Popüler Konu Verimli Rutin

Instagramdan takibe aldım sizi yazılarınızı çok begendim. Bundan sonra sıkı takipçinizim😊

teşekkür ederim ne güzelsözler 💫

doğada olmak cidden pahabiçilemez.
Ve şöyleki bunun için zengin olmaya gerek yok. Sadece hayal meselesi. Bir kiralık ev ki yaylalarda yıllık 3bin tl civarı. Bahçene ektiğin sebzeleri kokusuyla yemek de ayrı bir güzelliği. Hem uygun hem doğal.. hem doğada.
....
Aklıma ne geldi “ yaş 14-15 ; eski yaylamızda dağların arasında yer altından Bir su kaynardı adı Gücük idi. Arkadaşımla o dağlarda gezerdik, gücüpe ulaşana kadar su arklarının içinde ayaklarımız buz kesse dahi yürürdük. Kız başımıza (çünkü erkek olsak başımıza bi zarar gelemezdi ! ) o zamanlar nerden bulduğumu bilemediğim bir kameraya kayıt yapmışız arkadaşımla; oraları tanıtıyorum, doğal doğadan buralar bizim gibi “ ergenlikte pek de beğenmediğimiz özümüzü inkar etme yaygınlığına rağmen. O zamanlardan beri doğadaki güzellikler paylaşmayı severim hep. İnstagramı da açıkcası bu gibi sebeplerden açtım🌾

Kanayan yaram banyo:))
Yerler parlak seramik, su izi, silme izi, saç, ayak izi ne istersen hepsini gösteriyor:işsiz:
Tezgah siyah cam, o da bol bol çiziliyor, her kullanımda sanki yıllardır temizlenmemiş gibi görünüyor.
Lavabo tezgah üstü olduğu için altında bol bol su birikiyor.
Tek memnun olduğum kısım duvarlardaki kağıt. Hem güzel görünüyor hem kolay temizleniyor.
Görseli ekliyorum. Kesinlikle bu banyodan yaptırma:))

Herkese selamlar
Ara sıra göz atıyorum sayfaya
Limonlu su içme konusunda benim teyakkuz halinde olmamı sağlıyor :)

elecda elecda diş fırçaları dikkatimi çekti . İdrar Ve dışkıların göremediğimiz asitleri banyoda dolaştıkları için fırçaların böyle açıkta olmaması gerektiğini biliyorum. Hatta yıllar önce okuduğum bir yerde dolap içinde bile olsa orada bile etkilendikleri yazıyordu . Ben yatak odamda tutuyorum. Hatta bornoz ve el yüz havlum da yatak odamda , kapı arkasında durur. Görünce söylemek istedim :)

Meraba arkadaşlarım😄

karmakarışık bir ruh ve zihin halinden sesleniyorum sizlere.
..
eşimin gitmesine son 3 hafta.
oğluma annem bakıyor: biz işe devam ediyoruz.
evde sıkıldığı için bu sabah inanılmaz yordu;ağladı ,gitmeyin dedi. İçim parçalandı.
....
Ah dostlar. Bir de ev sahibi geldi; satılık afişini astı. Biz evi alamayacağız çünkü, eşimin kurum değişikliği olup buraya geri dönüp dönmeyeceği net değil.
istanbul desem E benim kadro çakılı. Oraya geçiş yapabilmem için ilçede kaymakamın işe kabul etmesi gerekiyor. O işler de malum..
İşi bırakıp istanbul a gideyim desem, 8 yılın sonunda maaşı ve şartları iyi bir işi bırakmanın sonuçlarını kestiremiyorum. Maddi manevi her yönden düşünmeye çalışıyorum.
İstanbul kalabalık, evler binalarla çevrili, e kimsemiz yok, oğluma kim bakacak? . Pandemi süreci devam ediyor. . .

...
ah kalbim. Ah zihnim . Şu süreçte yoruldum.
...
Eşimle ilişkimiz de zarar görüyor, belirsizlikte.
...
Ah dostlar siz deyin şu şaşkın kıza bişiler.

Meraba arkadaşlarım😄

..
evde sıkıldığı için bu sabah inanılmaz yordu;ağladı ,gitmeyin dedi. İçim parçalandı.
....
Ah dostlar. Bir de ev sahibi geldi; satılık afişini astı. Biz evi alamayacağız çünkü, eşimin kurum değişikliği olup buraya geri dönüp dönmeyeceği net değil.
istanbul desem E benim kadro çakılı. Oraya geçiş yapabilmem için ilçede kaymakamın işe kabul etmesi gerekiyor. O işler de malum..
İşi bırakıp istanbul a gideyim desem, 8 yılın sonunda maaşı ve şartları iyi bir işi bırakmanın sonuçlarını kestiremiyorum. Maddi manevi her yönden düşünmeye çalışıyorum.
İstanbul kalabalık, evler binalarla çevrili, e kimsemiz yok, oğluma kim bakacak? . Pandemi süreci devam ediyor. . .

...
...
...
Okuyunca keşke sihirli değneğim olsaydı dedim. Değdirseydim hayatınıza, Herşey eskisi gibi olsaydı. Yada senin kadro İstanbul a çıkıp birlikte İstanbul da olsaydınız. Ama hayatın gerçekleri işte. Bence şu anda hiç sıkıntı etme. Ben şuna hep inanırım. Yaşamadan önce korkunç gelen durumlar içine girip yaşamaya başladığında aslında o kadarda korkutucu olmadığını fark edersin. Bir şekilde üstesinden gelirsin bütün olumsuzlukların. Belki ileriki yıllarda iyiki böyle olmuş diyeceksiniz. Ben almayı çok istediğimiz ama alamadığımız evin yanından geçerken(şimdiki evimizle kıyaslayıp) Allahtan alamamışız diyorum :) Merak etme sizin bu olaylarda öyle olur inşallah.

Okuyunca keşke sihirli değneğim olsaydı dedim. Değdirseydim hayatınıza, Herşey eskisi gibi olsaydı. Yada senin kadro İstanbul a çıkıp birlikte İstanbul da olsaydınız. Ama hayatın gerçekleri işte. Bence şu anda hiç sıkıntı etme. Ben şuna hep inanırım. Yaşamadan önce korkunç gelen durumlar içine girip yaşamaya başladığında aslında o kadarda korkutucu olmadığını fark edersin. Bir şekilde üstesinden gelirsin bütün olumsuzlukların. Belki ileriki yıllarda iyiki böyle olmuş diyeceksiniz. Ben almayı çok istediğimiz ama alamadığımız evin yanından geçerken(şimdiki evimizle kıyaslayıp) Allahtan alamamışız diyorum :) Merak etme sizin bu olaylarda öyle olur inşallah.
Samimiyetini kalbimde hissettim..
yaşanması gerekiyoe ve yaşanıyor
İnsan beklemeden belli olsun her şey istiyor..
Bir yanılgı. Ama zor aynı anda. Hayırlısını diliyoruz: olsun diye dertlendiğimis şeyler iyi ki olmamış” anönüşebilir sizin ev durumu gibi..
bakalım zamanla inşaallah rahatlayacağız..
bu günler sancılı..

Günaydın Hanımlar,

İşe geldim, çayımı aldım oturdum çok şükür:)

Geçen hafta Eskişehir'deydik. Perşembe akşamı döndük. Ela orada kaldı, cuma günü eşim gidip getirecek.
Hazır Ela ve bakıcı ablamız yokken eve giriştim ben de. Ela'nın odası bir bütün günümü aldı:işsiz: Resim yaptığı, karaladığı çıktılar, ödevler, küçülen kıyafetler, kırılacan oyuncaklar derken epey birşey attım odasından.

Daha önce paylaştığım bir kontrol listesi vardı. Tekrar ekleyeyim. O liste üzerinden bütün evi gözden geçirdim.

C55D3879-1ED2-4A92-AA1F-E6278A52AF53.png

Herkese selamlar
Ara sıra göz atıyorum sayfaya
Limonlu su içme konusunda benim teyakkuz halinde olmamı sağlıyor :)

elecda elecda diş fırçaları dikkatimi çekti . İdrar Ve dışkıların göremediğimiz asitleri banyoda dolaştıkları için fırçaların böyle açıkta olmaması gerektiğini biliyorum. Hatta yıllar önce okuduğum bir yerde dolap içinde bile olsa orada bile etkilendikleri yazıyordu . Ben yatak odamda tutuyorum. Hatta bornoz ve el yüz havlum da yatak odamda , kapı arkasında durur. Görünce söylemek istedim :)
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim. Bu hafta sonu banyo dolabını düzenledim. Diş fırçalığı dolap içerisine aldım. Bu hafta diş fırçalarını yenileyeceğim. Kapaklı olanlardan alıp, dolap içerisinde tutarım.

elecda elecda merhaba. Cilt bakım ürünleri hakkında bir soru sormak istiyorum sana. Geçmiş zamanda homemadearomaterapi sayfasından aldığın ürünlerden memnun musun ? Hangilerini kullanıyorsun ?
Geç dönüş yapabildim, kusura bakma lütfen.

Homemade'in ürünlerinden kullanıp beğendiklerim şu şekilde:

- Şampuan ve Saç Kremi: Kızların saçlarına kullanıyorum. Naturalive'in şampuanı benim saçlarıma iyi geliyor ama Ela'nın saçlarını keçe gibi yaptı. Bu nedenle kızlara kullanıyorum. Çok iyi gledi ikisinin de saçlarına.
- Koltukaltı Kremi: Ürün çok güzel, kesinlikle ter kokusunu önlüyor ancak spatula yardımı ile sürülmesi gerekiyor.
- Makyaj Temizleyici: Göz ve yüz makyajı için çok iyi geldi bana.
- Gözaltı Serumu: Yağlı bir yapısı var, benim cildim çok kuru olduğu için sıkıntı olmadı ama normal ciltlerde sıkıntı yaratabilir.
- Kekik Sulu Yüzey Temizleyici: Bu ürünü mutfak ve banyo tezgahı temizliğinde kullanıyorum. Sirkeli bir ürün ama yoğun kokmuyor. Memnunum.

Meraba arkadaşlarım😄

..
....

...
...
...
Senin yerinde olsam, bu şartlarda İstanbul'a gitmez, anneme yakın 2+1 daireye kiraya geçerdim.

Günaydın Hanımlar,

İşe geldim, çayımı aldım oturdum çok şükür:)

Geçen hafta Eskişehir'deydik. Perşembe akşamı döndük. Ela orada kaldı, cuma günü eşim gidip getirecek.
Hazır Ela ve bakıcı ablamız yokken eve giriştim ben de. Ela'nın odası bir bütün günümü aldı:işsiz: Resim yaptığı, karaladığı çıktılar, ödevler, küçülen kıyafetler, kırılacan oyuncaklar derken epey birşey attım odasından.

Daha önce paylaştığım bir kontrol listesi vardı. Tekrar ekleyeyim. O liste üzerinden bütün evi gözden geçirdim.
ipek yaninda mi?:)

Günaydın Hanımlar,

Dün site yönetimini aradım. Daire teslimlerinde camları silen firmanın iletişim bilgilerini istedim. Arayıp, bizim evin camlarını silip silemeyeceklerini sordum. Tesadüfen bizim bloktalarmış. Gelip 1,5 saatte silip gittiler:) Bundan sonra 2 ayda bir camlar için çağırırım.

Perşembe gününe de koltuk yıkamacıyı çağırdım. Koltuk, sandalye ve yatakları yıkayacaklar, halı ve perdeleri götürecekler.

Abla gittikten sonra da robot süpürge alır, kendimi minimum zorlayarak evi temiz ve düzenli tutabilirim diye umuyorum.

Selamlar herkese,

Her hafta temizliğe yardıma gelen bayan çocuk için tedaviye başlayınca işi bıraktı.
Bir iki eskiden gelen tanıdıklara sorunca, her günleri dolu olduğundan gelemiyorlar.

Kaldım mı bir başıma...

Hafta içi çalışınca, hafta sonu 1 günü temizliğe ve ütüye ayırırsam kendimize hiç vakit kalmayacak.
Bir süre birisi ile anlaşmayı düşünmüyorum, sakince bu süreci planlamak istiyorum.

Robot süpürgeyi almak için bir fırsat olabilir benim için: )

Eğer ki acele etmeden temizliği yapmayı alışkanlık haline getirirsem bir süre böyle sürdüreceğim. Bakalım ne olacak.

Selamlar herkese,

Her hafta temizliğe yardıma gelen bayan çocuk için tedaviye başlayınca işi bıraktı.
Bir iki eskiden gelen tanıdıklara sorunca, her günleri dolu olduğundan gelemiyorlar.

Kaldım mı bir başıma...

Hafta içi çalışınca, hafta sonu 1 günü temizliğe ve ütüye ayırırsam kendimize hiç vakit kalmayacak.
Bir süre birisi ile anlaşmayı düşünmüyorum, sakince bu süreci planlamak istiyorum.

Robot süpürgeyi almak için bir fırsat olabilir benim için: )

Eğer ki acele etmeden temizliği yapmayı alışkanlık haline getirirsem bir süre böyle sürdüreceğim. Bakalım ne olacak.
memur iseniz işyerinde kendinize vakit ayırabilirsin:)
bayavaktiniz bol olduğu söleyebilirim

Evde hiç olmuyor evet.
çocuk ev işlere malum:)

bi yardimci tutarsaniz haftasonu etkilnlikleriniz bol olacagi düşünüyorum:)
size kolaylıklar diliyorum:)

Back