Instagramdan takibe aldım sizi yazılarınızı çok begendim. Bundan sonra sıkı takipçinizim
Kanayan yaram banyo:))
Yerler parlak seramik, su izi, silme izi, saç, ayak izi ne istersen hepsini gösteriyor
Tezgah siyah cam, o da bol bol çiziliyor, her kullanımda sanki yıllardır temizlenmemiş gibi görünüyor.
Lavabo tezgah üstü olduğu için altında bol bol su birikiyor.
Tek memnun olduğum kısım duvarlardaki kağıt. Hem güzel görünüyor hem kolay temizleniyor.
Görseli ekliyorum. Kesinlikle bu banyodan yaptırma:))
Okuyunca keşke sihirli değneğim olsaydı dedim. Değdirseydim hayatınıza, Herşey eskisi gibi olsaydı. Yada senin kadro İstanbul a çıkıp birlikte İstanbul da olsaydınız. Ama hayatın gerçekleri işte. Bence şu anda hiç sıkıntı etme. Ben şuna hep inanırım. Yaşamadan önce korkunç gelen durumlar içine girip yaşamaya başladığında aslında o kadarda korkutucu olmadığını fark edersin. Bir şekilde üstesinden gelirsin bütün olumsuzlukların. Belki ileriki yıllarda iyiki böyle olmuş diyeceksiniz. Ben almayı çok istediğimiz ama alamadığımız evin yanından geçerken(şimdiki evimizle kıyaslayıp) Allahtan alamamışız diyorum :) Merak etme sizin bu olaylarda öyle olur inşallah.Meraba arkadaşlarım
karmakarışık bir ruh ve zihin halinden sesleniyorum sizlere.
..
eşimin gitmesine son 3 hafta.
oğluma annem bakıyor: biz işe devam ediyoruz.
evde sıkıldığı için bu sabah inanılmaz yordu;ağladı ,gitmeyin dedi. İçim parçalandı.
....
Ah dostlar. Bir de ev sahibi geldi; satılık afişini astı. Biz evi alamayacağız çünkü, eşimin kurum değişikliği olup buraya geri dönüp dönmeyeceği net değil.
istanbul desem E benim kadro çakılı. Oraya geçiş yapabilmem için ilçede kaymakamın işe kabul etmesi gerekiyor. O işler de malum..
İşi bırakıp istanbul a gideyim desem, 8 yılın sonunda maaşı ve şartları iyi bir işi bırakmanın sonuçlarını kestiremiyorum. Maddi manevi her yönden düşünmeye çalışıyorum.
İstanbul kalabalık, evler binalarla çevrili, e kimsemiz yok, oğluma kim bakacak? . Pandemi süreci devam ediyor. . .
...
ah kalbim. Ah zihnim . Şu süreçte yoruldum.
...
Eşimle ilişkimiz de zarar görüyor, belirsizlikte.
...
Ah dostlar siz deyin şu şaşkın kıza bişiler.
Samimiyetini kalbimde hissettim..Okuyunca keşke sihirli değneğim olsaydı dedim. Değdirseydim hayatınıza, Herşey eskisi gibi olsaydı. Yada senin kadro İstanbul a çıkıp birlikte İstanbul da olsaydınız. Ama hayatın gerçekleri işte. Bence şu anda hiç sıkıntı etme. Ben şuna hep inanırım. Yaşamadan önce korkunç gelen durumlar içine girip yaşamaya başladığında aslında o kadarda korkutucu olmadığını fark edersin. Bir şekilde üstesinden gelirsin bütün olumsuzlukların. Belki ileriki yıllarda iyiki böyle olmuş diyeceksiniz. Ben almayı çok istediğimiz ama alamadığımız evin yanından geçerken(şimdiki evimizle kıyaslayıp) Allahtan alamamışız diyorum :) Merak etme sizin bu olaylarda öyle olur inşallah.
Geldim geldim:))
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Bu hafta sonu banyo dolabını düzenledim. Diş fırçalığı dolap içerisine aldım. Bu hafta diş fırçalarını yenileyeceğim. Kapaklı olanlardan alıp, dolap içerisinde tutarım.Herkese selamlar
Ara sıra göz atıyorum sayfaya
Limonlu su içme konusunda benim teyakkuz halinde olmamı sağlıyor :)
elecda diş fırçaları dikkatimi çekti . İdrar Ve dışkıların göremediğimiz asitleri banyoda dolaştıkları için fırçaların böyle açıkta olmaması gerektiğini biliyorum. Hatta yıllar önce okuduğum bir yerde dolap içinde bile olsa orada bile etkilendikleri yazıyordu . Ben yatak odamda tutuyorum. Hatta bornoz ve el yüz havlum da yatak odamda , kapı arkasında durur. Görünce söylemek istedim :)
Geç dönüş yapabildim, kusura bakma lütfen.elecda merhaba. Cilt bakım ürünleri hakkında bir soru sormak istiyorum sana. Geçmiş zamanda homemadearomaterapi sayfasından aldığın ürünlerden memnun musun ? Hangilerini kullanıyorsun ?
Senin yerinde olsam, bu şartlarda İstanbul'a gitmez, anneme yakın 2+1 daireye kiraya geçerdim.Meraba arkadaşlarım
karmakarışık bir ruh ve zihin halinden sesleniyorum sizlere.
..
eşimin gitmesine son 3 hafta.
oğluma annem bakıyor: biz işe devam ediyoruz.
evde sıkıldığı için bu sabah inanılmaz yordu;ağladı ,gitmeyin dedi. İçim parçalandı.
....
Ah dostlar. Bir de ev sahibi geldi; satılık afişini astı. Biz evi alamayacağız çünkü, eşimin kurum değişikliği olup buraya geri dönüp dönmeyeceği net değil.
istanbul desem E benim kadro çakılı. Oraya geçiş yapabilmem için ilçede kaymakamın işe kabul etmesi gerekiyor. O işler de malum..
İşi bırakıp istanbul a gideyim desem, 8 yılın sonunda maaşı ve şartları iyi bir işi bırakmanın sonuçlarını kestiremiyorum. Maddi manevi her yönden düşünmeye çalışıyorum.
İstanbul kalabalık, evler binalarla çevrili, e kimsemiz yok, oğluma kim bakacak? . Pandemi süreci devam ediyor. . .
...
ah kalbim. Ah zihnim . Şu süreçte yoruldum.
...
Eşimle ilişkimiz de zarar görüyor, belirsizlikte.
...
Ah dostlar siz deyin şu şaşkın kıza bişiler.
ipek yaninda mi?:)Günaydın Hanımlar,
İşe geldim, çayımı aldım oturdum çok şükür:)
Geçen hafta Eskişehir'deydik. Perşembe akşamı döndük. Ela orada kaldı, cuma günü eşim gidip getirecek.
Hazır Ela ve bakıcı ablamız yokken eve giriştim ben de. Ela'nın odası bir bütün günümü aldıResim yaptığı, karaladığı çıktılar, ödevler, küçülen kıyafetler, kırılacan oyuncaklar derken epey birşey attım odasından.
Daha önce paylaştığım bir kontrol listesi vardı. Tekrar ekleyeyim. O liste üzerinden bütün evi gözden geçirdim.
İpek bırakmak için çok küçük henüz:) Bizimle beraber döndü.ipek yaninda mi?:)
memur iseniz işyerinde kendinize vakit ayırabilirsin:)Selamlar herkese,
Her hafta temizliğe yardıma gelen bayan çocuk için tedaviye başlayınca işi bıraktı.
Bir iki eskiden gelen tanıdıklara sorunca, her günleri dolu olduğundan gelemiyorlar.
Kaldım mı bir başıma...
Hafta içi çalışınca, hafta sonu 1 günü temizliğe ve ütüye ayırırsam kendimize hiç vakit kalmayacak.
Bir süre birisi ile anlaşmayı düşünmüyorum, sakince bu süreci planlamak istiyorum.
Robot süpürgeyi almak için bir fırsat olabilir benim için: )
Eğer ki acele etmeden temizliği yapmayı alışkanlık haline getirirsem bir süre böyle sürdüreceğim. Bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?