• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Selamlar Hanımlar,

Bizim bakıcı ablanın eşi tır şoförü. Cuma günü covide yakalanmış. Kadını aradı o da apar topar gitti. Bugün akşam da bakıcı ablanın testi pozitif çıkmış. Kızlarla ben bugün itibariyle filasyona girmiş olduk. Biz de şimdilik bir sıkıntı yok ama hayırlısı bakalım.
Çok geçmiş olsun 💐 inşallah sizlere bulaşmamıştır. Bakıcınızın eşi nasıl geçiriyor hastalığı? Artık çember çok daraldı. Allah yardımcımız olsun. 🙏

elecda elecda canımcım bakıcınıza ailesine geçmiş olsun.
İnşaallah sizlere bulaşmamıştır ancak bulaşsa dahi, vitamin ve takviyelerinizi düzenli alıyorsunuz; bu büyük bir artı. Ayrıca beslenmenize de ayrıca özen gösteriyorsunuz. Bu süreçte yine de adaçayı , harnup pekmezi çok iyi geliyor.
ailenizde ciddi bir hastalığınız yoksa evelallah korkmayın.
Biz geçirdik. Bugüne şükür.
65 yaşında babam da çok şükür şifalandı.
Allah kolaylık versin. İnşaallah negatifsinizdir.
Allah a emanet olun

Not- 4. Gün itibariyle bulaş başlıyor. 5. Gün semptom gösterilebiliyor. Bakıcı gideli zaten üç gün olmuş. Sizde pozitif olmadığına inancım yüksek. İnşaallah

elecda elecda canımcım bakıcınıza ailesine geçmiş olsun.
İnşaallah sizlere bulaşmamıştır ancak bulaşsa dahi, vitamin ve takviyelerinizi düzenli alıyorsunuz; bu büyük bir artı. Ayrıca beslenmenize de ayrıca özen gösteriyorsunuz. Bu süreçte yine de adaçayı , harnup pekmezi çok iyi geliyor.
ailenizde ciddi bir hastalığınız yoksa evelallah korkmayın.
Biz geçirdik. Bugüne şükür.
65 yaşında babam da çok şükür şifalandı.
Allah kolaylık versin. İnşaallah negatifsinizdir.
Allah a emanet olun

Not- 4. Gün itibariyle bulaş başlıyor. 5. Gün semptom gösterilebiliyor. Bakıcı gideli zaten üç gün olmuş. Sizde pozitif olmadığına inancım yüksek. İnşaallah
Çok teşekkür ederim :KK200:
Pcr testi yapmayacaklarını söylediler. Sence gidip kendimiz yaptıralım mı, filasyon süresi bitince mi yaptıralım?

Çok teşekkür ederim :KK200:
Pcr testi yapmayacaklarını söylediler. Sence gidip kendimiz yaptıralım mı, filasyon süresi bitince mi yaptıralım?
Test yapmaları için semptom olması gerekiyor. Aksi halde yapmıyorlar.
4-5 gün bi gözlemleyin kendinizi.
herhangi bir durum olursa hemen yaptırın. Ya da semptom gösterirseniz .
Çocuklar da belirti yoksa hiç o kalabalığa gitmeye , çocukları rezil etmeye bence değmiyor. (kronik bi rahatsızlık yoksa tabi)
Beslenme takviye vitamine dikkat edin.
Görümcem emziriyor ve ailece covitler. İlaç kullanamıyor. O halde dahi Çok şükür baya toparladı.

çok geçmiş olsun elecda
sadece izole olun, şikayetiniz olmadıktan sonra teste gerek yok

Geçmiş olsun elecda elecda cım. Umarım sizlerde bir şey çıkmaz. Bakıcı ve ailesi de kolayca atlatır inşallah

elecda elecda geçmiş olsun, umarım size bulaşmamıştır. Kaçış yok gibi ama ne kadar geç olursa o kadar iyi

elecda elecda canım çok geçmiş olsun umarım bulaşmamıştır
Çok teşekkür ederim Hanımlar
Şimdilik iyiyiz. Yeni evi tam zamanında kurmuşuz yalnız:) Benim bu hafta online eğitimim var. Diğer evden bağlanıyorum. Eğitim bitince eve dönüyorum. Ben dönünce de eşim gidip dinleniyor. Öbür türlü 14 gün sürekli beraber olmak bizi epey zorlardı.

Test yapmaları için semptom olması gerekiyor. Aksi halde yapmıyorlar.
4-5 gün bi gözlemleyin kendinizi.
herhangi bir durum olursa hemen yaptırın. Ya da semptom gösterirseniz .
Çocuklar da belirti yoksa hiç o kalabalığa gitmeye , çocukları rezil etmeye bence değmiyor. (kronik bi rahatsızlık yoksa tabi)
Beslenme takviye vitamine dikkat edin.
Görümcem emziriyor ve ailece covitler. İlaç kullanamıyor. O halde dahi Çok şükür baya toparladı.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Şu an bir semptom yok, bekleyelim bakalım. Zaten bize bulaşırsa bakıcı üzerinden gelir diye tahmin ediyorduk. Vaka oranının yüksek olduğu bir yerde oturuyor.

Şimdilik iyiyiz. Yeni evi tam zamanında kurmuşuz yalnız:) Benim bu hafta online eğitimim var. Diğer evden bağlanıyorum. Eğitim bitince eve dönüyorum. Ben dönünce de eşim gidip dinleniyor. Öbür türlü 14 gün sürekli beraber olmak bizi epey zorlardı.
elecda elecda geçmiş olsun, bakıcı ablanızın durumu iyidir inş. Biz de karantinada kaldık eşim pozitifti, kızlar ve ben negatif. Aynı evde bile bulaş olmadı ama izolasyonu saglamak çok zor oldu. Sizi de kolaylıklar diliyorum

elecda elecda geçmiş olsun, bakıcı ablanızın durumu iyidir inş. Biz de karantinada kaldık eşim pozitifti, kızlar ve ben negatif. Aynı evde bile bulaş olmadı ama izolasyonu saglamak çok zor oldu. Sizi de kolaylıklar diliyorum
Size de çok geçmiş olsun canım. Eşin iyidir umarım. Ben de ve eşimde hafif halsizlik var şu an ama pcr testi yapmayı kimse kabul etmiyor :işsiz:
Özelleri aradım filasyonda olanlara gitmiyoruz, siz de gelemezsiniz cezası var diyorlar. Bakanlık zaten gelmiyor. Size eşin pozitif olduğu için mi test yaptılar?

Size de çok geçmiş olsun canım. Eşin iyidir umarım. Ben de ve eşimde hafif halsizlik var şu an ama pcr testi yapmayı kimse kabul etmiyor :işsiz:
Özelleri aradım filasyonda olanlara gitmiyoruz, siz de gelemezsiniz cezası var diyorlar. Bakanlık zaten gelmiyor. Size eşin pozitif olduğu için mi test yaptılar?
Bakıcı ablanız sizin isminizi verdiyse sizi arayıp gelmeleri gerekiyordu. Eşim de öyle oldu iş arkadaşı pozitif geldi. İsmini vermiş temaslı olarak, 14 gün evde kaldı 5 6.günde belirtileri olunca aradı geldiler sürüntü testini yaptılar. 5 saate de sonuç çıktı. Negatifti.
benben00 benben00 size de çok geçmiş olsun.

Bakıcı ablanız sizin isminizi verdiyse sizi arayıp gelmeleri gerekiyordu. Eşim de öyle oldu iş arkadaşı pozitif geldi. İsmini vermiş temaslı olarak, 14 gün evde kaldı 5 6.günde belirtileri olunca aradı geldiler sürüntü testini yaptılar. 5 saate de sonuç çıktı. Negatifti.
benben00 benben00 size de çok geçmiş olsun.
Canım bizde belirti yok diye gelmiyorlar. Halsizlik belirti sayılmıyormuş. Ateş veya öksürük yok. Semptom gösterirseniz arayın dendi.

Canım bizde belirti yok diye gelmiyorlar. Halsizlik belirti sayılmıyormuş. Ateş veya öksürük yok. Semptom gösterirseniz arayın dendi.
Canım insallah bir şeyinz yoktur ailecek. Ben de sürekli korkyrm ama ablamz olmadan daha çok bunalıcgz diye bişey de yapamyrm. Şu süreç bitsin insallah kısa zamanda tüm dünyada

Geçmiş olsun elecda inşallah size bulaşmamıştır. Hes kodu aldınız mı? Eğer evden ayrıldığınız tespit edilirse ceza yazıyorlar.

Back