Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar hanımlar

Sol el ile yazmaya çalışıyorum. Parkta Ela’nın scooterına takılıp bileğimin üstüne düştüm. Çoklu kırık var. Dün ameliyat oldum. Bugün de taburcu oldum. 10 vida, 2 plaka, bir sürü tel takıldı. Epey parçalanmış maalesef, iyileşmesi 3 ayı bulacakmış.

Kayınvalidem için seyahat belgesi çıkarttık. Pazartesi gelecek. O zamana kadar da eski bakıcı ablamız geldi sağ olsun.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕
Çok ciddi bir ameliyat geçirmişsin.geçmiş olsun canım. Görünmez kaza :KK43:
Kayınvalidene seyahat iznini nasıl çıkarttın acaba?ablam geri dönecek ama izin vermediler.doktor randevusu olduğu halde.

Çok ciddi bir ameliyat geçirmişsin.geçmiş olsun canım. Görünmez kaza :KK43:
Kayınvalidene seyahat iznini nasıl çıkarttın acaba?ablam geri dönecek ama izin vermediler.doktor randevusu olduğu halde.
Çok teşekkür ederim canım 💕
Hastanenin rapor bölümü yazı verdi. Ameliyat olduğuma ve refakatçi olarak kayınvalidemin kalacağına dair. Yazıyı e-devlete yükleyip başvuru yaptık.

merabalar 😀
Bu hafta evden çalışıyorum. Yayladayız. Eşim ist a 10-12 gün sonra gidecek nasipse.

ramazanın son iki günü. Çok şükür güzel geçti bu ay. Dinlendik, bitkilerle vakit geçirdik, ektik diktik😀 doğanın şifalandırıcı gücünden bi hayli yararlandık.

Hayaller hedefler verimli rutinlerime gelirsek;

Sağlıklı beslenme ve spor:
Tartı olmadığından tartılamıyorum.sabit olsam dahi yeter. Bazı günler dikkat etmedim. Her gün yürüyüş ve egzersiz yapmaya devam ediyorum.

Okumalar:
ebeveyn okuması; “Oyuncu ebeveynlik” kitabını okumaya devam ediyorum . Ara ara açıp inceliyor, notlar alıyorum.
Çocuk kitapları; oğlumla her gün en az 3,4 kitap okuyoruz. Ayrıca haftada bir gün instagram üzerinden “çocuk kitabı okuyorum” . Bu bana inanılmaz iyi hissettiriyor. Ayrıca geri dönüşlerden bu yoldan devam etmem gerektiğini anlıyorum. Her çocuk aynı imkanlara sahip değil, o sebeple bi çocuk dahi kitap okumayı sevse, bi kitap okusa bi kelime öğrense veya mutlu hissetse bana yeter. ❤️

Kışlık hazırlık:
• 10 kg Bezelye alıp ayıkladım buzluğa attım.
• asma yaprağı toplayıp bidona bastık.
- kapya biberler olunca, közleyip buzluğa koymak
- patlican közleyip buzluğa koymak
- mantı döküp buzluğa atmak gibi işlerimi de yapacağım inşaallah.

Birikim:
Maaşımı alır almaz, gr altın almaya özen gösteriyorum. Oğlumun hesabına ayrıca birikim yapıyorum. Eşimde bazen destek veriyor. Evin tüm zorunlu giderlerini eşim karşılıyor. Ben sadece kredi kartımdan yaptığım harcamaları ödüyorum. Karttan genelde kitap, kıyafet ve taksitli alışverişler yapıyorum.

merabalar 😀
Bu hafta evden çalışıyorum. Yayladayız. Eşim ist a 10-12 gün sonra gidecek nasipse.

ramazanın son iki günü. Çok şükür güzel geçti bu ay. Dinlendik, bitkilerle vakit geçirdik, ektik diktik😀 doğanın şifalandırıcı gücünden bi hayli yararlandık.

Hayaller hedefler verimli rutinlerime gelirsek;

Sağlıklı beslenme ve spor:
Tartı olmadığından tartılamıyorum.sabit olsam dahi yeter. Bazı günler dikkat etmedim. Her gün yürüyüş ve egzersiz yapmaya devam ediyorum.

Okumalar:
ebeveyn okuması; “Oyuncu ebeveynlik” kitabını okumaya devam ediyorum . Ara ara açıp inceliyor, notlar alıyorum.
Çocuk kitapları; oğlumla her gün en az 3,4 kitap okuyoruz. Ayrıca haftada bir gün instagram üzerinden “çocuk kitabı okuyorum” . Bu bana inanılmaz iyi hissettiriyor. Ayrıca geri dönüşlerden bu yoldan devam etmem gerektiğini anlıyorum. Her çocuk aynı imkanlara sahip değil, o sebeple bi çocuk dahi kitap okumayı sevse, bi kitap okusa bi kelime öğrense veya mutlu hissetse bana yeter. ❤️

Kışlık hazırlık:
• 10 kg Bezelye alıp ayıkladım buzluğa attım.
• asma yaprağı toplayıp bidona bastık.
- kapya biberler olunca, közleyip buzluğa koymak
- patlican közleyip buzluğa koymak
- mantı döküp buzluğa atmak gibi işlerimi de yapacağım inşaallah.

Birikim:
Maaşımı alır almaz, gr altın almaya özen gösteriyorum. Oğlumun hesabına ayrıca birikim yapıyorum. Eşimde bazen destek veriyor. Evin tüm zorunlu giderlerini eşim karşılıyor. Ben sadece kredi kartımdan yaptığım harcamaları ödüyorum. Karttan genelde kitap, kıyafet ve taksitli alışverişler yapıyorum.
Merhaba özelden yazsanız kitap okuma ilgili inat. Bende bakarım uygn gorursnz. Biz de ogluma oyuncaktan çok kitap aldık çok seviyor kitap.

Selamlar hanımlar

Sol el ile yazmaya çalışıyorum. Parkta Ela’nın scooterına takılıp bileğimin üstüne düştüm. Çoklu kırık var. Dün ameliyat oldum. Bugün de taburcu oldum. 10 vida, 2 plaka, bir sürü tel takıldı. Epey parçalanmış maalesef, iyileşmesi 3 ayı bulacakmış.

Kayınvalidem için seyahat belgesi çıkarttık. Pazartesi gelecek. O zamana kadar da eski bakıcı ablamız geldi sağ olsun.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim 💕
Çok geçmiş olsun elecda elecda . Allah yardımcın olsun

Merhaba hanımlar, İyileşen çocukluğum iyileşen anneliğim kitabını bitirdim, yazar sosyal medyada takip ettiğim birisi. Kitabı beğendim, çoğu şey daha önce okuduğum konular olsa da bana katkısı oldu, ayrıca örnekler üzerinden gitmesi de konunun kalıcı olmasını sağlıyor. Çocukluğumuzda yaşadığımız tüm durumların şimdiki hayatımıza anneliğimize nasıl etki ettiğini anlatıyor ve fakat bunlardan emek, sabırla kurtabileceğimize de yer veriyor. Akıcı bir kitap ilgisi olanlara tavsiye ederim

Barış Mançonun şarkısı çınlıyor kulaklarımda.. bugün bayraaaaaaam erken kalkın çocuklar 🎶🎵
....
hepimizin bayramı kutlu olsun.
Sadece aile olarak kutlayacak olsak da bayramı olabilicek en güzel şekilde karşılamalı ve kutlamalıyız. Zaten biçok olumsuz şey varken, küçük mutluluklar yaratmalıyız💦 diğer türlüsü tatsızlık.
....
elecda elecda canım umarım daha iyisindir. Çok merak ediyorum seni😔

Ben eşya kolilemk eşya ayiklmkla zaman geciyrm bu ara.
Taşınmak mııı
Kolay gelsin arkadaşım.
eşyaları elden geçirmek fazlalıklardan arınmak için güzel bi fırsat.

Taşıma firması herşeyi koliliyor aslında . Ben de yetiştiremeyince adamlara kaldı mutfak falan. Hayret ettim hızlı ve sistemli şekilde hemen kutulamışlardı.

Taşınmak mııı
Kolay gelsin arkadaşım.
eşyaları elden geçirmek fazlalıklardan arınmak için güzel bi fırsat.

Taşıma firması herşeyi koliliyor aslında . Ben de yetiştiremeyince adamlara kaldı mutfak falan. Hayret ettim hızlı ve sistemli şekilde hemen kutulamışlardı.
Gunaydinn evet aslında erkenden kolilemk hem benim gibi evinde fazla ıvır zıvır olan biri için elden geçirmek demek o kadar iyi oldu ki. Verilecek, atılacak her şeyi gözden geçirmek bana da terapi gibi oldu. Evde rahatladı bende 😍
Mesela takım olmayan nevresmleri, kapağını asla bulamadgm saklama kapları gibi şeyleri annemlerin yazlgna goturcgm.
Annem bu sene herkesin kendi katını bölüp doseyeblcgni söyledi. Nasip olur ev satın alablrsek şuan eski esylarmizi da azar azar oraya çıkarırz diye düşündük mutlu olduk.
Her şey nasip 🙏
Siz de yaz temizliği yaptgn mi ayirdnz mi yazlık kışlık

Gunaydinn evet aslında erkenden kolilemk hem benim gibi evinde fazla ıvır zıvır olan biri için elden geçirmek demek o kadar iyi oldu ki. Verilecek, atılacak her şeyi gözden geçirmek bana da terapi gibi oldu. Evde rahatladı bende 😍
Mesela takım olmayan nevresmleri, kapağını asla bulamadgm saklama kapları gibi şeyleri annemlerin yazlgna goturcgm.
Annem bu sene herkesin kendi katını bölüp doseyeblcgni söyledi. Nasip olur ev satın alablrsek şuan eski esylarmizi da azar azar oraya çıkarırz diye düşündük mutlu olduk.
Her şey nasip 🙏
Siz de yaz temizliği yaptgn mi ayirdnz mi yazlık kışlık
Geçen ay yapmıştım ben 🤗
Oh sadelik temizlik gibisi yok cidden

Yazlık müthiş fikir😍
Biz de yayladaydık bi aydır inanılmaz özgür hissettiriyor bu sabah şehre indik .
kalabalık, trafik, gürültü... oysa kuş seslerne alışmıştık.. 😀
Her şeyiyle güzel hayat. Hepimize güzel haftalar diliyorum.

Geçen ay yapmıştım ben 🤗
Oh sadelik temizlik gibisi yok cidden

Yazlık müthiş fikir😍
Biz de yayladaydık bi aydır inanılmaz özgür hissettiriyor bu sabah şehre indik .
kalabalık, trafik, gürültü... oysa kuş seslerne alışmıştık.. 😀
Her şeyiyle güzel hayat. Hepimize güzel haftalar diliyorum.
Bizim yazlgmzda yayla gibi sehire 20 dakika ama epey yüksek kışın battaniye ile yatarsnz o derece 😊
Sabahları kuş sesi ile uyanmak gözün aldgna yeşil öyle güzel ki. Keşke hep orada yaşasam diyorum bende.
Annem sklrsn diyor ama bence sklmam 🤭

Arkadaşlar bugün ev bakmaya başladık. Dusundgmz fiyatlara 2+1 sıfır ev yok gibi. 350bintlye kadar bakmstk ama en az 380den başlıyor. Mevki olarak da çok istnln yerde degller ama idare eder yinede.
Faizler aldı başını gitti zaten hazır gözümü karartmsken de alamzsak nprz dedim 😓

X