Popüler Konu Verimli Rutin

Merhaba elecda çok geçmiş olsun.. Umarım çabuk atlatırsın.
Öncelikle bu bayram tatilini bende evde düzen ve temizlik yaparak geçirdim genel olarak..
Yaptıklarım ;
Gardrop ve baza komple boşlatıldı... Detaylı temizlendi..
Yazlık kışlık vs düzenlendi 2-3 Poşet fazla kıyafet ve kullanmadığım battaniye yastıklarla vedalaştım(Atmıyorum ya ihtiyaç kutusuna bırakılacak yada anneme götürüyorum..(Kıyafet konusunda az ve alışveriş listemin dışına çıkmamaya gayret ediyorum..)
Camlar komple silindi Perdeler tüller yıkandı...

Yapacaklarım;
Mutfak dolap içi düzeni ve fazlalıklar ayıklama
Banyo detaylı temizlik ve fazlalıkları ayıklama

Oğlumun kolej kredi ödemesi de başladıgı için, ekstra bir harcama yapmamaya gayret ediyorum..
Güzel bir kitap okuyorum ve inanılmaz bir yalınlık ve huzur veriyor sayfaları çevirdikçe, Sizlerle de paylaşmak istiyorum;
The Secret günlük ögretiler (Bana pozitif, iyi düşünceler katıyor.. Beni daha dingin ve sakin yaşama yönlendiriyor..
İyilik, ve İsteklerimizin bütününe hayırlı olması gibi bir çok güzel ögretiler barındırıyor.

Selamlar hanımlar,

İyileşme süreci devam ediyor. Ağrılarım fazla bu ara. Bir de İpek anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor.
Hadi acil şifalar canım. Bu sabah aklıma gelmiştn nasıl oldun diye. Yazdgna sevindim. Daha ana kuzusu ama annesi anlamaz kii kıyamam ona da
Kemik suyu bol icmissndr insallah. Issız olduk sensiz

Hadi acil şifalar canım. Bu sabah aklıma gelmiştn nasıl oldun diye. Yazdgna sevindim. Daha ana kuzusu ama annesi anlamaz kii kıyamam ona da
Kemik suyu bol icmissndr insallah. Issız olduk sensiz
Sağol canım. Kemik suyu içemiyorum kolajen takviyesi alacağım

Günaydın herkese merhabalar
Fetal DNA testim düşük riskliydi ama ultrasonda sorun devam ediyor diye amniyosentez yapmamız gerekti sonuç 25 gün sonra çıktı çok şükür normal çıktı. Cuma günü ayrıntlı ultrasona gireceğiz. Sizlere de haber vermek istedim. Umarım herkes iyidir.

Yaaaa çok sevindim.
Gözümüz aydınn canımcım

Canım çok çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim Tek tek alıntı yapamadım, sol el ile daha önce yazı yazmadığım için zorlanıyorum.
elecda canım şimdi haberim oldu çok üzüldüm. çok çok geçmiş gitmiş olsun inşallah. rabbim bir an önce şifa versin.

Selamlar hanımlar,

İyileşme süreci devam ediyor. Ağrılarım fazla bu ara. Bir de İpek anne yedirsin, giydirsin, yıkasın diye tutturuyor.
Allah şifalar versin inşallah en kısa zamanda iyileşir bol bol topikte paylaşırız. yazilarini özledim. bi an önce iyileş
Kayınvalideniz yardimci oluyordur.

Eşim şehir dışındaki işine döndü. 1 ayın sonunda ayrılık daha da zorladı. İlk bikaç gün oğlumda ben de biraz sallantıdaydık. Bugün daha iyyiz şükür.
...
Oğlumla 3T (tv tablet telefon) krizleri yaşıyoruz. Şöyle ki, günde 4 kez izleme hakkı var. Ne zaman izlicem diye tutturuyor. Beni yıpratıyor. Aslında net olamadığım zamanlar oluyor bu.
Ben dik durursam çocuğum da ona göre davranıyor. Ah annelik...
...
Beslenme: şu günler dengeli beslenmiyorum. Tartılmadım. Ama yılmak yok, devam edeceğim , bugün yeniden.

Mutfak: her zaman buzlukta hazır bi yemeğimin olması dışarıdan sipariş etmemizi engelliyor. İşten geldiğimde eşim iki kez evde yemek olmadığı için dışardan yemeyi teklif etti. Reddettim. Pratik şeyler hazırladım. Yedik.
-buzlukta pişirip saklama kutularına koyduğum öğünlük sarmalar var.
Dünse nohut haşlama, fasulye ıslatma, mercimek haşlama hazırladım.
* nohutu soğuk çorbalara ve salatalara ekliyorum
Fasulye daha kolay pişiyor
Mercimeği de pilava veya salatalara kullanıyorum
- köfte hazırlayıp buzluğa atmak da inanılmaz bir pratiklik sağlıyor.
-kıymayı da kavurup koyuyorum; kahvaltıya ya da yemeklere ekliyorum

ev düzen temizlik;
Bu hafta içi; oğlumun kırtasiye eşyalarını eledik, düzenledik, temizledik.
Yıllık üyesi olduğumuz meraklı minik dergisinin sayılarını ve bitirdiğimiz etkinlik kitaplarını ( kurşun kalemle ve çok karalamadan kullandıklarımızı) arkadaşımın 4 yaşındaki oğluna götürmek için paketledik. Böylece kağıt ve bilgi israfı olmuyor, bikaç kişi kullandığı için de verimli oluyor. Eşyaların elden ele kullanılması beni inanılmaz mutlu ediyor.
Vestiyeri, kitaplığı, konsol dolap ve çekmece içlerini de temizledik, kimi geri dönüşüme kimi de bağış kutusuna gitti.
rahatladık.

bugünse yatak odası, çocuk o, mutfak ve salonun cam kapı penceresini sildim.
evi süpürttüm.
Mutfak tezgahını topla.-

Eğitim:
Vizelere acil hazırlanmaya başlamam gerek
Diksiyon eğitimi dün akşam sondu. Hayatıma farklı bi renk katan 5 haftaydı. İkinci kuru için haziran da başvuru yapmak hedefim.

İş
İş yerinde şükür rutin ilerliyorum

iyi gelen şeyler
-Köşe yazısı konusu belirleyip, masa başına geçeceğim
-ig de tanıtanacağım çocuk kitabı fotoğraflatını çekeceğim
-yetişkin kitabı tanıtım yazısını tamamlayacağım

işte böyle dostlar
Hayat bi kere yaşanıyor onu da insanca, iyi ki diyerek yaşamak dileğim
Herkese mutlu sağlıklı verimli günler

not. Pazartesi aşı randevum var, covidi daha önce geçiren biri olarak ; durumun öneminin farkındayım ve tez vakitte salgının son bulmasını diliyorum

Merhabalar. Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama, günlük resimli çizelgeler küçük çocuklarda işe yarıyor. Mesela yemek, oyun, uyku tv gibi fotoğrafların çıktısını alıp yada çizip sırayla yapıştırırsanız belki takip etmesi daha kolay olur. Yaptıkça da altına tik konulabilir.Çocuklarda zaman kavramı oturmadığı için somutlaştıramıyorlar bazen.örneğin öğle yemeğineden sonraya yapıştırdınız gösterirsiniz bak yemekten sonra diye.

Elinize sağlık kendim yapmış gibi rahatladım bu arada covid daha önce geçirenlere aşı yapılmıyor diye biliyorum. Vücut artık onu taniyor ve atlatmssanz aşının gereği yok diye. Lütfen araştırın sağlıcakla inşallah.

Arkadaşlar bugün minnoş dondurucumda kalan seyleri buzdolabının buzlgna attım fişi çektim sevindim.
En son 250ye yakın elektrik faturası geliyordu bakalım degisck mi fatura
Eşimle kitaplklrmizi boşalttı kutuladik onları da.
Benim okudklarm ve okumayı dusundgm kitaplar ve ALES kitaplarim kaldı sadece.
Çarşamba günü matematik hocası ile baslaycgm eve gelecek bakalım nasıl olacak.
Eşimin okulu online derste 12 -1.30 arası boş o saate denk getireceğiz. Komşuyu çağırmaya gerek kalmayacak. O saatlerde yürüyüş yapyrdum ama bir şekilde onu da halldcm inşallah.
Çocuk gelişimi vizeleri için ufaktan okumalara başladım sevdgm dersleri bakalım gerisi nasıl gelir. Ev arıyoruz ama illa kurban bayramındn once. Ev bulup çıkıcam diye sartlanmami kenara koydum.
Umarım hepiniz iyisinizdir elecda acil sifalarin olsun seni özledik

temizlik düzen seviyoruz
Aşı için 6 ay geçmesi gerekiyor
Çok araştırdım bi kere geçirmek artık geçirilmiceği anlamına gelmiyor maalesef. Risk her daim var

temizlik düzen seviyoruz
Aşı için 6 ay geçmesi gerekiyor
Çok araştırdım bi kere geçirmek artık geçirilmiceği anlamına gelmiyor maalesef. Risk her daim var
Kaç ay oldu atlattnz peki? 1 2 ay varsa 6 ay dolmasına ben olsam olmazdım. Çünkü 3. Fazi yapılmams bir aşı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…