Popüler Konu Verimli Rutin

benim de önceki evimin mutfağı oldukça küçüktü. genel olarak küçük dolaba çok fazla şeyler sığrırarak başladım işe. birde tezgahın üzerinde asla bulaşım bırakmıyordum yoksa yer kalmıyor. o bulaşık süzdürme sepetini de kullanmadığımda kenara biryere dik olarak koyuyordum. fazla kalabalıkları kaldırman gerekiyor bence.

En alt sıradakilerin ismi ne ?

Biz uno oynuyoruz , renkler ve rakamlar konusunda dikkati gelişiyor

Günaydın herkese bu güzel topiğe bir selam vereyim dedim
Yaza kadar rejimdeyim hamilelikte değil ama sonrasında aldığım kiloları vereceğim. Hazır bedenimi, organlarımı hizaya sokarken zihnimi de sakinleştirip kitabıma yoğunlaşacağım. Aynı sırada hergün evden birşey atma/verme oyunu oynamaya başladım müthiş eğleniyorum. Yaza kadar bu böyle gider.

Benden 3 yaş küçük. Seninle aynı fikirdeyim canım.

Günaydın canım. Ben de bütün kiloları lohusalık ve sonrasında almıştım

Günaydın Hanımlar,
Benim hastalık hala devam. Dün işe gitmedim, bugün de evdeyim. Grip ile beraber midem çok kötü halde. Sürekli kusuyorum ve bitmiş vaziyetteyim bu yüzden

Öncelikle mutfagı sadeleştirmen gerekiyor.
ben bulaşıklık kullanmıyorum.
bulaşık bezi seriyorum.
süzülünce kurulama beziyle silip kaldırıyorum.
yemek yaparken de bir yandan topluyorum.

Günaydın Hanımlar,
Benim hastalık hala devam. Dün işe gitmedim, bugün de evdeyim. Grip ile beraber midem çok kötü halde. Sürekli kusuyorum ve bitmiş vaziyetteyim bu yüzden

Geçmiş olsun dr gittiniz mi
nane limon için iyi gelir.

Sorma ikiz hamileliği 10 kilo ile bitirmiştim doğumdan sonra iki haftada hepsi gitmişti amaaa lohusalık ve sonraki birkaç ay feci aldım kendime çok kızıyorum ama napalım vereceğiz şimdi.
İkiz hamileliğinde 10 kilo çok iyi gerçekten. Tebrik ederim. Ben de ilk 3 ayda 5-6 kilo vermiştim. Sonraki dönemde onları aldım. 5 kilo daha aldım sonra. Dediğin gibi doğumda başlangıç kiloma dönmüştüm. Ama sonrasında süt olsun diye bir sürü şey yedim ve kilo aldım.

Günaydın Hanımlar,

Oğlum da aynı vaziyette. Dün bütün gece kustu ve grip. Salgın var sanırım.

Tekrar çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…