünce açık alan yürüyüşü yapamam, ekliptikte çalışabilirim.
Eylül itibariyle çocuklarla yaptığımız ancak pandemiden dolayı ara verdiğimiz kütüphane toplantılarını ve masal anlatımı etkinliklerine yeniden dönmek niyetindeyim. Bu bana inanılmaz hissettiriyor, çocukların sevinci yaşam enerjisi veriyor)
işe dönüş ;
^tam 3 yıldır 8.00-12.00 çalışıyordum, yarım maaş ve yarım ssk ile. Oğlumun Eylül itibariyle okula başlaması sebebi ile artık tam güne dönmek istiyorum. (normalde 1.sınıfa başlayana kadar yani 1yıldaha sürem var ancak okul ödemeleri de yeni gider kalemi olarak dahil olduğundan ve artık o okuldayken evde vaktimi çok da verimli geçiremediğimden başlayacağım nasipse) Eylül ayında mı yoksa Ekim itibariyle mi başlasam kararsız kalsam da en iyisi onun okula alıştığı ve pandemi sebebiyle eğitim döneminin belirsizliği sebebiyle Ekim de başlamak, onun alışma esnasında daha uzun zaman geçirmek ve kendimle de bir ay kadar düzen oluşturmak için daha doğru olacak gibi.
Yemek düzeni; temizlik, ev işleri ve iş hayatı komple karışımını iyi organize etmem gerek.
- 15 günde bir destek alacağım, balkon kapı cam ütü için, süpürme silme zaten robot sayesinde kolaylaştı.
- yemek içinde buzluktakiler kurtarıcım olacak.
-İbadetler, okumalar, hayaller için sistemli ilerlemek başarıya götürüyor ötesi boşa geçen zaman.
- aylık 3000 tl okul taksiti yeni bir gider kalemi olarak eklendi :) hayırlı olsun.
çocuklar sağlıkla okullarına devam etsinler inşaallah.
Ertuğrul^un yeni bir ortamda 8-9 saat ayrı kalmasına da alışacağım. çok merak ediyorum okul hayatını.
kendim yıllarca Eylül ayını çok seven bir insanım :) yeni heyecanlar...
işte böyle a dostlar :)
çok konuştum kusuruma bakmayın :)
Yaaa teşekkür ederimSeni takip ediyorum ınstagramdan. Çok güzel
Özlenmek ne özel bi duygu. İyi ki varsınızUzun zamandır arada bakıp çıkıyordum, okuyamıyordum tam olarak. Özlemişim yazılarınızı okumayı...
Yok canım hala devam ediyor. Her gün eve ustalar geliyor halaelecda nasılsın canım bitti mi tadilat işlerin.
Allah'ım kolaylık versin canım biran önce düzenine kavuşursun inşallah.Yok canım hala devam ediyor. Her gün eve ustalar geliyor hala
Evet ya herkes tatil modunda sanırım :)Selam arkadaşlar nasılsınız? Çok sessiz buralar buara:)