- 3 Haziran 2009
- 7.408
- 28.958
- 41
Ben de tam açıklama yazıyordum ki yasa yardıma yetişti:)belki 3-4 kere baktım herhalde
bakıp görmemek kesinlikle bu olmalı
Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de tam açıklama yazıyordum ki yasa yardıma yetişti:)belki 3-4 kere baktım herhalde
bakıp görmemek kesinlikle bu olmalı
Teşekkürler
2020 Mart ayında taktırmıştık.Merhaba ne kadar süredir kullanıyorsunuz?
yesa senin görüşlerini de alayım:)
Aynısını dün dedim eşime ben eve gelmiyorum artık burada kalacağım, özledikçe çocukları sevmeye gelirim dedim:))Ayyy cok güzel valla kendi evim olsa dolapları beyaz yapardım sadece ahahahah:)
Bizim böyle bir ev olsa eşim kendi evimize gelmez ama hahah:)
Çok cezbedici bir teklif , mersinden kalkıp gelesim geldiÇocuklardan ve eşinden kaçıp kafa dinlemek isteyenlenlere anahtar verilir:))
tam odayı bütün şekilde görüp değerlendiremedim.CKbeautyandsheer beğendin mi evi?
Kapıdan odaya girince tam karşısı komple cam, sol duvar girişten itibaren dolap, sağ duvar da koltuk ve masa var. Kapı girişinde sağda banyo var.tam odayı bütün şekilde görüp değerlendiremedim.
-Sadelik güzel. En istediğim şey.
-Dolap da severim, her şey içinde olsun. Ama Dolap rengini sevmedim çünkü ben 11 senedir hep karanlık dolaplara baktım, artık içim açılsın açık renk olsun istiyorum :)
-Onun dışında tezgah küçük olunca da içim daralır. o sebeple tezgahı daha uzun isterdim.
-koltuk rengini çok sevdim. Aslında ben renk seven bir insanım, ama evde daha sade renkler olmasını aksesuarla renklendirmeyi severim.
-halını da çok sevdim.
-banyon da gayet sade ve düzenli. ben tembel bir insan olduğum için duşakabin camlarını buzlu cam isterdim.
Yine bir sürü şey yazmış oldum :)
Allah huzurla oturmayı nasip etsin.
Ben geleneksel bir aileden çıkıp, geleneksel yöntemle evlenen bir hanımım. Benim çeyizim sanki aşirete gider gibiydi. 50-70 arası örgü çetik/çorap, 100e yakın tülbent (kapalı bir hanım da değilim), 40-50 tane örgü yelekler, yün yorganlar, salon takımları mobilyaları, 1 sandık dantel, sayamadığım bir sürü şey.
Neyse %90ı anneme iade edildi düğün sonrası.
Ama evdeki mobilyaları azaltmak bu zamanları buldu (11 yıllık evliyim). evdeki konsoldan, yatak odası şifonyeri ve komodinlerinden, gümüşlüklerden kurtulmak işimi epey hızlandırdı. daha az vakit harcıyorum temizliğe, kafam daha rahat, evim nispeten ferah.
Ama eşyaları daha da azaltmak, sizin kadar sadeleşebilmek için belki en az 10 yıla daha ihtiyacım var diye düşünüyorum :)
O sebeple takip ettiğim kişiler, sayfalar değişti. Bana ilham veriyorsunuz, motive ediyorsunuz. Her anlamda yazılarınızı takip ediyorum. Benim hayatıma da dokunduğunuz için teşekkür ederim.
Kalk gel valla iki çocuk çok zor yahu. Karantinanın en zor kısmı 7/24 eş ve çocuklar ile bir arada olmak oldu. Allah kimseyi eşi ve çocukları ile 7/24 beraber kalmak zorunda bırakmasın, çok amin:))Çok cezbedici bir teklif , mersinden kalkıp gelesim geldi
Bizim de yatırımlık böyle 1+0 küçük bir dairemiz var. Zamanı gelince orası ofisimiz olur diye düşünüyorum. Yerimiz Göksu yakınlarında ve kirada . Merak ettim. Ne kadar kira veriyordun acaba?Kapıdan odaya girince tam karşısı komple cam, sol duvar girişten itibaren dolap, sağ duvar da koltuk ve masa var. Kapı girişinde sağda banyo var.
Dolaplar daha açık renk olsa daha ferah olurmuş tabi. Mutfak tezgahı gerçekten küçük. Ben dışarıdan yemek söylüyorum. Sadece çay kahve için kullanıyorum.
Koltuk ikea’dan. Ben de çok beğenerek aldım ancak L kısmına uzanınca sığmıyorum:) Halı da Ela’nın odasındaydı. Unicornlu makinada yıkanabilen bir halı aldık ona, bu halıyı da buraya getirdim.
Fayda saklayabiliyorsam ne mutlu bana
1200 lira kirası aidat 170 lira. Göksu taraflarını çok seviyorum ben. Siz ne aldata kiraya verdiniz?Bizim de yatırımlık böyle 1+0 küçük bir dairemiz var. Zamanı gelince orası ofisimiz olur diye düşünüyorum. Yerimiz Göksu yakınlarında ve kirada . Merak ettim. Ne kadar kira veriyordun acaba?
O kadar özendim ki. Ohh ne güzel. Bende istiyorum en yakın zamanda. 2çocukla kafayı yemek üzereyim çünküSelamlar Hanımlar
Dün diğer eve gittim. Filtre kahve demledim. Netflix Bir Başkadır’ı bitirdim. Edebiyat ve Patates Turtası Derneği filmini seyrettim. Ardından da santranç oynayan kızın dizisine başladım. 3 bölüm de onu seyredip işten eve gelir gibi eve gittim:)))
O kadar uzun zaman olmuş ki bu şekilde hiçbir şey yapmadan birşeyler seyretmeyeli... Bekar hayatımın en özlediğim kısmı buydu.
Ben 600 liraya kiraya verdim. Aidatı da 120 lira kadar.Gerçi iç bahçeye bakıyor. Belli ki alanı da biraz daha küçük. O yüzden kiralar aşağı yukarı bu seviyelerde.1200 lira kirası aidat 170 lira. Göksu taraflarını çok seviyorum ben. Siz ne aldata kiraya verdiniz?
Ben karantinada yedim de geldim sen delirmeden gel, kahve içelim:)O kadar özendim ki. Ohh ne güzel. Bende istiyorum en yakın zamanda. 2çocukla kafayı yemek üzereyim çünkü
Bizim bu tarafta kiralar da satılık ev fiyatları da saçma noktalara geldi. Aynı binada 1+1 satılık fiyatına 440.000 diyorlarBen 600 liraya kiraya verdim. Aidatı da 120 lira kadar.Gerçi iç bahçeye bakıyor. Belli ki alanı da biraz daha küçük. O yüzden kiralar aşağı yukarı bu seviyelerde.
İşlerimiz yolunda giderse oraya karşılıklı iki masa ve yatak haline getirilebilir bir koltuk koyup sıcak güzel bir ofis haline getireceğiz.
elecda cım yeni evde keyifli zamanlar dilerim. Ben de çok beğendim. Yalnız şurda 2. Ye hamile birine söylenecek laf mı iki çocuk çok zor yahu :)))Kalk gel valla iki çocuk çok zor yahu. Karantinanın en zor kısmı 7/24 eş ve çocuklar ile bir arada olmak oldu. Allah kimseyi eşi ve çocukları ile 7/24 beraber kalmak zorunda bırakmasın, çok amin:))
Ay ikinci mi geliyor senin, çok çok sevindimelecda cım yeni evde keyifli zamanlar dilerim. Ben de çok beğendim. Yalnız şurda 2. Ye hamile birine söylenecek laf mı iki çocuk çok zor yahu :)))
Ben de tecrübelerinizden yararlanmak isterim, konuyla ilgili kitap tavsiyeleri de almak isterim. Kardeş rekabetini aldım şimdilik