Popüler Konu Verimli Rutin

Çok güzelmiş, güle güle kullan.
Bekarken alışverişte sadece ben diye düşünürken, evliyken önce çocuğum, sonra eşim, sonra ben diye düşünüyorum istemsizce. Ama her alışverişimin sonunu kesinlikle ben diye bitiriyorum. Bu hayatta önce benim kendimin değerini bilmem lazım. Umarım bunu hiç bir zaman unutmam.

Selam. Her zaman akışta yaşayan bi insan oldum, gündelik işlerini planlayarak yapabilen bi insan olamadım hiç 26 yaşıma kadar. 65 gün önce minik bi beden emanet edildi bana, oğlum doğdu şimdi hiç biseye yetişemiyorum tahmin edersiniz. Mümkün mertebe biseyleri planlamaliyim ki; gün sonunda tüm islerim olduğu gibi hâlâ beni bekliyor olmasın beni de buraya kabul ederseniz belki biseyler kolaylaşır benim için de

Merhaba. Kur'an-ı Kerim Arapça okumayı hiç bilmiyorum. Bu yazdığınız beni çok heyecanlandırdı, hemen diyanetin sitesine girdim ama başvurular dönemsel olarak mı alındı yada alınıyor? Su anda başvurabileceğim aktif bi eğitim bulamadım

Başın sağ olsun, Allah sabır versin.

Sen kendi düzenini kur bence, eşini direkt etkilemeyen tonlarca konuda düzen kurabilirsin, zamanla o da adapte olacaktır.

Cutemom007 bana Ceren Yavuz’un sayfasını tavsiye etmişti. Bir incelesene, kısıtlama ile beslenmenin sonuçlarından bahsediyor. Ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

Sağol yemek mecburi bide yeseler yapıyorsun beyenmiyorlar artık çok bunaldım hiç canım bir şey yapmak istemiyor haydi kalk diye diye iteliyorum kendimi
Gün içerisinde bırakabileceğin birileri var mı? Bir nefes molası iyi olur aslında

Cutemom007 bana Ceren Yavuz’un sayfasını tavsiye etmişti. Bir incelesene, kısıtlama ile beslenmenin sonuçlarından bahsediyor. Ben çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
Ceren yavuz İngiltere'de olduğu için fiyatı çok pahalı ama Türkiye'de de bu doğrultuda çalışan diyetisyenler var mesela ben Nazlı İlayda Yüksel Dönmez den yardım alıyorum ve çok memnunum instegramda takip edebilirsiniz sonra Kardelencergin var instegramda yine psikoloji yüksek lisansı yapmış ve bu konuda tez çalışması var yine psikolog egenur bakiner de sezgisel beslenme çalışan bir psikolog egenur bakiner in Türkçe'ye yeni çevirdiği sezgisel beslenme uygulama kitabı var ben edindim onu da tavsiye ederim çok faydalı bence

Gün içerisinde bırakabileceğin birileri var mı? Bir nefes molası iyi olur aslında
Küçük değiller ya biri 9 yaşında biri 7 herkes yakın şükür beraber gidip eve geliyoruz tekrar. Bu ara eşimde evde gerçi evde oturmuyorda geziyor kendine göre o durumda rahatsız ediyo beni

Küçük değiller ya biri 9 yaşında biri 7 herkes yakın şükür beraber gidip eve geliyoruz tekrar. Bu ara eşimde evde gerçi evde oturmuyorda geziyor kendine göre o durumda rahatsız ediyo beni
Ben senin yerinde olsam her gün kendime evden dışarıda, yapmaktan hoşlanacağım bir rutin bulmaya çalışırım. Sürekli evde olmak insanı çok bunaltan bir şey

Ben senin yerinde olsam her gün kendime evden dışarıda, yapmaktan hoşlanacağım bir rutin bulmaya çalışırım. Sürekli evde olmak insanı çok bunaltan bir şey
Doğru söylüyorsun da bu ara gidilecek yerlerden çekiniyorum Pandemide dolayı ama mesela yürüyüşe gitsem iyi olur aslında zaten kiloda vermem lazım biraz

Benim de biraz plansız, kontrolsüz, akışına bıraktığım bir kaç güne ihtiyacım var sanırım.
Son 1-1,5 aydır geceleri uykumdan dişlerimi sıkmış olarak uyanıyorum.
Son bir haftadır gıcırdatma da olduğunu söylüyor eşim.
Geçen hafta dolgum düştü, dişimin bir kenarı da kırıldı.
Doktorumla ancak bugün ortak boşluk yakalayabildik.
1,5 saate yakın sürdü tedavim.
Doktorum dişin dolgunun altından çürüdüğünü yıpranan dolgunun muhtemelen dişlerimi sıkmamın etkisiyle yerinden çıktığını söyledi.
Bu durumu ciddiye alın, rahatlamak için yatmadan yüz egzersizi yapın, haftaya telefonlaşalım düzelme yoksa ölçü alıp diş koruyucu bir aparat hazırlatalım siz de terapi alın dedi.
Niye böyle oldum? Anlamakta zorlanıyorum.

Stresten olabilir. Ben de diş sıkma tedavisine başladım fakat gebe kaldığım için diş aparatımı yalamıyorum bulantı oluyor. Ben çok ertelemiştim çene ekleminde diş sıkmaktan kayma oldu. Ayrıca botox da yaptırmam gerekti ama bir seans yaptırabildim. Emzirme sonrası tekrar devam edicem.

Bi inceleyeyim.
İg de sorun var bulamadım ama.
Ruhsal açlığa inanıyorum.
yeme hissi..
Durduramama. Ayrıca metabolizma çok etkili

sabah- 1 haşlanmış yumurta - slaatalık havuç
Ara. Kaju ve antep fıstığı
Öğle köfte -pilav- yoğurt
Ara k üzüm ve maden suyu
Akşam kuru fasulye erişte
ara: kefir

arkadaşımla tam 1 saat tempolu yürüdük-
Filtre kahve alıp içtik, yürüdük

evden uzaklaşmak inanılmaz iyi geldi. Hem sohbet hem yürüyüş. İnsan kedindini ihmal edince dengeler şaşıyor. Ailesine eşine çocuğuna da faydası olmuyor.
Mutlu olmazsak mutlu edemeyiz.
Oğlum doğduğundan beri buna çok dikkat ediyorum. Kendime hep vakit ayırdım. Ama eşimin ist da çalışıyor olması beni etkiledi.
...
toparlanabilmek çabalamak benim için yaşamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…