• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Geçmiş olsun elecda inşallah size bulaşmamıştır. Hes kodu aldınız mı? Eğer evden ayrıldığınız tespit edilirse ceza yazıyorlar.
Evler karşılıklı neredeyse, camdan bakınca çaprazımda kalıyor. İki evi de adres olarak bildirdik. Araba ile birinin otoparkından diğerinin otoparkına geçiş yapıyorum. Asansör kullanmıyorum.

Ayrıca ilaca başlyıp bitirmek 5 gün sürüyor - 6 . Gün gidip test yapılsa dahi büyük bir oranda hastalık negatif e dönüyor.
Bakıcınız da covid ilerlemediği sürece 15 güne baya toparlamış olur. elecda elecda

Size de çok geçmiş olsun canım. Eşin iyidir umarım. Ben de ve eşimde hafif halsizlik var şu an ama pcr testi yapmayı kimse kabul etmiyor :işsiz:
Özelleri aradım filasyonda olanlara gitmiyoruz, siz de gelemezsiniz cezası var diyorlar. Bakanlık zaten gelmiyor. Size eşin pozitif olduğu için mi test yaptılar?
Biz iyi hissetmediğimiz için test vermeye gitmiştik canım aksamına aradılar. Eşim pozitif ben negatiftim. Filyasyonda olanlara şikayet olursa test yapıyorlar; özellikle, koku alamama eklem baş ağrısı gibi. Yani test yapılsa iyi olur bence cunku biriniz negatif ise kendini karsntinaya alır, diğerleri ile teması keser. Eşim 14 gun bir odada kaldı, yemeğini kapıdan verdim, kullan at tabak-bardak kullandık. Çöpünü ayrı tuttuk , çamaşırları havandırıp sureç sonunda yıkadık, odadan cıkması durumunda maske taktı falan. Ama evde biri pozitif diğerleri negatif ise izolasyon olmalı. Sureç sonunda bakıcı ablayı başlatacak mısınız hemen? Pozitif vakaya 10 gun normalde karantina ama biz eşimle temassızlıgı 15 gune kadar sagladık

Ayrıca ilaca başlyıp bitirmek 5 gün sürüyor - 6 . Gün gidip test yapılsa dahi büyük bir oranda hastalık negatif e dönüyor.
Bakıcınız da covid ilerlemediği sürece 15 güne baya toparlamış olur. elecda elecda
Bize de tam tersi soylediler yani bulaş oranı semptomdan 2 gun once baslayıp 5 gun sonra azalır. Pozitif kişi tekrar test yaptırsa buyuk cogunluk ile karantina sonunda bile pozitif cıkacaktır ama buluşacılıkmkalmaz dediler.

Bize de tam tersi soylediler yani bulaş oranı semptomdan 2 gun once baslayıp 5 gun sonra azalır. Pozitif kişi tekrar test yaptırsa buyuk cogunluk ile karantina sonunda bile pozitif cıkacaktır ama buluşacılıkmkalmaz dediler.
Her görevli başka şey söylüyor.
mesela bize aile hekiminin , ilçe sağlığın ve bakanlığın üç ayrı karantina bitiş hesapladığı gibi🤣
Benim dediğim bulaş makalede yazılanlar. Çevremde ve kendim de tecrübe ettiğim kişilerde 5 gün ilacın ardında negatife dönmeleriydi. Dediğin şey doğru; pozitf çıksa dahi 12. Gün sonrası bulaştırıcılık kalmaması.
Size de çok geçmiş olsun

elecda elecda bugün nasılsınız?
covid 4.gün bulaş başlıyor- 5.günde semptom gösteriyor. Bakıcı gideli 1hafta oldu: direk bulaşmadı bebekten size geçecek olsa dahi zaman baya ilerledi.
yarından sonra evelallah rahatlarsınız.
Valla hasta mıyız değil miyiz bilemedik:)) Ben de hafif halsizlik ve burun akıntısı oldu dün sabah. Arada öksürük oldu. Öğlene tamamen geçti. Eşimde de benzer şeyler oldu ve geçti. Hasta hissetmiyoruz, ayaktayız ama hani böyle nezle başlangıcı gibi. Kızlarda hiçbir şey olmadı.

C vitamini ve D3K2 zaten kullanıyordum. Dün sabah hafif hasta olacak gibi hissedince Nurofen içtim. Öğlene geçti zaten.

Biz iyi hissetmediğimiz için test vermeye gitmiştik canım aksamına aradılar. Eşim pozitif ben negatiftim. Filyasyonda olanlara şikayet olursa test yapıyorlar; özellikle, koku alamama eklem baş ağrısı gibi. Yani test yapılsa iyi olur bence cunku biriniz negatif ise kendini karsntinaya alır, diğerleri ile teması keser. Eşim 14 gun bir odada kaldı, yemeğini kapıdan verdim, kullan at tabak-bardak kullandık. Çöpünü ayrı tuttuk , çamaşırları havandırıp sureç sonunda yıkadık, odadan cıkması durumunda maske taktı falan. Ama evde biri pozitif diğerleri negatif ise izolasyon olmalı. Sureç sonunda bakıcı ablayı başlatacak mısınız hemen? Pozitif vakaya 10 gun normalde karantina ama biz eşimle temassızlıgı 15 gune kadar sagladık
Bence de test yapılsa iyi olur ama bizi test yapmaya ikna edemedim bir türlü insanları:işsiz:
Bakıcıyı filasyonu bitince pcr’a göndereceğim özele. Testi negatif çıkmadan almam zaten. Kendim de filasyon bitince teste gireceğim.

Bence de test yapılsa iyi olur ama bizi test yapmaya ikna edemedim bir türlü insanları:işsiz:
Bakıcıyı filasyonu bitince pcr’a göndereceğim özele. Testi negatif çıkmadan almam zaten. Kendim de filasyon bitince teste gireceğim.
Çok geçmiş olsun. İnşallah size bulaşmamıştır. Arkadaşın dediği gibi çember daralıyor :(

Bizim de bakıcı ablasız yaşama ihtimalimiz yok. İşe gidip geliyoruz ikimiz de.
Ben çalışmıyorum ama sadece oğlumla ilgilenmek istedgm icin bu sekildeyz aşırı hareketli 😉 bu aradanasl oldnz aklmz sizde

elecda elecda çok geçmiş olsun canım bizde 17 ekimde yakalandık. iş yerinden kaptım ben benimle birlikte 90 kişiye tanı konuldu bir müdür yardımcımızı kaybettik malesef. bugun işe başladım. çok şükür atlattık. rabbim yakalanan herkesin en az hasarla kurtulmasını nasip etsin.

elecda elecda ben bugün okudum yazılanları çok geçmiş olsun. Geçen cuma anladığım kadarıyla son temasınız bir hafta geçmiş nasılsınız?

elecda elecda canım nasılsınız?
merak ettim umarım iyisinizdir

Çok geçmiş olsun. İnşallah size bulaşmamıştır. Arkadaşın dediği gibi çember daralıyor :KK43:

elecda elecda cım nasılsınız? Merak ediyoruz sizi

elecda elecda çok geçmiş olsun canım bizde 17 ekimde yakalandık. iş yerinden kaptım ben benimle birlikte 90 kişiye tanı konuldu bir müdür yardımcımızı kaybettik malesef. bugun işe başladım. çok şükür atlattık. rabbim yakalanan herkesin en az hasarla kurtulmasını nasip etsin.
Hepinize çok teşekkür ederim 💕
Cumartesi günü eşim gidip özelde test yaptırdı. Pozitif çıktı. Bana da eve gelip yaptılar. Benim de pozitif. Kızlara yapılmadı. Hiç birimizde en ufak bir semptom yok. Umarım bu şekilde sıkıntısız atlatırız bu süreci.

Cumartesi günü eşim gidip özelde test yaptırdı. Pozitif çıktı. Bana da eve gelip yaptılar. Benim de pozitif. Kızlara yapılmadı. Hiç birimizde en ufak bir semptom yok. Umarım bu şekilde sıkıntısız atlatırız bu süreci.
Benim de eşimde pozitif çıktı. Ama onda öksürük ve ateş çok yoğun şekildeydi. Çok zor atlattı. 4 gün sonra ben de koku almamaya başladım. Eve gelen filyasyon ekibi test yaptı pozitif çıktım. Kızım benimle aynı gün yüksek ateşle 2 gün yattı ama sonrasında semptomsuz atlattı çok şükür. Ona zaten ilaç vermediler. Test de yapmadılar. Eşime 14 gün bana 10 gün karantina verdiler. Hepimiz 14 günün sonunda kurtulduk çok şükür.

Ne olur ne olmaz 1 hafta da ben izin aldım. Evde çok sıkı olmasa da karantina sürecini devam ettirdik. Bağışıklık sistemi 8 haftaya kadar koruyormuş bizi. Ancak tekrar etmesi durumunda nasıl geçiririz düşünmek bile istemiyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Çok zorlu bir süreç. İnsan ayakta atlatsa bile psikolojik etkileri çok zor oluyor. Sizlere de çok geçmiş olsun. Semptomsuz atlattığınız için çok şanslısınız :)

Nasıl pozitif oluyor acaba bakıcı ablayla münasebetiniz oluyo muydu canım?
Yoksa başka bi yerden mi alındı. Kafam iyice karıştı he.

Nasıl pozitif oluyor acaba bakıcı ablayla münasebetiniz oluyo muydu canım?
Yoksa başka bi yerden mi alındı. Kafam iyice karıştı he.
Şöyle ki bakıcı ablanın kocasına 23 ekim cuma günü teşhis kondu. Kadın beni aradı ve izin istedi gitti. 26 ekim Pazartesi de bizim bakıcıya teşhis kondu ve beni ve kızları temaslı olarak filasyona aldılar. Eşimi dahil etmediler. O hafta içi kimse teste gelmedi. Benim online eğitimim olduğu için de eşim çocukların başındaydı. Bu nedenle teste Cumartesi sabah gidebildi. Testi pozitif çıkınca eve gelip bana da yaptılar. Benim sonuç da bu pazartesi belli oldu. Sanırım bakıcı erken izin isteyip gittiği için virüse az maruz kaldık çünkü 10 gündür hiç bir bulgu göstermedik.

Back