Size de çok geçmiş olsun canım. Ağır geçmiş sizinki. Biz bakıcı kadına çok az maruz kaldığımız için hafif atlatıyoruz muhtemelen. Ben de karantina bittikten sonra bir süre yeni evden çalışacağım. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Biz ilacı içmedik bu arada. Belirti olursa içeriz diye düşündük.Benim de eşimde pozitif çıktı. Ama onda öksürük ve ateş çok yoğun şekildeydi. Çok zor atlattı. 4 gün sonra ben de koku almamaya başladım. Eve gelen filyasyon ekibi test yaptı pozitif çıktım. Kızım benimle aynı gün yüksek ateşle 2 gün yattı ama sonrasında semptomsuz atlattı çok şükür. Ona zaten ilaç vermediler. Test de yapmadılar. Eşime 14 gün bana 10 gün karantina verdiler. Hepimiz 14 günün sonunda kurtulduk çok şükür.
Ne olur ne olmaz 1 hafta da ben izin aldım. Evde çok sıkı olmasa da karantina sürecini devam ettirdik. Bağışıklık sistemi 8 haftaya kadar koruyormuş bizi. Ancak tekrar etmesi durumunda nasıl geçiririz düşünmek bile istemiyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Çok zorlu bir süreç. İnsan ayakta atlatsa bile psikolojik etkileri çok zor oluyor. Sizlere de çok geçmiş olsun. Semptomsuz atlattığınız için çok şanslısınız :)
Hmm evet maruz kaldığın virüs sayısı da önemli değil mi. Neyseki erken keşfedildi. Bunla geçmiş olsun.Şöyle ki bakıcı ablanın kocasına 23 ekim cuma günü teşhis kondu. Kadın beni aradı ve izin istedi gitti. 26 ekim Pazartesi de bizim bakıcıya teşhis kondu ve beni ve kızları temaslı olarak filasyona aldılar. Eşimi dahil etmediler. O hafta içi kimse teste gelmedi. Benim online eğitimim olduğu için de eşim çocukların başındaydı. Bu nedenle teste Cumartesi sabah gidebildi. Testi pozitif çıkınca eve gelip bana da yaptılar. Benim sonuç da bu pazartesi belli oldu. Sanırım bakıcı erken izin isteyip gittiği için virüse az maruz kaldık çünkü 10 gündür hiç bir bulgu göstermedik.
Çok geçmiş de olsun canım, ilaç verdiler mi? İnş sıkıntısız atlatırsınız. Çocuklara yspmaya pek niyetli olmuyorlar fakat bakıcı ablanız en çok ipek ile temasta oldugu için ipekten size geçmiş olması olası. Tekrar geçmiş olsunHepinize çok teşekkür ederim
Cumartesi günü eşim gidip özelde test yaptırdı. Pozitif çıktı. Bana da eve gelip yaptılar. Benim de pozitif. Kızlara yapılmadı. Hiç birimizde en ufak bir semptom yok. Umarım bu şekilde sıkıntısız atlatırız bu süreci.
Çok geçmiş olsun, dediğin cok dogru; ayakta atlatılsa bile psikolojik olarak insanı çok zorluyorBenim de eşimde pozitif çıktı. Ama onda öksürük ve ateş çok yoğun şekildeydi. Çok zor atlattı. 4 gün sonra ben de koku almamaya başladım. Eve gelen filyasyon ekibi test yaptı pozitif çıktım. Kızım benimle aynı gün yüksek ateşle 2 gün yattı ama sonrasında semptomsuz atlattı çok şükür. Ona zaten ilaç vermediler. Test de yapmadılar. Eşime 14 gün bana 10 gün karantina verdiler. Hepimiz 14 günün sonunda kurtulduk çok şükür.
Ne olur ne olmaz 1 hafta da ben izin aldım. Evde çok sıkı olmasa da karantina sürecini devam ettirdik. Bağışıklık sistemi 8 haftaya kadar koruyormuş bizi. Ancak tekrar etmesi durumunda nasıl geçiririz düşünmek bile istemiyorum.
Allah kimseye yaşatmasın. Çok zorlu bir süreç. İnsan ayakta atlatsa bile psikolojik etkileri çok zor oluyor. Sizlere de çok geçmiş olsun. Semptomsuz atlattığınız için çok şanslısınız :)
Çok geçmiş olsunHepinize çok teşekkür ederim
Cumartesi günü eşim gidip özelde test yaptırdı. Pozitif çıktı. Bana da eve gelip yaptılar. Benim de pozitif. Kızlara yapılmadı. Hiç birimizde en ufak bir semptom yok. Umarım bu şekilde sıkıntısız atlatırız bu süreci.
En ufak bir fikrim yok. Ben normalde kışları çok sık grip olurum ve ağır atlatırım. Şu anki süreci hiç anlamadım gerçekten.Hmm evet maruz kaldığın virüs sayısı da önemli değil mi. Neyseki erken keşfedildi. Bunla geçmiş olsun.
2.defa yakaladığında daha ağır geçiriliyor deniyor bu konuda bilgin var mı canım?
Verdiler ama içmedik şimdilik. Muhtemelen İpek’ten geçti bize dediğin gibi.Çok geçmiş de olsun canım, ilaç verdiler mi? İnş sıkıntısız atlatırsınız. Çocuklara yspmaya pek niyetli olmuyorlar fakat bakıcı ablanız en çok ipek ile temasta oldugu için ipekten size geçmiş olması olası. Tekrar geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun
Cok geçmiş olsun bende geçirdim mesela evde bende ağır grip gibiydi annem astım hastası pozitif olmasına rağmen hafif burun tukanikligi dışında belirti vermedi çocuklar da iki gün ateşlendi sadece inşallah böyle atlatirsinizEn ufak bir fikrim yok. Ben normalde kışları çok sık grip olurum ve ağır atlatırım. Şu anki süreci hiç anlamadım gerçekten.
Aslında az maruz kalmak gibi bir durum yok. Bence bağışıklık sisteminiz ailecek güçlü olduğu için bu kadar hafif atlatıyorsunuz. Bu da senin bu konuda gösterdiğin özenin bir getirisi. Harikasın.Size de çok geçmiş olsun canım. Ağır geçmiş sizinki. Biz bakıcı kadına çok az maruz kaldığımız için hafif atlatıyoruz muhtemelen. Ben de karantina bittikten sonra bir süre yeni evden çalışacağım. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Biz ilacı içmedik bu arada. Belirti olursa içeriz diye düşündük.
Kesinlikle. Evde neye uğradığımızı şaşırdık. Evi 3 ayrı karantina bölgesine ayırdık. Aynı evin içinde sesli mesaj ve görüntülü konuşmalarla iletişim sağladık. :)Çok geçmiş olsun, dediğin cok dogru; ayakta atlatılsa bile psikolojik olarak insanı çok zorluyor
Size de çok geçmiş olsun. Herkes sıkıntısız atlatsın inşallahCok geçmiş olsun bende geçirdim mesela evde bende ağır grip gibiydi annem astım hastası pozitif olmasına rağmen hafif burun tukanikligi dışında belirti vermedi çocuklar da iki gün ateşlendi sadece inşallah böyle atlatirsiniz
Takviye olarak ne içtiniz? Biz C ve d vitaminine ek olarak kan sulandırma amaçlı corasprin içiyoruz.Aslında az maruz kalmak gibi bir durum yok. Bence bağışıklık sisteminiz ailecek güçlü olduğu için bu kadar hafif atlatıyorsunuz. Bu da senin bu konuda gösterdiğin özenin bir getirisi. Harikasın.
Bizim bir tanıdığımız doktor bize bu süreçte yardımcı oldu. Kan sulandırıcı, takviye vitaminler, alınacak ağrı kesiciler falan onunla düzenledik. Ancak ben de ilacı içmedim. Sadece koku almada kayıp vardı. Ateş ve öksürük olursa içersin dedi doktorumuz. Zaten emzirmeye devam ediyordum. 3. günün sonunda koku da yerine gelmeye başladı zaten. Bence sizin de içmenize gerek yok. Hastalığı geçirdiğinin farkında bile olmayan bir sürü insan var sokaklarda. Hiçbiri ilaç almıyor ve bağışıklıkları oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?