Offf zor uyumadıklarında.. Kolaylıklar diliyorum.Öyle gerçekten, son derece yorucu fakat çok keyifli.
Benim ikinci kızım uyumadığı için eşimle vardiya usulü sabaha kadar kızıma bakıyoruz. Hafta sonu ekstra zor oluyor.
Nihayet konunun tamamini okuyabildim ve guncel sayfalara ulastim. Cevap icin tesekkur ederim.Tavuk konusunda, köyde tanıdığınız insanın kümesinden alacağınız tavuk haricinde organik diye satılanlar da dahil yememenizi tavsiye ediyorum.
Bize anlatılan x-ray kapılarında metal dedektör olduğu, asıl radyasyonlu alanın çantaları koyduğumuz bant olduğu yönünde.
Teşekkürler canım. Sana da kolay gelsin. Arada yaz:)Offf zor uyumadıklarında.. Kolaylıklar diliyorum.
Ne kadar çok iş yapmışsınız. Çocuklardan önce pazar günü benim için keyif ve dinlenme günüydü. Evden çok çıkmaz, kitap, film, çay, kahve şeklinde takılırdık. Şimdi cuma akşamından başlayan arasız çocuk mesaisinin son günü olduğu için haftanın en yorucu günü olarak kabul ediyorum kendisini:)Ben bugünü çok verimli geçirdim.
Dün gece sahura kadar oturmama rağmen,saat 9 gibi uyandım.
Fazla oyalanmadan işe girişip,
gardropta ayıklama yaptım.
Verilecekler,yıkanıp kaldırılacaklar şeklinde.
Nevresimleri değiştirip çıkardıklarımı yıkayıp astım balkona.
Kapalı balkon bu anlamda bir nimet.
Kurutma makinesi için yer ayarlayabilirsek almaya niyetleniyorum.
Öğlen eşime kıyafet alışverişi için hazır indirim varken Boynere gittik.
Dönüşte pazara uğradık.
Gelince hemen öğlen namazını kıldım.
Giderken tekrar çamaşır makinesini çalıştırmıştım, yıkananları astım.
Çamaşır çekmecemi düzelttim.
Şeklini kaybetmiş,lastiği yıpranmış,
askısı esnemiş ne varsa ayıkladım.
Çekmecedeki alt çamaşır sayısını görünce biraz utandım.
Ne çok almış almış koymuşum.
Hepsini renklerine göre grupladım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Dün Rossman'dan Ernet'in 1 kg'lık çok amaçlı karbonatını almıştım.
Bulaşık makinesini 1 ölçek koyup,65 derecede boş çalıştırdım,tertemiz oldu.
1,5 ölçek de mutfak lavabosuna döküp üzerine kaynar su boşalttım,gider ve boru temizlenmiş oldu.
Buzdolabını dün sahurdan önce toparlayıp üstten silmiştim.
Pazardan alınanları yerleştirdim.
Zeytinyağlı fasulye pişirdim.
Aşurelik buğdayı bir taşım kaynatıp sardım.
İftara doğru ılık yaz çorbası olacak.
Şimdi artık biraz dinlenme zamanı.
İklndiyi kılıp eve dönerken aldığım gazeteleri okuyacağım.
Hafta sonu benim için dinleme demek,
gazete okumak demek.
Ramazan olunca keyfim,çaysız olacak mecburen.
Herkese hayırlı iftarlar diliyorum.
Merhaba,Nihayet konunun tamamini okuyabildim ve guncel sayfalara ulastim. Cevap icin tesekkur ederim.
Hayati verimli yasama cabanizi takdir ediyorum. Bir cok paylasiminizdan faydalandim. Araniza katilip bir kac soru sorabilir miyim?
-kurutma makinesi kullandiginizdan bahsetmissiniz. Camasir ve utu cok fazla zaman aliyor ancak kurutma makinesinin yayacagi radyasyondan ve kiyafetlere zarar vermesinden cekiniyorum. Biraz bilgi verir misiniz
- hamile iken demir takviyesi aldiniz mi ve bebeğe veriyor musunuz, marka oneriniz olur mu
- naturalive hem yerli mali hem de temiz icerigi nedeniyle benim de uzun sure kullandigim bir markaydi. Ancak bir kac kere sivi el sabunlari kuflendi. Bunu firmaya ilettigimde hemen yenisini gonderdiler. Daha sonra seffaf olan ambalajlar beyaz oldu. İcini goremiyordum ancak kontrol ettigimde yine bozuk bir urunle karsilasip alisverisi biraktim. Siz oksi urununden bahsedince tekrar alisveris yapmayi dusunuyorum. Hatasiz noksansiz olmasi mümkün degil hic bir kisi veya firmanın. Yerli markalari destekliyorum.
- ben daha önce bdv de bir konu acmistim. Oldukca kararsiz oldugum bir durumdayim. Hala net bir sonuca varamadim. Finansal konular ve annelik ile ilgili cok guzel planlalamalariniz oldugu icin bana bu konuda fikir verebilir misiniz rica etsem. Benim icin cok onemli. Konuyu kisaca soyle ozetleyim. Su anda yaklasik 10-11bin aylik kazanci olan bir işim var ancak mesaisi ve stresi fazlaca. Kizim dogduktan sonra cok duygusallastim. Ona daha cok vakit ayirmak istiyorum ancak ozel okul fiyatlari malumunuz. Doktorami tamamladim. Dr ogr uyeligi kadrolarini takip ediyorum ama büyük sehirde kadro bulmak zor. Ben de okutman olarak universiteye gecmeyi dusunmeye basladim ancak maasimda yaklasik 4binlik bir kayip olacak. Aylardir dusunmekten cok bunaldim.
Çarşamba günü gidip görüşmeyi düşünüyorum. Yer çayyolunda. Adı Mr. B English Club, web sayfası epey açıklayıcı ancak bir gidip yüz yüze görüşmek istiyorum. Eğer içime sinerse 20 gün satın alıp, haftada 2 göndereyim diyorum. Temmuz ayı ve Ağustos’ta bayramdan sonrayı kapatır böylece.Elecda merhaba, şu ingilizce köyü ile ilgili görüşebildin mi?
Yukarıda yazdığım işlerin hepsini tamamlamış bulunmaktayımSelamlar,
Gecesi gündüzüne karışmış bir ben
Sabaha kadar İpek kızımla ayaktaydık. Eşime bugün izin verdim o uyudu. Sabah bakıcı ablamız gelince de ben yattım. Gözümü açtığımda 11:30’du.
Şimdi Ela’yı alma vaktine kadar yani 15:30’a kadar neler yapılacak yazayım:
- Salon ve antre kontrol edilip düzenlenecek
- Beyazlar yıkanacak
- İpek’e banyo yaptırılacak
- Ben de banyo yapacağım.
- Çiçekler sulanacak
Hadi bana kolay gelsin:)
Ben de seninle aynı duygular içerisindeyim canım. Yaşım 35 benim de. Tez aşamasında bıraktığım ve tamamlayamadığım bir yüksek lisansım var. Ayrıca 1 sertifika sınavım ve 1 eğitim programı var gitmek istediğim ve ben işten geldikten sonra bebeksiz sadece 1.5 saat geçirebiliyorum. Sabah işe gelip biraz burada takılınca gaza geliyorum.Herkese selamlar...
Nasılsınız?
Sizlere sorum var, acaip bir kararsızlık ve karışıklık içerisindeyim.
Yaş malum 40 a geldi sayılır.
Yüksek lisans yapmak istiyorum (istediğim bölüm tarih ) ama sonrasında diyorum ki hemen "amann bu yaştan sonra ne yapacaksın? Hedefin yok, sanki uzun yıllar mı çalışacaksın" boşuna gereksiz para harcayacaksın.
Sonra başka birşey düşünüyorum, "amann ne gerek var buna da, yaşın gelmiş 40 a diyorum"
İşin kötüsü çaydırıcı nedenleri acaip bir kabullenme içerisindeyim.
sizler neler düşünüyorsunuz bu konularda_?
Bakıyorum etrafımdakilere herkes maşallah bir şeylerle uğraşıyor, ben de bir umursamazlık mı, bitkinlik mi? çözemediğim bir şeyler var. 42 yaşında ales e hazırlananları gördükçe düşünüyorum, bu yaştan sonra ne yapacaklar diye. Sonra imrenerek bakıyorum heveslerine, azimlerine.
Sitede detaylı fiyat bilgisi var canım. Bir bak istersen. Ben de görüşünce bilgi vereceğim tekrar.Size yakın o zaman yanlış hatırlamıyorsam haftada iki defaya ücreti ne olur acaba sitesinde onun hakkında bilgi yoktur sanırım. Rica etsem görüştüğünde bilgi verir misin? İyiyse ben de götürmek isterim.
Okul/ eğitim işleri bana da zor geliyor:) Aöf’den Havacılık Yönetimine kaydolmuştum. Hamilelik bulantı falan derken sınava gidemedim. Öyle kaldı. Tekrar başlasam diyorum sonra vazgeçiyorum.Herkese selamlar...
Nasılsınız?
Sizlere sorum var, acaip bir kararsızlık ve karışıklık içerisindeyim.
Yaş malum 40 a geldi sayılır.
Yüksek lisans yapmak istiyorum (istediğim bölüm tarih ) ama sonrasında diyorum ki hemen "amann bu yaştan sonra ne yapacaksın? Hedefin yok, sanki uzun yıllar mı çalışacaksın" boşuna gereksiz para harcayacaksın.
Sonra başka birşey düşünüyorum, "amann ne gerek var buna da, yaşın gelmiş 40 a diyorum"
İşin kötüsü çaydırıcı nedenleri acaip bir kabullenme içerisindeyim.
sizler neler düşünüyorsunuz bu konularda_?
Bakıyorum etrafımdakilere herkes maşallah bir şeylerle uğraşıyor, ben de bir umursamazlık mı, bitkinlik mi? çözemediğim bir şeyler var. 42 yaşında ales e hazırlananları gördükçe düşünüyorum, bu yaştan sonra ne yapacaklar diye. Sonra imrenerek bakıyorum heveslerine, azimlerine.
Bir hastalık bahane etseniz misal çocuklardan birisinde bulaşıcı hastalık olsa el ayak ağız gibi onu şu durumda kabul etmenizin doğru olmayacağını deseniz. Ama arkadaşların gelmesine bir iki gün kala söyleseniz. Çoluk çocuk o kadar İnsan nasıl rahat edecekler? Ben anlayamıyorum gider misafirhane filan ayarlarım şahsen. Biliyorum bu dediğim etik değil ama kabul etsen kendini kötü hissedeceksin etmesen de ayrı kötü hissedeceksin. En güzeli geçeli bir bahane uydurarak geri çevirmek.Selamlar,
Ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimin teyzesi ile amcası evlenmiş- her ikisi de vefat etti. iki oğulları var. Büyük olanın iki kızı var. Ela ile ikinci kızları arasında 4 ay var. Doğumda Ela’ya çeyrek takmışlardı. Onların kızı olunca biz de aynısını taktık. Ancak İpek doğduğunda 2 kez bebek görmeye gelip hiç bir şey takmadılar, kıyafet falan da getirmediler. Bana göre yapılan çok ayıp ancak eşimin kardeşi gibi olduğundan ve eşim de bu durumda kendini çok mahcup hissettiğinden fazla bir şey söylemedim.
Şimdi bu arkadaş haftaya Ankara’ya gelip biz de kalacakmış. Günü de belli değilmiş, gelince haber verirmiş
Birinci saygısızlığın üzerine, 2 çocuklu eve kafasına göre gelebileceğini düşünmesi beni rahatsız etti. Eşime habersiz gelmemesini, gelirse eve almayacağımı söylemek istiyorum ama bilemedim. Böyle yaparsam eşim de arada kalacak ama bu arkadaşın da bu şekilde davranamayacağını bir şekilde bildirmek lazım. Siz olsadınız nasıl davranırdınız?
Selamlar,
Ben de bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimin teyzesi ile amcası evlenmiş- her ikisi de vefat etti. iki oğulları var. Büyük olanın iki kızı var. Ela ile ikinci kızları arasında 4 ay var. Doğumda Ela’ya çeyrek takmışlardı. Onların kızı olunca biz de aynısını taktık. Ancak İpek doğduğunda 2 kez bebek görmeye gelip hiç bir şey takmadılar, kıyafet falan da getirmediler. Bana göre yapılan çok ayıp ancak eşimin kardeşi gibi olduğundan ve eşim de bu durumda kendini çok mahcup hissettiğinden fazla bir şey söylemedim.
Şimdi bu arkadaş haftaya Ankara’ya gelip biz de kalacakmış. Günü de belli değilmiş, gelince haber verirmiş
Birinci saygısızlığın üzerine, 2 çocuklu eve kafasına göre gelebileceğini düşünmesi beni rahatsız etti. Eşime habersiz gelmemesini, gelirse eve almayacağımı söylemek istiyorum ama bilemedim. Böyle yaparsam eşim de arada kalacak ama bu arkadaşın da bu şekilde davranamayacağını bir şekilde bildirmek lazım. Siz olsadınız nasıl davranırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?