Gözlerim açıla açıla okudum, benim açımdan hepsi çok çoook farklı aktivite ve sporlar. Dönme dolaba binerken bile kalbim duracak gibi olur :) Vallahi tebrik ediyorum. Umarım istediklerinin hepsini gerçekleştirirsin.Pekala
Paylaşıyorum o halde
2020’de yapmak istediklerim
2020 hoş gelsin .
Güzel , sağlıkla , mutlulukla , huzurla , neş’eyle , barışla , bereketle geçsin . Bu zamana kadarki günlerimin , yıllarımın hepsinden çok daha fazla Verimli , güzel , huzurlu , gezmeli ve yeni şeyler deneyimleyerek geçsin . Rabbim Umduklarıma nail, korktuklarıma emin eylesin . Rabbim en kısa zamanda , hem oğlum hem benim adıma en hayırlı ve en güzel sonuçları alarak davaların bitmesini nasip etsin . Hayırlısı ile sonuçlanmalarını nasip etsin . Rabbim yolumu temizlesin . Tüm işlerimi hayırlara çıkarsın . Kalbi kalbime denk , hayalleri hayalim olan insanlar çıkarsın karşıma . 2020 yılı güzel günlerimize şahitlik yapsın . Allah kadir kıymet verenlerle karşılaştırsın hepimizi de hepimizin çocuklarını da inşaAllah . Amin
Duamızı yaptıktan sonra hayallerime geçeyim
2020’de yapmak istediklerim ;
Düzenli Namaz
Günlük Dua
Hatim
Kur’an Mealini okumak
Hz. Davud orucu tutmak
UmreinşaAllah
doğu ekspresi( bu biraz zor , şirketler biletleri toplu satın aldığı için , yine de sürekli biletlere bakıyorum bir umut )
kano
paraşüt
dalış
dağcılık ⛰tırmanış
mağara
kayak ⛷☃❄
rafting
Sörf
kayıkgezisi
kürek çekmek
okçuluk
5 kitap okumak
Okuduğum kitaplardan hoşuma giden sözleri not tutmak
5 film izlemek( Evde tv ve internet yok bu sebeple 5 )
5 konser
5 tiyatro
5 sinemaya gitmek 🎞( ömrümde bir elin parmağını geçmeyecek kadar gitmiş , bunun da 2’sini bu ay gitmiş biri için çok iyi bir sayı bence )
5 şehir gezmek
5 müze , ören yeri gezmek
Şelale gezmek ( her ne kadar oğluma artık gına gelse de su sesi aşırı iyi geliyor )
Kitap fuarı , outdoor fuarı vb. gezmek
Uçurtma ve su sporları festivaline gitmek
Fidan dikmek
Yeni 5 çiçekedinmek
Diş tedavilerimi yaptırmak
Bisikletalmak
Günlük tutmak
( kafam kategori şeklinde çok daha iyi çalıştığından böyle detaylandırıyorum )
Yeni bir ülkeye gitmek
CZN Burak Medeniyetler Sofrası’nda yemek yemek
Bunlara ek olarak halihazırda yaptığım ya da yapıyor olduklarıma devam etmek ..
Onlar da şunlar :
Doğa yürüyüşleri
Kamp
Kanyon geçişi
ATV safari
At
Zipline
Banana
Daha vardır da şuan aklıma bunlar geldi.
Bunların hepsi maddi boyutla alakalı .
Ummadık yerden kapı açılıverir hepsini ve daha fazlasını yaparım kim bilir![]()
![]()