çizime alıştiriyorum şimdiden çiçek bebek çiziyor maşallah 31 aylık:) çünkü bende çizim yapıyorum yanina bakiyor nasıl çiziyo felan .maşaallah:)
anne neyse çocuk öle büyür:)
bi kere reklam yapmışlardi:)
anne ona güzel kostümler yapıyor cicili bicili..
kız kabul etmiyor.
annesi ne yapsa prenses yapamiyor.
çünkü annesi sadelik biri.. çocukda annesi gibi sade olmak istiyor.
arabasiyla cekilmiş üstünü aynisindan istiyor giyiyor.;
sonra annesi okul müzesine gezerken dikkati kaçmiyo yıllar önce giydi elbisenin aynisi da kızı da giymiş oluyo:)
çok anlamliydı
kız cocuklar annelerine benzemek ister :)
maşallah sen yerine koymaya felan çalışıyorsun ya kızda seyrediyor nasıl yapıyo felan ..
o yüzden seninle uğraşmayı sever:)
söz vardi
annesine bak kızını al
Merhaba bizim kızlar 37 aylık, en çok evcilik setleri ve dev puzzlelar ile oynuyorlar bu ara. Mutfak malzemeleri ve kucuk ev setleri var. Bebeklerine yedirip içirip tuvalete götürüyor, ellerini yıkıyorlar uyutuyorlar:) Dun dayıları polly pocket set almış baya sevdiler giydirip çıkarıyorlar sürekli. Mothercareden hediye elc ve dr dan aldığım londji dev puzzlerı var bunları yapmayı çok seviyorlar. 2ay once dikkat geliştirici set almıştım toplam 3kitap hergun 10-20sayfa ilerleyerek birini keyifle bitirdiler. Yine oyku tamamlama kutu oyunları ile ilgililer baya.Tekrar selamlar,
Ela'dan İpek'e çok fazla oyuncak kaldı. Ben bunların önemli bir kısmını gönderip her yaş grubu için az ve öz sayıda oyuncak almak istiyorum. Çocuklarınızın favori oyuncaklarını paylaşmanız mümkün mü? Özellikle 18-24 ay, 2 Yaş-3 Yaş ve 4 Yaş grubuna ihtiyacım var.
Masallah onaçizime alıştiriyorum şimdiden çiçek bebek çiziyor maşallah 31 aylık:) çünkü bende çizim yapıyorum yanina bakiyor nasıl çiziyo felan .maşaallah:)
anne neyse çocuk öle büyür:)
bi kere reklam yapmışlardi:)
anne ona güzel kostümler yapıyor cicili bicili..
kız kabul etmiyor.
annesi ne yapsa prenses yapamiyor.
çünkü annesi sadelik biri.. çocukda annesi gibi sade olmak istiyor.
arabasiyla cekilmiş üstünü aynisindan istiyor giyiyor.;
sonra annesi okul müzesine gezerken dikkati kaçmiyo yıllar önce giydi elbisenin aynisi da kızı da giymiş oluyo:)
çok anlamliydı
kız cocuklar annelerine benzemek ister :)
maşallah sen yerine koymaya felan çalışıyorsun ya kızda seyrediyor nasıl yapıyo felan ..
o yüzden seninle uğraşmayı sever:)
söz vardi
annesine bak kızını al
Merhaba canım, senden dikkat geliştirici set ve öykü tamamlama kutu oyunları hakkında Bilgi almak istiyorum, isim verebilir misin ve içeriklerinden bahsedebilir misin? Ben oyuncaklarda olduğu gibi kitapları da kaldırıp bir süre sonra tekrar çıkarıp değiştiriyorum, sen de yenileri alt raflara eskileri üstlere koyabilirsin istersenMerhaba bizim kızlar 37 aylık, en çok evcilik setleri ve dev puzzlelar ile oynuyorlar bu ara. Mutfak malzemeleri ve kucuk ev setleri var. Bebeklerine yedirip içirip tuvalete götürüyor, ellerini yıkıyorlar uyutuyorlar:) Dun dayıları polly pocket set almış baya sevdiler giydirip çıkarıyorlar sürekli. Mothercareden hediye elc ve dr dan aldığım londji dev puzzlerı var bunları yapmayı çok seviyorlar. 2ay once dikkat geliştirici set almıştım toplam 3kitap hergun 10-20sayfa ilerleyerek birini keyifle bitirdiler. Yine oyku tamamlama kutu oyunları ile ilgililer baya.
2 yasa kadar meslek ve hayvan puzzleları çok seviyorlardı. Bunları elden cıkardım artık ama oyuncakların çoğunu da saklıyorum zaman zaman bir grubu kaldırıp diğerini çıkarıyorum. Değişikliği seviyorlar. Bence İpek’in seni yönlendirmesini de bekleyebilirsin, bir cocugun sevmediği ile diğer çok ilgilenebiliyor ya da tam tersi
Ben de kitaplar hakkında fikrinizi almak istiyorum aslında. Düzenli kitap alma işine 14aylıkken basladım son kitaplar ile 75 adet kitabımız var. 6 yaşa geldiğinde 500 kitaplık bir kutuphaneleri olsun istiyorum ama bu hızla zorSalonda gözlerinin önünde kitaplıkları var kendileri seçip okuyup/okutuyorlar. Ortak yaşam alanımızda onların da Kutuphanelerin olması hoşuma gidiyor ama sizce yeni alınanlara ilgiyi artırmak için eskileri gözönünden kaldırsam mı? Çünkü bazı kitapları artık kendileri okuyacak kadar iyi biliyorlar.
Ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim. Meslek ve hayvan puzzle'larının markasını hatırlıyor musun? Ela'dan kalan oyuncaklar ile arası iyi İpek'in ancak çok fazla oyuncak var. Ela'da biraz abartmışım konuyu:) İpek'te mülkiyet hisleri oluşmadan bir kısmından kurtulmayı planlıyorum:)Merhaba bizim kızlar 37 aylık, en çok evcilik setleri ve dev puzzlelar ile oynuyorlar bu ara. Mutfak malzemeleri ve kucuk ev setleri var. Bebeklerine yedirip içirip tuvalete götürüyor, ellerini yıkıyorlar uyutuyorlar:) Dun dayıları polly pocket set almış baya sevdiler giydirip çıkarıyorlar sürekli. Mothercareden hediye elc ve dr dan aldığım londji dev puzzlerı var bunları yapmayı çok seviyorlar. 2ay once dikkat geliştirici set almıştım toplam 3kitap hergun 10-20sayfa ilerleyerek birini keyifle bitirdiler. Yine oyku tamamlama kutu oyunları ile ilgililer baya.
2 yasa kadar meslek ve hayvan puzzleları çok seviyorlardı. Bunları elden cıkardım artık ama oyuncakların çoğunu da saklıyorum zaman zaman bir grubu kaldırıp diğerini çıkarıyorum. Değişikliği seviyorlar. Bence İpek’in seni yönlendirmesini de bekleyebilirsin, bir cocugun sevmediği ile diğer çok ilgilenebiliyor ya da tam tersi
Ben de kitaplar hakkında fikrinizi almak istiyorum aslında. Düzenli kitap alma işine 14aylıkken basladım son kitaplar ile 75 adet kitabımız var. 6 yaşa geldiğinde 500 kitaplık bir kutuphaneleri olsun istiyorum ama bu hızla zorSalonda gözlerinin önünde kitaplıkları var kendileri seçip okuyup/okutuyorlar. Ortak yaşam alanımızda onların da Kutuphanelerin olması hoşuma gidiyor ama sizce yeni alınanlara ilgiyi artırmak için eskileri gözönünden kaldırsam mı? Çünkü bazı kitapları artık kendileri okuyacak kadar iyi biliyorlar.
Hayırlı olsun:) Ajanda kullanmaya alıştıktan sonra kafan çok rahatlayacak. Yaz kurtul yap kurtul:)Merhaba hanımlar,
uzun zamandır sizin günlük ajanda kullanımızı hayran hayran izliyordum. Ve bugün bende başladım :)
İşyerinde zaten işle ilgili kullandığım günlük bir ajandam vardı. Bunu günlük hayatıma da aktarmaya karar verdim.
Zaten bir süredir azimle devam ettiğim verimli rutinlerim , bundan sonra daha düzenli ilerleyecek inşallah .
Herkese mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bereketli günler diliyorum :))
Merakla bekliyorumSelamlar Hanımlar,
Notlarımdan iki konu paylaşmak istiyorum bugün
elhamdülillah arapça türkçesi de şükür anlamına geliyordoğrusunu bilen varsa beni düzeltirse sevinirim.
Devam etmesini istemediğimiz şeyler için (mesela hastalıktan kurtulduk. Bir daha yakalanmak istemiyoruz gibi ) " çok şükür",
devamının gelmesini ,hiç bitmemesini istediğimiz şeyler içinde (aile saadeti gibi) "elhamdülillah" denmesi gerekiyor diye okumuştum bir kitapta.
Merhaba tabiki. İlk mesajda adını yanlış yazmışımMerhaba canım, senden dikkat geliştirici set ve öykü tamamlama kutu oyunları hakkında Bilgi almak istiyorum, isim verebilir misin ve içeriklerinden bahsedebilir misin? Ben oyuncaklarda olduğu gibi kitapları da kaldırıp bir süre sonra tekrar çıkarıp değiştiriyorum, sen de yenileri alt raflara eskileri üstlere koyabilirsin istersen
Puzzleların markaları ks games di sanırım. Çok küçüklerdi a101e gelmişti ordan almıştım, vakti gelince açtım. Çokoynadılar ya baya işime yaradı. Tutmalı ahşap puzzleları da vardı 1,5-2,5 yaş civarı onları da sevdikler. Biraz daha buyuduklerinde ahşap ayıcık ailesi giydirme oyunu almıştım;anne baba cocuk var. Şimdi oynamıyorlar ama.Ayrıntılı cevabın için çok teşekkür ederim. Meslek ve hayvan puzzle'larının markasını hatırlıyor musun? Ela'dan kalan oyuncaklar ile arası iyi İpek'in ancak çok fazla oyuncak var. Ela'da biraz abartmışım konuyu:) İpek'te mülkiyet hisleri oluşmadan bir kısmından kurtulmayı planlıyorum:)
Kitap konusunda, 500 kitap oldukça iddialı geldi bana. Ben az ve öz sayıda kitap sahibi olmaları taraftarıyım. Ela'nın odasında kendi kitaplığı var. Okuyup çok sarmayanları genelde elden çıkarıyorum. Şİmdi okumayı öğrendiği için kitaplarını kendi okumaya çalışıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?