Popüler Konu Verimli Rutin

bugün köfte yapıp buzluğa attım. Haftaiçine kolaylık olsun.
...
Beslenme düzenimi yenileyeli,
Öğlenleri et/tavuk/balık akşamları kurubaklagil /sebze/salata şeklinde besleniyoruz
...
Olabildiğince pilav yapmamaya çalışıyorum.
Çorba ve ana yemek-salata şeklinde menü hazırlıyorum
*
Bugün beslenmem
S. Yumurta peynir zeytin yeşillik ekmek
Ara. Sütlü kahve
Ö.sulu köfte ekmek kefir
A.yeşil fas. Ekmek salata yoğurt
yedim

Ara: elma+kaju yicem inşaallah
———
Yürüyüşümü yaptım.
Ev temiz.
——
Not. Robot süpürge sipariş ettim. İnşaallah memnun kalırım ben de .
Evdüzen
Koltukları yıkatacağım
Camlar silinecek
Kapılar silinecek
Vestiyer vs silinecek
Mutfak dolapları silinecek

haftaiçi nasipse sırayla yapmak niyetindeyim.
Süpürge hayırlı olsun. Hangi model aldın?
Ben iki öğün ile epey rahatladım. Öğlene ne yenecek derdi beni geriyor. Ama saat 16:00 gibi acıkıyorum. Küçük bir ara öğün ekleyeceğim. Yoğurt-yer fıstığı olabilir

Süpürge hayırlı olsun. Hangi model aldın?
Ben iki öğün ile epey rahatladım. Öğlene ne yenecek derdi beni geriyor. Ama saat 16:00 gibi acıkıyorum. Küçük bir ara öğün ekleyeceğim. Yoğurt-yer fıstığı olabilir
S5max roborock . Almayı hiç düşünmezken, eşimin ist da tam çalışmaya başlaması ve oğlumla ilgilinmek (babası gitti gideli tek başına hiç bişey yapmak istemiyor-sürekli beni istiyor) , iş ve sonrası ev işlerinde temizlik beni zorluyor. Okul dersleri ve projelere vaktimin çoğu gidiyor. O sebeple sipariş ettik. Sizlerde çok memnundunuz☺️
...
sarı ya da beyaz nohut ve kurı üzüm/ hurma-ile de güzel ara öğün oluyor.

Merhaba konunuz çok ilgimi çekti geçmiş sayfalarınıza arada göz gezdirmeye calisacagim Zaman yönetimi pandemi sebeiyle hep evde kalmaktan karıştı ben de Her isim yarim 😁

Günaydın haftanın ilk gününden.

sabah eşimi havaş a bıraktım. İst a yolcu.
Oğlumu da aneannesine bıraktım.
Şimdi işteyim . Birazdan evlere incelemeye çıkacağım.
öğlen oğlumu alıp, yağmurda koşturmayı düşünüyorum ( yağmur pantolonu bi çocuğa alınabilecek en özgürlükçü ve güzel hediye: tavsiyem) enerjisini atsın

akşam oğlum uyuyunca da derslere devam.

Sen kendi düzenini kur bence, eşini direkt etkilemeyen tonlarca konuda düzen kurabilirsin, zamanla o da adapte olacaktır.
Haklısın. Hafta sonu çözdük sorunları.
Beraber evi temizledik.
Ben hafta içinde yemek için yemek yapıp kavanozladım eşim de çocukları banyo yaptırdı.
Yeni haftaya güzel başladık.

S5max roborock . Almayı hiç düşünmezken, eşimin ist da tam çalışmaya başlaması ve oğlumla ilgilinmek (babası gitti gideli tek başına hiç bişey yapmak istemiyor-sürekli beni istiyor) , iş ve sonrası ev işlerinde temizlik beni zorluyor. Okul dersleri ve projelere vaktimin çoğu gidiyor. O sebeple sipariş ettik. Sizlerde çok memnundunuz☺️
...
sarı ya da beyaz nohut ve kurı üzüm/ hurma-ile de güzel ara öğün oluyor.
Valla ben çok memnunum. Dün kendisi evde çalışırken icat edene dua ediyordum:)
A armerii sen memnun musun süpürgeden? Sende durumlar nasıl?

Sevmediğim dört kuru yemişi saydığın için seni çok tebrik ediyorum:))

Merhaba arkadaşlar uzun süre sayfadan geri kaldım ara ara okudum ama çok sıkı takip edemedim
elecda elecda canım nasılsın yeni ev çok işe yarıyor sanırım dinlenme ve kafa dağıtmada

ben ikinci dönem okula döndüm derslerimin yarısı yüzümüze yarısı online
Derslerin yüz yüze olduğu günler bakıcı abla bize geliyor online olduğu günler ben bebeği bırakıyorum çünkü ben evdeyken peşimden ayrılmıyor ders yapmakta zorlanıyorum bizde böyle biz çözüm bulduk şimdilik derslerin az zaten ama haftaya zümrem emekliye ayrılıyor o zaman yoğunlaşacak

yeni yeni düzen kurmaya çalışıyorum
Eve başka biri gelince insan daha çok dikkat etmek zorunda kalıyor toplu olsun kirli olmasın ama bu beni bayağı yoruyor
O yüzden bir temizlik rutini oluşturmam lazım ama önümüzdeki haftayı bekliyorum
Nu arada bende Kasım’ın sonunda 76 kilo ile diyete başladım bu gün itibari ile 65 im 60-61 iyi oluyor benim için

kendime ayırdığım tek vakit şimdilik spor saatlerim benek uyuyunca spor yapmaya çalışıyorum yada hava iyi ise onuda arabasına atıp yürüyorum bana çok iyi geliyor tabiki ufaklığa da
Bundan sonra daha sıkı takipte olacağım

Günaydın haftanın ilk gününden.

sabah eşimi havaş a bıraktım. İst a yolcu.
Oğlumu da aneannesine bıraktım.
Şimdi işteyim . Birazdan evlere incelemeye çıkacağım.
öğlen oğlumu alıp, yağmurda koşturmayı düşünüyorum ( yağmur pantolonu bi çocuğa alınabilecek en özgürlükçü ve güzel hediye: tavsiyem) enerjisini atsın

akşam oğlum uyuyunca da derslere devam.
İpek’in kreşinden de yağmur çizmesi istediler. Bahçede çok vakit geçirdikleri için gerekli oluyormuşTavsiye edebileceğin bir ürün var mı?

Haklısın. Hafta sonu çözdük sorunları.
Beraber evi temizledik.
Ben hafta içinde yemek için yemek yapıp kavanozladım eşim de çocukları banyo yaptırdı.
Yeni haftaya güzel başladık.
Annenin düzenine herkes eninde sonunda adapte oluyor. Sen kendi sistemini sürdür, daha doğrudu sürdürülebilir bir sistem kur yeter:)

Selamlar hanımlar,

Sabah erkenden kardeşim yola çıktı. Ben de çiftliğe gittim. Haftalık yemek planı doğrultusunda alışveriş yaptım.

Dün Ela’nın giymediklerini ve küçülenleri ayırdım. Yıprananları çöpün yanına temiz poşet ile koydum. İyi durumda olan fakat İpek’e saklamayacaklarımı da Kızılay’ın giysi kumbarasına attım sabah. Bir parça da İpek’e saklanacak çıktı.

Merhaba arkadaşlar uzun süre sayfadan geri kaldım ara ara okudum ama çok sıkı takip edemedim
elecda elecda canım nasılsın yeni ev çok işe yarıyor sanırım dinlenme ve kafa dağıtmada

ben ikinci dönem okula döndüm derslerimin yarısı yüzümüze yarısı online
Derslerin yüz yüze olduğu günler bakıcı abla bize geliyor online olduğu günler ben bebeği bırakıyorum çünkü ben evdeyken peşimden ayrılmıyor ders yapmakta zorlanıyorum bizde böyle biz çözüm bulduk şimdilik derslerin az zaten ama haftaya zümrem emekliye ayrılıyor o zaman yoğunlaşacak

yeni yeni düzen kurmaya çalışıyorum
Eve başka biri gelince insan daha çok dikkat etmek zorunda kalıyor toplu olsun kirli olmasın ama bu beni bayağı yoruyor
O yüzden bir temizlik rutini oluşturmam lazım ama önümüzdeki haftayı bekliyorum
Nu arada bende Kasım’ın sonunda 76 kilo ile diyete başladım bu gün itibari ile 65 im 60-61 iyi oluyor benim için

kendime ayırdığım tek vakit şimdilik spor saatlerim benek uyuyunca spor yapmaya çalışıyorum yada hava iyi ise onuda arabasına atıp yürüyorum bana çok iyi geliyor tabiki ufaklığa da
Bundan sonra daha sıkı takipte olacağım
Selam canım,
Yeni ev kendime şimdiye kadar yaptığım en iyi yatırım olabilir:) Ama satışa çıktı. Ev sahibi kiracılı şeklinde ilan gireyim dedi, kabul etmedim. Satıldığı zaman çıkacağım. İpek’in kreşinin başlamasına 1 hafta kaldı. Ela’da iki gün okula gidiyor, kalan günler online devam ediyor.

Ben hazirana kadar 3 gün evden şeklinde çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Dolayısıyla kendi evim de İpek ve bakıcının evi terk etmesi sonucunda kafa dinlenebilir bir hale gelecek:))

Ben günlere böldüm temizlik işini. Her gün yarım saat bir oda temizliyorum. Onun dışında yatmadan önce hızlıca tuvalet-lavabo temizliği yapıyorum. Yemek, bulaşık standart zaten.

Selam canım,
Yeni ev kendime şimdiye kadar yaptığım en iyi yatırım olabilir:) Ama satışa çıktı. Ev sahibi kiracılı şeklinde ilan gireyim dedi, kabul etmedim. Satıldığı zaman çıkacağım. İpek’in kreşinin başlamasına 1 hafta kaldı. Ela’da iki gün okula gidiyor, kalan günler online devam ediyor.

Ben hazirana kadar 3 gün evden şeklinde çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. Dolayısıyla kendi evim de İpek ve bakıcının evi terk etmesi sonucunda kafa dinlenebilir bir hale gelecek:))

Ben günlere böldüm temizlik işini. Her gün yarım saat bir oda temizliyorum. Onun dışında yatmadan önce hızlıca tuvalet-lavabo temizliği yapıyorum. Yemek, bulaşık standart zaten.
İpek in kreşi tam gün mü? Öyle ise iyi

bu arada bir şey daha sorayım etkili insanların 7 alışkanlığı kitabını aldım senden çok duymuştum ama henüz başlamadım
Eğer çok teorik bir kitapsa şimdi okuyabilir miyim bilmiyorum rutin oluşturamadığım için ve bebekten dolayı
Sen ne dersin biraz daha sakin bir kafayla mı okumak lazım yoksa şimdi başlayayım mı ?

İpek in kreşi tam gün mü? Öyle ise iyi

bu arada bir şey daha sorayım etkili insanların 7 alışkanlığı kitabını aldım senden çok duymuştum ama henüz başlamadım
Eğer çok teorik bir kitapsa şimdi okuyabilir miyim bilmiyorum rutin oluşturamadığım için ve bebekten dolayı
Sen ne dersin biraz daha sakin bir kafayla mı okumak lazım yoksa şimdi başlayayım mı ?
Teorik bir kitap değil. Bence başlayabilirsin. İşler nasıl organize etmen gerektiğini anlatan bir kitap, bu dönemde faydası olur.

İpek’in 2 hafta kadar alıştırma süreci olacak. Ardından tam gün başlayacak inşallah.

İpek’in kreşinden de yağmur çizmesi istediler. Bahçede çok vakit geçirdikleri için gerekli oluyormuşTavsiye edebileceğin bir ürün var mı?
Ben iki yıldır lcw den aldım. İçi polarlı ve memnun kaldım. Bahçede de karda da kullandık. Lcw fiyat performans güzeldi
tchibo nuj yapmur pantolonunu kullanıyorız çok memnunum, muhtemelen çizmeleri de kalitelidir.
Ayrıca sevmediklerini bilmem cidden taktire şayan🤣 benim de çok haz ettiklerim değillll ama diyetlerde alternatif 🤣🤣🤣

Valla ben çok memnunum. Dün kendisi evde çalışırken icat edene dua ediyordum:)
A armerii sen memnun musun süpürgeden? Sende durumlar nasıl?

Sevmediğim dört kuru yemişi saydığın için seni çok tebrik ediyorum:))
Ben de çooook memnunum.
Daha doğrusu eşim memnun süpürge işi ondaydı çünkü :)
Sadece toz haznesinin temizlemekten şikayetçi hemen doluyor diye.
Silme özelliğini hala denemedim evde halı var. Yaz geliyor halılar kalkınca onu da çok kullanırım.

Annenin düzenine herkes eninde sonunda adapte oluyor. Sen kendi sistemini sürdür, daha doğrudu sürdürülebilir bir sistem kur yeter:)
Sistemi ben kurunca tüm işler üstümde kalıyor.
Ortak sistem ortak paylaşım demek bizim evde.
Eşimde ben de ev işi yapmayı sevmiyoruz asgari düzeyde yapıp bitiriyoruz :)

Sistemi ben kurunca tüm işler üstümde kalıyor.
Ortak sistem ortak paylaşım demek bizim evde.
Eşimde ben de ev işi yapmayı sevmiyoruz asgari düzeyde yapıp bitiriyoruz :)
Şöyle ki sistemi kurmak, insanlara görevleri delege etmek demek zaten:) Önce evdeki işlerin listesini çıkartıp, mutlaka senin yapman gerekenleri belirle ama bu konuda dürüst olman lazım. Ben daha kısa sürede yaparım veya daha iyi yaparım gibi düşünüp işleri kendi üstüne yığma. Ardından işleri dağıt.

Mesela bizim evde akşam yemeği sofrasını toplamak, çöpü çıkarmak ve ütü eşime ait. Kesinlikle karışmam zira çamaşırları ben yıkıyorum ve yemeği ben yapıyorum. Ela’nın odasındaki işlerin ana sorumlusu Ela. Yardım istediğinde ederim ama işin tamamını asla yapmam.

Kişi bazlı çamaşır yıkıyorum ve sepete koyup, sahibine teslim ediyorum. Katlayıp yerleştirme işi kendilerine ait.

Başkalarına verdiğim işlere karışmamak konusunda kendine hakim olmak kritik konu:)

Ben de çooook memnunum.
Daha doğrusu eşim memnun süpürge işi ondaydı çünkü :)
Sadece toz haznesinin temizlemekten şikayetçi hemen doluyor diye.
Silme özelliğini hala denemedim evde halı var. Yaz geliyor halılar kalkınca onu da çok kullanırım.
Roborock halıları algılıyor ve onları silmiyor. Etrafını siliyor sadece.

Ben iki yıldır lcw den aldım. İçi polarlı ve memnun kaldım. Bahçede de karda da kullandık. Lcw fiyat performans güzeldi
tchibo nuj yapmur pantolonunu kullanıyorız çok memnunum, muhtemelen çizmeleri de kalitelidir.
Ayrıca sevmediklerini bilmem cidden taktire şayan🤣 benim de çok haz ettiklerim değillll ama diyetlerde alternatif 🤣🤣🤣
Tchiboya baktım ben de ilk aklıma orası geldi ama kalmamış maalesef. Hamileliklerden beri leblebi ve nohut yiyemiyorum. İki hamilelikte toplam 8 ay onlarla beslendiğim için gördüğümde diken diken oluyorum:)

X