Popüler Konu Verimli Rutin

Size de çok geçmiş olsun canım. Ağır geçmiş sizinki. Biz bakıcı kadına çok az maruz kaldığımız için hafif atlatıyoruz muhtemelen. Ben de karantina bittikten sonra bir süre yeni evden çalışacağım. Kimseyi riske atmaya gerek yok. Biz ilacı içmedik bu arada. Belirti olursa içeriz diye düşündük.

Hmm evet maruz kaldığın virüs sayısı da önemli değil mi. Neyseki erken keşfedildi. Bunla geçmiş olsun.
2.defa yakaladığında daha ağır geçiriliyor deniyor bu konuda bilgin var mı canım?

Çok geçmiş de olsun canım, ilaç verdiler mi? İnş sıkıntısız atlatırsınız. Çocuklara yspmaya pek niyetli olmuyorlar fakat bakıcı ablanız en çok ipek ile temasta oldugu için ipekten size geçmiş olması olası. Tekrar geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun, dediğin cok dogru; ayakta atlatılsa bile psikolojik olarak insanı çok zorluyor

Çok geçmiş olsun

Hmm evet maruz kaldığın virüs sayısı da önemli değil mi. Neyseki erken keşfedildi. Bunla geçmiş olsun.
2.defa yakaladığında daha ağır geçiriliyor deniyor bu konuda bilgin var mı canım?
En ufak bir fikrim yok. Ben normalde kışları çok sık grip olurum ve ağır atlatırım. Şu anki süreci hiç anlamadım gerçekten.

Verdiler ama içmedik şimdilik. Muhtemelen İpek’ten geçti bize dediğin gibi.

En ufak bir fikrim yok. Ben normalde kışları çok sık grip olurum ve ağır atlatırım. Şu anki süreci hiç anlamadım gerçekten.
Cok geçmiş olsun bende geçirdim mesela evde bende ağır grip gibiydi annem astım hastası pozitif olmasına rağmen hafif burun tukanikligi dışında belirti vermedi çocuklar da iki gün ateşlendi sadece inşallah böyle atlatirsiniz

Aslında az maruz kalmak gibi bir durum yok. Bence bağışıklık sisteminiz ailecek güçlü olduğu için bu kadar hafif atlatıyorsunuz. Bu da senin bu konuda gösterdiğin özenin bir getirisi. Harikasın.
Bizim bir tanıdığımız doktor bize bu süreçte yardımcı oldu. Kan sulandırıcı, takviye vitaminler, alınacak ağrı kesiciler falan onunla düzenledik. Ancak ben de ilacı içmedim. Sadece koku almada kayıp vardı. Ateş ve öksürük olursa içersin dedi doktorumuz. Zaten emzirmeye devam ediyordum. 3. günün sonunda koku da yerine gelmeye başladı zaten. Bence sizin de içmenize gerek yok. Hastalığı geçirdiğinin farkında bile olmayan bir sürü insan var sokaklarda. Hiçbiri ilaç almıyor ve bağışıklıkları oluyor.

Çok geçmiş olsun, dediğin cok dogru; ayakta atlatılsa bile psikolojik olarak insanı çok zorluyor
Kesinlikle. Evde neye uğradığımızı şaşırdık. Evi 3 ayrı karantina bölgesine ayırdık. Aynı evin içinde sesli mesaj ve görüntülü konuşmalarla iletişim sağladık. :)

Bu aralar en çok podcast dinliyorum. Evde yemek yaparken, ütü yaparken ama en çok çamaşırları katlarken dinliyorum. Mutfağı ban yeniden sevdirdi podcast, pandemide bana dost, arkadaş, komşu oldu. Hayat Bazen podcast en çok dinlediğim podcast. hayatı konuşuyorlar. keyifle dinliyorum. tavsiyemdir.

elecda canım çok geçmiş olsun.
Bağışıklığınız kuvvetli , vitamin beslenme takviyeler de kullandığınız için semptomsuz atlatıyorsunuz. Maşaallah.

Size de çok geçmiş olsun. Herkes sıkıntısız atlatsın inşallah

Takviye olarak ne içtiniz? Biz C ve d vitaminine ek olarak kan sulandırma amaçlı corasprin içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…