Popüler Konu Verimli Rutin

Benim iki çocuğum arasında da düzen be huy olarak dağlar kadar fark var. Olduğu kadar diye yaklaşmak önemli. Bir de aradaki boşlukları iyi değerlendirmek lazım.
Benimkiler bile ikiz olup aynı anda aynı davranışa maruz kalmalarına rağmen çok zıt karakterler ya. Doktor sonra dogan bebeğin dogum anında anne karnında daha fazla strese maruz kaldıgı için stresle başetme de diğerine üstünlüğü olabileceği yorumunu yaptı. Yani çocuk büyütürken o kadar çok değişken var ki..bizler de aynı değiliz zaten maddi manevi imkanlarımız, tahammüllerimiz, yaşımız, hayata bakışımız değişiyor zananla. O nedenle farklı zamanlarda büyüttüğümüz cocuklarda farklılık çok olası.

Mersin demisiniz? Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin, insan diziden çok etkileniyor tabi ama dizi de kazanın sonucu üst üste hatalar yapılmasına baglanıyor sanırım( daha 3. Bolumdeyim). Konu çok teknik umarım hepimiz için en iyisi olur.
Cansu dereyi bende çok seviyorum, onun o soğukluğunu cidden çok çekici buluyorum🙃 fakat oyunculukta iyi değil ya bi benim görüşüm değil genel olarak daha önceki işlerinde de dillendirilen bir şey bu. Dizi de asya karakterini duruşu alkışlık ama. Kadın hayatı ne zor yaa
Korkmasının sebebini dizisinin sonunda daha iyi anlarsınız spoiler vermeyeyim:KK51:

Çok güzel dizi bende severek izledim:KK200:

Bende kendime dönmek bakım yapmak kendime daha çok zaman ayırmak istiyorum
Ama hala uyku düzeni olmayan geceleri bizimle uyuyan evlat ile biraz zor olabiliyor.
Tabi bende uykuya çok düşkün olunca dengeler şaşıyor.
Artık kendimi kalıplara sokmadan mutlu edeceğim.
Her düzen her çocuğa ve anneye uymuyor deneyimledim.
Genel geçer şeyler elbette var, çogunlugu da hayatınıza buyuk kolaylıklar saglar. Fakat nihayetinde her anne ile karsıdaki bebeği arasında biricik benzersiz bir ilişki kuruluyor. Kendinizi de bebeğinizi de en iyi siz tanır en iyi rahatlatma yöntemini yine siz bulursunuz. Bunun içinde bolca deneme yanılma gerekir😊 bence temelde illa boyle olacak diye katı olmamak lazım, ben kızları büyütürken bu fikre ısınır ısınmaz çok rahatladım. Kurallarımız düzenimiz hep var ama onları biz kurduk esnetmekte bizim kontrolumuzde. Oldugu kadar yettiği kadar. Kolaylıklar diliyorum

Korkmasının sebebini dizisinin sonunda daha iyi anlarsınız spoiler vermeyeyim:KK51:

Çok güzel dizi bende severek izledim:KK200:
Anlıyorum aslında, çernobil dünyanın yasadıgı en büyük felaketlerden biri. Nesiller boyu devam eden bi felaket. Risk hiç bir zaman sıfır değil elbette yakın cevrede yasamasam bile tedirginliğini anlıyorum. Sadece kötüyü çok düşünmek insana iyi gelmiyor, zihni kötü çağırmasın istedim😔

Mersin demisiniz? Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin, insan diziden çok etkileniyor tabi ama dizi de kazanın sonucu üst üste hatalar yapılmasına baglanıyor sanırım( daha 3. Bolumdeyim). Konu çok teknik umarım hepimiz için en iyisi olur.
Cansu dereyi bende çok seviyorum, onun o soğukluğunu cidden çok çekici buluyorum🙃 fakat oyunculukta iyi değil ya bi benim görüşüm değil genel olarak daha önceki işlerinde de dillendirilen bir şey bu. Dizi de asya karakterini duruşu alkışlık ama. Kadın hayatı ne zor yaa
O soğukkanlılığına hayranım ben de Cansu Dere’nin.

Evet mersindeyiz üstelik santrale yakın bir ilçesindeyiz. Kötü şeyler düşünmek istemesem de korku bilinçaltıma yerleşti arada rüyalarla kendini hatırlatıyor. Tabi ki bir sürü hata var ama en kötüsü siyasi şeyler yüzünden hatanın bile uzun süre kabul edilmemesi. Neyse spoiler vermiyim 😞
Ben bu kadar hakim değildim olaya beni baya bir aydınlattı ama içimi karartarak 😅

O soğukkanlılığına hayranım ben de Cansu Dere’nin.

Evet mersindeyiz üstelik santrale yakın bir ilçesindeyiz. Kötü şeyler düşünmek istemesem de korku bilinçaltıma yerleşti arada rüyalarla kendini hatırlatıyor. Tabi ki bir sürü hata var ama en kötüsü siyasi şeyler yüzünden hatanın bile uzun süre kabul edilmemesi. Neyse spoiler vermiyim 😞
Ben bu kadar hakim değildim olaya beni baya bir aydınlattı ama içimi karartarak 😅
Selam hemşehrim😀

Günaydın arkadaşlar;
Çocuklarınıza diş macununu ne zaman başlattınız? Kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mıdır? Kızım diş macunu kullanmadan dişini fırçaladı şimdiye kadar. Ne yapsam karar veremedim.

Günaydın arkadaşlar;
Çocuklarınıza diş macununu ne zaman başlattınız? Kullandığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mıdır? Kızım diş macunu kullanmadan dişini fırçaladı şimdiye kadar. Ne yapsam karar veremedim.
Naturalive.
İçeriği temiz.
faydalı buluyorum
Biz de oğlum da aynı markanın ürünlerini kullanıyoruz

Günaydın arkadaşlar;
Naturalive’in çocuk diş macununu kullanıyorum. İpek’e de başlattım. Ela’ya da hep onu kullandım. Kargo söylemeden bittiği durumlarda ise R.O.C alıyorum eczaneden. R.O.C’nin yaş grupları var çocuklar için.

Benimkiler bile ikiz olup aynı anda aynı davranışa maruz kalmalarına rağmen çok zıt karakterler ya. Doktor sonra dogan bebeğin dogum anında anne karnında daha fazla strese maruz kaldıgı için stresle başetme de diğerine üstünlüğü olabileceği yorumunu yaptı. Yani çocuk büyütürken o kadar çok değişken var ki..bizler de aynı değiliz zaten maddi manevi imkanlarımız, tahammüllerimiz, yaşımız, hayata bakışımız değişiyor zananla. O nedenle farklı zamanlarda büyüttüğümüz cocuklarda farklılık çok olası.
Yaradılış olarak farklılık var benimkilerde. Mizaç mı fıtrat mı denir bilemiyorum ama ana karakter özellikleri farklı birbirinden.

Mesela Ela’nın canı çok tatlı, bu nedenle hep kendini koruyarak temkinli hareket eder, İpek’in kafası yarılsa umrunda olmaz, bu nedenle daha cesur hareket ediyor gibi.

Günaydın arkadaşlar;
Naturalive kullanıyor oğlum, 3 yaşında geçtik biz de macuna

Yaradılış olarak farklılık var benimkilerde. Mizaç mı fıtrat mı denir bilemiyorum ama ana karakter özellikleri farklı birbirinden.

Mesela Ela’nın canı çok tatlı, bu nedenle hep kendini koruyarak temkinli hareket eder, İpek’in kafası yarılsa umrunda olmaz, bu nedenle daha cesur hareket ediyor gibi.
2.çocukların ortak özelliği mi bu gözüpeklik acaba bizde de durum aynı 🤔

Valla bilmiyorum ama ikisi de zor. Biri kendini fazla koruyor, öbürü hiç korumuyor. Bir ortada buluşsalar artık:)

Ela’nın parmağını kağıt kestiğinde 1 hafta parmağına bakıp bakıp ağlıyor:işsiz:
Benim oğlumun da kafasına elim değse 1 saat saçımı çektin ağrıyor diye ağlıyor 🤣

Benim oğlumun da kafasına elim değse 1 saat saçımı çektin ağrıyor diye ağlıyor 🤣
Bak diğer ayar olduğum konu “Hadi yemek hazır” diye seslenince İpek geliyor, yemeğini yiyor ve kalkıyor. Ela’nın süreci istisnasız şu şekilde ilerliyor:

- Hayır gelmeyeceğim
-Niye sizinle yemek yemek zorundayım?
-Beraber yemek işini kim çıkarmış?
-Gene mi nohut, ben bunu yemem, mantı istiyorum.
- Selena’da betüş kızlarına hiç kızmıyor, sen niye böyle oldun?
-Niye anneyi değiştirmiyoruz, bu haksızlık
-Ben bu yemekten 3 kaşık yerim
- Vazgeçtim, 2 kaşık yeter bu nohuta
- Bence eskiden bu yemeği düşmanlara yediriyorlarmış

Sonuç geçen süre 1 saat, yenilen yemek miktarı 1 kaşık nohut:ruh:

Günaydın Hanımlar,

Sabah sakince güneşin doğuşunu seyrederken, keyfim İpek’in aneeeee diye böğürmesi ile sona erdi:işsiz: Yarım saatten fazla tepinerek ağladı, yanına da yaklaştırmıyor. Oturdum bekledim ben de napayım. Sonra benim yoga ve meditasyon yalan oldu tabi. İpek sakinleşince Ela’yı kaldırdım. Kahvaltı yaptık, Ela’yı okula bıraktım, diğer eve geçtim.

Bugün iş ile ilgili çok az işim var. Onları halledip, Forrest Gump’u tekrar seyredeceğim. Yıllar önce seyretmiştim. “Run Forrest Run” cümlesi dışında hiçbir şey hatırlamıyorum🙈

Şeker Portakalını bitirdim. Onu da hatırlamıyormuşum. Çok çok güzeldi. Dün Simyacıya başladım. Onu da yanlış hatırlamıyorsam lisede okumuştum. Bu ara kendimi güncellemeye aldım:)
2 çocuklu hayat beni korkutuyor🙈
Yakın zamanda şeker portakalı ve simyacıyı ben de okudum, sanırım ben de lisede okumuştum ama gram hatırlamıyordum, zeze de kalbimi bıraktım, güneşi uyandıralım sanırım şeker portakalının devamıymış ancak okuyup okumamakta kararsız kaldım, bir arkadaşım zeze şeker portakalındaki gibi hatırlanmalı dedi😊
İşte 1984 e başladım
Evde içimizdeki şeytana başladım
Doğum öncesi okuyabildiğim kadar okumayı planlıyorum.
Haftaya 24. Haftam, idari iznim başlıyor uzaktan çalışacağım,bu hafta plan program yapıyorum, hem kendimi yormadan ( çok mümkün gözükmüyor ama )hem de oğluşla kaliteli zaman geçirmek için. Bakalım nasıl sonuçlar çıkacak

2 çocuklu hayat beni korkutuyor🙈
Yakın zamanda şeker portakalı ve simyacıyı ben de okudum, sanırım ben de lisede okumuştum ama gram hatırlamıyordum, zeze de kalbimi bıraktım, güneşi uyandıralım sanırım şeker portakalının devamıymış ancak okuyup okumamakta kararsız kaldım, bir arkadaşım zeze şeker portakalındaki gibi hatırlanmalı dedi😊
İşte 1984 e başladım
Evde içimizdeki şeytana başladım
Doğum öncesi okuyabildiğim kadar okumayı planlıyorum.
Haftaya 24. Haftam, idari iznim başlıyor uzaktan çalışacağım,bu hafta plan program yapıyorum, hem kendimi yormadan ( çok mümkün gözükmüyor ama )hem de oğluşla kaliteli zaman geçirmek için. Bakalım nasıl sonuçlar çıkacak
2 çocuklu hayat oldukça yorucu ama güzel. Bazen çok bunalıyorum bitmeyen işlerden ama sonra düşünüce hayatımın en yorucu fakat en anlamlı günlerini yaşadığımı düşünüyorum. İkinciyi daha keyifle, geçeceğini bilerek, daha çok öpe koklaya büyüttüm ben. Senin de öyle olur umarım.

Şeker portakalının yazarının kendi çocukluk hikayesiymiş. Maddi durumu kötü ailelerin çok çocuk sahibi olup, o çocuklukların acı içinde geçmesine sebep olmaları çok üzücü ve nedense dünyanın her yerinde aynı şekilde durum.

Ben de Yer Altından Notlar’a başlıyorum bugün. 1984’ü ve İçimizdeki Şeytan’ı okumadım. Bitirince yorumlarını paylaşırsan sevinirim.💕

X