Arkadaslar hepinize gecmis olsun.
geçmiş olsun arkadaşlar
Hepinize çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimelecda canım çok geçmiş olsun.
Bağışıklığınız kuvvetli , vitamin beslenme takviyeler de kullandığınız için semptomsuz atlatıyorsunuz. Maşaallah.
Çok teşekkür ederimElecda geçmiş olsun. Biz de resmen köşe kapmaca oynuyoruz virüsle artık çevreden de duymaya başladık tedirgin oluyoruz
Sorunsuz atlatmanıza çok sevindim. Bizim de süreç maddi açıdan sorunlu geçti. Hala sarsıntıyı toparlamaya çalışıyoruz.Selamlar Hanımlar,
Karantina sürecim 11 Kasım'da bitti. Dün teste gittim. Akşam sonuç negatif olarak geldi çok şükür. Bugün işe başladım.
Şimdi bu ayın kalan kısmını planlama ve kurtarma zamanı:)
Öncelikle çok masraflı bir dönem geçirdim. Telefonum, hattım, bilgisayarım şirkete ait. Şirketin kapanma durumu söz konusu olunca ve doların sürekli artışı nedeniyle, kredi kullanıp bu ihtiyaçlarımı almaya karar verdim. Ayrıca yazıcı da aldık. Ela'nın ödevlerini işyerinden çıktı alıyorduk ancak karantina sürecinde evde yazıcı olmadığı için epey sıkıntı yaşadık.
Şirketin durumu hala belli değil. Devam ettiği yere kadar devam edip, sonrasında yoluma bakacağım. Baş tetkikçi eğitimimi tamamladım. Online bir sınav olacak. Sınavı geçersem aday denetçilik sürecimi başlatacağım. Bu süreç yaklaşık 1 yıl civarı sürer gibi görünüyor.
Ayrıca online Yaşam Koçluğu eğitimi almıştım. Yarın sınavı var. Yavaş yavaş danışmanlık & denetçilik kapsamında kendi işimi kurma yolunda ilerlemeyi planlıyorum bakalım.
Karantina sürecinde sağlıklı beslenme de kontrolden çıktı tabi. Kilo almaya başlamadan tekrar eski düzene dönmem gerekiyor.
Sağlık olsun da geri kalan işlerin tamamı hallolur.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Şu anda iyi olmanıza çok sevindim. İş konusunda da herşey yoluna girer inşallah. Yaşam koçluğu eğitimini kimden aldın acaba? Bende yapabilirim cesaret edersem.Selamlar Hanımlar,
Karantina sürecim 11 Kasım'da bitti. Dün teste gittim. Akşam sonuç negatif olarak geldi çok şükür. Bugün işe başladım.
Öncelikle çok masraflı bir dönem geçirdim. Telefonum, hattım, bilgisayarım şirkete ait. Şirketin kapanma durumu söz konusu olunca ve doların sürekli artışı nedeniyle, kredi kullanıp bu ihtiyaçlarımı almaya karar verdim. Ayrıca yazıcı da aldık. Ela'nın ödevlerini işyerinden çıktı alıyorduk ancak karantina sürecinde evde yazıcı olmadığı için epey sıkıntı yaşadık.
Şirketin durumu hala belli değil. Devam ettiği yere kadar devam edip, sonrasında yoluma bakacağım. Baş tetkikçi eğitimimi tamamladım. Online bir sınav olacak. Sınavı geçersem aday denetçilik sürecimi başlatacağım. Bu süreç yaklaşık 1 yıl civarı sürer gibi görünüyor.
Ayrıca online Yaşam Koçluğu eğitimi almıştım. Yarın sınavı var. Yavaş yavaş danışmanlık & denetçilik kapsamında kendi işimi kurma yolunda ilerlemeyi planlıyorum bakalım.
Karantina sürecinde sağlıklı beslenme de kontrolden çıktı tabi. Kilo almaya başlamadan tekrar eski düzene dönmem gerekiyor.
Selamlar Hanımlar,
Eşinin işi hayırlı uğurlu olsun.Sorunsuz atlatmanıza çok sevindim. Bizim de süreç maddi açıdan sorunlu geçti. Hala sarsıntıyı toparlamaya çalışıyoruz.
İş anlamında kendi yolunu çizebilecek duruma gelmene çok sevindim. İki çocuklu çalışan bir anne olarak elde ettiğin başarı harika :)
Benim de iş sürecim biraz problemli o nedenle kendimi sağlama almaya yeni yollar denemeye çalışıyorum.
Eşim bir ofis açtı ve işler almaya başladı. Orada çalışma ihtimalim var.
Aynı zamanda kpss'ye girdim ve şu anda yds'ye hazırlanıyorum. Yaşım geçti gerçi ama yine de başvuru yapacağım.
Bir de almak istediğim bir sertifika var. Bu sertifika ile danışmanlık yapabilme ihtimalim var. Böylece serbest veya bir şirket bünyesinde çalışabilirim. Umarım hayat hepimize güzel yollar açar. :)
İş konusunda hayırlısı olsun inşallah.Geçmiş gitmiş olsun inşallah. Şu anda iyi olmanıza çok sevindim. İş konusunda da herşey yoluna girer inşallah. Yaşam koçluğu eğitimini kimden aldın acaba? Bende yapabilirim cesaret edersem.
iş konusunda pozisyon değiştirme düşüncem var. Yökdile hazırlanıyorum makale araştırıyorum. Bakalım hayırlısı inşallah. Zaman ne gösterir bilmiyorum
Aknet Akademiden aldım online olarak. Canlı ders tercih ederdim öyle bir seçenek olsaydı. Kaydedilmiş videoları seyrettim.elecda Çok geçmiş olsun, hafif atlatmanız ne iyi bir haber.. Yaşam koçlugu eğitimini nerden aldınız bende online almayı planlıyorum ama karar veremedim hangi kuruluşdan alsam diye
elecda yehuuuu
ÇOk sevindim
Günlük hayata hoşgeldin
Kilolar gider
Sağlık olsun en önemlisi o
Kızları seni çok öpüyorum
İyi ki varsınız ve çok şükür iyisiniz
Çok teşekkür ederimelecda tekrar çok geçmiş olsun canım. diğer konularda da herşey istediğin gibi olsun dileğim. allaha emanet olun.
Çok teşekkür ederim bende bakayımİş konusunda hayırlısı olsun inşallah.
Aknet Akademi'den aldım. Başkent Üniversitesi sertifikası veriyor. Eğitim online oldu. Kaydedilmiş videolar ve eğitim notları vardı sistemde.
Teşekkürler canım. Eşimin işi benim için gerçekten bir avantaj oldu.Eşinin işi hayırlı uğurlu olsun.
Senin işinle alakalı sıkıntı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?