merabalar
Bu hafta evden çalışıyorum. Yayladayız. Eşim ist a 10-12 gün sonra gidecek nasipse.
ramazanın son iki günü. Çok şükür güzel geçti bu ay. Dinlendik, bitkilerle vakit geçirdik, ektik diktik
doğanın şifalandırıcı gücünden bi hayli yararlandık.
Hayaller hedefler verimli rutinlerime gelirsek;
Sağlıklı beslenme ve spor:
Tartı olmadığından tartılamıyorum.sabit olsam dahi yeter. Bazı günler dikkat etmedim. Her gün yürüyüş ve egzersiz yapmaya devam ediyorum.
Okumalar:
ebeveyn okuması; “Oyuncu ebeveynlik” kitabını okumaya devam ediyorum . Ara ara açıp inceliyor, notlar alıyorum.
Çocuk kitapları; oğlumla her gün en az 3,4 kitap okuyoruz. Ayrıca haftada bir gün instagram üzerinden “çocuk kitabı okuyorum” . Bu bana inanılmaz iyi hissettiriyor. Ayrıca geri dönüşlerden bu yoldan devam etmem gerektiğini anlıyorum. Her çocuk aynı imkanlara sahip değil, o sebeple bi çocuk dahi kitap okumayı sevse, bi kitap okusa bi kelime öğrense veya mutlu hissetse bana yeter.
Kışlık hazırlık:
• 10 kg Bezelye alıp ayıkladım buzluğa attım.
• asma yaprağı toplayıp bidona bastık.
- kapya biberler olunca, közleyip buzluğa koymak
- patlican közleyip buzluğa koymak
- mantı döküp buzluğa atmak gibi işlerimi de yapacağım inşaallah.
Birikim:
Maaşımı alır almaz, gr altın almaya özen gösteriyorum. Oğlumun hesabına ayrıca birikim yapıyorum. Eşimde bazen destek veriyor. Evin tüm zorunlu giderlerini eşim karşılıyor. Ben sadece kredi kartımdan yaptığım harcamaları ödüyorum. Karttan genelde kitap, kıyafet ve taksitli alışverişler yapıyorum.