Popüler Konu Verimli Rutin

Günaydın arkadaşlarım :)

bugün eşimin doğum günü.
oğlumla pasta yapacağız inşaallah :) ah oğlum en çok pandispanyayı hazırlarken yoldan çıkıyor :D etraf batıyor ama emek verince çok eğleniyoruz :)

not: dün yıllar sonra ayakkabı aldım hem de ilk defa başka bir model . inşaallah uzun süre kullanabilirim zira ayakkabılar ev kiraları ile yarışır hale gelmiş :)

Günaydın Hanımlar,

Dün akşam bakıcı ablanın kızı geldi. Oturduk, konuştuk hep beraber. Biz yeni biri ile anlaşana kadar abla bizim evde yatılı kalmaya devam edecek. Bu sırada emeklilik işlemlerini halledeceğiz.

Diğer kadının da evine gideceğiz eşimle. Yarın akşam için sözleştik. Detayları konuşuruz, başlayacağı zaman kayınvalidemi getireceğim, bir süre beraber kalırlar.
Gün doğmadan neler doğuyor :)
Bakıcının önceden çalıştığı kişileri biliyor olman ve olumlu görüş bildirmeleri süper. Yaşıda gayet uygun. kendimde o yaşta olunca :))

Merhabalar herkese :KK200:

elecda elecda buralardan uzak kaldığım zamanlarda da aralarda hep aklıma geldin gerçekten. Topicten doğru iyiliğin zaten belliyken ablanın emekliliğini tamamlamasına olanak sağlaman çok çok huzur verici. İyiliklerinle her vakit karşılaş dilerim.

Ben geçtiğimiz 2 yıllık dönemde kendimi unutmuşum kaybolmuşum gibiydi, kkya yeniden dönüp sevdiğim topiclerde dolaşmaya başladığımda güncelleme almış gibi oldum :)

Bir selam vermek istedim, bu vesileyle yeniden merhaba 🌸
Çok teşekkür ederim :KK200:
Tekrar hoş geldin:KK50:

Elecda sen böyle güzel şeyler ekiyorsun ya inşallah güzel şeyler de biçersin. Araçta karşınıza istediğiniz gibi bir araç çıkar umarım. Biz de bakıyoruz ortalama kasım ayından beri fiyatlar 10-20-10-20 arttı durdu alamadık.
Çok teşekkür ederim canım :KK200: Siz araç olarak ne bakıyorsunuz?

Günaydın arkadaşlarım :)

bugün eşimin doğum günü.
oğlumla pasta yapacağız inşaallah :) ah oğlum en çok pandispanyayı hazırlarken yoldan çıkıyor :KK70: etraf batıyor ama emek verince çok eğleniyoruz :)

not: dün yıllar sonra ayakkabı aldım hem de ilk defa başka bir model . inşaallah uzun süre kullanabilirim zira ayakkabılar ev kiraları ile yarışır hale gelmiş :)
Eşine beraber pasta yapmanız ne kadar güzel :KK200: İyi ayakkabıya yatırım önemli bence. Benim az ama öz ayakkabım var. Kaliteli alıp uzun zaman kullanıyorum.

Gün doğmadan neler doğuyor :)
Bakıcının önceden çalıştığı kişileri biliyor olman ve olumlu görüş bildirmeleri süper. Yaşıda gayet uygun. kendimde o yaşta olunca :))
Yeni bir bakıcıya güvenme konusunda çok negatiftim. Burada da paylaşmıştım, Eylül’e kadar kayınvalidem ile idare edip, kreşe başlatacaktım ancak böyle bir kadın denk gelince vazgeçtim. Dediğin gibi önceden çalıştığı kişiler ile görüşebilmek ve onların olumlu dönüşleri çok önemli.

Akşam evine gideceğiz eşimle. Evini, ailesini de görmek istiyorum. Çocuğunu emanet etmek çok zor yahu. Allah hepimizin evlatlarını vicdan sahibi insanlar ile karşılaştırsın.

Yeni bir bakıcıya güvenme konusunda çok negatiftim. Burada da paylaşmıştım, Eylül’e kadar kayınvalidem ile idare edip, kreşe başlatacaktım ancak böyle bir kadın denk gelince vazgeçtim. Dediğin gibi önceden çalıştığı kişiler ile görüşebilmek ve onların olumlu dönüşleri çok önemli.

Akşam evine gideceğiz eşimle. Evini, ailesini de görmek istiyorum. Çocuğunu emanet etmek çok zor yahu. Allah hepimizin evlatlarını vicdan sahibi insanlar ile karşılaştırsın.

Denk gelmişken kaçırmamak lazım.
Evini görmek çok önemli.
Bizde gitmiştik evine. Ailesini de görmek lazım. İyi insanlar çoğunlukla belli ediyor kendini. insan orda anlıyor ve karar veriyor.. İnşallah içinize siner ve anlaşırsınız.

Denk gelmişken kaçırmamak lazım.
Evini görmek çok önemli.
Bizde gitmiştik evine. Ailesini de görmek lazım. İyi insanlar çoğunlukla belli ediyor kendini. insan orda anlıyor ve karar veriyor.. İnşallah içinize siner ve anlaşırsınız.
Şu anki ablamızın da evini ve ailesini görüp karar vermiştik. Aynı fikirdeyim, iyi insan görünce anlaşılıyor.

Bizim bakıcı abla evi de çekip çeviriyordu. Yenisi ise sadece yemek yapar evi toparlarım dedi. Siz ayrıca temizlik ve ütü için birini alıyor musunuz?

Çok teşekkür ederim canım :KK200: Siz araç olarak ne bakıyorsunuz?
Dizel otomatik c segment. Golf dedik baktık ki çok pahalı leon mu olsa dedik onda da kullanıcılar şikayetçi. Yine dönelim dolaşım astra ya mı bakalım dedik. Kendi aracımız Manueli. Şimdi de corolla bakıyorum 🙈 Az yakan otomatik bir şey olmalı bize.

Dizel otomatik c segment. Golf dedik baktık ki çok pahalı leon mu olsa dedik onda da kullanıcılar şikayetçi. Yine dönelim dolaşım astra ya mı bakalım dedik. Kendi aracımız Manueli. Şimdi de corolla bakıyorum 🙈 Az yakan otomatik bir şey olmalı bize.
Birazdan çıkıp Şaşmazdaki Dod ve Eskişehir yolundaki Toyotaya bakacağız. Sana da bakayım araba:)

Selam daha önce bu topiğe bir süre katılmıştım, yine geldim 🙋‍♀️ Pandemi vs derken olan düzenim iyice şaştı, hem onu toparlarım, hem de biraz pozitif düşünceye ihtiyacım var, burdan depolarım dedim 😊

Kendimi kısaca tanıtayım; 30 yaşındayım, 8 aylık bir oğlum var, şu an ücretsiz izindeyim, Ankara'da yaşıyorum.

Bende astra hb dizel aldım canım 2020 1.5 dizel.Opele göre baya az yakıyor,konforundanda memnumum.aArabalar gereksiz pahalılandı.

Bende astra hb dizel aldım canım 2020 1.5 dizel.Opele göre baya az yakıyor,konforundanda memnumum.aArabalar gereksiz pahalılandı.
Bize aralik basinda en dolu paketi metalik renk dahil 156 ya birakiyorlardi. Ama 1.6 idi sanki🙄 Esim spor arabaydi o cok yakardi demisti. Sen bir depo yakitla kac km gidiyorsun? Depo kac litre?

Bize aralik basinda en dolu paketi metalik renk dahil 156 ya birakiyorlardi. Ama 1.6 idi sanki🙄 Esim spor arabaydi o cok yakardi demisti. Sen bir depo yakitla kac km gidiyorsun? Depo kac litre?
Aralık başındamı 🙄 hangi il?Ben çok aramıştım ama bulamamıştım,bayiler yok dedi.Ki kasımda 174.000 orta pakete fiyat verdiler sunrooflu.Çok iyi fiyat vermişler.2018 aralık fiyatı değil dimi dediğin 🙈Ben bulamadığımdan 2020 aldım.Şehirlerarası 4.8 yaktı canım,şehiriçide 5.7 gibi.Ama daha 500 km de araba.

Aralık başındamı 🙄 hangi il?Ben çok aramıştım ama bulamamıştım,bayiler yok dedi.Ki kasımda 174.000 orta pakete fiyat verdiler sunrooflu.Çok iyi fiyat vermişler.2018 aralık fiyatı değil dimi dediğin 🙈Ben bulamadığımdan 2020 aldım.Şehirlerarası 4.8 yaktı canım,şehiriçide 5.7 gibi.Ama daha 500 km de araba.
Ankara Beyaz Opel, İstanbul yolu üzerindeki bayi. 2019 aralık başı idi. Ellerinde tek kalmıştı ateş kırmızı renk idi. Ama bizim farklı masraflarımız da olacağı için o dönem önümüzü pek görememiştik krediye girmek istememiştim. Daha senin çok yeni rodajda da pek bilemezsin ama sana tavsiyem bir depo yakıt al ve bir not et bakalım kırmızı ışığı gördüğünde kaç km yol yapmış olacaksın?

Eşine beraber pasta yapmanız ne kadar güzel :KK200: İyi ayakkabıya yatırım önemli bence. Benim az ama öz ayakkabım var. Kaliteli alıp uzun zaman kullanıyorum.
ayakları taraklı ve tırnakları batan bir sahihuban olarak ayakkabı kıymeti bilirim 🌸 zaten giyebildiğim iki model

Selam daha önce bu topiğe bir süre katılmıştım, yine geldim 🙋‍♀️ Pandemi vs derken olan düzenim iyice şaştı, hem onu toparlarım, hem de biraz pozitif düşünceye ihtiyacım var, burdan depolarım dedim 😊

Kendimi kısaca tanıtayım; 30 yaşındayım, 8 aylık bir oğlum var, şu an ücretsiz izindeyim, Ankara'da yaşıyorum.
Hoşgeldin🌸 taze anne kolaylıklar dilerim. Evin dağınıklığını önemsemeden evladınla daha uzun. Rahat vakitler geçirebilmeni dilerim. Bir de yavrunı tv ve tabletten koru🌸 çok öp çok sarıl❤️

Hoşgeldin🌸 taze anne kolaylıklar dilerim. Evin dağınıklığını önemsemeden evladınla daha uzun. Rahat vakitler geçirebilmeni dilerim. Bir de yavrunı tv ve tabletten koru🌸 çok öp çok sarıl❤
Merhaba hoşbulduk😊
Yanındayken televizyon hiç açmıyoruz, hatta telefona bakıyorsak kamufle edip bakıyoruz. Ama tabi görüntülü aramalar mecburen bol bol hayatımızda.
Ev düzeni konusunda virüsten önce herşey çok iyiydi. Temizlik için yardımcı geliyordu ve istediğimiz zaman rahatlıkla yemeğe çıkıyorduk ya da sipariş veriyorduk. Virüsün başladığı ilk günden itibaren herşeyi ben yapmaya başladım. Marketten gelenleri dezenfekte etmezsem içim rahat değil. Şu sıralar bebeğim sürünmeye başladı, temizlik yapmak iyice önem kazandı. Bir de bahçeli ve dubleks bir evde yaşıyorum, bebeği kucakla aşağı in yukarı çık derken çok yoruluyorum. Eşim bebek bakımında yardımcı ama temizlik ve yemek kısmında pek değil. Yani yardım etse de bu süreklilik kazanmıyor, hep rica etmem gerekiyor.
Buralarda takılırsam hem kabaca bir düzenim oluşur dedim, hem de akşamları hergün kendime kalan 2 saati daha doyurucu geçirebilirim.

Şu anki ablamızın da evini ve ailesini görüp karar vermiştik. Aynı fikirdeyim, iyi insan görünce anlaşılıyor.

Bizim bakıcı abla evi de çekip çeviriyordu. Yenisi ise sadece yemek yapar evi toparlarım dedi. Siz ayrıca temizlik ve ütü için birini alıyor musunuz?
Günaydın,
Bizim abla sadece çocuğa bakar :) ne yemek (çok darda kalır yapamazsak 2 haftada 1 belki bir çorba, yada makarna yapabilir) nede temizlik. Biz eşimle beraber yaparız. Zaten her işi anında yapınca iş olmuyor. Bizim tezgaha bulaşık konmaz mesela. Anında 1 tane bardakta olsa yıkanır . Çamaşır kurutmada çıkar çıkmaz katlanır vs.
Çok nadir temizliğe birini alırız. Ütü işimiz çok olmaz. Eşim halleder.

Çok sevinirim inşallah size de güzel bir araç denk gelir. Bol şans 🤗
Sirken kazasız araç yok:işsiz:
Bir tane golf vardı ciddi bir sıkıntısı olmayan 2017 1.6 DSG 202.000 istiyorlar.
Volvo’ya da uğradık. 2017 V40’a 212.000 istiyorlar.
Biz 150.000’i geçmeyelim demiştik ama sanırım bulamayacağız.

Back