- 3 Haziran 2009
- 7.445
- 29.180
- 1.073
- 41
Size de çok geçmiş olsun canım. Ağır geçmiş sizinki. Biz bakıcı kadına çok az maruz kaldığımız için hafif atlatıyoruz muhtemelen. Ben de karantina bittikten sonra bir süre yeni evden çalışacağım. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Biz ilacı içmedik bu arada. Belirti olursa içeriz diye düşündük.Benim de eşimde pozitif çıktı. Ama onda öksürük ve ateş çok yoğun şekildeydi. Çok zor atlattı. 4 gün sonra ben de koku almamaya başladım. Eve gelen filyasyon ekibi test yaptı pozitif çıktım. Kızım benimle aynı gün yüksek ateşle 2 gün yattı ama sonrasında semptomsuz atlattı çok şükür. Ona zaten ilaç vermediler. Test de yapmadılar. Eşime 14 gün bana 10 gün karantina verdiler. Hepimiz 14 günün sonunda kurtulduk çok şükür.
Ne olur ne olmaz 1 hafta da ben izin aldım. Evde çok sıkı olmasa da karantina sürecini devam ettirdik. Bağışıklık sistemi 8 haftaya kadar koruyormuş bizi. Ancak tekrar etmesi durumunda nasıl geçiririz düşünmek bile istemiyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Çok zorlu bir süreç. İnsan ayakta atlatsa bile psikolojik etkileri çok zor oluyor. Sizlere de çok geçmiş olsun. Semptomsuz atlattığınız için çok şanslısınız :)