• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Herkese iyi akşamlar.
Bir süredir toparlamaya çalıştığım bir zihin sürecinden geçiyordum. Hamd olsun ki daha dengeli, zinde yaşamaya başladım. Daim olsun.
Gelgitler elbette oluyor, çünkü insanız🎈

4 gün sonra auzef vizelerim başlıyor. Henüz bir ders bitirdim. Zihnimi verip ders programı oluşturursam başarırım evelallah. Bu konu üzerinde bir çalışma yapacağım iki gün içerisinde.inşaallah.

ingilizce çalışmalarıma da bu süreçte ara vermiştim.
vizelerden sonra ağırlık verebilirim inş.

çocuk etkinlikleri ve çocuklar için bir plan yaptım. Çalışmalarımı sistemleştirmenin vakti çoktan gelmişti.
Blog incelemeleri ve instagram düzenlemelerimi bitirdim.

dönüşümlü çalışmaya devam ediyoruz. 1 hafta arayla işbaşı yapıyoruz. Bu hafta çalışma haftam. Haftaya eşim iş için turneye çıkıyor. O yokken de bir düzen oturtmam gerek.

bu ay arkadaşlarımın üç çocuğu için kitap, görümcem için öğretmenler günü hediyesi ve oğluna hediye , şehir dışında bir arkadaşıma da doğum günü hediyeleri hazırlayacağım nasipse. 300 tl bütçe ayırdım.

bugün oğluma mont ve kışlık birkaç parça kıyafet aldım. 400 tl tuttu.

naturaliveden diş macunu leke çıkarıcı deodarant sipariş ettim. 150 tl .

Bakım serumum bitmek üzere, hazır indirim varken alayım diye düşünüyorum ancak bu ay bi hayli açıldım. Belki diğer ay alabilirim.

Takviye olarak ne içtiniz? Biz C ve d vitaminine ek olarak kan sulandırma amaçlı corasprin içiyoruz.
Takviye olarak eşim multivitamin, ben de c vitamini aldım. Bir de d vitamini içtik. Eşime 12 gün kan sulandırıcı iğne vurdum karantinada. İlaçlar galiba problem yaratıyormuş. Ben ilaç kullanmadığım için almamıştım.

Siz takviyelere hala devam ediyor musunuz acaba? Biz de doktora danışıp devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.

Günaydın arkadaşlar;
Kısıtlama olmadan kısıtlama getirdiler hayatımıza. Akşam bilmece çözermiş gibi haberleri dinledik. Sadece gece çıkmayı yasaklayarak vaka sayısında pek bir iyileşme sağlanacağını düşünmüyorum.
Bireysel olarak çok daha fazla dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Günaydın arkadaşlar;
Kısıtlama olmadan kısıtlama getirdiler hayatımıza. Akşam bilmece çözermiş gibi haberleri dinledik. Sadece gece çıkmayı yasaklayarak vaka sayısında pek bir iyileşme sağlanacağını düşünmüyorum.
Bireysel olarak çok daha fazla dikkat etmemiz gereken bir süreçten geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bence de saçmalık oldu 10:00 -20:00 arası millet Dişarıya dalacak kalabalık olacak ve vaka sayısı artacak
Tahmin ediyorum vaka artacağına 🙄

Selamlar Hanımlar,
Nihayet yeni evde bir keyif günü nasip oldu bugün:) Fotoğrafları paylaşıyorum.
Sevgiler

Eklentiler

• E0EFB502-2B4A-4E76-A738-B1150DBEF0BA.jpeg
    E0EFB502-2B4A-4E76-A738-B1150DBEF0BA.jpeg
    102,9 KB · Görüntüleme: 325
  • 7629774D-8B84-4F4C-9923-DD88F213F8BD.jpeg
    7629774D-8B84-4F4C-9923-DD88F213F8BD.jpeg
    93,5 KB · Görüntüleme: 301
  • 98AE637E-EE70-4157-B420-B54EF9EF8792.jpeg
    98AE637E-EE70-4157-B420-B54EF9EF8792.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 278
  • 1DC91BE2-1041-4921-A7B1-2267191B3E67.jpeg
    1DC91BE2-1041-4921-A7B1-2267191B3E67.jpeg
    155,8 KB · Görüntüleme: 274
  • BA915EE0-A69E-4170-A6A6-CB9F93728F82.jpeg
    BA915EE0-A69E-4170-A6A6-CB9F93728F82.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 316
Takviye olarak eşim multivitamin, ben de c vitamini aldım. Bir de d vitamini içtik. Eşime 12 gün kan sulandırıcı iğne vurdum karantinada. İlaçlar galiba problem yaratıyormuş. Ben ilaç kullanmadığım için almamıştım.

Siz takviyelere hala devam ediyor musunuz acaba? Biz de doktora danışıp devam edip etmeyeceğimize karar vereceğiz.
İşyeri hekimine danıştık. Eşimin pıhtılaşma değeri çok yükselmiş. 10 gün daha corasprin kullanıp bir göğüs hastalıklarına gözükün dedi. Bir hasar var mı baktıracağız.
C ve D vitaminlerini koş boyu kullanıyorum ben normalde.

Teşekkürler canım. Eşimin işi benim için gerçekten bir avantaj oldu.
Benim hamileliğim ve doğum iznim sürecinde işyerinde yönetim ve çalışan kadroları değişmeye başladı. Döndükten 1 ay sonra beni resmen başlarından atarcasına görevlendirip uzaklaştırdılar. Görevlendirildiğim işler 1 seneye kadar bitiyor. Merkez ofise geri döneceğim söyleniyor ancak beni nasıl bir ortamın beklediğini bilmiyorum. Kulağıma gelenler pek iç açıcı değil. Fırsatlar yaratıp kendimi sağlama almam gerekiyor.
İş hayatındaki kadınların hamilelik ve doğum süreçlerinde bu kadar sıkıntı çekmesi çok sinir bozucu bir durum. Umarım senin için geriye çok daha iyi olur.

İş hayatındaki kadınların hamilelik ve doğum süreçlerinde bu kadar sıkıntı çekmesi çok sinir bozucu bir durum. Umarım senin için geriye çok daha iyi olur.
Umarım canım. Kadın olarak hayatın getireceği tüm zorlukları tırmalaya tırmalaya aşacağıma inanıyorum. Hepimiz için herşey güzel olur inşallah.

İşyeri hekimine danıştık. Eşimin pıhtılaşma değeri çok yükselmiş. 10 gün daha corasprin kullanıp bir göğüs hastalıklarına gözükün dedi. Bir hasar var mı baktıracağız.
C ve D vitaminlerini koş boyu kullanıyorum ben normalde.
Bizim de gitmemiz gerekiyor. Hastalık bittikten 1 ay kadar sonra kesnlikle doktor kontrolünden geçin diyorlar. Çok iyi yapmışsınız.

Güle güle otur elecda, bizim yerimize de keyif yap 🤩

Harika bir düzen oturtmuşsunuz. Çok beğendim. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun.

Harika. Eve bayıldım. İyi çalışmalar iyi eğlenceler 😍😍

Çok güzel, dinlendirici...güle güle keyifle oturun.
Çocuklardan ve eşinden kaçıp kafa dinlemek isteyenlenlere anahtar verilir:))

Back