Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu fotoğrafa bakınca ilk oturduğum evimi gördüm :) Bağlıca'ya taşınmamış olsaydık bildiğin karşı apartman komşusu olacakmışız
Ben de pek anlamıyorum aslında dekorasyondan. Genelde odanın fotoğrafını çeker dükkana gösterir, fikirlerini alırım. Onların önerileri doğrultusunda hareket ediyorum.elecda evine ve seçimlerine bayıldım.
birazcık da olsa dekorasyondan anlamayı çok isterdim.
keşke benim olsa (kıskanarak değil imrenerek)
Aaaa gerçekten mi:) Geri dönün o zaman ne işiniz var Bağlıca’da yahu:))Bu fotoğrafa bakınca ilk oturduğum evimi gördüm :) Bağlıca'ya taşınmamış olsaydık bildiğin karşı apartman komşusu olacakmışızelecda :)
Senin orada olduğu bilseydim taşınmazdım :))Aaaa gerçekten mi:) Geri dönün o zaman ne işiniz var Bağlıca’da yahu:))
Yaşamkent bence de soğuk ve izole bir yer, yerleşim daha tamamlanmadığı için muhtemelen. Evimi ve sitemizi seviyorum ben, zamanla da buranın gelişeceğine inanmak istiyorum:)Senin orada olduğu bilseydim taşınmazdım :))
Şaka bir yana Yaşamkent bana hep soğuk geldi. Bağlıca daha köy gibi. Daha sıcak . En azından ben öyle hissediyorum.
Olur mu canım, çok keyif alarak okudum, ekran görüntüsü aldım, ilk fırsatta alacağım ben de. Çoookk teşekkür ederim.Merhaba tabiki. İlk mesajda adını yanlış yazmışımdikkat güçlendirme seti; osmanlı abalı yazarı. Biz 3yaşını kullanıyoruz, 3 kitap var; A-B-C şeklinde, henuz A’yı bitirdik, kitaplar ince değil. Her sayfada bir soru oluyor. Mesela boy sırası yapmış hangisi sırayı bozuyor diyor. Cevabını veriyorlar bilselerde aferin deyip geçmiyorum, neden o cevabı verdiği soruyorum. Eğlenceli oluyor çünkü kimi zaman bilselerde anlatamıyorlar
Bizim kızlar sevdi. Sanırım bir sonraki kitaplar gittikçe daha zor olacak. Bu serinin her yaşı var, çok satıyor.
Öykü tamamlama olarak da rege yayınlarının bir setini aldım. Bizimki lila-mavi arası bi renk. Her olayın buyuk bir kartı var ona bağlıda sanırın 4 küçük kart. Olayım baslangıç ve bitiş resmi sabit kalan kısımları çocuk tamamlıyor.Örneğin; ilk resimde annesi çocuğu okula bırakıyor, sonuncu da alıyor, ortadakileri çocuk tamamlıyor. Setin üstünde 4-6yaş yazıyor biz 3 yasındayı beraber yapmaya calışıyoruz, desteksiz yapamazlar. Bir süredir okulda neler olduğunu öğretmek için bir oyun oynuyorum onlarla. Hadi diyorum size bugun gun içinde olan 2 olayı anlatacağım hangisi sakadan hangi gercek olay tahmin edeceksiniz, sonra da siz anlatacaksınız diyorum:) işte işyerine gittim, bilgisayarımı açtım, tık tık kapı çaldı (merak etsinler diye uzatıyorum falan) aa bir de baktım piti-pati-pus ( hikaye kitaplarındaki karakterler) gelmiş çay söyledim beraber içtik diyorum. Sonrada şimdi ikinci olaya geçiyorum diyorum ve gun içinden bi olayı anlatoyorum. İlk basta anlamadılar ama şimdi öyle şey olur mu diye kıkır gülüyorlarben bu oyuna onlar farkında olmadan sıkılmadan gun içinde neşer yaptılar anlatabilsin çler diye basladım ama olay örgüsünü anlamalarına da yardımcı oldu sanırım. Zaten bizimkiler bi başlayınca şakadan olaya geçemeden butun gunu anlatıyorlar
çok işime yaradı bu yöntem.
Çok uzun olmuş ya konuşasım varmış demek ki kusura bakma lütfen![]()
Yaşamkent bence de soğuk ve izole bir yer, yerleşim daha tamamlanmadığı için muhtemelen. Evimi ve sitemizi seviyorum ben, zamanla da buranın gelişeceğine inanmak istiyorum:)
Merhaba arkadaslar, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. R Roasanayma nın bahsetmesi sonrası ben de eve robot süpürge aldım. Giriş niteliğinde bir model evi taraması rastgele hareketlere dayanıyor buna ragmen cok memnun kaldım, neden daha önce almadığıma hayıflanıyorum. 1-2yıl kullanır irobot 7 plusa gecerim diye düşünüyorum. Süpürme işini halledince kafaya silmeyi taktım; şuan moplu uzun saplı hazneli bi aparatla siliyorum evi işimi götüyor daha pratik bir modele geçsem derken bi arkadasım bekonun buharlı temizleyici ile yerleri sildiğini anlattı. Camlarda mutfak dolaplarında heryerde kullanıyormuş. Bem bunların sadece banyoda aktif olduğunu sanıyordumrica etsem buharlı twmizleyici kullananlar deneyimleri ve ürünün marka bilgisini paylaşabilir mi?
Ela’nın kutu oyunlarında en memnun kaldığım marka Orchard oldu. “Bus Stop” ailece oynanan bir kutu oyunu. Aynı markanın tombalası da vardı, sayılar değil de renkli şekiller vardı içinde, İpek kartlarını yediBiraz büyüsün onu tekrar alırım.
Ayrıca görsele eklediğim Crocodile Creek markasının puzzle’larını da 3 yaş için tavsiye ederim. Puzzle kutusu kreş çantasına sığıyor, parçalar oldukça kaliteli.
Kitaplar ise benim favorilerim. Sara Şahinkanat- Ayşe İnal ikilisinin çıkardığı işleri çok başarılı buluyorum.
Eric Carle severim. Aç Tırtıl ve Huysuz Uğurböceği de çok güzel kitaplardı ancak İpek onları da yırttıSonrasında Ela’nın kitaplarını çalışma masasının dolabının içine alıp üstüne de bebek kilidi taktık.
Baybars serisi ise bence müthiş bir hayal gücünün ürünü. Ben çok severek okuyorum. Kız-erkek bütün çocukların da seveceğini düşünüyorum.
Bulutunu Arayan Su Damlası ve Uç Uç Lucy’de çok güzel kitaplar. Özellikle Lucy’i çok beğendim ben. Naif bir hikayesi var.
Çok teşekkür ederim bakacağım mutlaka. Ben surekli kullanmayacaksan almayı düşünmem açıkçası:) bi inceleyeyim pratik mi hantal mı![]()
Yukarıda linkini bıraktığım sayfada buharlı temizleyici incelemesi var bakmak istersen.
Ben kızım emeklemeye başlamadan önce bekonun dikey buharlı temizleyicisini almıştım. O dönemde çokça da kullandım. Çok pratik olduğunu düşünmüyorum. Benim aldığım modelde su bittiğinde eklenmiyor. Basınçlı deponun soğumasını beklemek gerekiyor. Buhar çok güçlü ve sıcak çocuklar hareketlenince onların yanında hiç kullanmadım bir kazaya sebebiyet vermemek için. Ama temizliği güzel. Şimdilerde senede 2-3 kez derin temizlikte çıkarıyorum. özellikle derz aralarını iyi temizlediğini düşünüyorum. Ben almadan önce incelerken bu aletle toz alanları bile okumuştum :) kapı, duvar, yer her türlü zeminde kullanılıyor. Yakın bir yere koysam tekrar kullanmaya başlarım diye düşündüm yazarken![]()
Ben de xiamoi nin moplu bir robot süpürgesini gördüm. Onu alır hem süpürme hem silme derdinden kurtulurum diye düşünüyorum.Merhaba arkadaslar, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. R Roasanayma nın bahsetmesi sonrası ben de eve robot süpürge aldım. Giriş niteliğinde bir model evi taraması rastgele hareketlere dayanıyor buna ragmen cok memnun kaldım, neden daha önce almadığıma hayıflanıyorum. 1-2yıl kullanır irobot 7 plusa gecerim diye düşünüyorum. Süpürme işini halledince kafaya silmeyi taktım; şuan moplu uzun saplı hazneli bi aparatla siliyorum evi işimi götüyor daha pratik bir modele geçsem derken bi arkadasım bekonun buharlı temizleyici ile yerleri sildiğini anlattı. Camlarda mutfak dolaplarında heryerde kullanıyormuş. Bem bunların sadece banyoda aktif olduğunu sanıyordumrica etsem buharlı twmizleyici kullananlar deneyimleri ve ürünün marka bilgisini paylaşabilir mi?
Şöyle ki buraya taşınmadan önce 4 yıl Eryaman’da kirada oturduk. Orada belediye iyi çalışıyor, yollar düzgün, parklar temiz, kar yağdığında ara sokaklara kadar hemen açılıyor, toplu taşıma saatleri sık gibi. Biz buraya gelince bu konularda sıkıntı yaşadık. Ayrıca burada sokaklarda çok fazla köpek var ve insanlar bu nedenle yürümekten korkuyor. Ben Eryaman’da her yere yürüyordum.Ben de eryamanda kiradayım. Ev alırsak yasamkent mi eryaman mı bi düşüncelerdeyiz:)) gerci seneye kalacak benim ev alma isi. Çünkü önce memuriyet :)) tek maaşla girişmek istemedim. Sizce doğru mu davranıyorum ? Eşim kiraya veriyoruz diyor zaten parayı.. ama ben istiyorum ki benim de bir katkım olsun.
Canım Ankara Sitelerde Coco Halı ve Aydınlatma diye bir yer var. Bütün avizeleri ve halıları oradan aldım.
Baybars serisinden bir tane alın oğluna canım. Ben çok beğeneceğini tahmin ediyorum.yavru ahtapot olmak çok zor ve üç kedi bir dilek bizim favori kitaplarımızdan. çok çok güzel bir anlatımı çizimi ve duygusu var ..
ayrıca üçkedi bir canavar ı ben ilki ne göre başarısız buldum pek beğenmedim.
annemin çantasını merak ediyorum..
bir de öfke kontrolü için Tırtık Tütüyor isimli bir kitap var .. çok çok güzel ..
duyguları böyle incelikle aktarmak çizimlerin hayal dünyasını geliştirmesi çok kıymetli...
kitap giderimiz bi hayli ancak kütüphaneden destek alıyorum ... çok beğendiğimiz kitapları satın alıyoruz :)
kitaplarla haşır neşir olsun diye ilk aldığım hediiye kitaplardı :)
her gece yatmadan ve sabah ilk uyandığımızda kitap okuma ritüelimiz oldu :)