- 3 Haziran 2009
- 7.447
- 29.197
- 1.073
- 41
Çocuk büyüdükçe kendi başına geçirdiği vakit artıyor, istekleri ve beklentileri farklılaşıyor. Ela ile geçirdiğimiz vakit epey azaldı bizim. Kendim odamda oyun kuracağım beni rahatsız etmeyin diyor:)) Öte yandan benim kendisine tahammülüm ve toleransım azaldı. Çünkü yaş büyüdükçe benim de beklentilerim artıyor.ah uykulu anneler ve uyumayan çocuklar..
Akşam uykuya dayanamayan sabah saatlerini seven biri olarak; 5 den beri kendimleyim. Duşumu aldım,cilt bakımı yaptım, kitabımı okuyorum.
Ah bir de egzersizimi yapabilirsem değmeyin keyfime..
rutinlerimi güncelledim
Her gün nitelikli ve derinlemesine ebeveyn okumalarıma yönelik çalışacağım; kendi cümlelerimle not alıp, kaydedeceğim. Hayalim çocuklarla bir iş yapmaksa; bilgi birikimim kaliteli ve sağlam olmalı. Bu artık vazgeçilemez bir görevim. 2.çocuk kitapları ; uzun süredir yüzlercesini okudum; artık daha eleştirel okuyacak; etraflıca yorum yapacağım: temiz içeriklileri de tavsiye edilebilir formatında listeleyeceğim.
Bir de ; çocuklar büyüdükçe onlarla daha zaman geçirme; birebir ilgi gösterme, aktivite düzenleme ve yapmada eskisi gibi harekete geçemiyor ya da davranışlarına daha az tahammül etme tolerans gösterme gibi durumlar yaşıyor musunuz?
...
Her sabah yapmasını istediğim basit işler var. Bunlardan biri pijamalarını çıkarıp ev kıyafeti giymesi. Israrla kahvaltıya pijama ile geliyor. Bu ara tartışma konumuz bu
![Işsiz :işsiz: :işsiz:](/images/smiley/işsiz.gif)