Popüler Konu Verimli Rutin

elecda elecda ve diğer arkadaşlar. Kızım ve benim için online eğitim fırsatlarını nasıl bulabilirim. Bu konuda hiç bilgim yok. Sosyal medya kullanmıyorum. YouTube kullanıyorum.

Şimdilik bebişten dolayı vaktim yok, kızım da derslerden dolayı sıkılmış durumda ama görünen o ki işler artık böyle hallolacak. Şimdiden bilgi sahibi olmak istedim.
Ben instagram’ın bu anlamda çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Pasif bir hesabım var, paylaşım yapmıyorum ancak faydalı paylaşım yapan insanları takip ediyorum. Online eğitimlerden de bu şekilde haberim oluyor. Sen hangi konularda eğitim almayı düşünüyorsun?

Günümün özetini paylaşayım:)

Bugün yaklaşık 150 sayfa okuyarak Kün’ü bitirdim. Okuduğum en enteresan Türk Romanı idi. Yazım dili ve konusu oldukça farklıydı ve gerçekten çok beğendim. Sayın Sezgin Kaymaz önünde saygıyla eğiliyorum:)

Film olarak da “Lady Bird” i seyrettim. Kendi 50 filmlik listeme en son Şeyma Ünal’ın önerdiği 4 filmi eklemiştim. Lady Bird bu filmlerden biri. Anne-kız ilişkisi açısından güzel bir filmdi. “Kızına nasıl yardım edeceğini bilemediği için agresifleşiyor annen” diye bir cümle vardı. Aynısını yaşadığımı fark ettim. Ela’nın online eğitim sürecinde yaşadığı sıkıntılar konusunda nasıl yardımcı olacağımı bilemediğim için agresifleşiyorum ben de. Bunun farkında olarak konuya yaklaşmaya çalışacağım artık.

Filmmodu diye bir site var internette. Netflix’te olmayan filmleri genelde buluyorum bu sitede.

Ben instagram’ın bu anlamda çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Pasif bir hesabım var, paylaşım yapmıyorum ancak faydalı paylaşım yapan insanları takip ediyorum. Online eğitimlerden de bu şekilde haberim oluyor. Sen hangi konularda eğitim almayı düşünüyorsun?
Bebiş için seneler sonra Facebook açtım. Bazı grupları takip etmek için ama dayanamadım kapattım tekrar. Ben pasif bile olsa sosyal medya kullanamıyorum. O kalabalık ağır geliyor ruhuma. O yüzden instagram’ı hiç kullanmadım, pasif bile olsa.

Aklımda almak istediğim bir eğitim yok şimdilik. Sadece nasıl bulunur onu öğrenmek istedim.

Ahhh sevgili elecda oğluş 8 aylık oldu, hareketlendi. Değil online kurs almak, saçımı tarayamıyorum bu aralar 😳 Benimki gelecek boş zamanların hayali için sorulan bir soru şimdilik ☺️

faceyoga sayfasını bende takip ediyorum bende taşları pahalı buldum

figenyılmazwellness diye bir sayfa var bunu takip ediyorum bu kişide yüz yogası yapıyor önerdiği bir sayfa vardı naturessheabutter diye bir sayfa var burdan cilt bakımı ürünü aldım üçlü set ve tamamen bitkisel hayvanlar üzerinde test yapılmıyor ben memnun kaldım stokları çok çabuk tükeniyor yılbaşında güzel bir indirim yapmıştı şuan sanırım stokta yok özellikle rosealı olan yüzler için bir kremi var ben anlatmayım siz kendiniz iyice araştırın isterseniz benim çok içime sindi
Bakayım ben de. Tavsiye için çok teşekkür ederim ❤️

Bebiş için seneler sonra Facebook açtım. Bazı grupları takip etmek için ama dayanamadım kapattım tekrar. Ben pasif bile olsa sosyal medya kullanamıyorum. O kalabalık ağır geliyor ruhuma. O yüzden instagram’ı hiç kullanmadım, pasif bile olsa.

Aklımda almak istediğim bir eğitim yok şimdilik. Sadece nasıl bulunur onu öğrenmek istedim.

Ahhh sevgili elecda oğluş 8 aylık oldu, hareketlendi. Değil online kurs almak, saçımı tarayamıyorum bu aralar 😳 Benimki gelecek boş zamanların hayali için sorulan bir soru şimdilik ☺️
Ben de öyle yapıyordum o zamanlar:) İpek büyüsün şunu yapacağım diye planlıyordum sürekli.
Sosyal medya dışında Olgu Eğitim Merkezinin e-posta üyeliğine kaydoldum. Açtıkları tüm eğitimler mail olarak geliyor. İlgini çekenler olabilir. Bir bak istersen.

Günaydın🌸 ay sonu yaklaşırken, sosyal medya detoxu için hazırlıklara başladım🌱
Bu sabah , instagramı telefonumdan sildim. Sadece haftada 1-2 defa kitap sayfamdan paylaşım yapacağım, inşaallah.
...:
telefondaki bazı uygulamaları da sildim, bazılarını ise arşivledim. Sanırım watsup ı da sileceğim.eşimle Telegram dan fotoğraf belge gönderimi yaparız, zaten orada gruplar olmadığından aşırı mesaja maruz kalmam.
...
bu süreçte
1- 3 kitap bitirmeyi
2-açıköğretim sınavlarıma odaklanmayı ve başarmayı
3-oğlumla resim çalışmalarımızı ilerletmeyi
4-ingilizce 100 yeni kelime ezberlemeyi
5-örgü örmeyi
Planlıyor ve niyetleniyorum:: inşaallah başarılı olabilirim.

Pandemiden dolayı herkes gibi hayatım değişti, sürekli evdeyim. 12 kg aldığım bir 8 ay sonrası silkindim ve kendime geldim :) 2 hafta, haftada 5-6 gün (selülit kremi ve termal kıyafetlerle) tempolu yürüyüşle önce kilo verdim ve yürüyüş günlük rutinim haline geldi. Ek iş yapmaya da karar verdim, adım attım ve bu da rutin olarak her gün ilgilenmem gereken bir durum oldu. Netice de geçen yıldan daha mutluyum :) Vaktiniz varsa binicilik de öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pandemiden dolayı herkes gibi hayatım değişti, sürekli evdeyim. 12 kg aldığım bir 8 ay sonrası silkindim ve kendime geldim :) 2 hafta, haftada 5-6 gün (selülit kremi ve termal kıyafetlerle) tempolu yürüyüşle önce kilo verdim ve yürüyüş günlük rutinim haline geldi. Ek iş yapmaya da karar verdim, adım attım ve bu da rutin olarak her gün ilgilenmem gereken bir durum oldu. Netice de geçen yıldan daha mutluyum :) Vaktiniz varsa binicilik de öneririm.
Mrb tebrik ederim evde mi yürüdünüz dışarda mi. Hergün ne kadar süre bir de beslenme düzeniniz nasılDi nelere dikkat ettiniz . Vermem gereken en az 10 kg var 😶 bebek için dedim yedim kendime zarar verdim alması çok kolaydı vermek cook zor

Mrb tebrik ederim evde mi yürüdünüz dışarda mi. Hergün ne kadar süre bir de beslenme düzeniniz nasılDi nelere dikkat ettiniz . Vermem gereken en az 10 kg var 😶 bebek için dedim yedim kendime zarar verdim alması çok kolaydı vermek cook zor
Dışarıda yürüdüm. Kendinize 1 tur 1,5km olacak şekilde düz bir alan belirleyin, hareketli yabancı müzik takın kulağınıza, temponuz hızlı olsun ve en az 5km veya 6000 adım atın günlük olarak. ... bu termal kıyafeti içinize giyin. Altına da resimdeki selülit kremini popo, üst bacak ve göbek etrafınıza sürün. Yürüyüş öncesi muz ve dönünce sade süt için ve duş alın. Ben sabahları orta fincanda 2 türk kahvesi içiyorum. Zorlamadan su içiyorum, abur cubur ve tatlı yok ve 1 öğün yemeye çalışıyorum. Kolay gelsin :)

Ahhh sevgili elecda oğluş 8 aylık oldu, hareketlendi. Değil online kurs almak, saçımı tarayamıyorum bu aralar 😳 Benimki gelecek boş zamanların hayali için sorulan bir

Merhabalar, ek iş olarak ne yapmaya başladınız? Ben de ücretsiz izindeyim ve birseyler yapmam lazım

Merhabalar, ek iş olarak ne yapmaya başladınız? Ben de ücretsiz izindeyim ve birseyler yapmam lazım
Merhabalar, aile bütçenize katkı yapabiliyor musunuz? Yapıyorsanız nedir ve ne kadar kazanıyorsunuz?
Tecrübelerinizi paylaşırsanız hep beraber bir dayanışma içine girebiliriz diye düşünüyorum 💪
Mümkün olduğunca detay vermenizi rica ederim. Sevgiler 🤗
Ayrı bir topic açtım. Orada konuşalım.

Selamlar hanımlar,

Yaklaşık 10 gündür rutinlerimde aksama oldu. Bugün başlayan akıllı rutin eğitimi ile birlikte ben de kendi rutinlerimi gözden geçirip yeniden düzenledim. Akşam itibari ile uygulamaya geçeceğim.

Yazın verdiğim kiloyu normal beslenme düzenine dönünce geri aldığım için tekrar başlıyorum. Ancak bu sefer diyet olarak değil de sağlıklı beslenme ile zayıflamak istiyorum. İki hafta boyunca un ve şeker içeren hiçbir şey tüketmeyeceğim. Eğer başarabilirsem 31’inde canımın istediği bir şeyi tek bir öğün olacak şekilde tüketeceğim.

Öğün saatleri 07:30-13:00-18:30 olacak şekilde planladım.

Sabah
Yumurta, peynir, zeytin, ceviz, 1 meyve ve havuç

Öğlen
Köfte / balık salata

Akşam
Sebze/Baklagil Yemeği
Salata-Yoğurt

2 hafta tartılmayacağım. Bakalım bu kendi kendime yaptığım plan işe yarayacak mı:)

Cumartesi akşamı eşimle beraber “Zamanda Aşk / About Time” filmini izledik. Güzel ve keyifli bir filmdi. Az önce de Enigma-The Imitation Game” filmini seyrettim. O da çok güzeldi. Her ikisini de tavsiye ederim.

Kün’ü bitirdikten sonra 3 kitaba aynı anda başladım. İkizler burcu olmamdan kaynaklanıyor olabilir bu durum:)

Nermin Yıldırım-Ev’i diğer eve koydum. “Gelirken Ekmek Al” kitabını yatağımın yanına koydum. Her gece uyumadan bir öykü okuyorum. Sabahattin Ali’nin Sırça Köşk’ü ise çantamda taşıyorum. İşe gittiğim günler yolda okuyorum.

Selamlar hanımlar,

Pazartesi gününden bu yana “Akıllı Rutinler” online eğitimine katılıyorum. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Önemli bir kısmı bildiğim ve uyguladığım şeyler ancak neyi neden yaptığımı da bir gözden geçirmiş oldum.

Size bu eğitimde sorulan sorulardan birini soracağım. “Var olan alışkanlıklarından hangileri sana iyi geliyor ve hayatına hangi alışkanlıkları eklemek istiyorsun?”

Selamlar hanımlar,

Pazartesi gününden bu yana “Akıllı Rutinler” online eğitimine katılıyorum. Faydalı olduğunu düşünüyorum. Önemli bir kısmı bildiğim ve uyguladığım şeyler ancak neyi neden yaptığımı da bir gözden geçirmiş oldum.

Size bu eğitimde sorulan sorulardan birini soracağım. “Var olan alışkanlıklarından hangileri sana iyi geliyor ve hayatına hangi alışkanlıkları eklemek istiyorsun?”
merhaba elecda hanım,

erken kalkmak bana iyi geliyor 6.30 da kalkıyorum

eklemek istediğim alışkanlıklar arasında meditasyon yapmak ve oğlumla 1 saat verimli bir sekilde vakit geçirmek bunu yapıyorum ama tam bir alışkanlık haline getiremedim

merhaba elecda hanım,

erken kalkmak bana iyi geliyor 6.30 da kalkıyorum

eklemek istediğim alışkanlıklar arasında meditasyon yapmak ve oğlumla 1 saat verimli bir sekilde vakit geçirmek bunu yapıyorum ama tam bir alışkanlık haline getiremedim
Erken kalkmak, özellikle de çocuklar uyanmadan kalkmak benim hayatımda da çok fark yaratıyor.
Meditasyon için meditopia, patika ve self habit genelde önerilen uygulamalar. Ben sabahları diş ve ciltten sonra ilk iş olarak meditasyon yapmaya başladım. Daha sürdürülebilir oldu.

Erken kalkmak, özellikle de çocuklar uyanmadan kalkmak benim hayatımda da çok fark yaratıyor.
Meditasyon için meditopia, patika ve self habit genelde önerilen uygulamalar. Ben sabahları diş ve ciltten sonra ilk iş olarak meditasyon yapmaya başladım. Daha sürdürülebilir oldu.
tesekkür ederim bakacağım şimdi bu uygulamalara , kaç dakika meditasyon yapıyorsunuz

X