Popüler Konu Verimli Rutin

Olabilir aslında, bu hiç aklıma gelmemişti:) Fikir için teşekkür ederim

Şu an ücretsiz izindeyim ama işimi özledim Ev hanımı olmak hiç bana göre değilmiş. Çocukluğumdan bu yana evde hiç bu kadar zaman geçirmemiştim. Gerçi şu an özgür bir hayat süremediğimiz için de bunaldım biraz.
Bebekden önce bol bol kitap okurdum, takribi yılda 50 kitap kadar. Şu an yine okuyacak fırsatı yaratıyorum ama eksikliğini çok hissediyorum.

Paylaştığın liste bize pek uygun değil. Bir de bizim evde olan rutin işlerin bazıları o listede yok. Mesela ben çamaşırları biriktirip 1 günde yıkayıp, toparlıyorum. Yerleştirirken dolap içleri de elden geçiyor. Kış bahçesi ve balkon temizliği eklemem lazım.

Listeye kişisel bakım için de eklemeler yapabilirim, zira kuaföre de gidesim gelmiyor virüsten. Sizce yavaştan normalleşmeli miyim? Eşimin solunum yoluyla ilgili kronik bir rahatsızlığı var ve bebeğimiz var. O yüzden henüz aşısı, tedavisi olmayan, komplikasyonları bilinmeyen ve kolay bulaşan bir hastalık ve karantina süreci beni korkutuyor.

: )) Son günlerde roborock s5 max bakmaktan yorulmuş bir ben var.
Yılbaşında alacaktım erteledım, 3 bın TL idi o zaman fiyatı. Şimdi uçmuş.
Eşim de dün o kadar söylenmişim ki, "susacaksan al " dedi en sonunda: )

Dün akşam aynı ürünü eşime gösterip, “Kışın aldırmadın, şimdi iki katına alacağız veya evi sen süpüreceksin bundan sonra” dedim:))

Pandemi sürecinde ben de aynı duyguyu hissettim. Aslında bence sorun evde olmaktan ziyade zaman yönetimini yitirmek. Evde küçük bir bebekle 7/24 bir arada olunca, zamanı bebek yönetiyor, sen de akışta kayboluyorsun ve bu duygu benim için çok rahatsız edici.

Ben işe başladıktan sonra kuaföre gittim. Çünkü işe başlamak demek, sürecin kontrolünün benden çıkması anlamına geliyor benim için. Hala restaurant, kafe ve otellerden uzak durmaya devam ediyoruz. Avm’ye de bir kez kızların ihtiyaçlarını almak için gittim.

elecda bulduğun şirketi benimle de paylaşabilir misin sana zahmet olmazsa? Ben çukurambarda bir yıkamacıya yıkatıyorum halı ve koltukları ama yatak ve perde yıkamıyorlar, ben de doğum öncesinde tamamını tek bir yere yaptırmak istiyorum.

Bizim bölge için internetten araştırıp buldum. Çukurambara gidiyorlar mı bilmiyorum. Düzgün iş yapıyorlar mı onu da bilmiyorum:) Yaşayıp göreceğiz.
Yaşamkent Koltuk Yıkama-0 (312) 483 40 50

Sizlere birşey danışmak istiyorum.

Banyo fayanslarımı değiştirmek istiyorum en kısa zamanda.

Nasıl tercih etsem, parlak/mat/marka vs gibi tüm fikirlerinizi ve deneyimlerinizi yazar mısınız?
Siz olsanız ne yapardınız mesela?

Ve bir tane de küçük banyom var, ordaki duşakabini kaldırıp kurutma ve çamaşır makinasını oraya koymak ıstıyorum. Bir tane klozet ve küçük bir el lavabosu olacak orada. Bu durumda duvarlarını fayans yaptırmaya gerek var mıdır? Olan fayansı söktürüp sadece boya yaptırsam olur mu?

Sen çok iyi çok mükemmel bir insansın kendime örnek aldığım nadir insanlardansın senin gibi insanların yeryüzünde sayılarının artması dilegiyle iyiki varsın.

Bizim bölge için internetten araştırıp buldum. Çukurambara gidiyorlar mı bilmiyorum. Düzgün iş yapıyorlar mı onu da bilmiyorum:) Yaşayıp göreceğiz.
Yaşamkent Koltuk Yıkama-0 (312) 483 40 50
Tamamdır bizim evlerimiz çok yakın zaten :) çok teşekkürler

Ben banyomda da küçük wcde de duvarda fayans kullanmadım. Fayans sevmediğim için dış mekan boyası yaptırdım ve arap sabunuyla çok kolay siliniyor

Aaa ciddimisin ya bende ankaradayım ve inan defalarca sordum yok
Corsa,clio givi b sınıfı sıfır araç baksan?İkinci el beni korkutuyor açıkcası o kadar parayı vermek içime sinmiyor

Kanayan yaram banyo:))
Yerler parlak seramik, su izi, silme izi, saç, ayak izi ne istersen hepsini gösteriyor
Tezgah siyah cam, o da bol bol çiziliyor, her kullanımda sanki yıllardır temizlenmemiş gibi görünüyor.
Lavabo tezgah üstü olduğu için altında bol bol su birikiyor.
Tek memnun olduğum kısım duvarlardaki kağıt. Hem güzel görünüyor hem kolay temizleniyor.
Görseli ekliyorum. Kesinlikle bu banyodan yaptırma:))

Eklentiler

• 6E318010-38EB-4BB4-AD0D-0FFE6C1847A0.jpeg
    53,1 KB · Görüntüleme: 200
  • E394A94E-9D6B-462A-932E-D4224A915D3C.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 203
Herkese günaydın..

Erken kalkmak benim yaşam stilim. Olmazsa olmazım. Verimli bir gün geçirmemin ilk şartı. Çok uyumak geç kalmak güneşten sonra uyanmak bana göre değil. Yaşam kalitemi olumsuz etkiliyor.

bu sabah namazdan sonra uyumadım; yürüyüşe çıktım-45 dakika yürüdüm. Etrafı ağaçları sincapları Seyreylerek ilerlerken yolun sonu şöyle bir güzelliğe çıktı; sizlerle paylaşmak istedim.

Ah kalbim bu güzelliğe aşık oldu/ gayrı hep görmek ister.
Bir de bahçede salıncaktayken iki küçük köpek geldi. Çok tatlılardı. Acıkmışlardı. Hem uysal hem bağırtkandı birisi

...
Ayrıca İki vize sınavıma girdim; ikisine de bu iki gün içerisinde Girerim. Hayallere giden minik adımlar; gün gelir istikrarla sonuca ulaştırır..

-ebeveyn okumalarımı arttırma hedefi koydum- okuyacak anlayacak kendi yorum ve cümlelerimle kağıda aktaracağım.
- ayda iki kez de bloguma yazacağım-
- ig de paylaşımlarım çocuk kitabı ;çocuk; ve doğa olarak sistematik işerleyecek
-giymediğim ürünleri ikinci el satış uygulamasına yükledim/ 2 ürünüm satıldı/ 60tl hesabımda
-polikistik over da hareketli yaşam ve diyet(ideal kiloda sabit olmak) reçetem: o sebeple diyetime daha Da özen göstereceğim/ diyetisyenimle yeni liste hazırladık.
- bugünün yürüyüşü- egzersizi tamamdır

İşte ahvalim böyledir dostlar

Son düzenleme:
Aaa ciddimisin ya bende ankaradayım ve inan defalarca sordum yok

Corsa,clio givi b sınıfı sıfır araç baksan?İkinci el beni korkutuyor açıkcası o kadar parayı vermek içime sinmiyor
Eşim de clio ve corsaya o paralar verilmez diye düşünüyor. 0 clio 130.000 oldu.

Görseller çok güzel anlatımın ayrı güzel, paylaşımlarını takip etmek isterim, ig hesabını öğrenebilir miyim ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…