Popüler Konu Verimli Rutin

Tekrar selamlar,

Ela'dan İpek'e çok fazla oyuncak kaldı. Ben bunların önemli bir kısmını gönderip her yaş grubu için az ve öz sayıda oyuncak almak istiyorum. Çocuklarınızın favori oyuncaklarını paylaşmanız mümkün mü? Özellikle 18-24 ay, 2 Yaş-3 Yaş ve 4 Yaş grubuna ihtiyacım var.

Selamlar Hanımlar,

Telefonumu dün tamire götürdüm. Ana kart ile ilgili bir problem olduğunu, ancak pazartesi teslim edebileceklerini söylediler. Bu akşam eşim ve Ela hafta sonu için Eskişehir'e gidecekler. Biz İpek ile birlikte arabasız ve telefonsuz bir hafta sonu geçireceğiz. Hadi bakalım:)

Önümüzdeki aydan itiberen dünya klasiklerini tekrar okumaya karar verdim. Lisede hepsini okumuştum. Bir de 36 yaşta bir bakalım duruma:)

Aranızda klasiklerin İş Bankası yayınları-Hasan Ali Yücel çevirilerini okuyan var mı? Bir de sizi en etkileyen klasik hangisidir?
Benim aklımda en bilinenler kalmış.
Sefiller
Su ve ceza
Anna karenina
Oblomov
Ölü canlar
Satranç

Düşündükçe çıkar belki

Benim aklımda en bilinenler kalmış.
Sefiller
Su ve ceza
Anna karenina
Oblomov
Ölü canlar
Satranç

Düşündükçe çıkar belki
Suç ve Ceza veya Yüzbaşının Kızı ile başlayacağım okumaya ancak henüz karar veremedim. Oblomovu da çok duydum ancak okumadım. Sen nasıl bulmuştun Oblomovu?

Aynen aklımda kalan bu roman olmuş
diğerlerini çok küçük yaşta okuduğumdan içerikleri aklımda kalmamış.
Nobel ödüllü kitaplarda güzeldi.
Ben de çoğunu hatırlamıyorum, o yüzden bir başa sarayım dedim:)

Tekrar selamlar,

Ela'dan İpek'e çok fazla oyuncak kaldı. Ben bunların önemli bir kısmını gönderip her yaş grubu için az ve öz sayıda oyuncak almak istiyorum. Çocuklarınızın favori oyuncaklarını paylaşmanız mümkün mü? Özellikle 18-24 ay, 2 Yaş-3 Yaş ve 4 Yaş grubuna ihtiyacım var.

Kızım şuan 37 aylık
oyuncaklarla yemek yapmayı çok seviyor.
bazen arabalarla bazen toplarla oynuyor.
resim çiziyor.
doktor setini seviyor.
legolarla çok nadir oynuyor artık.

Suç ve Ceza veya Yüzbaşının Kızı ile başlayacağım okumaya ancak henüz karar veremedim. Oblomovu da çok duydum ancak okumadım. Sen nasıl bulmuştun Oblomovu?

Beni anlatmış yazar. :olamaz: Tembellikten her şeyini kaybetmiş ama yine de harekete geçememiş. (Sonunu tam hatırlayamadım ama değişmediğini çok iyi hatırlıyorum:olamaz: )
Çok zeki olmasına rağmen, türlü türlü fikirleri olmasına rağmen tembellikten hiç birini yapamayan birini anlatıyor. :olamaz:

Kızım şuan 37 aylık
oyuncaklarla yemek yapmayı çok seviyor.
bazen arabalarla bazen toplarla oynuyor.
resim çiziyor.
doktor setini seviyor.
legolarla çok nadir oynuyor artık.
Ela'da 3 yaşta doktorculuk, tamircilik ve yemek yapma oyunları seviyordu sen söyleyince hatırladım. Onları saklayayım.
İki yaşta ne severdi hatırlıyor musun Mia?

Beni anlatmış yazar. :olamaz: Tembellikten her şeyini kaybetmiş ama yine de harekete geçememiş. (Sonunu tam hatırlayamadım ama değişmediğini çok iyi hatırlıyorum:olamaz: )
Çok zeki olmasına rağmen, türlü türlü fikirleri olmasına rağmen tembellikten hiç birini yapamayan birini anlatıyor. :olamaz:
Ay Anka alemsin valla:)))

Tekrar selamlar,

2-3 yaş itibariyle puzzle lar bizim kurtarıcımız favormiz
Kitaplar da öyle
Ve de water magic su ile boyanan Kitaplar
İkea tren yolu ve trenler ahşap
Arabalar bir de
Kuleler

Ela'da 3 yaşta doktorculuk, tamircilik ve yemek yapma oyunları seviyordu sen söyleyince hatırladım. Onları saklayayım.
İki yaşta ne severdi hatırlıyor musun Mia?

Şekilleri kutuya atma seti vardı üçgen kare yıldız şeklinde onları bulmayı severdi.
müzikli oyuncaklar hayvan sesleri taklit ederdi.
kamyonunun üzerine oturup gezerdi :)

2-3 yaş itibariyle puzzle lar bizim kurtarıcımız favormiz
Kitaplar da öyle
Ve de water magic su ile boyanan Kitaplar
İkea tren yolu ve trenler ahşap
Arabalar bir de
Kuleler
Şekilleri kutuya atma seti vardı üçgen kare yıldız şeklinde onları bulmayı severdi.
Çok teşekkür ederim :KK200:

benim kızım oyuncak sepetinin boşatip içine saklanmayı çok sever:D
ben kirli çamaşir sepetini atmadim onu oyuncaklari koymak için değerlendirdim iyiki öle olmuş
benim kızım sepetini boşatip içinde kaliyor çok seviyor:D
yukarda dediği gibi ben geçen gün yemek yapma seti aldim çatal kaşık tencere tabak vs.:)
bize çay kahve yapar :D
mutfakta yemek yaparken plastikleri felan kıza veriyorum oynuyor yemek yapıyor:D

benim kızım oyuncak sepetinin boşatip içine saklanmayı çok sever:KK70:
ben kirli çamaşir sepetini atmadim onu oyuncaklari koymak için değerlendirdim iyiki öle olmuş
benim kızım sepetini boşatip içinde kaliyor çok seviyor:KK70:
yukarda dediği gibi ben geçen gün yemek yapma seti aldim çatal kaşık tencere tabak vs.:)
bize çay kahve yapar :KK70:
mutfakta yemek yaparken plastikleri felan kıza veriyorum oynuyor yemek yapıyor:KK70:

Kızımda dolapları açar tencerelerle oynar geri yerine koyardı :KK70:
şimdi oyuncaktan ziyade benimle uğraşmayı seviyor.

Kızımda dolapları açar tencerelerle oynar geri yerine koyardı :KK70:
şimdi oyuncaktan ziyade benimle uğraşmayı seviyor.
çizime alıştiriyorum şimdiden çiçek bebek çiziyor maşallah 31 aylık:) çünkü bende çizim yapıyorum yanina bakiyor nasıl çiziyo felan .maşaallah:)
anne neyse çocuk öle büyür:)
bi kere reklam yapmışlardi:)
anne ona güzel kostümler yapıyor cicili bicili..
kız kabul etmiyor.
annesi ne yapsa prenses yapamiyor.
çünkü annesi sadelik biri.. çocukda annesi gibi sade olmak istiyor.
arabasiyla cekilmiş üstünü aynisindan istiyor giyiyor.;
sonra annesi okul müzesine gezerken dikkati kaçmiyo yıllar önce giydi elbisenin aynisi da kızı da giymiş oluyo:)
çok anlamliydı
kız cocuklar annelerine benzemek ister :)
maşallah sen yerine koymaya felan çalışıyorsun ya kızda seyrediyor nasıl yapıyo felan ..
o yüzden seninle uğraşmayı sever:)
söz vardi
annesine bak kızını al:D

elecda elecda kızım iki yaşında
En sevdiği oyun hamuru şimdilerde, bunun dışında Lego ve kitap bakmayı seviyor, oyuncak bebek arabasıyla bebeğini gezdirmeyi seviyor
Kel bebekleri seviyor en çok

Selamlar Hanımlar,

Telefonumu dün tamire götürdüm. Ana kart ile ilgili bir problem olduğunu, ancak pazartesi teslim edebileceklerini söylediler. Bu akşam eşim ve Ela hafta sonu için Eskişehir'e gidecekler. Biz İpek ile birlikte arabasız ve telefonsuz bir hafta sonu geçireceğiz. Hadi bakalım:)

Önümüzdeki aydan itiberen dünya klasiklerini tekrar okumaya karar verdim. Lisede hepsini okumuştum. Bir de 36 yaşta bir bakalım duruma:)

Aranızda klasiklerin İş Bankası yayınları-Hasan Ali Yücel çevirilerini okuyan var mı? Bir de sizi en etkileyen klasik hangisidir?
Dostoyevski- karamazov kardeşler tek geçerim, yazarın son eseri ve hayatından izler taşıyor- iş bankası yayınlarından okumuştum. Çevirisi gayet güzel.
Tüm eserleri okumadım ama Charles Dickens’ın yeri bende ayrıdır. İki Şehrin Hikayesi favorilerimden.

Back