ÇOk teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. Umarım bir an önce toparlar kızlar. Belirsizlik hem mevsimsel olarak hem de covid açısından hepimizin yaşam enerjisini aldı götürdü sanırım.
Bende de iki erkek, 1 kız var. Erkekler kaç yaşında?Hoşbulduk evdeyim iki erkek çocuğum var oldukça hareketliler biride çok inat baya zorluyor beni sonrada canım iş yapmak istemiyor bazı günler sadece yemek bulaşık gün geçiyor
9 ve 7 yaşındaBende de iki erkek, 1 kız var. Erkekler kaç yaşında?
Aynen ya çok zor sürekli böyle yapılmaz diye kulaklarım çınlıyorBenimki 7-5. Alt alta, üst üste güreşiyorlar.
Bir süredir terapi alıyorum. Tabi ki terapiye başlama da ana sebebim bu değildi. Covidden olduktan sonra geçmeyen kaygılarım, uykusuzluk, iştahsızlık gibi sebeplerden başlamıştım. Mükemmeliyetçilik dahil bir çok duygudurumunum sebeplerini fark ettim.Sahihuban , mükemmelliyetçilik konusunda kendin için neler yaptın/yapıyorsun?
Ben kendime insan olduğumu, hatalarımla var olduğumu, beni ben yapan her şeyin geçmişimle bütün olduğunu telkin ediyorum kendime.
geçmiş hatalarıma öyle çok hayıflanırdım ki , sürekli kendimi eleştirirdim. Vazgeçtim. Kabul ettm. Beni bugünki ben yapan geçmiş hata ve başarılarım ve diğer tüm yaşananlar.
Terapistimle yol almak. İkisi de bütün aslında. Birbirini tamamlıyor. Terapiler , uygulanan yöntemler, dışarıdan bir göze her şeyi açıkça anlatmak ve onun gözüyle kendine bakmak çok etkili.Kendinizle, geçmişinizle barismanizi sağlayan terapi mi oldu? Yoksa kendi emeginiz ve telkinleriniz mi en çok yardımcı olan?
Haklısınız, uzun ama sonu pozitifliğe çıkan bir yol.Terapistimle yol almak. İkisi de bütün aslında. Birbirini tamamlıyor. Terapiler , uygulanan yöntemler, dışarıdan bir göze her şeyi açıkça anlatmak ve onun gözüyle kendine bakmak çok etkili.
başlarda nasıl olacak fayda sağlayacak mı diye düşünürken şimdilerde kendime yaptığım en büyük yatırım diye düşünüyorum.
BencedeBugün kardeşim geldi İstanbul’dan. Ela çok özlemişti. Biz de evde takıldık. Çok sevdiği için fellah köftesi yaptım ama minik minik uğraşırken fenalık geldi. Bence bu yemeği canı çok sıkılan biri icat etmiş:)
Gözünaydın:)Bugün kardeşim geldi İstanbul’dan. Ela çok özlemişti. Biz de evde takıldık. Çok sevdiği için fellah köftesi yaptım ama minik minik uğraşırken fenalık geldi. Bence bu yemeği canı çok sıkılan biri icat etmiş:)
Ben senden farklı olarak 3 yk un koydum. Yaptıktan sonra da un serpilmiş tepsiye dizip, tepsiyi sallayıp bütün köftelerin una bulanmasını sağladım.Gözünaydın:)
Benim de uzun zamandır aklımdaydı fellah köftesi bugün yapayım dedim 2sb bulgur 2sb sıcak su 1sb irmik 1 yumurta 1 yk un kullanana yaptım halleden dağıldı hepsi bulgur pilavıolarak kaldıdağılmasın diye ne yapmak lazım
Un mu az geldi acabaGözünaydın:)
Benim de uzun zamandır aklımdaydı fellah köftesi bugün yapayım dedim 2sb bulgur 2sb sıcak su 1sb irmik 1 yumurta 1 yk un kullanana yaptım halleden dağıldı hepsi bulgur pilavıolarak kaldıdağılmasın diye ne yapmak lazım