Popüler Konu Verimli Rutin

Küçükken ne rahatmış gerçekten😊
Bir de ben veli olmaktan hiç hoşlanmadım. Okulun derdi bitmiyor. Sürekli bir mesaj, mail trafiği. Yoruldum yetişmeye çalışmaktan. Bizim zamanımızda güzelmiş. Ben hiç hatırlamıyorum annemin babamın benim ödevimle uğraştığını. Kendi ödevlerimi Ela’nınkiler kadar takip etmedim zaten:)) Şu an stem ödevi var, beraber köprü tasarlamamız gerekiyormuş. Yemek masası olduğu gibi duruyor, küçüğün uykusu geldi, ben çok yorgunum ama köprü yapacağız:)

4 Yaşında oğlum. Sürekli rutin oluşturma denemelerim başarısız oluyor. 1 buçuk yaşında kardeşi de var. Bir de ben öğretmenim bu sene uzaktan eğitim yüzyüze eğitim vs. derken programım oturmadı sürekli değişiyor. Akşam 7-8 de bile dersim olabiliyor. Bu Düzensizlik oğluma da yansıyor. Bi şeye başlıyorum ama devamını getiremiyorum. Dışarı ailecek haftada 1-2 çıkıyorduk şimdi havalar soğudu hiç çıkmıyoruz. Bu sene kreşe verecektik salgından ötürü vazgeçtik. En iyi arkadaşı dedesi. Evleri Bahçeli orda dışarda oynuyor. Bisiklet sürüyor bahçe ile ilgileniyorlar vs. Bu süreçte parka hiç götürmedik. Düzensiz ilerliyor uykusuz olduğumda benden de kaynaklanabiliyor bu düzensizlik. Ay içimi döktüm kusura bakma🥺
Ne kusuru. Hepimiz öyleyiz 🌿 robot değiliz ki aşırı sistemli olalım.
Kendimizi de çocuğumuzu da sıkboğaz etmeden ama az da olsa düzenli olarak ilerleyelim o fayda edecek inan. Her gün üç ayrı kategori gerçekleştiremyiz ama en azından birini yapabilriiz🌱

Bir de ben veli olmaktan hiç hoşlanmadım. Okulun derdi bitmiyor. Sürekli bir mesaj, mail trafiği. Yoruldum yetişmeye çalışmaktan. Bizim zamanımızda güzelmiş. Ben hiç hatırlamıyorum annemin babamın benim ödevimle uğraştığını. Kendi ödevlerimi Ela’nınkiler kadar takip etmedim zaten:)) Şu an stem ödevi var, beraber köprü tasarlamamız gerekiyormuş. Yemek masası olduğu gibi duruyor, küçüğün uykusu geldi, ben çok yorgunum ama köprü yapacağız:)
Okul çağında çocuğu olan herkes bunlar iyi günleriniz diyor 🙈 Allah kolaylık versin sana bana hepimize işimiz zor 😅 ben öğretmenim o msj trafiğini çok iyi biliyorum zor çok zor🙈😅

Ne kusuru. Hepimiz öyleyiz 🌿 robot değiliz ki aşırı sistemli olalım.
Kendimizi de çocuğumuzu da sıkboğaz etmeden ama az da olsa düzenli olarak ilerleyelim o fayda edecek inan. Her gün üç ayrı kategori gerçekleştiremyiz ama en azından birini yapabilriiz🌱
Paylaştığın listeye göre yeni bir plan oluşturdum. Bi de böyle deneyeceğim bakalım umarım verim alırım 😊

Okul çağında çocuğu olan herkes bunlar iyi günleriniz diyor 🙈 Allah kolaylık versin sana bana hepimize işimiz zor 😅 ben öğretmenim o msj trafiğini çok iyi biliyorum zor çok zor🙈😅
Okul işi hakikaten başka bir boyutmuş. Özelden kaydı almayalım diye bu kadar kasıyorlar muhtemelen ama öğretmenlere de bize de yazık yahu. Senin branşın ne? Veli olduktan sonra anladım ki benden hayatta öğretmen olmazmış. Allah sabır ve güç kuvvet versin. Yaptığınız iş çok zor. Geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun bu arada💕

Dün işyerinde herkese covid testi yaptılar. Hızlı tanı kitleriyle. 2 kişi pozitif çıktı. Ben negatifim. Büyük olasılıkla antikor olduğu için. Çünkü 2 kişiden biri karşı masamda çalışıyor. Diğeri ile beraber çalışıyoruz.

Dün işyerinde herkese covid testi yaptılar. Hızlı tanı kitleriyle. 2 kişi pozitif çıktı. Ben negatifim. Büyük olasılıkla antikor olduğu için. Çünkü 2 kişiden biri karşı masamda çalışıyor. Diğeri ile beraber çalışıyoruz.
Oluşan antikorun iki ay kadar koruduğu söyleniyor. Antikor testi yaptırdın mı?

Oluşan antikorun iki ay kadar koruduğu söyleniyor. Antikor testi yaptırdın mı?
Antikor testine girmek için karantinadan sonra 1 ay bekle dediler. 1 ay daha yeni bitti. Ben de aralık ayı maaşımın yatmasını bekliyorum. Gidip antikor testi yaptıracağım aralık başında.

Antikor testine girmek için karantinadan sonra 1 ay bekle dediler. 1 ay daha yeni bitti. Ben de aralık ayı maaşımın yatmasını bekliyorum. Gidip antikor testi yaptıracağım aralık başında.
Bize bir de göğüs hastalıkları uzmanına görünün ve kan tahlili ile pıhtılaşma değerine baktırın dendi.

Paylaştığın listeye göre yeni bir plan oluşturdum. Bi de böyle deneyeceğim bakalım umarım verim alırım 😊
Alırsın tabi. İnan çocuklar düzen seviyor. Rutinli olmak onlar için daha uygulanabilir. Şöyle en az 10 gün bir alışkanlık kazandırmak için çabalamak gerekir.
Sonrası rahatlık evelallah

Yapılan son araştırmalarda covidli kişinin antikor miktarı değişse de 8-9 aya kadar koruduğu hatta hücresel tanırlığın ömür boyu devam ettiği ortaya çıktı.
Ayrıca pozitifli kişi 3 ay içinde temaslı olsa dahi yeni test yapmama uygulaması var biz de.
Evelallah korkmayın . 3 ay ciddi koruma var diyor uzmanlar.

Okul işi hakikaten başka bir boyutmuş. Özelden kaydı almayalım diye bu kadar kasıyorlar muhtemelen ama öğretmenlere de bize de yazık yahu. Senin branşın ne? Veli olduktan sonra anladım ki benden hayatta öğretmen olmazmış. Allah sabır ve güç kuvvet versin. Yaptığınız iş çok zor. Geçmiş öğretmenler günün kutlu olsun bu arada💕
Teşekkürler 🥰 branşım İngilizce, aslında çok keyifli ben işe gidiyor gibi hissetmiyorum kendimi😊 yorucu tarafları var tabi ama özellikle bu süreçte o kadar özledim ki okulu öğrencileri, uzaktan eğitim o tadı vermiyor normale dönmek istiyorum bir an önce🙏

Yapılan son araştırmalarda covidli kişinin antikor miktarı değişse de 8-9 aya kadar koruduğu hatta hücresel tanırlığın ömür boyu devam ettiği ortaya çıktı.
Ayrıca pozitifli kişi 3 ay içinde temaslı olsa dahi yeni test yapmama uygulaması var biz de.
Evelallah korkmayın . 3 ay ciddi koruma var diyor uzmanlar.
İçime su serptin canım ya. Valla etrafımdakiler pozitif çıkarken tedirgin olmaktan bıktım :KK43:

Dikkat Atölyesi Yayınları Highlights My First Hidden Pictures Ilk Gizli Resimlerim 4'lü Set | Trendyol
ben bunu aldım ama yaş grubuna uygun hepsini almayı düşünüyorum
Bide bu var sanırım bizim yaş grubumuzda.

Bununda matematik ve dikkati var. Matematiği çok seviyor.
İş Bankası Kültür Yayınları Çıkartmalarla Kolay Matematik 3-4 Yaş - Jo Chambers - | Trendyol bununla da çok eğlendi. Hatta uyumaya bile anne maymunlu matematikle gidelim diyordu 🤣🤣🤣
Canım çok teşekkürler 😍

9 aya kadar koruduğu hatta hücresel
İçime su serptin canım ya. Valla etrafımdakiler pozitif çıkarken tedirgin olmaktan bıktım :KK43:
Kirli bilgilerden instagram söylentilerinden bıkmış biri olarak sadece uzman takip ediyorum.onlarda makale ve araştırmaları verilerle kaynakça göstererek anlatıyorlar.
evelallah korkma canım. Hatta daha da rahat ol. Seni vücut tanıyor. Mutasyona uğrasa dahi . En azından tanıyorsun onu o da seni.

X