Popüler Konu Verimli Rutin

Bu temizlik işini ben de organize edebilsem harika olacak. Tüm hafta gerektiği kadar temizlik yapıp pazar gününe topluyorum her şeyi. Ütü, nevresim değiştirme, çamaşır, üstten süpürme işlerini hafta içi bitiriyorum. Cumartesi tatil, pazar detaylı temizlik. Hafta içi biraz daha fazla zaman ayırsam, hafta sonuna iş kalmayabilir.

Hafta içi akşam eve gittiğim gibi, yemek pişene kadar odak odayı halletmeye çalışıyorum. Yemekten sonraya kalırsa üşeniyorum çünkü.

Hafta sonunu temizlik ile geçirince bana sinir basıyor:)

bağımlılık yapıyor resmen ya, bazen saçma bulsam da ne olmuş diye meaktan oturuyorum başına, aynı vicdan azabı bende de oluyor kızımla daha çok ilgilenmeliyim, diğer işlere vakişt ayırmalıyım o sürede diye. yatma saatim de geç saate kayıyor dizi izlediğimde, yaz gelse de tatile girseler diyorum

Hafta içi akşam eve gittiğim gibi, yemek pişene kadar odak odayı halletmeye çalışıyorum. Yemekten sonraya kalırsa üşeniyorum çünkü.

Hafta sonunu temizlik ile geçirince bana sinir basıyor:)
çok mantıklı bir uygulama, ben de denemeyi düşünmüyorum. haftasonu ev toplama ile geçince dinlendiğimi hissetmiyorum pazartesi günleri tahammülüm çok az oluyor

Merhaba

O diziler gerçekten hem vakit kaybı hem ruhsal çöküntü sebebi

Bir ara bende hatırlarsanız Karadayı diye bir dizi vardı onu izlerdim ertesi gün uyanıyorum düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum sanki bir derdim var üzerimde yakınımın başına bişey gelmiş gibi bir his.

Ondan sonra bıraktım hiçbir Türk dizisini izlemiyorum kendime yaptığım en güzel iyilik diyebılırım

Oğlumla bol animasyon filmleri belgeseller yine onun izleyebileceği tarzda filmler kitap okumalar oyun oynamalar

Eve trambolin de aldım üzerinde zıplıyoruz bol bol

Dizilerin tekrarı oluyor da çocugumuz bu yaşlarının tekrarı olmuyor,çocuklar onlara ne aldığımızdan çok onlarla nasıl vakit geçirdiğimizi hatırlıyor

Kızınızla güzel günleriniz olsun insallah

Aaa bi bakayım ben de swaroski ye
Dün pırlanta tek taşlara baktık fiyatlar fena...içime sinen bir model de olmadı. Gidip mağazadan bakmam gerekiyor

Aaa bi bakayım ben de swaroski ye
Dün pırlanta tek taşlara baktık fiyatlar fena...içime sinen bir model de olmadı. Gidip mağazadan bakmam gerekiyor
Ben de çok hevesle almıştım tektaşı, bir süre de çok severek kullandım ama zevkler zamanla değişiyor. İkinci elde para etmiyor pırlanta, öyle olunca ben de pırlanta olmayan ama pırlanta gibi görünen bir yüzük almaya karar verdim:) Pırlanta alacaksan Zen’nin yüzüklerini beğeniyorum ben.

Bugün zen in yeni katoloğunu inceledim. Müthiş modeller var . Ama minimum alınabilecek fiyatlar 5-6 bin tl.
Ben daha uygun fiyatlar düşünmüştüm.
sen deyince baktım , swaroski de de güzel ürünler var. Küpe almak istiyordum orda güzel model buldum. Yüzük de beğenebilirim. Ben de pırlanta olmasa da öyle parlak ve hoş olsun istiyorum.

Dizi konusu cidden çok büyük vakit kaybı. Tv basında dizi izlemeyeli yıllar oldu. Şuan tv den sadakatsizi biliyorum. Onu tekrarını netten haftaiçinde yemek falan yaparken atlaya atlaya takip ediyorum. Sırf cansu dere için yani kadında oyunculuk yok aslında ama kendisini seviyorum:)
Tv dizileri değilde dijital platformlarda yayınlanan daha akıcı ve az bölümlü diziler var izlemiş olduğum. Şahsiyet, bir başkadır, masum vb. Atiyede ilk çıktığında birkaç bölüm izledim mesela ama sonra sevemedim bıraktım.
Asıl size chernobyl i tavsiye edeyim. 2019 yapımı olmalı toplam 5 bölüm. Yani biz de dün basladık; 1 bolum izledik. Olayı biliyoruz ama izlemek başka ya çok etkiledi beni. Yani dizi izleyecekseniz de internetten, reklamsız, bölümleri kısa olanlardan uzun diyalogları atlayarak izlemek mantıklı. Öylede izlenir mi diyebilirsiniz ama tv basında 3 saate vakit yok zaten

Hoş geldin canım
Nasılsın görüşmeyeli?

Hoşbuldum.
İyiyim iş ev okul üçgeninde mutlu mesut düzen kurmuşken covid ile alt üst olduk.
1. sınıfa başlayan oğluma online eğitimle okuma öğrettim.
Ama çok yıprandım.
Anneye naz yapan erkek çocuğu okuma yazma aşamasında ciğerlerimi söndürdü
Çok şükür ki okul açıldı umarım kapanmaz.

Düzeni özledim sizleri okudum çok iyi geldin

Pırlanta fiyatları gerçekten çok yüksek. Ben de tek taş küpe çok beğeniyorum. Zen’deki modele çok yakın bir küpeyi swaroski’de buldum. Çok severek kullanıyorum.

Ben okuma yazma bilen çocukla bu kadar zorlandıysam seni düşünemiyorum bile. Dün Güçlü Mete’nin tweetini paylaşmışlar. Okullar 2 temmuza kadar açık kalacak, ara tatil yapılmayacak diye. Ay hadi inşallah. İstesinler yatılı vereyim, bıktım yaw

Günaydın Hanımlar,

Sabah sakince güneşin doğuşunu seyrederken, keyfim İpek’in aneeeee diye böğürmesi ile sona erdi Yarım saatten fazla tepinerek ağladı, yanına da yaklaştırmıyor. Oturdum bekledim ben de napayım. Sonra benim yoga ve meditasyon yalan oldu tabi. İpek sakinleşince Ela’yı kaldırdım. Kahvaltı yaptık, Ela’yı okula bıraktım, diğer eve geçtim.

Bugün iş ile ilgili çok az işim var. Onları halledip, Forrest Gump’u tekrar seyredeceğim. Yıllar önce seyretmiştim. “Run Forrest Run” cümlesi dışında hiçbir şey hatırlamıyorum

Şeker Portakalını bitirdim. Onu da hatırlamıyormuşum. Çok çok güzeldi. Dün Simyacıya başladım. Onu da yanlış hatırlamıyorsam lisede okumuştum. Bu ara kendimi güncellemeye aldım:)

Valla okul açık kalsın normalleşmeyi sırasıyla yapalım
Ne uyku düzenimiz vardı ne ders düzenimiz
Çocuklarda çok hırpalandı
1. sınıftan okuldan soğudular resmen

Bende kendime dönmek bakım yapmak kendime daha çok zaman ayırmak istiyorum
Ama hala uyku düzeni olmayan geceleri bizimle uyuyan evlat ile biraz zor olabiliyor.
Tabi bende uykuya çok düşkün olunca dengeler şaşıyor.
Artık kendimi kalıplara sokmadan mutlu edeceğim.
Her düzen her çocuğa ve anneye uymuyor deneyimledim.

Benim iki çocuğum arasında da düzen be huy olarak dağlar kadar fark var. Olduğu kadar diye yaklaşmak önemli. Bir de aradaki boşlukları iyi değerlendirmek lazım.

MErhaba Cansu Dere’nin sadakatsizdeki performansına hayranım ben. Diziyi denk geldikçe izliyorum. Baştan sona hiç izlemedim. Ama bazı sahneleri internette çevire çevire izlediğim olmuştur ilk defa. Niye öyle dediniz

Chernobyl de beni çok çok etkiledi. Uzun bi süre gece korkular yaşadım
Sanırım bu süreçte izlememeliydim gereğinden fazla etkilendim. Bunun en büyük sebebi bulunduğum şehirde bir nükleer santral yapılıyor oluşu en çok da sanırım

Mersin demisiniz? Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin, insan diziden çok etkileniyor tabi ama dizi de kazanın sonucu üst üste hatalar yapılmasına baglanıyor sanırım( daha 3. Bolumdeyim). Konu çok teknik umarım hepimiz için en iyisi olur.
Cansu dereyi bende çok seviyorum, onun o soğukluğunu cidden çok çekici buluyorum fakat oyunculukta iyi değil ya bi benim görüşüm değil genel olarak daha önceki işlerinde de dillendirilen bir şey bu. Dizi de asya karakterini duruşu alkışlık ama. Kadın hayatı ne zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…