Bu temizlik işini ben de organize edebilsem harika olacak. Tüm hafta gerektiği kadar temizlik yapıp pazar gününe topluyorum her şeyi. Ütü, nevresim değiştirme, çamaşır, üstten süpürme işlerini hafta içi bitiriyorum. Cumartesi tatil, pazar detaylı temizlik. Hafta içi biraz daha fazla zaman ayırsam, hafta sonuna iş kalmayabilir.Selamlar hanımlar,
Ailecek güzel bir hafta sonu geçirdik. Cumartesi iş yapmama günü ilan etmiştim. Ela, en yakın arkadaşı ve ailesini bize davet etmiş:) Onlar da biz de covid geçirdiğimiz için itiraz etmedim. Ama bütün evi 90’lar müzikler eşliğinde beraber toplatıp, temizledik. Su böreği, kısır, yaprak sarma ve pasta sipariş verdim eve yakın ve güzel yapan bir aile işletmesinden. Kızlar oynadı, biz de sohbet ettik.
Bugün de mta müzesine gittik, 1 yıl sonra. İpek’in ilk müze gezisi oldu bu. Tuvalet eğitimini yeni tamamladığımız için tedirgin oldum ama sorun çıkmadı. Müze dönüşü evde kalan yemekleri yedik. Yarın için de taze fasülye pişirdim. Akşam kızları yıkadım. Ardından iki banyoyu da detaylı temizledim.
Bu şekilde yani temizliği 30 dk’lık periyotlarda sınırlı tutarak, haftaya yaymak inanılmaz faydalı oldu. Uzun zamandır ilk defa hafta sonu dinlediğimizi hissettik.
Ela’nın okuldan mail geldi. Sınıfı ikiye bölmüşler.
Ela bu hafta pazartesi-salı okula gidecek, diğer günler online devam edecek. Önümüzdeki hafta ise çarşamba-perşembe gidecek. Ben de çalışma günlerimi okula göre ayarlayacağım.
Hafta içi akşam eve gittiğim gibi, yemek pişene kadar odak odayı halletmeye çalışıyorum. Yemekten sonraya kalırsa üşeniyorum çünkü.Bu temizlik işini ben de organize edebilsem harika olacak. Tüm hafta gerektiği kadar temizlik yapıp pazar gününe topluyorum her şeyi. Ütü, nevresim değiştirme, çamaşır, üstten süpürme işlerini hafta içi bitiriyorum. Cumartesi tatil, pazar detaylı temizlik. Hafta içi biraz daha fazla zaman ayırsam, hafta sonuna iş kalmayabilir.
bağımlılık yapıyor resmen ya, bazen saçma bulsam da ne olmuş diye meaktan oturuyorum başına, aynı vicdan azabı bende de oluyor kızımla daha çok ilgilenmeliyim, diğer işlere vakişt ayırmalıyım o sürede diye. yatma saatim de geç saate kayıyor dizi izlediğimde, yaz gelse de tatile girseler diyorumbenim de dizi problemim vardı azalttım ancak hala bitirebilmiş değilim. Açıkcası çarşamba gecelerim felç oluyor ve diğer dizilerin de fragmanını seyrediyorum. Çoğu zaman kızımın onunla oynamam için yalvaran bakışları ile karşılaşıyorum. İçim nasıl huzursuz oluyor anlatamam. Ben de 1 hafta hiç izlememe kotası koydum kendime. Bakalım bu 1 hafta nasıl geçecek :)
çok mantıklı bir uygulama, ben de denemeyi düşünmüyorum. haftasonu ev toplama ile geçince dinlendiğimi hissetmiyorum pazartesi günleri tahammülüm çok az oluyorHafta içi akşam eve gittiğim gibi, yemek pişene kadar odak odayı halletmeye çalışıyorum. Yemekten sonraya kalırsa üşeniyorum çünkü.
Hafta sonunu temizlik ile geçirince bana sinir basıyor:)
Merhababağımlılık yapıyor resmen ya, bazen saçma bulsam da ne olmuş diye meaktan oturuyorum başına, aynı vicdan azabı bende de oluyor kızımla daha çok ilgilenmeliyim, diğer işlere vakişt ayırmalıyım o sürede diye. yatma saatim de geç saate kayıyor dizi izlediğimde, yaz gelse de tatile girseler diyorum
Aaa bi bakayım ben de swaroski yeKolay gelsin detaylı temizlik için:)
Ben de Ocak ayından beri 2 gr alıyorum kızlar için. Dediğin gibi daha önce de yapsak olurmuş. Özellikle ayın 2 sine talimat verdim ki maaş yattığı gibi çekilsin.
Ben uzun zamandır tektaş kullanıyorum ama sıkıldım. Yarım tur veya tam tur hoşuma gidiyor bu ara. Ama pırlanta yerine swaroskiden almayı düşünüyorum bu sefer. 600 lira civarı ve pırlanta gibi görünüyor.
Hoş geldin canım
Ben de çok hevesle almıştım tektaşı, bir süre de çok severek kullandım ama zevkler zamanla değişiyor. İkinci elde para etmiyor pırlanta, öyle olunca ben de pırlanta olmayan ama pırlanta gibi görünen bir yüzük almaya karar verdim:) Pırlanta alacaksan Zen’nin yüzüklerini beğeniyorum ben.Aaa bi bakayım ben de swaroski ye
Dün pırlanta tek taşlara baktık fiyatlar fena...içime sinen bir model de olmadı. Gidip mağazadan bakmam gerekiyor
Bugün zen in yeni katoloğunu inceledim. Müthiş modeller var . Ama minimum alınabilecek fiyatlar 5-6 bin tl.Ben de çok hevesle almıştım tektaşı, bir süre de çok severek kullandım ama zevkler zamanla değişiyor. İkinci elde para etmiyor pırlanta, öyle olunca ben de pırlanta olmayan ama pırlanta gibi görünen bir yüzük almaya karar verdim:) Pırlanta alacaksan Zen’nin yüzüklerini beğeniyorum ben.
Hoş geldin canım
Nasılsın görüşmeyeli?
Pırlanta fiyatları gerçekten çok yüksek. Ben de tek taş küpe çok beğeniyorum. Zen’deki modele çok yakın bir küpeyi swaroski’de buldum. Çok severek kullanıyorum.Bugün zen in yeni katoloğunu inceledim. Müthiş modeller var . Ama minimum alınabilecek fiyatlar 5-6 bin tl.
Ben daha uygun fiyatlar düşünmüştüm.
sen deyince baktım , swaroski de de güzel ürünler var. Küpe almak istiyordum orda güzel model buldum. Yüzük de beğenebilirim. Ben de pırlanta olmasa da öyle parlak ve hoş olsun istiyorum.
Ben okuma yazma bilen çocukla bu kadar zorlandıysam seni düşünemiyorum bile. Dün Güçlü Mete’nin tweetini paylaşmışlar. Okullar 2 temmuza kadar açık kalacak, ara tatil yapılmayacak diye. Ay hadi inşallah. İstesinler yatılı vereyim, bıktım yawHoşbuldum.
İyiyim iş ev okul üçgeninde mutlu mesut düzen kurmuşken covid ile alt üst olduk.
1. sınıfa başlayan oğluma online eğitimle okuma öğrettim.
Ama çok yıprandım.
Anneye naz yapan erkek çocuğu okuma yazma aşamasında ciğerlerimi söndürdü
Çok şükür ki okul açıldı umarım kapanmaz.
Düzeni özledim sizleri okudum çok iyi geldin
Valla okul açık kalsın normalleşmeyi sırasıyla yapalımBen okuma yazma bilen çocukla bu kadar zorlandıysam seni düşünemiyorum bile. Dün Güçlü Mete’nin tweetini paylaşmışlar. Okullar 2 temmuza kadar açık kalacak, ara tatil yapılmayacak diye. Ay hadi inşallah. İstesinler yatılı vereyim, bıktım yaw
Benim iki çocuğum arasında da düzen be huy olarak dağlar kadar fark var. Olduğu kadar diye yaklaşmak önemli. Bir de aradaki boşlukları iyi değerlendirmek lazım.Bende kendime dönmek bakım yapmak kendime daha çok zaman ayırmak istiyorum
Ama hala uyku düzeni olmayan geceleri bizimle uyuyan evlat ile biraz zor olabiliyor.
Tabi bende uykuya çok düşkün olunca dengeler şaşıyor.
Artık kendimi kalıplara sokmadan mutlu edeceğim.
Her düzen her çocuğa ve anneye uymuyor deneyimledim.
MErhaba Cansu Dere’nin sadakatsizdeki performansına hayranım ben. Diziyi denk geldikçe izliyorum. Baştan sona hiç izlemedim. Ama bazı sahneleri internette çevire çevire izlediğim olmuştur ilk defa. Niye öyle dedinizDizi konusu cidden çok büyük vakit kaybı. Tv basında dizi izlemeyeli yıllar oldu. Şuan tv den sadakatsizi biliyorum. Onu tekrarını netten haftaiçinde yemek falan yaparken atlaya atlaya takip ediyorum. Sırf cansu dere için yani kadında oyunculuk yok aslında ama kendisini seviyorum:)
Tv dizileri değilde dijital platformlarda yayınlanan daha akıcı ve az bölümlü diziler var izlemiş olduğum. Şahsiyet, bir başkadır, masum vb. Atiyede ilk çıktığında birkaç bölüm izledim mesela ama sonra sevemedim bıraktım.
Asıl size chernobyl i tavsiye edeyim. 2019 yapımı olmalı toplam 5 bölüm. Yani biz de dün basladık; 1 bolum izledik. Olayı biliyoruz ama izlemek başka ya çok etkiledi beni. Yani dizi izleyecekseniz de internetten, reklamsız, bölümleri kısa olanlardan uzun diyalogları atlayarakizlemek mantıklı. Öylede izlenir mi diyebilirsiniz ama tv basında 3 saate vakit yok zaten
Mersin demisiniz? Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin, insan diziden çok etkileniyor tabi ama dizi de kazanın sonucu üst üste hatalar yapılmasına baglanıyor sanırım( daha 3. Bolumdeyim). Konu çok teknik umarım hepimiz için en iyisi olur.MErhaba Cansu Dere’nin sadakatsizdeki performansına hayranım ben. Diziyi denk geldikçe izliyorum. Baştan sona hiç izlemedim. Ama bazı sahneleri internette çevire çevire izlediğim olmuştur ilk defa. Niye öyle dediniz
Chernobyl de beni çok çok etkiledi. Uzun bi süre gece korkular yaşadım
Sanırım bu süreçte izlememeliydim gereğinden fazla etkilendim. Bunun en büyük sebebi bulunduğum şehirde bir nükleer santral yapılıyor oluşu en çok da sanırım