- 25 Mayıs 2013
- 13.909
- 20.295
- 598
Teşekkür ederim çok naifsinGörseller çok güzel anlatımın ayrı güzel, paylaşımlarını takip etmek isterim, ig hesabını öğrenebilir miyim ? :)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Birgaripsevinc adresim.
kendimce kalpten kaleme dökülenler
![Herb :herb: 🌿](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f33f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim çok naifsinGörseller çok güzel anlatımın ayrı güzel, paylaşımlarını takip etmek isterim, ig hesabını öğrenebilir miyim ? :)
Bir.garip.sevinc özür dilerim yanlış söylemişimTeşekkür ederim çok naifsin
Birgaripsevinc adresim.
kendimce kalpten kaleme dökülenler![]()
Takibe aldım, teşekkür ederimBir.garip.sevinc özür dilerim yanlış söylemişim
Civic tavsiye ederim, otomatiği çok iyi, yakıtı da uygunDizel otomatik c segment. Golf dedik baktık ki çok pahalı leon mu olsa dedik onda da kullanıcılar şikayetçi. Yine dönelim dolaşım astra ya mı bakalım dedik. Kendi aracımız Manueli. Şimdi de corolla bakıyorumAz yakan otomatik bir şey olmalı bize.
Robot süpürge evime aldığım en iyi seylerden biri resmen yatırım. Umarım içine sinen bi model bulursunGünaydın canlar,elecda cım bakıcı olayına çok sevindim, Allah her şeyi güzel gönlüne göre versin. Ben de robot süpürge bakıyorum alacağım inşallah, vacuum cleaner veya moplu olanı arasında karar vereceğim, arkadaşım aldı moplu olanı haftasonu kullanacak öğrenmek istediğim şeyleri sordum cevabına göre netleştireceğim, diğeri bütçemi aşar, süpürge beni heyecanlandırıyor ve getireceği kolaylığı düşünmek mutlu ediyor beni, hepimiz alalım
Bu arada elecdacım yüz fırçası ve vücut firçası kullanıyordun memnunsan nerden aldığını öğrenebilir miyim
Elecda bakıcı işine çok sevindim, hersey düzene giriyor gibi. Bu durumda kaç ay devam edeceksin yeni bakıcıyla? Araç piyasası nolmuş oyle ya, umarım gönlüne gore bir araba bulursun.Günaydın Hanımlar,
Dün yeni bakıcı ablanın evine gittik. Ailesi ile tanıştık. Temiz ve düzgün insanlar. Asgari Ücret+Sigorta şeklinde anlaştık. Bir doktor kontrolü varmış. Bir aksilik çıkmazsa Temmuz ortası gibi başlayacak. Diğer ablamızın sigortası da 7 ay daha devam edecek, toplu ödeme yapamıyormuşuz. Bizim aylık giderler yükseldi bu nedenle. Araba işi de belli olduktan sonra yıllık ve aylık bütçeyi revize etmem gerekiyor.
Temmuz’da halıları, koltukları,yatakları ve perdeleri yıkatmayı düşünüyorum. İnternetten hepsini yapan bir yer buldum. Bir de camlar için birini çağıracağım. Kadınlara hiç bulaşmadan temizlik şirketi çağırsam iyi olur sanki. Ana temizlik bu şekilde hallolursa günlük çamaşır-bulaşık-süpürme ve banyo işleri kalıyor.
İpek süpürgeden çok korkuyor, bu nedenle abla İpek’in öğle uykusunda evi süpürüyordu. Şimdi bu düzen iptal olacak.
İşten gelince yemek yiyip parka iniyoruz. Robot süpürge alıp, biz parktayken süpürme-silme işlerini halletse, kızlar yattıktan sonra kalan işleri eşimle halletsek diye düşünüyorum.
Ben 1,5 ay once falan yıkattım koltukları, buharlı antibiyotiyel yıkama diye geciyor. Eşim yanlarında idi, makinanın kovasından doktukleri suyun baya kirli oldugunu soyledi. Demek silmek pek işe yaramıyor. Perdelerimde stor onları da söküp götürdüler. Yatak yıkatmaya pek güvenemedim açıkçası bozulursa diye. Kızların yataklarının kılıfları fermuarlı onlarl ara sıra yıkıyorum.Ben ilk kez koltuk ve yatak yıkatacağım. Eve gelip makine ile yıkıyorlarmış. Fon perdeleri de daha önce kuru temizlemeye vermiştim. Bu sefer götürüp yıkasınlar diyorum.
Ben olsam şayet kırdıracaksam duşakabin çevresi haricini duvar kagıdı yaptırırım. Eğer yeniden fayans yaptıracak isen bence kırdırma üzerine yapıştırma yaptır. Banyo kırdırmak benim için kabus gibi birseySizlere birşey danışmak istiyorum.
Banyo fayanslarımı değiştirmek istiyorum en kısa zamanda.
Nasıl tercih etsem, parlak/mat/marka vs gibi tüm fikirlerinizi ve deneyimlerinizi yazar mısınız?
Siz olsanız ne yapardınız mesela?
Ve bir tane de küçük banyom var, ordaki duşakabini kaldırıp kurutma ve çamaşır makinasını oraya koymak ıstıyorum. Bir tane klozet ve küçük bir el lavabosu olacak orada. Bu durumda duvarlarını fayans yaptırmaya gerek var mıdır? Olan fayansı söktürüp sadece boya yaptırsam olur mu?
Bu ne kadar güzel bir paylaşım böyleHerkese günaydın..
Erken kalkmak benim yaşam stilim. Olmazsa olmazım. Verimli bir gün geçirmemin ilk şartı. Çok uyumak geç kalmak güneşten sonra uyanmak bana göre değil. Yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor.
bu sabah namazdan sonra uyumadım; yürüyüşe çıktım-45 dakika yürüdüm. Etrafı ağaçları sincapları Seyreylerek ilerlerken yolun sonu şöyle bir güzelliğe çıktı; sizlerle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 2648272
Ah kalbim bu güzelliğe aşık oldu/ gayrı hep görmek ister.
Bir de bahçede salıncaktayken iki küçük köpek geldi. Çok tatlılardı. Acıkmışlardı. Hem uysal hem bağırtkandı birisi
Eki Görüntüle 2648273
...
Ayrıca İki vize sınavıma girdim; ikisine de bu iki gün içerisinde Girerim. Hayallere giden minik adımlar; gün gelir istikrarla sonuca ulaştırır..
-ebeveyn okumalarımı arttırma hedefi koydum- okuyacak anlayacak kendi yorum ve cümlelerimle kağıda aktaracağım.
- ayda iki kez de bloguma yazacağım-
- ig de paylaşımlarım çocuk kitabı ;çocuk; ve doğa olarak sistematik işerleyecek
-giymediğim ürünleri ikinci el satış uygulamasına yükledim/ 2 ürünüm satıldı/ 60tl hesabımda
-polikistik over da hareketli yaşam ve diyet(ideal kiloda sabit olmak) reçetem: o sebeple diyetime daha Da özen göstereceğim/ diyetisyenimle yeni liste hazırladık.
- bugünün yürüyüşü- egzersizi tamamdır
İşte ahvalim böyledir dostlar
Şimdi ekledim seni:)Bir.garip.sevinc özür dilerim yanlış söylemişim
Çok teşekkür ederim canımGünaydın canlar,elecda cım bakıcı olayına çok sevindim, Allah her şeyi güzel gönlüne göre versin. Ben de robot süpürge bakıyorum alacağım inşallah, vacuum cleaner veya moplu olanı arasında karar vereceğim, arkadaşım aldı moplu olanı haftasonu kullanacak öğrenmek istediğim şeyleri sordum cevabına göre netleştireceğim, diğeri bütçemi aşar, süpürge beni heyecanlandırıyor ve getireceği kolaylığı düşünmek mutlu ediyor beni, hepimiz alalım
Bu arada elecdacım yüz fırçası ve vücut firçası kullanıyordun memnunsan nerden aldığını öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederim canımElecda bakıcı işine çok sevindim, hersey düzene giriyor gibi. Bu durumda kaç ay devam edeceksin yeni bakıcıyla? Araç piyasası nolmuş oyle ya, umarım gönlüne gore bir araba bulursun.
Ben robot süpürge kullanıyorum uzun zamandır. Normal süpürge açmıyorum artık günlük çalışıyor, silme işi haftada 1 ya da 10gunde 1 yapıyorum artık cunku temiz çıkıyor silme suyu. Hangi modeli alırsan al seni çok rahatlatacağına eminim.
Ben de uyku savaşlarından yeni çıktım:)Şehre döndüm
Yarın işbaşı: banyolar yapıldı ev süpürüldü:
Uyku düzeni karışan oğulcukla uykuya geçme savaşı...
Ah çok uykum var
İkinci el bakarken sıfırlara kayan bir sirkencubin var şu sıralar.Civic tavsiye ederim, otomatiği çok iyi, yakıtı da uygun
Çok haklısın aradaki makas çok daraldı çünkü, sıfır araç arzı epey azaldı bu yıl o da ikinci el fiyatlarını çoşturduİkinci el bakarken sıfırlara kayan bir sirkencubin var şu sıralar.![]()
Ben de uyku savaşlarından yeni çıktım:)
Gözümden uyku akıyor ancak bir yarım saat, yatmadan çocuksuz vakit geçirmek istiyorum.
İnşallah canım sağolasın, sen Hangi marka modelini almıştınRobot süpürge evime aldığım en iyi seylerden biri resmen yatırım. Umarım içine sinen bi model bulursun
Eşim de aynı cümleyi kurdu dün:))İkinci el bakarken sıfırlara kayan bir sirkencubin var şu sıralar.![]()