• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Kendini Şımartma Fonu

Bildiğiniz üzere 2020 hedeflerimden biri aylık olarak 200 lira kumbara birikimi yapmak. Bu para ile ne yapsam diye düşünürken karşıma çıkan “Kendini Şımartma Fonu” ifadesi ile bir aydınlanma yaşadım:))

Ben bu parayı sadece kendi keyfim için biriktirmeye karar verdim. Eşe, çocuğa, eve harcamak yok. Masaj, cilt bakımı, atölye, online kurs gibi bir sürü alanda kullanılabilir. Alışveriş diyetim bittikten sonra kendime çok beğendiğim bir takı, kıyafet gibi birşeyler de alabilirim:)

Umarım işe yarar canım. Kıvırcık saçlı biri olarak deneyimlerin benim için önemli :)
Kıvırcık saç iyi birşey bence:) Benimki düze yakın ama ben çok beceriksizim:)

Kuaför yaza kadar idare eder ama yazın tekrar yapmayalım tutmaz dedi. Keratin bakım yaparız yazı geçirisiz, sonbaharda işlemi tekrarlarız dedi ama bi yaşayalım görelim bakalım:)

Kıvırcık saç iyi birşey bence:) Benimki düze yakın ama ben çok beceriksizim:)

Kuaför yaza kadar idare eder ama yazın tekrar yapmayalım tutmaz dedi. Keratin bakım yaparız yazı geçirisiz, sonbaharda işlemi tekrarlarız dedi ama bi yaşayalım görelim bakalım:)
Bende yaptırmayı düşünüyorum elecda yorumların benim için de çok önemli 🤗

Kendini Şımartma Fonu

Bildiğiniz üzere 2020 hedeflerimden biri aylık olarak 200 lira kumbara birikimi yapmak. Bu para ile ne yapsam diye düşünürken karşıma çıkan “Kendini Şımartma Fonu” ifadesi ile bir aydınlanma yaşadım:))

Ben bu parayı sadece kendi keyfim için biriktirmeye karar verdim. Eşe, çocuğa, eve harcamak yok. Masaj, cilt bakımı, atölye, online kurs gibi bir sürü alanda kullanılabilir. Alışveriş diyetim bittikten sonra kendime çok beğendiğim bir takı, kıyafet gibi birşeyler de alabilirim:)
Yazıyı yazdıktan sonra kendimi Ankara’daki lüks otellerden birine götürmeye karar verdim. Masaj, bakım, bütün gün hiç bir şey yapmadan odada takılma çok şahane olmaz mı, telefonumu da kapatırım:))

elecda elecda bu a
Yazıyı yazdıktan sonra kendimi Ankara’daki lüks otellerden birine götürmeye karar verdim. Masaj, bakım, bütün gün hiç bir şey yapmadan odada takılma çok şahane olmaz mı, telefonumu da kapatırım:))
Şahaneden de şahane olur şuan benim de böyle bir şeye o kadar çok ihtiyacım var ki😍

Bu konuda çok memnun olanlar da var olmayanlar da. Kendim deneyimleyip görmek istedim. 5 gün işe başladıktan sonra haftada 2 gün fön işi beni zorlayacaktı. Saç kesimimden çok memnunum ancak fönsüz bir şeye benzemiyor.

Emzirme ile bir alakası olacağını sanmıyorum. Kuaförün kullandığı ürünün içerisindeki formaldehit miktarı düşüktü. Formaldehit tabi zararlı ancak denemek istedim.
benim yaptıran arkadaşlarım var memnunlar ama bir süre sonra geçiyor eski halini alıyor demişlerdi

Bu arada Ela’nın odasını yenileme işi çıkardı eşim:işsiz: Büyük yatak alalım ben arada kızımla kaçamak yapacağım dedi:)

Öyle olunca Ikea’dan 140*200 yatak aldık. Hazır bu işe girmişken dolabını da gönderelim, duvara boy dolap yaptıralım dedik. İçini biz çizdik. Evdeki vestiyeri yapan firma ile anlaştık. Yarın takacaklar.

Dün English Home’dan çiçekli pembe bir yatak örtüsü aldım kızıma. Bence korkunç ama öyle istedi, zevk meselesi napalım:)) Bir de cibinlik istedi onu da eşim dün taktı. :işsiz: Oda son haline gelsin paylaşırım. Prenses sendromundan en kısa zamanda kurtulur umarım:)

Kendini Şımartma Fonu

Valla kendimi şımartmaya çok ihtiyacım var benim de :) Aylık 200 tl yüksek bir ücret benim için ama keseye uygun bir birikim ben de yapabilirim.

Bu arada Ela’nın odasını yenileme işi çıkardı eşim:işsiz: Büyük yatak alalım ben arada kızımla kaçamak yapacağım dedi:)

Öyle olunca Ikea’dan 140*200 yatak aldık. Hazır bu işe girmişken dolabını da gönderelim, duvara boy dolap yaptıralım dedik. İçini biz çizdik. Evdeki vestiyeri yapan firma ile anlaştık. Yarın takacaklar.

Dün English Home’dan çiçekli pembe bir yatak örtüsü aldım kızıma. Bence korkunç ama öyle istedi, zevk meselesi napalım:)) Bir de cibinlik istedi onu da eşim dün taktı. :işsiz: Oda son haline gelsin paylaşırım. Prenses sendromundan en kısa zamanda kurtulur umarım:)
Kız çocuklarında bir dönem oluyor galiba prenses modu :)

elecda elecda kızların kaç doğumlu? Yurtdışına gittiğin yerler var mı?
5 gün çalışmak zaman olarak kısıtlayacaktır, ama sen bu planlamayla üstesinden geleceksin diye düşünüyorum,
online takipteyim

O süre ne kadar olacak bakalım, ben de merak ediyorum. Nihayetinde saçlar uzuyor, dipten gelenler düz olmayacak.
minimum 2 -3 ay kadar sanırım genelde arkadaşlarımın o durumdan sonra 2-3 ay sonra baktım pek eser kalmamıştı ama
İlk aylarda gerçekten çok güzeldi hatta dedim ki bende yaptırayım bebek saçımın çok olmasından dolayı sonra süre kısa olunca vazgeçtim

cibinlik her kızın hayali sanırım :KK200:

elecda elecda kızların kaç doğumlu? Yurtdışına gittiğin yerler var mı?
5 gün çalışmak zaman olarak kısıtlayacaktır, ama sen bu planlamayla üstesinden geleceksin diye düşünüyorum,
online takipteyim
2013 ve 2018 doğumlular. Şu aşamada bırak yurt dışını, sitenin karşısındaki markete bile gidemiyoruz:))

Allah nasip ederse küçük olanı da 6 yaşına getireyim, kızlarımla dünyayı gezmek istiyorum.

minimum 2 -3 ay kadar sanırım genelde arkadaşlarımın o durumdan sonra 2-3 ay sonra baktım pek eser kalmamıştı ama
İlk aylarda gerçekten çok güzeldi hatta dedim ki bende yaptırayım bebek saçımın çok olmasından dolayı sonra süre kısa olunca vazgeçtim
Yaza kadar dedi ama bence de 6 ay iddialı bir süre.

Back