Günaydın arkadaşlarım
cumartesi günü benimle oğlumun rutin göz muaynesinın ardından kendimizi yaylaya attık.
doğada olmak yeşile bakmak bir ağaç kovuğunda sarılmak o kadar mutlu eden şeyler ki beni: ne yaparsam yapayım o iş hayatının tekdüzeliğinden sıyrılıp fırsat bulabildiğin anlarda doğanın kucağına atmak için kendimi kaçıyorum ,bir fırsat oluşturmaya çalışıyorum
bu sabah erken uyandım ve ormana doğru yürüyüşe çıktım gerçekten O doğada olmak pahabiçilemez.
Sabah yürü işimin üçte ikisini tamamlamış durumdayım
Tesbihatımı yaptım hamdolsun .
biraz tefekkür ve düşünme vakti benim için .
Üç gündür üstüste Çocuklu misafir ağırlamanın yorgunlugunu bugün atabilirim umarım ve yardım yeni bir haftaya enerjik başlayabilirim doğasındayım bu haftada bir gün muhtemelen misafir ağırlamayi düşünüyorum her olursa da bir arkadaşımı evinde ziyaret etmeyi planlıyorum
Bu hafta Köyümüzün kütüphanesinin görevlisi ile görüştüm ve Ekim ayı içerisinde çocuklarla yapabileceğimiz bir kütüphane tanıtım etkinliği düzenleyeceğiz inşallah
-kitap nasıl seçilir- kitap sıralaması -kütüphane sistemi ve en sonunda kütüphaneye kayıt yaptırma olarak bir süreç hazırladım zihnimde ve nasip olursa her hafta cumartesi günleri öğleden sonra 1.02 arası veya 12.01 arası kitap okuma saati yapmayı planlıyorum ...cumartesilerimizin bir kısmını kütüphanede kitaplarla geçirmeyi istiyorum olursa daha küçük yaş grupları içinde masal anlatıcılığı etkinliği yapmak planlarım arasında inşallah ...
hayat hayallerle güzel, küçük küçük mutluluklarla yaşam Enerjisi doluyor insana ...
Çocuklar benim saf noktam o kadar çok seviyorum ki onları, o kadar çok bilinçlensinler mutlu olsunlar, gözlerindeki Işıltı daim olsun istiyorum ki ...onlar için bir şeyler yapmak gerektiğine inanıyorum ve bu konuda çabalıyorum
İstanbul Üniversitesi uzaktan eğitim de kaydımı yaptırdım bu sene nasipse çocukluk hayalim olan çocuk gelişimi bölümüne bismillah diyorum.. kaydımı oldum çok heyecanlıyım...
Bu eğitim sürecinde masal anlatıcılığı eğitimi orf ritim eğitimi montessori waldrof reggio gibi eğitimcilerin eğitim sistemini anlatan seminer etkinlik konferans gibi etkinliklere katılmak istiyorum ,
hatta İstanbul’a gidip bir haftalık on günlük eğitimlerde bulunmayı çok çok istiyorum bu yönde girişimlerim olacak inşallah
Ve son olarak mutluluk hayal kurmaktır diyorum....
Hayal kuralım hareket halinde olalım hep