Popüler Konu Verimli Rutin

hep yazsan keşke senin planlamaların ışık oluyor yolumuza, kendimi sorgulamama yol açıyor hemen deftere notlara başlıyorum:))
önceki yazılarından birinde skin decision diye bir diziye başlayacağını yazmöıştın devam ettin mi ona?
Evet dün bitirdim. Ben çok beğendim. Kadın bir estetik cerrahın erkeklere göre çok daha doğal ve etkili sonuçlar elde ediyor olmasını çok ilham verici buldum. İnsanlar yine kendilerine benziyor ancak kendilerinin daha iyi bir versiyonuna dönüşüyorlar.

Evet dün bitirdim. Ben çok beğendim. Kadın bir estetik cerrahın erkeklere göre çok daha doğal ve etkili sonuçlar elde ediyor olmasını çok ilham verici buldum. İnsanlar yine kendilerine benziyor ancak kendilerinin daha iyi bir versiyonuna dönüşüyorlar.
senin bu önerini gördükten sonra eşimle izleyelim dedim eşime sen aç ben dişimi fırçalayıp geliyorum demiştim o da yanlışlıkla skin wars açmış :DD bir bölüm vücut boyama yarışması izledik

Merhaba arkadaşlar, su arıtma cihazı taktırmayı düşünüyorum, kullanan tavsiyesi olan var mı?
Atik suyu hesaba katiyorsun degil mi? Su aritma cihazlari cok fazla miktarda atik su yapiyor ve bircok kullanici farkinda bile olmuyor gidere baglandigi icin. Eger atik suyunu balkon tuvalet temizligi sebze meyve yikama gibi durumlarda degerlendirebileceksen almalisin bence.

Atik suyu hesaba katiyorsun degil mi? Su aritma cihazlari cok fazla miktarda atik su yapiyor ve bircok kullanici farkinda bile olmuyor gidere baglandigi icin. Eger atik suyunu balkon tuvalet temizligi sebze meyve yikama gibi durumlarda degerlendirebileceksen almalisin bence.
Merhaba canım nasılsın görüşmeyeli ?
Ben atık suyu biriktirip bir yerde değerlendirecek kadar işcimen biri değilim 🙈 Zaten damacana su temin etmekle uğraşmak zor geldiği için arıtmaya karar verdik. Ama markaları araştırken bunun da önemli bir kriter olduğunu anladım. Bazı markalar 1e 3 oranında atık su atıyormuş, bizim karar verdiğimiz marka 1e 1 oranında atıyor.

Merhaba canım nasılsın görüşmeyeli ?
Ben atık suyu biriktirip bir yerde değerlendirecek kadar işcimen biri değilim 🙈 Zaten damacana su temin etmekle uğraşmak zor geldiği için arıtmaya karar verdik. Ama markaları araştırken bunun da önemli bir kriter olduğunu anladım. Bazı markalar 1e 3 oranında atık su atıyormuş, bizim karar verdiğimiz marka 1e 1 oranında atıyor.
Merhaba iyiyim sagol sen nasilsin? Ben su acisindan fakir oldugumuz icin kaynaklarin idareli kullanilmasi gerektigini dusunuyorum. 1/1 oraninda olsa dahi atigi degerlendiremeden oylece dokmek beni strese sokar acikcasi 🙈

Merhaba iyiyim sagol sen nasilsin? Ben su acisindan fakir oldugumuz icin kaynaklarin idareli kullanilmasi gerektigini dusunuyorum. 1/1 oraninda olsa dahi atigi degerlendiremeden oylece dokmek beni strese sokar acikcasi 🙈
Ben de iyiyim :)
Su israfı konusunda haklısın tabiki.Yarar zarar dengesine bakınca arıtma kullanmak daha işime geldi. Yapabileceğim en iyi şey en az atık su atanı tercih etmekdi. Diğer avantajları; ben yemeklere musluk suyu kullanıyordum artık çay kahve sebze, meyve yıkama da dahil daha temiz su kullanacağım. Bir de düşününce o değişen damacanalar da su ile yıkanıyor, orda da boşa atılan bir su var.Bir de evden eve geçen bir damacananın cam da olsa ne kadar temiz kalabildiği soru işareti... Pet şişe alayım desek o da doğayı fazlasıyla kirletiyor.Keşke içilebilir musluk suyumuz olsaydı.

Takip Ettiğim Youtube Kanalları

Prof. Dr. Özgür Demirtaş

Melisa Altan

Şeyma Ünal

Reyhan Oksay

Yoga with Adriene

Haegreendal

Türk İşi Minimalizm

Takip Ettiğim Instagram Hesapları

akademisyenanne

cigdemderki

dahasade

damyskitchen

dr.banuciftci

haticekubrakongar

muratgazeroglu

ozgelokmanhekim

tugbacoskuner

saffetemretonguc

serminyasar

simasaruhan

yildizvelatte

zeynepinevi

_zeyneperkan_

zeynepsevde

çok sevinirim :) bir de günlük/haftalık buralara ve diğer sosyal medya hesaplarına ne kadar zaman ayırıyorsun planlamanı nasıl yapıyorsun
Sabah işe gelince, işe başlamadan bir geziniyorum internette. Burayı okuyorum. Instagrama bakıyorum. Öğle arasında önce yemeğimi yiyip yürüyüşe çıkıyorum. Ardından masama geçince bir türk kahvesi içip yine takılıyorum. Akşam kızlar uyuyana kadar telefonu elime almıyorum. Zira küçük gördüğü gibi istiyor. Çok zorda kalırsam veya bir iş halletmem gerekiyorsa kızıma veriyorum. Akşam kızlar yattıktan sonra bizraz bakıyorum.

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamadım ama ara ara girip okuyorum. Herkes iyidir umarım 🤞 kızlar için puzzle arıyorum +5 yaş için önerisi olan var mı? Londji puzzlelarını cok beğeniyorum ama artık bulamıyorum. Kalın kaliteli parçalara sahip, mümkünse günümüz çocuk karakterlerini içermeyecek :)
Aşağıya elimizdekileri ekliyorum, memnunuz ama sıkıldık artık

Eklentiler

• D74EF0CF-A447-41A0-889F-F2C1332E2FC9.jpeg
    D74EF0CF-A447-41A0-889F-F2C1332E2FC9.jpeg
    167,4 KB · Görüntüleme: 110
Buarada önerileriniz üzerine storytel den Işığın Yolu ve Yetişin Çocukları bitirdim. Daha önce sesli kitap tecrübe fırsatım olmamıştı, sevdim bu işi👍 Işığın Yolu bana kendim hakkında düşünme fırsatı verdi; bazı durumlarda öz regülasyonda sorun yaşadığımı bu gibi durumları karşılamak maksatlı çokça eşime ihtiyaç duyduğumu fark ettim. Bu konu üzerine yoğunlaşıp düzene koymak istiyorum. Yine kitabı okurken kızların bebekleri çokça geldi aklıma.. onları büyütürken oldukça zorlandığım zamanlar oldu. İkiz çocuk büyütmek gerçekten çok zor.
Yetişin Çocuklar kitabını ise çok teorik buldum. Zaten Selçuk hoca da kitabın çoğunluğu yabancı yayın ve kaynaklara dayanan istatistik içerikli bir derleme olduğunu söylüyor. Ebeveynlik yolculuğuma gözle görülür bir katkı sağlamasa da güncel verilerin üzerinden geçmek bakımından iyi oldu. Tekrar teşekkürler.

Buarada önerileriniz üzerine storytel den Işığın Yolu ve Yetişin Çocukları bitirdim. Daha önce sesli kitap tecrübe fırsatım olmamıştı, sevdim bu işi👍 Işığın Yolu bana kendim hakkında düşünme fırsatı verdi; bazı durumlarda öz regülasyonda sorun yaşadığımı bu gibi durumları karşılamak maksatlı çokça eşime ihtiyaç duyduğumu fark ettim. Bu konu üzerine yoğunlaşıp düzene koymak istiyorum. Yine kitabı okurken kızların bebekleri çokça geldi aklıma.. onları büyütürken oldukça zorlandığım zamanlar oldu. İkiz çocuk büyütmek gerçekten çok zor.
Yetişin Çocuklar kitabını ise çok teorik buldum. Zaten Selçuk hoca da kitabın çoğunluğu yabancı yayın ve kaynaklara dayanan istatistik içerikli bir derleme olduğunu söylüyor. Ebeveynlik yolculuğuma gözle görülür bir katkı sağlamasa da güncel verilerin üzerinden geçmek bakımından iyi oldu. Tekrar teşekkürler.
Burda görünce uygulamayı ben de indirdim, Işığın Yolu'nu dinledim. Orda o an kaç dinleyici olduğunu gösteriyordu, ortak okuma yapmışız demek ki 😊
Uygulama gerçekten çok iyiymiş, evde bebeğimle herhangi bir zamanda dinleyebildim, kısa sürede bitti.

Burda görünce uygulamayı ben de indirdim, Işığın Yolu'nu dinledim. Orda o an kaç dinleyici olduğunu gösteriyordu, ortak okuma yapmışız demek ki 😊
Uygulama gerçekten çok iyiymiş, evde bebeğimle herhangi bir zamanda dinleyebildim, kısa sürede bitti.
Kim bilir belki de aynı anda dinledik:) dün öğle saatlerinde uygulamayı kullanırken cok sorun oldu bende. Önce online derse katılanlardan internet cekmiyor diye düşündüm ama sorun devam edince uygulamayı kaldırıp tekrar yükledim. Şuan dinlediğim kitabı çevrimdışı dinlemek için indirip dinliyorum sorun yaşamıyorum👍

Bende indirdim, aylık abonelik ücreti var galiba

sirkencubin sirkencubin damacana temizliği nasıl oluyor diye merak ettim, seni de bilgilendirmek istedim. 1e 1oranından daha fazla su harcanıyor gibi gözüküyor. Bir de özel deterjanı var diyor, kim bilir nasıl bir kimyasala mağruz kalıyoruz.

Evet ilk 2 hafta deneme süreci ücretsiz. Sonra ayda 35 lira. Ben şu an elimde okunacak çok kitabım var diye aboneliği iptal ettim. Ücret kesilmedi hiç.
Aboneliği bilgisayar üzerimden yaptım 30tl taahhüt çıktı, ben sanırım iptal ettiröeyeceğim yolda cok vaktim geciyor çünkü. Fakat yine de ücreti pahalı buldum. Bu tür uygulamaların ort fiyatı daha düşük. Buarada iptal ettirince uygulama otamatik siliniyor mu? cevrimdışı birkaç kitap indirip iptal etsek mesela😄

Back