Merhaba hoşbulduk
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
Yanındayken televizyon hiç açmıyoruz, hatta telefona bakıyorsak kamufle edip bakıyoruz. Ama tabi görüntülü aramalar mecburen bol bol hayatımızda.
Ev düzeni konusunda virüsten önce herşey çok iyiydi. Temizlik için yardımcı geliyordu ve istediğimiz zaman rahatlıkla yemeğe çıkıyorduk ya da sipariş veriyorduk. Virüsün başladığı ilk günden itibaren herşeyi ben yapmaya başladım. Marketten gelenleri dezenfekte etmezsem içim rahat değil. Şu sıralar bebeğim sürünmeye başladı, temizlik yapmak iyice önem kazandı. Bir de bahçeli ve dubleks bir evde yaşıyorum, bebeği kucakla aşağı in yukarı çık derken çok yoruluyorum. Eşim bebek bakımında yardımcı ama temizlik ve yemek kısmında pek değil. Yani yardım etse de bu süreklilik kazanmıyor, hep rica etmem gerekiyor.
Buralarda takılırsam hem kabaca bir düzenim oluşur dedim, hem de akşamları hergün kendime kalan 2 saati daha doyurucu geçirebilirim.