Aurislere hiç bakmamıştım evet bakayım buna çok teşekkür ederim.Auris düşünürsen 830195061 nolu ilan iyi gibi. Bir baksana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aurislere hiç bakmamıştım evet bakayım buna çok teşekkür ederim.Auris düşünürsen 830195061 nolu ilan iyi gibi. Bir baksana
Olabilir aslında, bu hiç aklıma gelmemişti:) Fikir için teşekkür ederimelecda ablanın sigortasını yatırmaya devam edeceksiniz ya belki abla da evin temizliğini yapmaya devam eder. 15 günde bir gelse evi derleyip toplasa olmaz mı? Yeni iki kişiyi bünyeniz kaldırmaz dediniz bu geçiş sürecini bu şekilde atlatabilirsiniz.
Rica ederim. Ben beğeniyorum Auris.Aurislere hiç bakmamıştım evet bakayım buna çok teşekkür ederim.
Şu an ücretsiz izindeyim ama işimi özledimAslında çalışmayan bütün anneler evi ve çocuğu eş zamanlı çevirebiliyor. Kesinlikle zor ama yapılabilir.
Ben de normalde Mayısta yıkatırdım halıları, Temmuza sarkıttım virüsten dolayı. Kirlendiler beni rahatsız ediyor.
Beraber robot süpürge alalım bence:)
Düzensizlik beni de çok yoruyor. Evin temiz ve düzenli olmasını istiyorum ancak ev işleri ile uzun süreli uğraşmak istemiyorum. Günlük bir sistem kurmamız gerekiyor.
Bir süre kadın istemiyorum. Aynı anda iki yabancı kadını bünyem kaldırmayacak zira:)
Dün akşam aynı ürünü eşime gösterip, “Kışın aldırmadın, şimdi iki katına alacağız veya evi sen süpüreceksin bundan sonra” dedim:)): )) Son günlerde roborock s5 max bakmaktan yorulmuş bir ben var.
Yılbaşında alacaktım erteledım, 3 bın TL idi o zaman fiyatı. Şimdi uçmuş.
Eşim de dün o kadar söylenmişim ki, "susacaksan al " dedi en sonunda: )
Pandemi sürecinde ben de aynı duyguyu hissettim. Aslında bence sorun evde olmaktan ziyade zaman yönetimini yitirmek. Evde küçük bir bebekle 7/24 bir arada olunca, zamanı bebek yönetiyor, sen de akışta kayboluyorsun ve bu duygu benim için çok rahatsız edici.Şu an ücretsiz izindeyim ama işimi özledimEv hanımı olmak hiç bana göre değilmiş. Çocukluğumdan bu yana evde hiç bu kadar zaman geçirmemiştim. Gerçi şu an özgür bir hayat süremediğimiz için de bunaldım biraz.
Bebekden önce bol bol kitap okurdum, takribi yılda 50 kitap kadar. Şu an yine okuyacak fırsatı yaratıyorum ama eksikliğini çok hissediyorum.
Paylaştığın liste bize pek uygun değil. Bir de bizim evde olan rutin işlerin bazıları o listede yok. Mesela ben çamaşırları biriktirip 1 günde yıkayıp, toparlıyorum. Yerleştirirken dolap içleri de elden geçiyor. Kış bahçesi ve balkon temizliği eklemem lazım.
Listeye kişisel bakım için de eklemeler yapabilirim, zira kuaföre de gidesim gelmiyor virüsten. Sizce yavaştan normalleşmeli miyim? Eşimin solunum yoluyla ilgili kronik bir rahatsızlığı var ve bebeğimiz var. O yüzden henüz aşısı, tedavisi olmayan, komplikasyonları bilinmeyen ve kolay bulaşan bir hastalık ve karantina süreci beni korkutuyor.
Günaydın Hanımlar,
Dün yeni bakıcı ablanın evine gittik. Ailesi ile tanıştık. Temiz ve düzgün insanlar. Asgari Ücret+Sigorta şeklinde anlaştık. Bir doktor kontrolü varmış. Bir aksilik çıkmazsa Temmuz ortası gibi başlayacak. Diğer ablamızın sigortası da 7 ay daha devam edecek, toplu ödeme yapamıyormuşuz. Bizim aylık giderler yükseldi bu nedenle. Araba işi de belli olduktan sonra yıllık ve aylık bütçeyi revize etmem gerekiyor.
Temmuz’da halıları, koltukları,yatakları ve perdeleri yıkatmayı düşünüyorum. İnternetten hepsini yapan bir yer buldum. Bir de camlar için birini çağıracağım. Kadınlara hiç bulaşmadan temizlik şirketi çağırsam iyi olur sanki. Ana temizlik bu şekilde hallolursa günlük çamaşır-bulaşık-süpürme ve banyo işleri kalıyor.
İpek süpürgeden çok korkuyor, bu nedenle abla İpek’in öğle uykusunda evi süpürüyordu. Şimdi bu düzen iptal olacak.
İşten gelince yemek yiyip parka iniyoruz. Robot süpürge alıp, biz parktayken süpürme-silme işlerini halletse, kızlar yattıktan sonra kalan işleri eşimle halletsek diye düşünüyorum.
Bizim bölge için internetten araştırıp buldum. Çukurambara gidiyorlar mı bilmiyorum. Düzgün iş yapıyorlar mı onu da bilmiyorum:) Yaşayıp göreceğiz.elecda bulduğun şirketi benimle de paylaşabilir misin sana zahmet olmazsa? Ben çukurambarda bir yıkamacıya yıkatıyorum halı ve koltukları ama yatak ve perde yıkamıyorlar, ben de doğum öncesinde tamamını tek bir yere yaptırmak istiyorum.
Sen çok iyi çok mükemmel bir insansın kendime örnek aldığım nadir insanlardansın senin gibi insanların yeryüzünde sayılarının artması dilegiyle iyiki varsın.Selamlar Hanımlar,
Siteden komşuma gelen bakıcı abla aracılığı ile biriyle görüştüm. Görüşmeden önce epey önyargılıydım ama enteresan bir şekilde düzgün bir kadın ile karşılaştım.
3 senedir bizim yan sitede çocuk bakıyormuş. Pandemi nedeniyle ayrılmış. Bir önceki evde de 5 yıl çalışmış. 5 yıl çalıştığı yer, benim arkadaşımın abisinin evi çıktı. Her iki ev de çok olumlu şeyler söyledi.
45 yaşında. İki yetişkin çocuğu var. Bize tek araçlık mesafede oturuyor.
Eğer anlaşırsak, kendisi ile çalışmayı düşünüyorum.
Bizim bakıcı ablamıza çocuklarından toplu taşıma izni çıkmadı ki haklılar, kalp ameliyatı oldu kadın. Ay sonuna kadar kalırım dedi. Emekli olmasına 7-8 ay civarı kalmıştı.
Bizden sonra iş bulabileceğini ya da emeklilik primini kendi yatırabileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle, ablanın emekli primini biz yatırmaya karar verdik. 7 senelik emeği var üzerimizde. Emekli edip, evine yerleştirelim, ben çocukları özledikçe götürür getiririm. Bağlarının kopmasını istemiyorum.
Tamamdır bizim evlerimiz çok yakın zaten :) çok teşekkürlerBizim bölge için internetten araştırıp buldum. Çukurambara gidiyorlar mı bilmiyorum. Düzgün iş yapıyorlar mı onu da bilmiyorum:) Yaşayıp göreceğiz.
Yaşamkent Koltuk Yıkama-0 (312) 483 40 50
Sizlere birşey danışmak istiyorum.
Banyo fayanslarımı değiştirmek istiyorum en kısa zamanda.
Nasıl tercih etsem, parlak/mat/marka vs gibi tüm fikirlerinizi ve deneyimlerinizi yazar mısınız?
Siz olsanız ne yapardınız mesela?
Ve bir tane de küçük banyom var, ordaki duşakabini kaldırıp kurutma ve çamaşır makinasını oraya koymak ıstıyorum. Bir tane klozet ve küçük bir el lavabosu olacak orada. Bu durumda duvarlarını fayans yaptırmaya gerek var mıdır? Olan fayansı söktürüp sadece boya yaptırsam olur mu?
Aaa ciddimisin yaAnkara Beyaz Opel, İstanbul yolu üzerindeki bayi. 2019 aralık başı idi. Ellerinde tek kalmıştı ateş kırmızı renk idi. Ama bizim farklı masraflarımız da olacağı için o dönem önümüzü pek görememiştik krediye girmek istememiştim. Daha senin çok yeni rodajda da pek bilemezsin ama sana tavsiyem bir depo yakıt al ve bir not et bakalım kırmızı ışığı gördüğünde kaç km yol yapmış olacaksın?
Corsa,clio givi b sınıfı sıfır araç baksan?İkinci el beni korkutuyor açıkcası o kadar parayı vermek içime sinmiyorSirken kazasız araç yok
Bir tane golf vardı ciddi bir sıkıntısı olmayan 2017 1.6 DSG 202.000 istiyorlar.
Volvo’ya da uğradık. 2017 V40’a 212.000 istiyorlar.
Biz 150.000’i geçmeyelim demiştik ama sanırım bulamayacağız.
Kanayan yaram banyo:))Sizlere birşey danışmak istiyorum.
Banyo fayanslarımı değiştirmek istiyorum en kısa zamanda.
Nasıl tercih etsem, parlak/mat/marka vs gibi tüm fikirlerinizi ve deneyimlerinizi yazar mısınız?
Siz olsanız ne yapardınız mesela?
Ve bir tane de küçük banyom var, ordaki duşakabini kaldırıp kurutma ve çamaşır makinasını oraya koymak ıstıyorum. Bir tane klozet ve küçük bir el lavabosu olacak orada. Bu durumda duvarlarını fayans yaptırmaya gerek var mıdır? Olan fayansı söktürüp sadece boya yaptırsam olur mu?
Çok teşekkür ederim canımSen çok iyi çok mükemmel bir insansın kendime örnek aldığım nadir insanlardansın senin gibi insanların yeryüzünde sayılarının artması dilegiyle iyiki varsın.
Rica ederimTamamdır bizim evlerimiz çok yakın zaten :) çok teşekkürler
Eşim de clio ve corsaya o paralar verilmez diye düşünüyor. 0 clio 130.000 oldu.Aaa ciddimisin yabende ankaradayım ve inan defalarca sordum yok
Corsa,clio givi b sınıfı sıfır araç baksan?İkinci el beni korkutuyor açıkcası o kadar parayı vermek içime sinmiyor
Görseller çok güzel anlatımın ayrı güzel, paylaşımlarını takip etmek isterim, ig hesabını öğrenebilir miyim ? :)Herkese günaydın..
Erken kalkmak benim yaşam stilim. Olmazsa olmazım. Verimli bir gün geçirmemin ilk şartı. Çok uyumak geç kalmak güneşten sonra uyanmak bana göre değil. Yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor.
bu sabah namazdan sonra uyumadım; yürüyüşe çıktım-45 dakika yürüdüm. Etrafı ağaçları sincapları Seyreylerek ilerlerken yolun sonu şöyle bir güzelliğe çıktı; sizlerle paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 2648272
Ah kalbim bu güzelliğe aşık oldu/ gayrı hep görmek ister.
Bir de bahçede salıncaktayken iki küçük köpek geldi. Çok tatlılardı. Acıkmışlardı. Hem uysal hem bağırtkandı birisi
Eki Görüntüle 2648273
...
Ayrıca İki vize sınavıma girdim; ikisine de bu iki gün içerisinde Girerim. Hayallere giden minik adımlar; gün gelir istikrarla sonuca ulaştırır..
-ebeveyn okumalarımı arttırma hedefi koydum- okuyacak anlayacak kendi yorum ve cümlelerimle kağıda aktaracağım.
- ayda iki kez de bloguma yazacağım-
- ig de paylaşımlarım çocuk kitabı ;çocuk; ve doğa olarak sistematik işerleyecek
-giymediğim ürünleri ikinci el satış uygulamasına yükledim/ 2 ürünüm satıldı/ 60tl hesabımda
-polikistik over da hareketli yaşam ve diyet(ideal kiloda sabit olmak) reçetem: o sebeple diyetime daha Da özen göstereceğim/ diyetisyenimle yeni liste hazırladık.
- bugünün yürüyüşü- egzersizi tamamdır
İşte ahvalim böyledir dostlar