Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çok beğenmiştim bu romanı.Tolstoy Anna Karerina okumuştum.
Benim aklımda en bilinenler kalmış.Selamlar Hanımlar,
Telefonumu dün tamire götürdüm. Ana kart ile ilgili bir problem olduğunu, ancak pazartesi teslim edebileceklerini söylediler. Bu akşam eşim ve Ela hafta sonu için Eskişehir'e gidecekler. Biz İpek ile birlikte arabasız ve telefonsuz bir hafta sonu geçireceğiz. Hadi bakalım:)
Önümüzdeki aydan itiberen dünya klasiklerini tekrar okumaya karar verdim. Lisede hepsini okumuştum. Bir de 36 yaşta bir bakalım duruma:)
Aranızda klasiklerin İş Bankası yayınları-Hasan Ali Yücel çevirilerini okuyan var mı? Bir de sizi en etkileyen klasik hangisidir?
Ben çok beğenmiştim bu romanı.
Suç ve Ceza veya Yüzbaşının Kızı ile başlayacağım okumaya ancak henüz karar veremedim. Oblomovu da çok duydum ancak okumadım. Sen nasıl bulmuştun Oblomovu?Benim aklımda en bilinenler kalmış.
Sefiller
Su ve ceza
Anna karenina
Oblomov
Ölü canlar
Satranç
Düşündükçe çıkar belki
Ben de çoğunu hatırlamıyorum, o yüzden bir başa sarayım dedim:)Aynen aklımda kalan bu roman olmuş
diğerlerini çok küçük yaşta okuduğumdan içerikleri aklımda kalmamış.
Nobel ödüllü kitaplarda güzeldi.
Tekrar selamlar,
Ela'dan İpek'e çok fazla oyuncak kaldı. Ben bunların önemli bir kısmını gönderip her yaş grubu için az ve öz sayıda oyuncak almak istiyorum. Çocuklarınızın favori oyuncaklarını paylaşmanız mümkün mü? Özellikle 18-24 ay, 2 Yaş-3 Yaş ve 4 Yaş grubuna ihtiyacım var.
annemdeydi çoğu bir sorayım bende :)Ben de çoğunu hatırlamıyorum, o yüzden bir başa sarayım dedim:)
Suç ve Ceza veya Yüzbaşının Kızı ile başlayacağım okumaya ancak henüz karar veremedim. Oblomovu da çok duydum ancak okumadım. Sen nasıl bulmuştun Oblomovu?
Ela'da 3 yaşta doktorculuk, tamircilik ve yemek yapma oyunları seviyordu sen söyleyince hatırladım. Onları saklayayım.Kızım şuan 37 aylık
oyuncaklarla yemek yapmayı çok seviyor.
bazen arabalarla bazen toplarla oynuyor.
resim çiziyor.
doktor setini seviyor.
legolarla çok nadir oynuyor artık.
Ay Anka alemsin valla:)))Beni anlatmış yazar.Tembellikten her şeyini kaybetmiş ama yine de harekete geçememiş. (Sonunu tam hatırlayamadım ama değişmediğini çok iyi hatırlıyorum
)
Çok zeki olmasına rağmen, türlü türlü fikirleri olmasına rağmen tembellikten hiç birini yapamayan birini anlatıyor.![]()
Tekrar selamlar,
Ela'dan İpek'e çok fazla oyuncak kaldı. Ben bunların önemli bir kısmını gönderip her yaş grubu için az ve öz sayıda oyuncak almak istiyorum. Çocuklarınızın favori oyuncaklarını paylaşmanız mümkün mü? Özellikle 18-24 ay, 2 Yaş-3 Yaş ve 4 Yaş grubuna ihtiyacım var.
Ela'da 3 yaşta doktorculuk, tamircilik ve yemek yapma oyunları seviyordu sen söyleyince hatırladım. Onları saklayayım.
İki yaşta ne severdi hatırlıyor musun Mia?
2-3 yaş itibariyle puzzle lar bizim kurtarıcımız favormiz
Kitaplar da öyle
Ve de water magic su ile boyanan Kitaplar
İkea tren yolu ve trenler ahşap
Arabalar bir de
Kuleler
Çok teşekkür ederimŞekilleri kutuya atma seti vardı üçgen kare yıldız şeklinde onları bulmayı severdi.
müzikli oyuncaklar hayvan sesleri taklit ederdi.
kamyonunun üzerine oturup gezerdi :)
benim kızım oyuncak sepetinin boşatip içine saklanmayı çok severŞekilleri kutuya atma seti vardı üçgen kare yıldız şeklinde onları bulmayı severdi.
müzikli oyuncaklar hayvan sesleri taklit ederdi.
kamyonunun üzerine oturup gezerdi :)
benim kızım oyuncak sepetinin boşatip içine saklanmayı çok sever
ben kirli çamaşir sepetini atmadim onu oyuncaklari koymak için değerlendirdim iyiki öle olmuş
benim kızım sepetini boşatip içinde kaliyor çok seviyor
yukarda dediği gibi ben geçen gün yemek yapma seti aldim çatal kaşık tencere tabak vs.:)
bize çay kahve yapar
mutfakta yemek yaparken plastikleri felan kıza veriyorum oynuyor yemek yapıyor![]()
çizime alıştiriyorum şimdiden çiçek bebek çiziyor maşallah 31 aylık:) çünkü bende çizim yapıyorum yanina bakiyor nasıl çiziyo felan .maşaallah:)Kızımda dolapları açar tencerelerle oynar geri yerine koyardı
şimdi oyuncaktan ziyade benimle uğraşmayı seviyor.
Dostoyevski- karamazov kardeşler tek geçerim, yazarın son eseri ve hayatından izler taşıyor- iş bankası yayınlarından okumuştum. Çevirisi gayet güzel.Selamlar Hanımlar,
Telefonumu dün tamire götürdüm. Ana kart ile ilgili bir problem olduğunu, ancak pazartesi teslim edebileceklerini söylediler. Bu akşam eşim ve Ela hafta sonu için Eskişehir'e gidecekler. Biz İpek ile birlikte arabasız ve telefonsuz bir hafta sonu geçireceğiz. Hadi bakalım:)
Önümüzdeki aydan itiberen dünya klasiklerini tekrar okumaya karar verdim. Lisede hepsini okumuştum. Bir de 36 yaşta bir bakalım duruma:)
Aranızda klasiklerin İş Bankası yayınları-Hasan Ali Yücel çevirilerini okuyan var mı? Bir de sizi en etkileyen klasik hangisidir?