Selamlar Hanımlar,
Karantina sürecim 11 Kasım'da bitti. Dün teste gittim. Akşam sonuç negatif olarak geldi çok şükür. Bugün işe başladım.
Şimdi bu ayın kalan kısmını planlama ve kurtarma zamanı:)
Öncelikle çok masraflı bir dönem geçirdim. Telefonum, hattım, bilgisayarım şirkete ait. Şirketin kapanma durumu söz konusu olunca ve doların sürekli artışı nedeniyle, kredi kullanıp bu ihtiyaçlarımı almaya karar verdim. Ayrıca yazıcı da aldık. Ela'nın ödevlerini işyerinden çıktı alıyorduk ancak karantina sürecinde evde yazıcı olmadığı için epey sıkıntı yaşadık.
Şirketin durumu hala belli değil. Devam ettiği yere kadar devam edip, sonrasında yoluma bakacağım. Baş tetkikçi eğitimimi tamamladım. Online bir sınav olacak. Sınavı geçersem aday denetçilik sürecimi başlatacağım. Bu süreç yaklaşık 1 yıl civarı sürer gibi görünüyor.
Ayrıca online Yaşam Koçluğu eğitimi almıştım. Yarın sınavı var. Yavaş yavaş danışmanlık & denetçilik kapsamında kendi işimi kurma yolunda ilerlemeyi planlıyorum bakalım.
Karantina sürecinde sağlıklı beslenme de kontrolden çıktı tabi. Kilo almaya başlamadan tekrar eski düzene dönmem gerekiyor.
Sağlık olsun da geri kalan işlerin tamamı hallolur.